SEISMIKKAKSJENE


TGS - Har lite havbunnseismikk, må betale mye for å anskaffe det. Tjener svært godt på billige streamerdata

SPU - Har ingen havbunnseismikk, må betale like mye som TGS for innkjøp av det, tjener knapt penger på driften selv i gode tider med billig innkjøp av streamerdata

PGS - Har ingen havbunnseismikk. Inntektene svakt ned sist kvartal, mindre etterspørsel etter nye streamerdata, tjente likevel penger. 9,1 milliarder i gjeld. Utpeker seg som gjeldstynget

PLCS - Har ingen havbunnseismikk, økte inntektene sist kvartal, men taper fortsatt penger. Har en god flåte med skip tilpasset dagens streamermarked, bedre enn PGS kostnadsmessig. 3,4 milliarder kronet i gjeld. Gjeldstynget

SBX - Har ingen havbunnseismikk, men har gamle billige skip med luftkanon, som kan bli tilbudt som skyteskip ved havbunnseismikkundersøkelser, leid inn som underleverandør. Lave inntekter sist kvartal, taper også penger

EMGS - Unik teknologi, ikke seismikk men elektromagnetiske data som samles inn med noder på havbunnen. Mye benyttet i barentshavet, står bak flere gode oljefunn på norsk sokkel. Lave inntekter sist kvartal, taper penger.

MSEIS - Havbunnseismikk, unik teknologi, et selskap i vekst med gode fremtidsutsikter. Høye inntekter på tross av få operasjoner. Økte inntektene marginalt siste kvartal og gikk på et lite tap.
Redigert 22.09.2018 kl 21:07 Du må logge inn for å svare

Jepp, det ser slik ut, men det hadde allikevel vært hyggelig om MSEIS-aksjonærene kunne opplevd å ta del i momentumet i markedet, så man i det minste fikk tilbake pengene sine. Lykke til.
Odi.1
13.09.2018 kl 12:49 3167


Cash på konto vinner alltid...
Matsern
13.09.2018 kl 12:56 3148

Det fundamentale i havbunnseismikk er så sterkt at det bare er snakk om tid.

Litt usikker på det Odi. Kapital i arbeid / avkastning på egenkapitalen er nok det de fleste investorene ønsker seg.
Cash på konto er negativ avkastning og passiv verdiskapning, men man må så klart skille mellom gearingen i Havila og andre normalt, gearede selskaper når man skal posisjonere seg i selskaper som skaper vekst i kombinasjonen egenkapital og lån.
really
13.09.2018 kl 13:56 3088

Cash på konto vinner alltid i nedgangstider. I oppgang er det en fordel for egenkapitalavkastningen med en rimelig dose gjeld. Blir den for stor er det gambling.
really
13.09.2018 kl 13:59 3081

Liker det jeg ser i Magseis nå. De trapper opp kapasiteten mot et stigende marked og har en spennende teknologi som har noen fordeler som gjør at de får oppdrag. Resultatet i Q2 holder kursen nede, men når nyervervelsene kommer i arbeid blir det knallresultater her. Bør vises i resultatene de nærmeste kvartalene, selv om det ikke nødvendigvis blir Q3.
Odi.1
14.09.2018 kl 08:20 2966

Mseis News Melding !

" Letter of Intent in the Americas
Magseis ASA ("Magseis" or the "Company") is pleased to announce that it has received a Letter of Intent ("LOI") for a full operation with its proprietary MASS nodes for an Ocean Bottom Seismic survey in the Americas.Based on Magseis availability of Nodes, the operation will commence at the latest in Q1 2019 and last for approximately 2 months.Magseis CEO, Per Christian Grytnes comment:

"

"We are very pleased to be trusted with our first project in the Americas, further expanding Magseis global footprint. The Oil Companies have expressed interest over time to get improved seismic images before deciding on how to optimise their drilling campaigns. We take comfort that this interest is gaining momentum into tangible seismic surveys which traditionally have been done with more conventional seismic techniques other than Ocean Bottom Nodes (OBN). This LOI makes us confident that Magseis will increase its relative market share and in addition address a much larger market which used to be dominated by more traditional seismic techniques."

"

Da ser vi virkning av Huston Kontoret også, snadder dette her...

Vet ikke om jeg sover enda,men slik dette ser ut fra meldingen så står det rett og slett:
Vi har mange oppdrag på vent ettersom nodeproduksjonen som er gearet opp betraktelig i 2018 ikke matcher etterspørselen.

MSEIS har sunket pga Q resultatet som ble preget av nettopp produksjon av utstyr. Nå viser det seg at satsningen er helt rett,både med tanke på leie av skip og nodeproduksjonen..

Happy børsdag
Matsern
14.09.2018 kl 08:37 2946

«We take comfort that this interest is gaining momentum into tangible seismic surveys which traditionally have been done with more conventional seismic techniques other than Ocean Bottom Nodes (OBN). This LOI makes us confident that Magseis will increase its relative market share and in addition address a much larger market which used to be dominated by more traditional seismic techniques."

Med traditional, menes highend streamer.
Magseis spiser markedsandeler fra PGS og PLCS!

Det fundamentale vil vinne!!!
Redigert 14.09.2018 kl 08:40 Du må logge inn for å svare
Odi.1
14.09.2018 kl 08:41 2939

Det må synke inn av investorer, de må høre eksempelet fra presentasjonen om å flytte en hel Båt med crew i 40 DAGER, kontra å ha materiellet fleksibelt med ledig kapasitet i nærområdene. Der de selvsagt har gjort rammeavtaler om leie for kurante Skip.
Eller kundene har sine kurante skip, ledige for hver enkelt oppdrag.
Mseis holder mannskap for Mass Node arbeidet, som er spesialisert .

Det er hva MSEIS har igjen Netto som betyr noe , uansett

Eys will shot på q3-q4 18 :)
Redigert 14.09.2018 kl 08:45 Du må logge inn for å svare
Vikusen
14.09.2018 kl 08:47 2912

Får håpe denne hengemyra av ein askje flytter på seg i dag.
Matsern
14.09.2018 kl 08:54 2893

I praksis, kan man si at Magseis opererer i to markeder med sine noder, i havbunnseismikk og streamermarkedet

Litt kryptisk melding i grunn og som vanlig lite informasjon utover tidspunkt, lengde og her et geografisk sted som spenner to kontinenter.
Men det er jo en videre indikasjon på at kundene nå er villige til å tilpasse seg oppstart etter nodetilgangen - som igjen er et signal på et etterspørseldrevet marked.

Spørsmålet er hvem som har satt en priskontroll robot på MSEIS. Det er ingen vanlig selger som ønsker best pris på aksjene sine iallefall. Så får hver og en spekulere i hva dette er for noe. Jeg har min klare mening om det.
Redigert 14.09.2018 kl 09:13 Du må logge inn for å svare
Odi.1
14.09.2018 kl 09:17 2844

Med litt tålmodighet nå, så tror jeg vi får en betydelig reprising på mseis.
Matsern
14.09.2018 kl 09:35 2812

Det sterke fundamentale bildet vil knuse alle spekulasjoner uansett.
Odi.1
18.09.2018 kl 08:21 2626

Stadig nyheter i segmentet , i dag:

" - TGS is pleased to announce its first
regional offshore MSGBC SeaSeep Project in the North West Africa Atlantic
Margin.
"
Matsern
18.09.2018 kl 13:50 2527

Hvis oljeprisen er lav ($20-$60), øker oljeselskapene sitt fokus på optimalisering = BULL MSEIS
Hvis oljeprisen er høy ($60-$120), tar oljeselskapene seg i økende grad råd til å kjøpe bedre (havbunnseismikk) data, der de normalt sett hadde kjøpt inn streamerdata = BULL MSEIS

Magseis skulle hatt ett bedre navn! Som Seadrill eller Transocean ! Røfft, lett og uttale på flere språk og som beskriver hva de gjør og hvor de jobber! Ett barskt oljenavn som er lett og huske

Ja, det er nok navnet som er grunnen til at aksjen svimmer helt av....
Den skulle ta helt fyr når den ble flyttet over til Oslo Børs, men nå har man funnet ut at det burde aldri ha vært gjort, det var faktisk negativt for aksjen i ettertid.

Nå er det også BULL om oljeprisen både er høy og lav fortelles det over her. For noen måneder siden var det beste om den falt av igjen, for da ble det sagt at den skulle under USD 60. Skjønner frustrasjon når uante høyder nå.

Her kommer en godt bevart hemmelighet i MSEIS, og fornektelse hjelper ikke. Se kursen 21.mai, og les børsmeldingen av 23.mai og spør dere selv hvorfor kursen har falt konstant siden og de store investorene og gutta holder seg unna. (Selskaper som melder LOI men som ikke klarer å lande de, mister kort og godt standingen sin. Hvorfor i det hele tatt melde LOI når man kan vente til kontrakter i stedet er signert? Jo, for å forsøke å skape et inntrykk av at forholdene er bedre enn de er. Hvor mange LOI tror dere ikke andre selskaper også kunne ha meldt hvis de ønsket det? Grunnen til at de lar være til kontraktene er signert er nettopp fordi gode selskaper bestandig har mange leads på gang, og ønsker ikke å villede investorene underveis. Dette burde dere ta opp med IR i selskapet neste gang noen av dere har dialog med vedkommende.
At de børsmelder en ny LOI kun for noen dager siden og aksjeutviklingen etter den tid viser at her er tilliten og interessen lav.

Skjønner dette er å banne i kjerka, men det er åpenbart flere MSEIS-aksjonærer som leter etter gode grunner til hvorfor aksjen ikke vil, mens andre ser de klart for dagen. Å dra frem etterspørselskortet for 2019 og at markedet vil snu da er null verdt til man er der med tilliten selskapet mangler p.t)
Matsern
18.09.2018 kl 15:17 2425

Det er svada du lirer av deg nå «fra sidelinjen». LOI er en intensjonsavtale, som det er normal praksis å melde til børsen.

Dette scenariet under, blir stadig mer tydelig.

Hvis oljeprisen er lav ($20-$60), øker oljeselskapene sitt fokus på optimalisering = BULL MSEIS

Hvis oljeprisen er høy ($60-$120), tar oljeselskapene seg i økende grad råd til å kjøpe bedre (havbunnseismikk) data, der de normalt sett hadde kjøpt inn streamerdata = BULL MSEIS
Redigert 18.09.2018 kl 15:21 Du må logge inn for å svare
Odi.1
18.09.2018 kl 15:20 2421

". Å dra frem etterspørselskortet for 2019 og at markedet vil snu da er null verdt til man er der med tilliten selskapet mangler p.t) "
svelg etter at du har tygget, sa alltid "gamlemor"
Hvorfor , og hva skal snu? :) Som gjelder MSEIS? De er da utsolgt med Mass Noder på 3 ulike prosjekter nå, og en skal doble kapasiteten forhåpentligvis til "end q2" 19 "
Har en slik forståelse av hva mseis er nå, da vil en bli temmelig overasket på q3 18.
Grunnen til at kursen daffet av , er heller ett tamt q2 18, men en må være realistiske også.
En kan bare ikke ta på seg oppdrag uten å ha personell eller Container-flåter på plass, som er pri NO1 nå.
Redigert 19.09.2018 kl 13:38 Du må logge inn for å svare
Matsern
19.09.2018 kl 12:05 2287

Noen som har Sparebank 1 Markets? skal visst være en melding der i dag med kjøpsanbefaling på Magseis. Kan noen bekrefte?

fra xtrainvestor
SB1M: TGS/MSEIS/SBX: TGS strategic entrance into Ocean Bottom Seismic is a potential game changer for the industry – Buy Magseis and Seabird
Redigert 19.09.2018 kl 12:48 Du må logge inn for å svare
Matsern
19.09.2018 kl 13:05 2241

noen som har meldingen?
Odi.1
19.09.2018 kl 15:19 2213

Om det er hold i det vil den nok dukke opp på ett tidspunkt, matseren
Spent på hva de er kommet opp med...
Matsern
19.09.2018 kl 15:34 2201

TGS holder til i Asker og Magseis på Lysaker. Ikke lange stubben med tog eller bil. Ser for meg et fremtidig samarbeid mellom de to selskapene.
Odi.1
19.09.2018 kl 15:38 2201

mag kan lett bli slukt av den giganten der, har vel enormt med cash også tgs?

Billig å kjøpe teknologien nå..
Så kan de speede opp nodeproduksjonen til et helt annet nivå.
Kanskje det enkleste og beste i det korte løp for MSEIS menigheten også.

Jeg har sb1m. Skal sjekke hva dette er etterhvert.
really
19.09.2018 kl 16:12 2182

Når et selskap er verdensmestre uansett markedsforhold og uansett oppgave de skal dekke er det all mulig grunn til å se på selskapet med sksepsis. For det første kan det ikke være sant. for det andre sier aksjekursen noe annet. For det tredje er det et knøtteselskap med en håndfull ansatte, svært begrensede produksjonsmidler og potensialet på kort og mellomlang sikt begrenset til hva cashflow og velvillige banker kan bidra med.

Kort sagt, er de bra trenger de en finansielt sterk eier som kan få ut potensialet. Men en lurer jo på om de er bra også når de som markedsfører selskapet her så åpenbart lyver om hva som er selskapets sterke sider. Eller kanskje du ønsker å modifisere utsagnene dine, Madsern? For det du skriver kan bare ikke være sant.
Matsern
19.09.2018 kl 19:10 2112

Hva skal man svare på vrøvlet.
Trackrecorden forteller sitt.
Alle operasjoner solid utført
Utsolgt for noder
Har fått forlengelse i saudi 3 ganger
Supplier award 2017 - conocophilips
https://www.netfonds.no/quotes/release.php?id=20180504.OBI.20180504S38
Har penger til å øke fra 14.000 noder til 24.000 noder
Lilleulv
19.09.2018 kl 19:23 2099

Holder meg til PLCS og sbx. Sover godt om natten til og med. Snuste litt på magseis, men mistet interessen. Når noen er så opptatt med å overbevise alle andre om sine investeringsvalg, så blir jeg ikke overbevist. Hvilke kursmål ulike meglerhus måtte slenge ut av seg til enhver tid, kan jeg heller ikke forholde meg til.
Matsern
19.09.2018 kl 19:42 2082

Men du lot deg altså lure av en plcs tråd med over 400 poster (overbevisninger), og samtidig reklamerer du med ditt valg her nå. Er mye bedre at du holder deg til plcs tråden, der du trives.
Lilleulv
19.09.2018 kl 20:11 2071

Nei, lot meg ikke lure. Kjøpte PLCS lenge før jeg i det hele tatt leste noe som helst på dette forumet 😂 og denne tråden er vel om seismikkaksjene, altså inkl PLCS. Trives godt her jeg.

Spb 1 høvlet rettmessig ned kursmålet på MSEIS fra 30 til 20 NOK etter Q2-tallene. De var og er ikke imponert av ordrebackloggen. Det er siste analysen jeg har sett fra de på selskapet.
Selv om det ropes her inne om lite konkurranse og utsolgte noder, er Spb 1 spesielt skuffet over at selskapet kun vant anbud tilsvarende 35 MUSD av en total utlysning på 330 MUSD. Så at det er tøff konkurranse i streamermarkedet og bare velstand i havbunnsmarkedet er ren bullshit, og reflekterer den håpløse hausseargumentasjon rundt MSEIS.
Redigert 19.09.2018 kl 20:57 Du må logge inn for å svare
Matsern
19.09.2018 kl 20:52 2046

fra xstrainvestor i dag

L*** B********* 09:21
Kjøpt litt SBX på morgenkvisten etter denne morgenmeldingen fra SB1M: TGS/MSEIS/SBX: TGS strategic entrance into Ocean Bottom Seismic is a potential game changer for the industry – Buy Magseis and Seabird
S******** L***** 09:22
hvorfor ikke ta MSEIS heller?
L*** B********* 09:23
Fordi jeg kjenner SBX bedre
S******** L***** 09:23
IC
L*** B********* 09:23
...og fordi jeg jo må støtte Heidar/Ketil samt at SBX skal presentere seg i Vilnius på fredag
F**** K********** 09:24
"Drømmedødaren" Svend er allergisk mot sbx 😁
L*** B********* 09:24
Bra med innvendinger da.
S******** L***** 09:24
liker MSEIS jeg
de er state of the art

Fra Sidelinjen: Du står ikke til troende. På diskusjonstråden om Pgs skriver du at du gikk short i Mseis på kr 18,-. Tror ikke Mseis kan shortes, til det er omsetningen i aksjen for liten. Men din iherdighet i å snakke ned Mseis får en jammen til å lure.
Redigert 19.09.2018 kl 22:27 Du må logge inn for å svare
Matsern
20.09.2018 kl 07:52 1883

Hvem har fått resten av anbudene? Fairfield har meldt et par prosjekter i Q3. Jeg tror det er forsinkelser, alt er ikke delt ut enda
Odi.1
20.09.2018 kl 07:58 1876

Kan umulig ha fulgt med denne lyrikeren i sp1 da, om dette var tilfelle.
Grytenes og co, ville ikke opprettholdt USM 100 for 2018 om dette var tilfelle.
En kan rett og slett ikke ta på seg mer arbeide før en er 100% sikker på at noder. og personell til å utføre høyere kapasitet er der.

Utviklingen i q2 vet vi nå har vert betydelig opplæring og ansettelses , og kjøp av nye mass noder.
Selvsagt kan en mene at mseis er lite selskap osv, men dette er ill relevant når det viser Dobling etter Dobling av inntekter og generell vekst av selskapet, det fine er avkastningen. Avkastningen til aksjonærene , det er dette som har betydning om en skal være investor i selskapet.

Når en viser til hva hvert enkelt selskap har " Fått" av alt som skulle være ute på anbud, osv , viser det absolutt ikke igjen av noen Øvrige seismikk selskaper på Oslo Børs heller , så dette argumentet faller som sten i bakken når en har vurdert ett selskap som rett og slett er Utsolgt og aksjonærene kan bare glede seg til Q3 og Q4 2018 vil bli Presentert .

Marketwatch, jeg har selvfølgelig ikke shortet MSEIS, men den eneste gode grunnen til det er for tynt volum. Fundamentalt sett er jeg skeptisk til caset, og som en hedge i min long PGS hadde det vært en grei strategi, men volumet uteblir til at det frister.
Kjenner igjen så altfor mye fra EMGS-storyen i MSEIS, og det å være disruptiv i denne bransjen vil kun fungere dersom man value-adder noe vesentlig til kundene. Det kan jeg ikke se at MSEIS har klart, og Fairfield var den som trakk det lengste strået blant selskapene i de anbudene MSEIS bydde på i første halvår.

Jeg så en tidligere argumentasjon rundt EMGS om at de hadde livets rett fordi de eksisterte fortsatt... Vel ja, hvis man mener det er berettiget når 1 MNOK investert i 2012 pr i dag er 10 000 kroner, så skulle man kanskje i stedet latt markedet fått den avgjørende stemmen. Her har ikke eierne fulgt kundenes pengestrøm, og pøst på med god kapital inn i en stadig mer mislykket satsning. Jeg mener MSEIS-eierne kan bli vitne til det samme, det kreves betydelig med ordre for å holde kontantstrømmen positiv.

Blir litt tulllete å henge seg opp i at selskapet har fått for få kontrakter når de faktisk er utsolgt for noder... Det er bånn gass frem til Februar/Mars 2019, og Grytnes er så priviligert at han kan velge de jobbene han vil ha...

Ja, sikkert like tullete som å bry seg om at LOI'er blir kansellert og aksjekursen svimer av. Utrolig at ingen av dere stopper opp og tenker over caset når alle forutsetningene dere som aksjonærer er ute etter faller på plass en etter en ( deres utsagn, ikke mine...), men allikevel blir selskapet bare mindre og mindre verdt. Dette i tillegg til et aksjemarked som når all time high annen hver måned, og oljepris som har steget 130 % fra bunnen. Tror dere at et børskrakk og oljepris på 40 USD er det som skal løfte kursen igjen? Det hadde i så fall føyd seg inn i rekken av en lang rekke fallerte argumenter.

Men dere skal ha for å holde troen i alle fall, er nok bra for ledelsen at noen støttekjøper aksjer siden ingen andre investorer ser ut til å finne caset attraktivt. Vi fire på kontoret her har sagt vi skal vurdere caset når oljen går gjennom 90 USD, men kun fordi da blir all streamerkapasitet absorbert ganske så effektivt, men frem til da er aksjen stay away. Desperasjonen til visse aksjonærer er heller ikke noe bra tegn. Når man mister evnen til å være objektiv og lar seg irritere og frustrere over andre investorers suksess, har man tapt. Jeg tror at man undervurderer effekten av dette blant noen skribenter her inne. Man klarer utmerket godt å prate andre investorer bort når man oppfører seg som en sutrete 12-åring.

Det er faktisk ganske så mange likvide og godt kapitaliserte investorer som skummer gjennom trådene her, det står en del fornuftig i mange av de, og det stopper man opp ved. Når innholdet er det motsatte, blir effekten deretter. Det gjør ikke meg noe som ikke er aksjonær, det vil heller bare føre til at aksjen blir billigere og billigere, og at jeg til slutt kanskje forsøker å ta et bet. Selskapet blir som en opsjon man kan prøve et bet på, men det er lenge til vi er der. Kanskje kommer vi aldri der....

Men nå skal jeg la MSEIS være MSEIS, og min agenda er ikke å sverte selskapet, prøver bare å holde fokus på realitetene siden jeg ikke ser at de kommer frem blant eksisterende aksjonærer, med unntak av de som har innsett dette og solgt seg ned så godt det lar seg gjøre siden slutten av mai måned.
Redigert 20.09.2018 kl 09:39 Du må logge inn for å svare
Matsern
20.09.2018 kl 09:54 1743

Fra sidelinjen er fullastet i PGS og begynner smått og irritert å se at PGS taper terreng.
Odi.1
20.09.2018 kl 09:55 1741

Siden mai har MSEIS fått kontrakt i Europa 3 måneder- ASIA 3 måneder - Mitt-Østen 7 måneder og en 2 måneders LOI i Amerika fra 2/19
Med så ultra lite volum på ned i aksjekurs, så betyr det 0 for oss som har Long posisjon, og god tro på knall gode resultater i q3- q4 18.
At noen ønsker å snakke dette ned, er forståelig, da de vil inn så billig så mulig. Det beste "HOLD" signalet eksisterende aksjonærer kan få.
Vikusen
20.09.2018 kl 09:55 1744

Du har ikkje peil. Grunnen til at Mseis ikkje går er pga di leverte i minus Q2. Kursen var å snuste på 19kr før kvartalet. Investorer ser bare på tall,gikk kvartalet i pluss eller minus. Mange graver, funderer ikke over hvorfor det gikk i minus. Då faller kursen. Ellers har kursen gått veldig bra på kontrakten om rødehavet og andre nyheter generelt. Pga dette er ett lite firma med begrensa utstyr, så blir det ikke nyheter hver uke som for eks plcs,pgs som har enorm flåte med tilsvarende stor gjeld. Jeg savner litt media dekning og djup analyse av Mseis. Det kommer nok fremover når alle nodene er på plass og fleire kontrakter tikker inn og di levere skyhøyt Q3.
Matsern
20.09.2018 kl 09:57 1740

Det er de flinkeste i aksjemarkedet som klarer å oppdage fundamentale trendskifter, andre har nok med å studere historiske chart
Redigert 20.09.2018 kl 10:02 Du må logge inn for å svare

Matsern, min eksponering i PGS utgjør samlet 2 % av min portefølje, og 20 % av min eksponering på Oslo Børs. At den har svingt opp 10 % igjen denne uken er et hyggelig bidrag, men ikke mer enn at det utgjør mindre enn 1 % av bevegelsen i min portefølje. Nettopp fordi jeg har en bred portefølje tåler jeg svingninger langt bedre enn noen som går all in i et case med en våt drøm om å doble sparepengene sine. Det synes veldig godt når det er tilfelle, og man klarer ikke å svelge realitetene og ønsker å dra alle andre meg seg i den gjørma, eller aller helst, få de til å løfte seg ut av hengemyra.

Bare på 5 minutter kom det en hel haug med tilsvarende argumenter fra menigheten, og nå er problemet analytikerne! Ikke rart mange ler godt av disse trådene, og gud hvor enkelt det er å provosere hvis man ønsker det.
Så lykke til med trendskifter, disrupsjon, det fundamentale, ingen ledige noder igjen etc etc. Dette går nok veien til slutt, det hadde gledet meg det :)
Odi.1
20.09.2018 kl 10:22 1723

Det blir veksten i Mass Noder uten gjelds helvete som vil gi suksess for Mseis, kombinert med å vinne gode kontrakter.
Ingen er lenger i tvil om kvalitet og gjennomførings evner etter att Mseis fikk Adward fra Conoco Phillips /17.
Vil tro større seriøse aktører vil åpne øynene for denne teknologien, og konseptet . Dog vil det ikke være store tilgjengelige poster i Mseis under 30 kr.


Vil også minne om denne: " The contract will commence in Q3 2018 and last for approximately 3 months. " Sør Asia
q3 er det kun 10 dager igjen av, og ha sterkt i minne hva som ble presentert ved sist q...
Matsern
20.09.2018 kl 10:24 1724

Ingen tvil om analytikerne og media er fraværende. I stedenfor å hausse Magseis, hausser de SBX som skal leie ut skip med luftkanon til OBS. Jobben med luftkanon er en liten enkel del av en OBS innsamling, den delen som får minst betalt.

Årsaken kan man spekulere i, men på et tidspunkt var det flere kjendisgribber inne i SBX. Analytikere hører på dem, samme gjør bekjente i media. Norge er lite, finansmiljøet et lite.
Redigert 20.09.2018 kl 10:27 Du må logge inn for å svare
Vikusen
20.09.2018 kl 11:05 1711

Jeg satt i plcs fra 1,2 og var med opp til 2,8 så kom innsidesalget og var med ner igjen til 2,3 før jeg solgte. Problemet er at plcs, litt usikker på pgs har ikke studert dem så nøye. Men di øker gjelden hvert kvartal. Med dagens rater kan det gå helt til godt ute i 2019 før di kanskje går i pluss. Derfor hoppet jeg over til Magseis. Levere for eks plcs rødt igjen i Q3 med 100% utnyttelse da gir det en pekepinn kor lang tid det vil ta før kursen beveger seg. Med så mye gjeld så kan det hende di aldri kommer ovenpå før nedgangstider.