PHO redder Hansson-familien


Ble estimert at High Seas AS skulle få et tap på ca 200 millioner i 2017:
https://forum.hegnar.no/archive/thread/2426920/view/22142812
Fasit viser 222 millioner i minus.

Selskapet har snart like mye gjeld som aksjer, så her er det heftig belåning. Heldigvis ser det ut til at PHO redder Hansson-familien i 2018:
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/08/Pengene-renner-ut-fra-familien-Hansson

Edit: Legger inn ticker-kode.
Redigert 09.08.2018 kl 22:43 Du må logge inn for å svare
Legoland
14.08.2018 kl 00:57 4809

Elv og OK,
tror dere har missforstaatt bakgrunnen til min deltagelse i diskusjonen om Hanssonfamilien. Den er ikke for aa selge meg ned för en dipp, men videre kjöp etter. Men jeg vil se 37-tallet för jeg bryter med forsettet om ikke aa ha for mange egg i samme kurv.
Jadaok
14.08.2018 kl 09:05 4651

Oppgang kommer har mange gode kommentarer. Jeg likte hans positivitet i sommer, selv om jeg solgte meg ut av pho tidligere i år, etter et par kvartalspresentasjonen som endte med kursras. Etter 1 q var jeg enda sikrere at det var et riktig valg, og ihvertfall etter at Hestdal fikk sparken. Jag var overbevist om at salget i USA stod i stampe. Jag dreit meg ut. Har måttet kjøpe meg opp de siste dagene. Har nå stor tro på pho, og takker for alle de gode skribentene her. Hvorfor skal ikke PHO ta storeslem i USA? hvem vil vel gå glipp av en undersøkelse som viser enda flere svulster enn standarprosedyren i dag? Det er jo meningsløst. Snøballen har begynt å rulle i USA. Er dog enig med Merlin i alle hans tanker om HS, at det er stor sjanse for tvangssalg av PHO aksjene. Da er jeg klar til å fange! Stor usikkerhetsmoment i aksjekursen på kort sikt, dette med HS. Forresten synes jeg det var helt dustete å sparke Hestdal nå. Akkurat i det salget begynte å ta av i USA. Umoralskt.
focuss
14.08.2018 kl 09:34 4582

Ser frem til neste aksjonær utskrift. Har ingen tro på at HS har solgt en eneste aksje. Har derimot stor tro på at HH ikke har særlig mye igjen av sin beholdning. Det vil i så fall være et kjøpssignal da de i over ett år nå har måttet selge aksjer av utenforliggende grunner. Når de har vært villige til å selge på 22-23 så er de sikkert mer en villig til å selge på 40 tallet. De skal jo ut uavhengig av fremtidsutsikter i PHO.

Ikke minst blir det interessant å se hvem som har kjøpt.
Redigert 14.08.2018 kl 09:35 Du må logge inn for å svare
Computum
14.08.2018 kl 09:37 4541

Merkelig hvor stille det ble etter at PHO toppet og begynte å falle igjen. Solgte man på topp eller sitter man å angrer på at man ikke gjorde det?
Computum
14.08.2018 kl 09:42 4516

Jeg synes det høres helt usannsynlig ut at et fond som skal skape verdier for sine andelseiere bare selger en potensielt verdifull aksje uten å forsøke å få best mulig pris. Jeg tror de har gjort sine vurderinger og sett liten oppside. At de kan ha tatt feil er forhåpentligvis mulig.
focuss
14.08.2018 kl 09:52 4431

Computum
Synes ikke det er det minste merkelig at når to fond fusjonerer at styrene i de fusjonerende selskapene diskuterer og beslutter profil og mandat på det nye fondet. Det høres helt normalt ut for meg. Dette er australske fond og styrene har neppe engang hørt om Photocure. Men for all del. Du må tro hva du vil for min del.
Redigert 14.08.2018 kl 09:54 Du må logge inn for å svare

Man kan alltids angre på at man kjøpte på en topp (selv om den er foreløpig), men de som vil angre er nok de som fortsatt har få eller ingen aksjer og ikke benytter denne dippen til å posisjonere seg. Det finnes ingen grunn til å tro at aksjen skal ned igjen til det den var før kvartalspresentasjonen. Foruten utsiktene i USA som Bellete redegjorde for på en overbevisende måte så varslet man også at man satt med en nyhet som man ikke var klar for å slippe riktig ennå. Helgens oppklaringer viser vel også at man ikke trenger å ha umiddelbare bekymringer for hva som skjer når patentene utløper, og da bør det ligge til rette for mangedobling av aksjekursen de nærmeste årene.

En gammel frase sier at ingen ting er sikkert på børs, men en ting vet jeg med 100% sikkerhet, og det er at Hansson`s økonomi ikke kommer til å få et øre å si for min egen økonomi eller andre langsikte PHO-aksjonærers økonomi.
Warren Buffet har blitt verdens rikeste papirflytter ved å stå langsiktig i sine nøye gjennomtenkte vurderinger av selskaper, og det samme gjelder blant mange andre som f. eks John Fredriksen som har vært Norges rikeste i lang tid i både gode og dårlige tider.
Nerver og bekymringer er de verste fiendene for en investor, og jeg misunner ikke de som er villige til å ødelegge sin psykiske helse for om mulig å tjene noen kroner ekstra.
Som regel taper disse noen kroner eller mange kroner fordi de ikke klarer å ta et klart valg å stå ved det.
Jeg holder meg unna selskaper som ikke har noe produkt å selge, for der er usikkerheten for stor, og redselen for kollaps i aksjen er alltid til stede.
Redigert 14.08.2018 kl 10:46 Du må logge inn for å svare
Merlin
14.08.2018 kl 16:34 3977

Tap på langt over 200mill. kr i NAT i 2q18. Hvordan skal dette ende?

Heller ikke i dag kom det positive nyheter fra NAT. Q2-tallene er meget skuffende og dårligere enn samme tid i fjor:
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/08/Svakt-marked-tynger-Nordic-American-Tankers
Hvor er bedringen i ratene som Hansson senior snakker om?

Både PHO, NAT og NAO fortsetter nedturen i dag..

PHO fortsatte nedturen i dag på sterkt overkjøpt etter 30% oppgang på 3 dager.
Aksjekursen sluttet både torsdag og fredag på 84 poeng i RSI14 chartet, og bare 1 gang tidligere i PHO sin 18 årige historie har den vært på dette nivået..
Etter 30% oppgang på så kort tid som 3 dager vil det alltid være normalt med et fall i kursen på > < 10% i etterkant.

NAT følger jeg ikke overhodet.

Hvis salget og gjenbruken av fleksiskop øker så mye som det kan se ut til, så tipper jeg en kurs på 150-250 kr innen pres av Q2 2 2019 enten HS må selge aksjene sine eller ikke.
Jeg håper allikevel at de ikke må selge aksjene sine i PHO, ikke fordi jeg er bekymret for fremtidig kurs, men jeg ønsker ikke midlertidig billige aksjer til de som spekulerer i andre sin falitt.

Selv om disse som ønsker sine medmennesker nord og ned, og jobber iherdig med saken og investerer mye tid i slike prosjekter, så fortjener disse etter min mening ingen billige aksjer.
focuss
14.08.2018 kl 17:59 3810

Har kastet et lite skråblikk på Hanssons situasjon og må nok si meg enig med Merlin og Ole at situasjonen ser plagsom ut. Ser han ikke greide opprettholde sin eierandel i NAT ved siste emisjon og er nede i skarve 2,8%.Mye lavere enn hva jeg trodde. Det ser ut til at han har surret det veldig til for seg selv. Å ha 3 suezmax under bygging virker jo heller ikke optimalt i dagens situasjon. Tror styreformannen får se seg om etter en ny aksjonær til å overta HS sine aksjer. Ikke sikkert han trenger gå så langt for å finne en god langsiktig aksjonær.
focuss
14.08.2018 kl 18:35 3742

Har vel vært for mye raske biler, damer og sprit. Og resten har han vel søla bort.

Jeg er ikke 100% sikker, men mener å ha hørt i visse kretser at familien Hansson har hatt en betydelig privat formue utenom sitt aksjeselskap High Seas.
Har de andre aksjeselskap?

Hva klientene i luxusfellen bruker pengene på det driter jeg i. Vet en ting mine aksjer eier jeg 100 % uten belåning. Hansson blir nok lett kvitt sine aksjer nå som Pho ligger klar for ny oppseiling.. banken styrer vel det meste til dem som er Max belånt.
Viktig å tenke på hjertet og bekymringer når man låner penger! Ellers så har jeg stor tro på Pho fremmover :-)
Legoland
14.08.2018 kl 21:26 3511

Siden jeg har et snitt paa 28,70 regner jeg ikke med aa kunne kjöpe "billige" aksjer i PHO. I tillegg vil jeg helst väre fullastet. Men skulle kursen komme ned i 37 skal jeg "stötte den" etter beste evne.

"Noen lärer aldri", "Sett täring etter näring" eller, "Slik man reder ligger man", er kjente ordtak. I Tyskland; "1. generasjon opparbeider formuen. 2. generasjon opprettholder den og 3. generasjon setter den over styr."
Uten aa kjenne noen i familien Hansson personlig har jeg tidligere reflektert over hvor barnslig man maa väre for aa posere foran biler uten aa ha agentur for merkene. Men noen sliter med aa bli voksne helt til de dör. (Dagens reflux.)
Kunne derfor ikke forstaa kampanjen for aa faa AH valgt inn i PHO-styret for et par aar siden. (Har värt medeier i 2,5 aar snart og har heldigvis glemt hvem som var paadriveren i kampanjen.)

Det kan godt være en av de som spekulerer i AH`s fall i disse dager som ville ha ham inn i styret for et par år siden.
Nå bruker flere her på forumet ganske mye tid på å spekulere i familien Hansson`s fall for om mulig å få seg billigere aksjer på den måten.
Tanken på penger gjør enkelte mennesker til rovdyr.
Nålen
14.08.2018 kl 21:57 3457

Det er jo artig at same person var sikker på at aksjen skulle bli billigere fordi Hestdal gjekk av. Så er det å prøve finne ein annan grunn til å kome seg inn att billeg. Må sei det er utruleg smålig oppførsel. Kvifor ikkje ta det som ein mann og kjøpe litt dyrare. For dei som skulle lure så er det ikkje omsorg for andre som driv denne pessimismen.
focuss
14.08.2018 kl 22:00 3444

OK
Mitt forhold til PHO er slik at familien Hanssons disposisjoner ikke bekymrer meg en calori, men ser selvfølgelig at det er andre jeg ville foretrukket som største aksjonær. Da helst noen som kan bidra med styrekompetanse. Familien Hansson har antagelig bidratt til at vi fikk nytt styre og etter hvert også ny CEO. Ikke dårlig bare det.
focuss
14.08.2018 kl 22:16 3403

Dersom det skulle oppstå en situasjon hvor HS eller deres bankforbindelse ønsker å selge HS sine aksjer så har jeg null tro på at det vil skje som salg over børs. De vil da kontakte et meglerhus for å plassere hele posten eventuelt i 1,2 eller 3 biter. Med den omsetningen som har vært etter Q1 så bør det gå svært så greit. Ville faktisk vært veldig interessant. De som eventuelt venter på billige aksjer grunnet en slik situasjon vil vente forgjeves. I dag har vi sett litt gevinstsikring og for hver dag som går er vi en dag nærmere ny CEO, overraskelsen til aksjonærene og Q3.

Kanskje Hansson kan forhandle litt med banken at dem blir sittende til neste godmelding fra Pho. Det må være tragisk å ikke kunne være herre over egen økonomi. Tror det er viktig å ikke blande kortene her. Hvilke andre aksjer Hansson eier er belånt i bør ikke få fokus på Pho trådene.
14.08.2018 kl 22:53 3317

Dette er bare spekulasjoner fra ende til annen og ingen her på forumet kjenner den hele og fulle situasjonen for Hansson familien.
Foreslår derfor at vi lar dette ligge inntil det eventuelt meldes om noe som direkte angår deres engasjement i PHO.
Mer fornuftig å diskutere den flotte tiden som nærmer seg for oss PHO aksjonærer.
Denne ukens korreksjon måtte komme etter en stor oppgang i forrige uke. Alltid noen som ønsker å ta litt gevinst og med det lave antall aksjer og færre kjøpere får vi noe tilbakegang, sånn er det bare.
PHO er fortsatt trendmessig positiv, USA endte opp ikveld og PHO vil etter alle solemerker snu opp igjen i morgen.
Lykke til.
Redigert 14.08.2018 kl 22:55 Du må logge inn for å svare

Svært takknemlig ovenfor den jobben Hansson har lagt ned i PHO. Kan umulig se for meg at vi hadde fått på plass gode endringer i styre og management uten dem. Nekter å tro at det blir solgt en eneste aksje herfra og inn

Hansson`s har uttalt sin store tro på PHO overfor hele finansmiljøet i Norge gjentatte ganger i sommer, bl a forsiden på Hegnar.no, så de har nok en løsning for å beholde aksjene i PHO.
Jeg tror heller ikke de kommer til å selge aksjer i PHO før selskapet har modnet og kursen er en helt annen enn den er pr i dag.
En rik familie som Hansson`s har neppe alle eggene i en kurv.
De har sannsynligvis en privat formue, eller plassert penger i mer solide selskaper enn i NAT og NAO som nå er utsatt for et svært dårlig marked i sitt segment..
Dette vet jeg egentlig ingenting om, men er bare en antagelse.
Merlin
15.08.2018 kl 00:17 3196

Jeg har også inntrykk av at Hanssons har bidratt til de positive endringene i styret/ledelse i Photocure. Noen har i hvert fall bidratt!
Derimot er situasjonen til High Seas meget alvorlig. Tap på langt over 200mill. kr i NAT og 120 mill. kr. i NAO i 2q18 er uhyggelig høye tapstall. NAT kraftig ned på NY-børsen (-6.52%) At close: August 14 og også NAO i minus betyr at High Seas har liten glede av oppgangen i Photocure, det monner for lite. High Seas må enten få personlige garantier fra familien, om de har råd til det, eller kreditorene vil snart måtte realisere verdiene. Dette kan ikke fortsette. Blir det Fondsfinans som overtar potten av Pho-aksjene til HS? Eller blir det billigsalg over børs? Lite tyder på oppgang i fraktrater. Selv siste båt fra NAT leid ut til Equinor dekker ikke selvkost iflg. opplysninger. Rart hele NAT/NAO ikke er gått over styr allerede?
Merlin
15.08.2018 kl 00:37 3184

Tapene hittil i år utgør 389 mill kr i NAT og 137 mill kr i NAO. Samlet over en halv mrd. kr! Og NAT hadde et bokført underskudd i fjor på over 150 mill $ dvs, 1,2 mrd kr!

Med over 200 mil kr. i tap i HS i fjor og et stort tap i verdiene bak aksjekursene i NAT og NAO hittil i år ser HS veggen!


Computum
15.08.2018 kl 01:11 3162

"Our net debt at 2Q2018 stood at a conservative $7.3M per vessel which is among the lowest in the industry."
Oljefrakten på verdenshavene kan jo ikke stoppe. Og da må ratene gjøre rederiene i stand til å betjene gjeld og tjene penger. Og hvis ikke skipene med den laveste belåningen skal være lønnsomme, hvem skal da være det?
Merlin
15.08.2018 kl 02:53 3130

Det hjelper ingenting. Med en sterkt fallende kurs, nå helt nede i 2,15 for NAT og kun 0,8 etter å ha vært i 0,72 i NAo i dag forsvinner verdiene i HS.

Med løpende fortsatt tap i milliardklassen i årene fremover, holder ikke NAT/NAO lenge dessverre. Oppgang i ratene er nok eneste redning, ikke litt kursøkning i Photocure.
Redigert 15.08.2018 kl 02:57 Du må logge inn for å svare
Merlin
15.08.2018 kl 03:08 3124

Det er egentlig nok å se på balansen i NAT pr. 30/6/18. Med 46 mill$ i cash og et løpende underskudd på over 27 mill $ i kvartalet, holder ikke cashen en gang frem til jul, men er vekk i november.
focuss
15.08.2018 kl 08:05 2986

Medistim med resultat i dag og de gjør det svært bra med salg av medisinsk utstyr. Styreformann i Medistim kjøpte seg opp i PHO etter Fase 3 studiet med 300000 aksjer. Når han brukte så mye penger i PHO i stedet for i Medistim må trua være svært sterk.
focuss
15.08.2018 kl 08:31 2940

Kursutviklingen i Medistim har vært fantastisk siste 3 årene Største aksjonær er styreformannens selskap, Intertrade shipping, som altså nå har 300000 aksjer i PHO. Medistim selger sine produkter i hele verden inkl USA.
petrol
15.08.2018 kl 08:46 2921

Her var det mye spekulasjoner i andres elendighet og en del blanding av kortene. Realitetene for High S slik jeg finner ut av årsregnskapet er slik (avrundede tall):
HS AS hadde pr. 31.12.17 markedsbaserte aksjer for en samlet børsverdi av 215 mnok. Bankgjelden (som stort er eneste gjeldspost) utgjorde 196 mnok.
Porteføljen dreier seg i all hovedsak om tre aksjer; PHO, NAT og NAO. Markedsverdi for PHO aksjene utygjorde 60 mnok, noe som betyr 155 mnok samlet på NAT/NAO.
Kursen på NAT/NAO har redusert seg med ca 23 % samlet sett fra nyttår og frem til i dag, mens PHO aksjen har gått fra 27 til 42 nok i samme periode.
Grovt regnet innebærer dette at NAT/NAO investeringen har falt fra 155 mnok til 120 mnok, mens PHO porteføljen har verdisteget fra 60 mnok til 93 mnok. Dette betyr m.a.o staus quo fra nyttår - også i forhold til bankens nettoeksponering.
Så kan man alltids tenke frem og tilbake på hvordan bankene vil agere. Hensett til de utsiktene som ble beskrevet gjennom Q2 fremleggelsen for PHO vil jeg tro at de legger fornuften til grunn og har is i magen hva angår PHO porteføljen. Jeg har ikke gått inn og vurdert utsiktene for NAT/NAO, men de er i bokstavelig forstand i samme båt som mange andre rederier hvor jeg fra egen praksis har erfart at bankene samarbeider svært nært mot lånedebitor og legger vekt på å være konstruktive.
Uansett synes jeg det er lite meningsfylt å skrive side opp og side ned med dommedagsspekulasjoner om PHOs største aksjonær. Litt mer respekt bør også kunne forventes - selv på HO forumet.
Durable
15.08.2018 kl 08:50 2903

Merlin har tydeligvis en agenda, som han veldig ofte har på HO-forumet. Det er beklagelig å måtte påpeke dette. :-/
heilo888
15.08.2018 kl 09:53 2807

Ja lesere av HO som ikke har fått det med seg, så har Merlin skriverier alltid hatt en agenda basert på en sterk egeninteresse.
Jeg mener denne NAT-saken i hovedsak er en avsporing i forhold til PHO sine fremtidsutsikter da det over tid ikke vil ha noen vesentlig betydning.
Computum
15.08.2018 kl 10:04 2774

Egeninteressen er vel jevnt fordelt her tenker jeg. Det Merlin skriver er interessant sålenge det er etterettelig. Så kan man jo ha forskjellige meninger om i hvilken grad HS økonomiske stilling har innvirkning på PHO-kursen. En viss påvirkning regner jeg med at det er sålenge noen ser en fare for at største eier kan komme i en vanskelig situasjon. Men Hansson ønsker neppe å selge sine PHO-aksjer på dette nivået. Han kjøpte jo endel av aksjene godt oppe på 50-tallet for ett par år siden.

Det siste poenget til heilo888 er jo riktig, men forventninger i markedet om et nedsalg kan legge et lokk over kursen i lange tider. Tror det er en riktig observasjon at det er det som skjer nå.
Computum
15.08.2018 kl 10:07 2763

Teknisk ser det dårlig ut nå. Det som kan gi ny styrke til kursen kan være den varslede oppdateringen fra selskapet. Den burde ikke være langt unna.
Om det blir informasjonstørke fremover, vet vi jo av erfaring hvilken vei det går. Mange investorer er svært utålmodige og kortsiktige.
Legoland
15.08.2018 kl 10:56 2700

petrol kl 08:46,
din siste setning fikk jeg totalt i vrangstrupen paa bakgrunn av at HO viste AH respekt med kampanjen om aa gi han fullmakt til GF for to aar siden. Kampanjen ble neglisjert av AH og han mötte heller ikke opp paa GF. Hva som skjedde med fullmaktene han fikk via forumet er meg ukjent.
Den eneste av Hanssonene som har vist engasjement for PHO er i mine öyne tidligere CEO og bror/onkel, Vidar. AH anser jeg aa väre 3. generasjon i familien.

Mötes ikke respekt med respekt, kan man i fremtiden ikke regne med videre respekt. Heller ikke paa HO!

Etter aa ha blitt tatt paa sengen da HS halverte engasjementet i PHO for et aar siden, synes jeg det er naturlig at den finansielle situasjonen til störste eier har interesse for de resterende investorene i PHO. Saafremt de tar ansvar for egne investeringer.Det som til slutt vil avgjøre verdien på Photocure er salget, først og fremst i USA.
Det er hverken Hansson, australske fond, shortere eller avgåtte ledere.
Hvis dere driter i å trade og heller legger aksjene i kista er dere garantert å ta del i PHO´s videre ferd.

Jeg har trua. Bevegelsen fra time til time eller dag til dag er bare støy.
I dag får vi kjøpt PHO-aksjer til en pris av en pølsekiosk.
De har beste kur mot verdens dyreste og verdens 5te mest hyppige kreftform,,,,,til prisen av 1 pølse.
Den som ikke ser at det er et kupp fortjener ikke bedre.
Redigert 15.08.2018 kl 11:20 Du må logge inn for å svare
heilo888
15.08.2018 kl 11:27 2631

Scoopfinder;
Det var det jeg prøvde å si. Nå vektlegges kortsiktige mer og mindre utenforliggende saker alt for mye.
Det er ikke dette som avgjør PHO`s skjebne i det lange løpet.

Men kortsiktige aktører som vil inn i aksjen på lavest mulig kurs tjener selvsagt på å fokusere på Hansson og potensielle problemer som eventuelt kan oppstå der i gården.

Synes jeg må ta med dette ene sympatiske innlegget fra Merlin som er så opptatt med å avkle Hansson`s offentlig.
Innlegget er under 1 uke gammelt.
_____________________________
Merlin
09.08.2018 kl 20:47

Nat er opp i kveld - kan det skyldes oppgangen i Photocure? Uansett: Jeg har en følelse av at Alexander Hansson har vært en pådriver i endringene i Photocure. Det får han betalt for nå - og forhåpentligvis fremover. High Seas har enda ikke levert regnskaper for 2017(!) De har vel ventet på at Photocure skulle vise muskler. Og det har Photocure til de grader gjort de to siste dagene. Og dette er nok bare begynnelsen på et svært sterkt forsinket (18 år?) eventyr- Forhåpentligvis får Photocure fullt gjennomslag for flexiscope, full aksept i først det amerikanske marked med flexiscope, og så også i Europa. Alt ligger regulatorisk til rette for en enorm oppgang, som tydeligvis akkurat har startet. Hva kursen i Photocure kan bli om ett- og to års tid om alt går etter planen og statistikkene, kan man lure på. Da kan Hanssons slutte i tankerbusiness.
Redigert 15.08.2018 kl 11:48 Du må logge inn for å svare
focuss
15.08.2018 kl 11:52 2608

Scoopfinder.
Ja vi som har trua eier en stadig større bit av er verdens ledende selskap til å diagnostisere samt å hindre/forlenge tilbakefall av blærekreft. I tillegg bidrar vi til å redusere USA's Medicare sine helseutgifter så Medicare hjelper oss med refusjon. Vi har alt vi trenger for å bli en mangemilliarders business med et marked kun i USA på 15 mrd. Da har ikke formen til Hansson noen betydning.

Fucuss

Tiltredes!!!

HS som eier vel 10% av PHO får overhodet ingen betydning for kursen når vi ser 1 år frem i tid, og jeg ser 3 år foreløpig.
15.08.2018 kl 12:09 2564

Det er tilbud , tatt en traderpost i dag.
liang
15.08.2018 kl 12:34 2522

Å vise til et eventuelt nedsalg fra Hansson er jo greit nok men aner vel konturene av et ønske om rimlige aksjer.
At HO kan påvirke litt ved lavt volum tror jeg nok på men ikke under det voldsomme volumet som var.
Veldig hurtig reduksjon i volumet , hvorfor?

Uansett , bare noen kronestykker over kursen før Q2 rapporten ble lagt frem nå og det betyr vel at aksjonærene stort sett ikke har fått noe særlig uttelling for risikoen det var å ha aksjer i pho under fremlegging av Q2 rapporten , og slik skal det ikke være.

Personlig er jeg godt lastet i pho og tror på høy gevinst.

lykke til

PHO har nå potensiale til å gi en svært høy gevinst for den langsiktige, og for å oppnå dette behøver man ikke være særlig langsiktig heller.
Etter min mening er 2 år nok til å kunne sikre en huge gevinst her, og om 3 år enda betydelig mer.
Jeg er tilbøyelig til å tro at PHO kommer til å gå så fort nordover at det blir mye høydeskrekk å oppleve for mange aksjonærer framover høsten og vinteren.
Etter en varm sommer kan det bli godt å ha en aksje som varmer når årstiden er på det kaldeste.
heilo888
15.08.2018 kl 13:13 2471

Enig OK.
Men 2 år er uhorvelig laaaang tid for svært mange av de små lykkejegerne som opererer her på forumet. Dessverre for de!

Apropos nedsalg. Virker å ha roet seg, selv om prisene ligger på samme nivå som i går? 75/25 kjøp/salg ratio til nå i dag.
15.08.2018 kl 13:32 2434

Da har den bunnet ut og oppgangen kan fortsette. Håper de som ønsket den ned har benyttet anledningen til å kjøpe seg ytterligere opp.