Strongpoint nr 4, mcap kun 410mill


Ufortjent mye juling i det siste. Ny uke og nye muligheter for å gjøre tidens aksjekjøp? ;)
Aksjen for deg som er glad i utbytte, men også endeløse ørkenvandringer.

Om vi er heldige kanskje vi kan få denne tråden til å handle minst 50% om Strong.
Tenker mange er ganske lei av alt utenomsnakket nå.

Lykke til.
Collin
29.08.2018 kl 10:34 3228

Ja, vår kjære Jacob kunne godt ha vist litt mer kjøpervilje, spesielt på dette nivået. Men, han er kanskje nedsyltet i andre ting som har med brrooom brooom å gjøre?
La meg forstå dette riktig. PCIB er et case som er mer eller mindre 50/50. Ved dårlig utfall, taper man nær alt eller alle pengene sine over natta. Og, det er en slik aksje noen velger å sette brorparten av sine penger i, og det store penger? Farmafondene uteblir jo. Hvorfor det? Jeg har snakket med en forvalter og fått til svar: det er altfor tidlig fase. PHO genererer cash flow og er i modningsfase, det er et helt annet case på risikoskalaen. Nok snakk om farmasi for i dag.
Strong tør jeg nesten ikke nevne. Hvilke aksje anbefaler du om dagen da? Str *host* ong *host* mens man ser litt ned i bakken og sparker på noen småstein. haha. Ha en god dag folkens.

Edit: til informasjon: skjult selger på 9,10. Håper han lurer seg selv. Hvem i huleste lemper ut volum på dette nivået og har det travelt samtidig? Ikke en eneste dag i det siste med oppgang.
Redigert 29.08.2018 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
LeifH
29.08.2018 kl 12:44 3159

Det er for mange som vil ut av dette selskapet, og det må komme noe skikkelig om folk ikke vil selge men heller beholde sin andel. Trist at strong har havnet i denne situasjonen, men er man en vanlig aksjonær så har man ikke snøring på hva som jobbes med fortiden. Så jeg venter med kjøp, for virker som vi skal lengre ned. Ser utkonos har begynt med flere installeringer, og håper de får installert disse 25 fort, så de eventuelt må bestille flere.. for da trur jeg folk begynner og skjønne omfanget.
Collin
29.08.2018 kl 12:48 3155

Ja, bare å skru av Leif. Jeg har tenkt å vekte opp, men svinpelsene må da gå ned. Mange? Det er stort sett bare 3 stykker og 2 av de er forelsket i bio. Snakkes neste uke.

Strong er snart selskapet på OSE med høyest utbytteyield. Kom igjen, ned på 8-tallet så er vi der.
Redigert 29.08.2018 kl 13:02 Du må logge inn for å svare
olavgg
29.08.2018 kl 13:02 3144

Dere trenger ikke å bekymre dere, det er veldig lav omsetning i disse dager og aksjen kan svinge opp ned som ein jojo. Når den ligger som den gjør idag, så er det enkelt å plukke for selge rundt neste kvartallspresentasjon da det pleier å være mye høyere omsetning. Du burde få 10% gevinst :-)

Jøss, morsomt, åpenbart Strongpoint i alle fall.
Det er nok ikke selskapet det er noe galt med

Her markedsfører STRONG en løsning på Twitter på spansk som ikke er å finne noen andre steder - rart. Hvorfor går ikke de bredere ut eller er det en variant av denne + software ?

https://www.strongpoint.com/products/note-deposit/

Det er ofte en liten svakhet med teknologiselskaper - at de har gode løsninger, gjerne levert til en enkel kunde, som ikke markedsføres til en bredere kundegruppe eller i andre land og holdes nesten hemmelig.
Redigert 29.08.2018 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
bernes
29.08.2018 kl 16:28 2983

Trist at man må bruke Twitter og fb agenter for å få informasjon. Burde vært mer tilgjengelig på hjemmesiden.

Helt enig Bernes

Dette er et av punktene jeg har tatt opp med Jacob

Her er både spørsmål og svar :

SPØRSMÅL:
Må vi fremdeles lete med lys og lykte på twitter , facebook osv eller er det mulig å samle trådene feks under https://www.strongpoint.com/news/ ?
Siden er svært lite informativ og ligner mer på et intetsigende sas-magasin enn en god informasjonskilde for selskapet
SVAR:
Helt enig. Dette ser vi på.

Bra at du tok opp den manglende informasjonsflyten med CEO, Norviking.
bernes
29.08.2018 kl 17:18 2919

Viking: Flott, bra han svarte at de allerede ser på dette.
Håper de jobber raskt...

Lignende svar er gitt gjennom mange år, det er pussig at det er så vanskelig.
Får håpe ny leder fixer

Sikkert 10 år siden Jørgen svarte det samme til meg men det er noe med "nye koster" så håpet er der. Ellers så må jeg bare få si at årsaken til den svake Strong-kursen ikke skyldes at det er noe "feil" med Strong men rett å slett at så mange andre aksjer går til himmels og flere vil være med der det er litt fart. ( Ikke umulig at Strong blir en trygg havn den dagen markedet snur ?)
LeifH
30.08.2018 kl 09:32 2614

Du har helt rett.. strong må være en av de kjedeligste aksjene. Litt mer fart hadde vært moro, men det blir nok moro om det går andre veien en dag. Prøvde å bestille mat på nettet igår, og sendte email til meny om når de ville få nettbutikk i mitt område. Svaret var at de hadde full fart til å utarbeide nettverket innen e handel. Trur det er ingen tvil om at her kan det dryppe endel på strong, spennende tid innen e handel for hele verden. Men jeg ser virkelig etter en kontrakt der de får fart på self checkout kassene sine og Vensafe. Får håpe Jacob fikser dette.
Collin
30.08.2018 kl 10:03 2587

Hold deg unna matfatet Rus. Haha.
Litt morsomt at i PHO så indiskonteres fremtidig - mulig - kontantstrøm fullt og helt, mens i Strong er det motsatt. Vi bør ikke glemme at vi for kort tid siden genererte nok cash til å utbetale 1,5 krone i utbytte i ett og samme år. Det skal ikke mye vekst til før utbytteyielden er den soleklart beste på Oslo Børs, selv med bare det vanlige salget som gir 0,5 i utbytte så er vi helt i toppen av utbytteselskapene på OSE. Hvor er nedsiden? Nedsiden ligger i at aksjen er illikvid og at noen større aksjonærer har det travelt med å komme over i både PCIB og PHO. Sistnevnte står på min shortliste forøvrig. Neste uke fortsetter jeg kjøpet mitt i STRONG. God helg folkens (om jeg klarer å holde meg borte fra tastene).
Casiasia
30.08.2018 kl 10:04 2588

Leifh,

ser ut som du har bra kontroll på Utkonos. Jeg sliter med å på en enkel måte følge antallet av våre bokser.
Kan du dele din metodikk? de grønne punktene ? De lilla? Eller?

Ellers er det en måned igjen av Q3. Det innebærer at det skal rulles ut en pilot. I praksis står det mellom kolonial.no og Norgesgruppen(Meny). Vurderer det som 80% sannsynlig at det er Meny, 20% Kolonial.no. Etter Kinneviks-konsernet inntreden spiller det mindre rolle, men ser helst at det er førstnevnte, er tross alt største kunden tipper jeg og man vil helst ikke gi beste teknologien til argeste konkurrenten. C&C ser bare bedre og bedre ut.
Collin
30.08.2018 kl 10:15 2572

Jeg har vært to turer på Strømmen for å se etter denne piloten. Gikk gatelangs opp og ned mens madammen handlet på det jeg kaller helvete på jord (Strømmen storsenter) uten å finne noe. Meny på Strømmen har allerede mye Strongprodukter og de har plass til skap så langt jeg kunne se? Jeg setter en knapp på at det er Meny som kommer til å kjøre pilot. Ellers er det jo god plass på jernbanestasjonen og området rundt for en aktør som Kollonial. Utkonos er uberspennende og det står litt fast på grunn av tildeling av plass for skap/tomter. I og med at det nå innstalleres en god slump skap igjen, så tyder det på at den floken er løst? Det er snakk om en ramme på 2000 skap og begynner det å rulle så skal vi jammen meg ha en fest og peke litt nese også tenker jeg. ;)

8,50-9,00 er vel passe kjøpsnivå?
Redigert 30.08.2018 kl 12:32 Du må logge inn for å svare
HitIT
30.08.2018 kl 14:31 2421

Plutselig snur det. Sitter selv med endel aksjer i Next som plutselig suser oppover vinnerlista.
Kan ikke fatte at noen ser fornuften i å selge Strong her nede, kan under seg på hvorfor dem i utgangspunkt har aksjer i det hele tatt.
bernes
30.08.2018 kl 14:40 2406

Kjøperne krabber videre nedover så da følger vel selgerne som vanlig etter.
Skulle gjerne hatt ledig kapitel, men det går desverre med til å dekke inn belåningen på STRONG.
Collin
30.08.2018 kl 14:42 2403

Enig HitIT, Selge Strong på best og så ha det travelt med å kjøpe PCIB. Fair nok det, men vet de at sjansen for suksess er omlag 50/50 (om vi leser HO 90/10)? Det blir som å legge 10 millioner på rouletten og satset på grønt. Ville du gjort det? PHO er et case med mindre risiko og som faktisk genererer cash og har en spennende fremtid. PCIB er langt frem.
nima
30.08.2018 kl 15:27 2334

Intet nytt, bare kursen som stadig kryper nedover. Hvor langt ned skal den før den stopper ?

Ikke klag Collin
Dette er en gavepakke spør du meg.
Fikk kjøpt litt i dag og ligger å venter på neste dump.
Nå har jeg vel uttalt at jeg har kjøpt meg ferdig men ... Jeg måtte bare ta litt til
Tenk deg da at vi får kjøpe utbytteaksjer så billig.
Og oppsiden er etter min mening betydelig høyere enn nedsiden nå :)
Nei nå er det gøy å gå på shopping igjen

Drit nå i det PCIB preiket
La dem styre på som dem vil.
Vi får ikke gjort noe med den saken uansett
Nei
Driv med det vi kan påvirke , Som feks å kjøpe mer Strong aksjer !
Redigert 30.08.2018 kl 15:31 Du må logge inn for å svare
Collin
30.08.2018 kl 15:33 2325

Kryper og kryper nedover redde for hva en hviss person muligens gjør med flere hundre k aksjer. Tok 9K nettopp og sekundet etter ligger det selger under siste. Kommer ikke raskt nok ut.
Viking: ja, skal ta ditt råd å slutte å snakke om PCIB, men det føltes riktig når vi hele tiden får høre hvor dårlig aksje Strong er (med bevis selvsagt) og hvor bra alternativet er. Men, enig nok snakk. Ikke vits å ha det travelt her. Hver bidige dag går vi ned og ned. Skulle nesten tro at selskapet leverte negativ vekst eller at det kom noen saftig dårlige nyheter? Det eneste nytt er at russerne har begynt å rulle ut flere skap og de har en saftig ramme på 2000 av slaget. Men, neida alt positivt er egentlig negativt her. Tror at om det kom en kjedeavtale i Italia så ender vi ned, for noen har tygget på aksjen vår og fått den i vrangstrupa.
Redigert 30.08.2018 kl 15:37 Du må logge inn for å svare

Kjære Collin
Om noen gruser kursen så får det bare komme
For meg kan den gå til 5 kr om så . Det gir oss en mulighet til en enda større bit av kaka .
Kan godt tenke meg å klatre ytterliger opp i eierskap jeg
og
Reprisingen må komme før eller siden


PS
Snakket med en investor / grunder i 100 mill klassen i går som sa
Du ikke selge
Direkteavkastningen på denne er så attraktiv at det er helt tullete å kvitte seg meg aksjen.
Redigert 30.08.2018 kl 15:44 Du må logge inn for å svare
Casiasia
30.08.2018 kl 15:44 2306

Det er nå tre store kontoer som er på selgeren. Den ene hadde ca. 2 mill aksjer ved utgangen av juli, fordelt på sitt selskap og privat. Den andre hadde 800.000. Denne aksjonæren har over 500.000 aksjer i PCI. Hvis han skal opprettholde sin andel så betyr det at han må inn med ca. 16 mill. Enten må han ha cash eller selge rettene. Ikke godt og si hvordan markedet for rettene vil utvikle seg. Strong er de neste to ukene et derivat av emisjonen i PCI. Hvis det ikke kommer gode nyheter fra Rælingen så blir det sannsynligvis noen skikkelige gavepakker fremover i STRONG. Legger meg på 7.50. Allerede nå betaler man bare for Label. Resten av butikken får vi gratis.

Noen av dere er svært ulogiske i tankegangen: I det ene øyeblikket heier dere på de som tar en rask trade, mens i neste øyeblikk så er det en dødssynd å selge Strong for nettopp å kjøpe noe man tror vil gjøre det bedre. Alt annet enn Strong kan selges, bare ikke Strong!
Noe som ikke stemmer her.
Mitt salg av Strong for kjøp av Photocure tror jeg var genialt.
Det samme gjelder for Pcib egentlig.
Dette innlegget skyldes de stadige hintene om de "tullingene" som kjøper biotek-aksjer, men jeg tar det med stor ro, og ønsker en god tone her på Strong trådene.

Nå som det først har kommet så lavt tenker jeg som Vikingen, gavepakke, kan like godt synke ei krone til, tror på selskapet uansett.
Casiasia
30.08.2018 kl 15:59 2277

stifinner, vi drømmer vel alle om raske lukrative trader, er imponert over hva du har fått til. Pga omstendighetene ser jeg nå konturene av to gode trader:
Billige aksjer i Strong fordi et par større aksjonærer trenger likviditet(antagelser). I tillegg blir nok kursen på PCIB presset ned mot 30 pga at mange ikke har tilgang til likvider og må selge rettene. De raskeste pengene er nok å gjøre i PCIB frem mot emisjonen.

Enig med deg Stifinner
Du må få gjøre som det passer der best med hensyn til kjøp og salg.
Hadde dog vært fint om du kan si hvor langt ned du er villig til å gå , Så kan vi legge oss der
Er femkroningen en plass å ligge ?
Du vet, jo billigere du selger desto større volum kan du få ut !
Peis på nå så blir du ferdig med Strong :)
Redigert 30.08.2018 kl 16:01 Du må logge inn for å svare
HitIT
30.08.2018 kl 16:11 2257

stifinner, ingen som følger med på HO som gidder komme opp med volum nå som det er fare for å få aksjene dine i hue. Om du skal ut så har du jaggu på forhånd selv sørget for at prisen bli lav. Ikke bli helt sveiseblind på disse super aksjene dine da.

Norviking, jeg solgte litt av min beholdning i Strong for litt siden, som jeg sa her på tråden. Nå sitter jeg helt i ro.
Trasig med kursnedgangen i Strong, alle aksjonærer har papirtap på det.
Casiasia, vedrørende Pcib, så får vi se hva som skjer fremover. Husk at en stor spesialinvestor er en av garantistene, og hvis de skal ha mye aksjer, kanskje 10% av selskapet, 3,6 millioner aksjer, så kan de alene drive opp kursen betydelig fra 17 september til 1 oktober. Time will show!

Takk Stifinner
Da vet vi at det er klart fra din side.
Regner med du er til å stole på når du sier du sitter rolig !
Collin
30.08.2018 kl 16:18 2246

Stifinner? Det er jo du som er en av de store årsakene til at Strong går i dass. Og hinter om at du egentlig ønsker å vekte opp i bio. Da må du tåle å bli motsagt. PHO er jeg enig i. PCIB er hyperrisiko meg fortalt av de som kan det bedre enn meg selv.
HrDuck
30.08.2018 kl 16:22 2237

Vi har vel hatt et par små feider stifinner, men her er vi helt enig. Du må gjøre akkurat som du vil med dine aksjer. Og så tror også jeg (som flere nevnte over) at pcib blir blytung frem mot emisjonen.

Collin, det der er lavmål!!
Gi meg skylda for at kursen raser!?
Du får ta deg ei bolle mens du jobber frem dokumentasjonen på at jeg har skylda for at kursen raser i Strong.
Lo godt av den påstanden, og ler ennå.

Collin, det der er lavmål!!
Gi meg skylda for at kursen raser!?
Du får ta deg ei bolle mens du jobber frem dokumentasjonen på at jeg har skylda for at kursen raser i Strong.
Lo godt av den påstanden, og ler ennå.
HitIT
30.08.2018 kl 16:30 2212

here we go again...

😂 lol Sirkus Strong !
Redigert 30.08.2018 kl 16:36 Du må logge inn for å svare
tunktee
30.08.2018 kl 16:40 2186

Ja, dette er jo helt tipp-topp!
Forrige gang forumet ble ødelagt var i fjor høst. Da tror jeg de tok et par-tre måneder før vi faktisk begynte å prate om selskapet vårt igjen.
Snakkes!
Collin
30.08.2018 kl 16:44 2174

Selvfølgelig. Du gjør at ikke jeg går opp blant annet når vi ikke vet om du skal lempe ut 800k eller ikke på best slik du gjorde med 140k. Og vi vet samtidig hvor godt du liker alternativer.

Det er vel ingen som sier i forkant at man skal kjøpe eller selge, men nå har jeg vært så grei at jeg har sagt at jeg sitter rolig, inntil videre. Så får vi se hva fremtiden bringer. Lykke til!
HitIT
30.08.2018 kl 17:03 2135

tjohei
Redigert 30.08.2018 kl 17:07 Du må logge inn for å svare
Casiasia
30.08.2018 kl 17:17 2114

Er vel ‘bare’ 660K igjen etter forrige ukes salg, vi får ta en uoffisiell accelerated book building når det nærmer seg emisjon. En win win for alle parter.
Casiasia
30.08.2018 kl 17:25 2106

20% rabatt gir en kurs på 7.20, med den potensielle oppgangen i PCIB så gir det en potensiell win win for alle, kanskje får vi med rusbrus også?? salget til Rus på 14 fremstår som en genistrek nå.
bernes
30.08.2018 kl 17:34 2095

8.80 gir trippel bunn (10/12-17 og 13/5-18), men slike signaler er vel ikke gyldig i dette STONG tilfellet.
Prøver meg allikevel med kjøpsordre på 8.8 fra imorgen..

Collin, alle liker alternativer som gir penger i kassa.
larserne
30.08.2018 kl 18:58 2016

Jeg solgte rett etter at Rus solgte på 14. Jeg tror fortsatt at jeg så det negative som måtte komme med å ha 2 eller flere haussere her på tråden i PCIB. Etterpå er det jo bare blitt værre og værre her på tråden med klimaks idag... Enda lenge til emisjonen i PCIB og har nå rigget cash for å kjøpe "dumping" aksjen Strong.. jeg kjøper ikke enda da dem som fortsatt dumper for å veære med i PCIB emisjonen skal få lov å komme ytterligere ned.. Stifinner er ikke påp terrsassen i Spania enda...... Når han er der er det på tide å kjøpe Strong. Lykke til!
LeifH
30.08.2018 kl 19:03 2001

Plutselig så snur det hele seg, men med litt mangel på informasjon så er det ikke mye annet enn å se på kursen falle fortiden. Litt kjipt, men man får bare slappe av.
Tålmodighet, fikk akkurat en kontrakter på 35m, enn rammeavtale på 50m, 960 vesker til Russlands største bank. Folk er små blinde når det kun er negative, mer kommer det også oppå disse.. garantert. Dette blir bra.
LeifH
30.08.2018 kl 19:05 1997

Lars, husk at ting kan plutselig komme da. Det er piloter over hele linja, og her kan det smelle fra alle produkter de har ute. Sitte utenfor er veldig kjipt. :)