GIG - Svar fra RR på min mail.

Warom
GIG 09.08.2018 kl 09:33 10517

Jeg er jo i likhet med mange her ikke veldig fornøyd med kursutviklingen siste måneder. Man henger seg opp i(som naturlig er) kursutviklingen i seg selv, men kan ha en tendens til å glemme den fundamentale utviklingen i selskapet.

I går skrev jeg en mail til Robin R, og som vanlig tok det ikke lang tid for svaret kom.
Jeg stilte noen spørsmål jeg jo egentlig ikke forventet å få svar på(ref kursutviklingen) men det er jo lov å prøve seg ;)
Jeg synes uansett jeg fikk ett veldig bra svar der både fokus og ikke minst litt selvkritikk når det gjelder å kommunisere til markedet kommer godt frem.

Jeg er glad vi har en CEO som i alle fall tar oss aksjonærer så pass alvorlig at han selv tar seg tid å svare(og ikke minst med gode og relevante "svar" når det gjelder selskapet) Ikke noen "breaking news" men likevel noen fine linjer fra vår CEO :)

Her er min mail og etterpåfølgende Robins svar:

Hei igjen Robin, og kondolerer med kursutviklingen må en vel kunne si ;)

Fra spøk til alvor.
Selskapet er nå ned 42%(3,70) siden toppen i mars i år. Dermed er verdier for ca 2,5 milliarder NOK «blåst vekk»

Som aksjonær er jeg jo ikke spesielt imponert og regner jo heller ikke med at dere er fornøyd.
Jeg har ingen problemer med at dere ikke føler at dere må informere markedet slik dere gjorde i starten, men nå synes jeg dette begynner å bli noe som fortjener en kommentar ut mot markedet.

En nedgang i ett selskap med GIG’s markedsverdi på disse nivåene fortjener at ledelsen på en eller annen måte kommuniserer med markedet selv om dere ikke har noen formening/forklaring på nedgangen. Da ville i alle fall en melding om at dere ikke forstår den være «gull verdt»(gjerne litt mer begrunnet enn akkurat det;))

Dere ansatte en IR for ikke så mange mnd siden og jeg må jo ærlig innrømme at jeg så frem til akkurat den ansettelsen. Nå skal vel ikke hun sende ut meldinger i «hytt og gevær» men noe burde vel «vanlige aksjonærer» kunne regne med å få ut av en slik viktig rolle.

Man kunne selvfølgelig sende henne en melding(noe jeg ikke har gjort) om man lurte på noe, men jeg ville som sagt trodd at den rollen ville vært litt mer «pre marked», selvfølgelig på en lovlig måte.
Jeg er sikkert «forbannet» i likhet med dere, men det er ett eller annet her som foregår som markedet ikke har full tilgang på(det er i alle fall jeg sikker på)

Håper du tar deg tid å svare, jeg ser i alle fall frem til svaret :)

Hilsen xx

-------------------------------------

Hei xx,

Pga. anbefalinger og god skikk så velger jeg å ikke kommentere kursen. Men det gir jo seg selv at jeg er minst like misfornøyd som deg med utviklingen.

Det er særs uvanlig at et seriøst børsselskap kommenterer kursen. 'Markedet har alltid rett' og vi må fokusere på jobben med våre objektiver, formidle disse til markedet etterhvert som vi når(eller ikke når) dem. Følgelig har vi et ansvar for å dele informasjonen på en god måte og følge opp våre aksjonærer for at de skal forstå våre prioriteringer. Jeg tar selvkritikk på at vi ikke har løst sistnevnte jobb på en god nok måte, for i en periode hvor vi har oppnådd flere milepæler og sist levert vårt sterkeste rullerende 12 måneders resultatet og omsetning, har kursen gått motsatt vei.

I mitt brev til aksjonærene i årsrapporten manet jeg til tålmodighet. Jeg viste til behovet for å transformere virksomheten i takt med de regulatoriske vindene som blåser over spill bransjen, og E-Commerce. Dessverre er dette arbeidet ressurskrevende og kommer på oppløpssiden av vårt veikart for å ekspandere horisontalt ut i hele verdikjeden i vår bransje. Vi har nå lansert GIG Sports og vi er live med Hard Rock i USA. Vi nærmer oss som kjent første lansering av in-house utviklet spill, på vår egen teknologiske infrastruktur og software.

Tiden med investeringer og fokus på horisontal utvikling kan således etterfølges av 'monetisation' og vertikal lønnsom vekst. Dette betinger selvfølgelig at vi har lykkes i å skape skalerbare og attraktive produkt og at vi klarer å konkurrere i kategoriene. Om så tror jeg potensialet i selskapet er høyt all den tid dette følgelig vil gi potensielle synergieffekter utover underliggende isolert lønnsomhet i hvert område. Det vil også gi oss flere ben å stå på for å trygge selskapet mot de raske endringene man står ovenfor i vår bransje.

i GIG har vi lagt bak oss 20 kvartal hvorav 19 har hatt rekord omsetning. Som nevnt over så hadde vi ved Q1 det høyeste rullerende LTM resultat og EBITDA. Vi har sertifisert våre tjenester i den tøffeste og mest krevende regulatoriske jurisdiksjonen i USA og vi har entret den største iGaming vertikalen i form av Sportsbetting. Det er en tøff satsning og som toppleder er det trist å se kursutviklingen men jeg har selvfølgelig tro på planen vi følger. Nå går vi inn i den sterkeste sesongen for iGaming og da må vi bli langt flinkere til å kommunisere vår plan, både i form og hyppighet.

Mvh.

Robin

TommyLee
09.08.2018 kl 09:51 7179

Takker @Warom. Dette var betryggende info.
Her er det bare å benytte sjansen og fylle på for oss som har troa.
Satser på tidenes comeback på tirsdag.

Takk for oppløftende innlegg :-) Det er lett å sitte igjen med en følelse av at ledelsen gir F i oss småaksjonærer, gitt stilheten og kursutviklinge, så det er godt å se at dette ikke er tilfellet. Får ellers bare krysse fingrene for at et godt Q2 resultat bryter nedgangen.
Warom
09.08.2018 kl 10:04 7112

Bare hyggelig :)
Jeg er jo i likhet med dere svært opptatt av selskapets ve og vel....

Det ligger mye fint i hans svar og jeg fremhever denne lille linjen som jeg likte spesielt godt:

"Tiden med investeringer og fokus på horisontal utvikling kan således etterfølges av 'monetisation' og vertikal lønnsom vekst."

....det etterpåfølgende er jo selvfølgelig svært viktig, men som sagt, jeg liker den linjen :)
jetbmw
09.08.2018 kl 11:02 6987

Flott at du deler info Warom. Vi får håpe og tro at selskapet opprettholder en tettere dialog med markedet fremover.
Dealsen
09.08.2018 kl 11:07 6960

Satser på en god nyhet eller to, på Q2 :)

Edit: Bra innlegg, Warom :)
Redigert 09.08.2018 kl 11:08 Du må logge inn for å svare

Takk for at du deler Warom. :-)

Ser svaret hans er veldig "nøytralt", noe det må være da han ikke kan gi noe som helst info i noen retning til en enkelt aksjonær. Det blir jo om mulig enda viktigere rett før kvartalstallene kommer.

Jeg likte også setningen "Tiden med investeringer og fokus på horisontal utvikling kan således etterfølges av 'monetisation' og vertikal lønnsom vekst."

Likte også at han skrev at de må fokusere på jobben med å formidle objektiver, dele informasjon på en god måte og følge opp aksjonærene. Han tar selvkritikk for at de ikke har gjort det godt nok, noe som gjør at vi kan håpe på å få mer info om selskapets forventninger fremover, kanskje med en guiding for året slik de har kommet med tidligere.

Med det han nevner av oppnådde milepæler (lansering av GIG Sports, Hard Rock live i USA og kommende lansering av de første spillene fra GIG Games i Q3) bør det være mulighet for en sterk guiding for 2018. Tilbakemeldinger fra GIG om lansering av sportsbok i tråd med (høye) forventninger og fra Hard Rock om at GIG har gjort en meget god jobb med online kasino mener jeg styrker denne muligheten.

Robin Reed skriver også "Nå går vi inn i den sterkeste sesongen for iGaming og da må vi bli langt flinkere til å kommunisere vår plan, både i form og hyppighet." Det høres positivt ut, kan ikke si annet enn at det fundamentale fortsatt virker veldig lovende.
Redigert 09.08.2018 kl 11:43 Du må logge inn for å svare
Warom
09.08.2018 kl 11:56 6830

Tex_Willer;
Når det gjelder det med guiding så er jeg helt enig. Enn så lenge så velger jeg å tolke "den setningen" i retning mot at vi kan få noe der.

En annen ting det er veldig viktig å få konkret informasjon om fra selskapet nå, er når flytting til Sverige skal finne sted. Jeg tror dette er årsak til mye usikkerhet. Aksjonærene trenger en konkret dato, og selve flyttingen bør skje så fort som praktisk mulig siden det stadig vil være noe usikkerhet før GIG er på plass i Sverige.
Warom
09.08.2018 kl 15:11 6509

Helt enig Tex_Willer;
Jeg regner imidlertid med at dette kommer frem allerede i rapporten som kommer før presentasjonen.
Hvis ikke, så skal jeg sørge for å stille det spørsmålet på presentasjonen gjentatte ganger til jeg får svar.

RR er herved advart ;)
Kronn
09.08.2018 kl 15:13 6497

Snur den idag da ? Har vert en merkelig reise nedover her nå som ikke er forklarbar for min del vertfall
Warom
09.08.2018 kl 15:21 6466

Kronn;
I alle fall noen tekniske signaler i 30dagers som jeg nå anser for bekreftet.

http://goi.nf/?fcyeeayzyeny

EDIT: Tar vi den så er det ikke langt igjen for denne er bekreftet i 6 mnd(hvit foreløbig ubekreftet pil)

http://goi.nf/?cyqqbwonqdiz
Redigert 09.08.2018 kl 15:27 Du må logge inn for å svare
Jaqar
09.08.2018 kl 15:28 6418

Betryggende lesing. Takk for at du deler Warom.
TommyLee
09.08.2018 kl 15:32 6392

Bare å glemme 2-tallet.
Snart på 4-tallet igjen.
Far-far
09.08.2018 kl 16:05 6287

Takk Warom fordi du tok grep.
Så lite skulle det altså til for litt positivitet i markedet. Gig har som du og mange har påpekt vært elendig på aksjonærpleie. IR ansvarlig som det var store forhåpninger til her på forumet, har vist en elendig holding overfor selskapets aksjonæransvar mht å opprettholde et tillitsvekkende kursnivå.
Warom
09.08.2018 kl 16:14 6260

Far-far;
Bare hyggelig det :)
Når det gjelder vår nye IR direktør så er det sikkert mange andre oppgaver som står øverst på listen(feks roadshow i forb med Sverigenotering)
Jeg har vært undrende til "prioriteringene" i den negative kursfasen vi har vært inne i, men samtidig er det jo ikke så mye hun kan gjøre med kursutviklingen i seg selv. Jeg har vært i mailkontakt med henne i dag(det er en erfaren dame for å si det slik) og legger meg også på minnet svaret fra RR der dette kommer frem:

"Følgelig har vi et ansvar for å dele informasjonen på en god måte og følge opp våre aksjonærer for at de skal forstå våre prioriteringer. Jeg tar selvkritikk på at vi ikke har løst sistnevnte jobb på en god nok måte, for i en periode hvor vi har oppnådd flere milepæler og sist levert vårt sterkeste rullerende 12 måneders resultatet og omsetning, har kursen gått motsatt vei."

"Nå går vi inn i den sterkeste sesongen for iGaming og da må vi bli langt flinkere til å kommunisere vår plan, både i form og hyppighet."

Jeg både håper og tror at dette endrer seg i tiden som kommer. Hvis ikke så ville ikke RR ordlagt seg som han gjorde :)

Meget bra jobbet Warom.
Her var det mange gode svar. Håper noen av spillene som lages kan bli en ny Starbust eller Vikings :)
Dealsen
09.08.2018 kl 17:12 6091

Moro med litt sårt etterlengtet oppgang i dag. Er helt sikker på at vi får så konkret info, som det er mulig å gi, om Sverige til tirsdag.

EBITDA forklarer ingenting av verdiskapningen til et selskap, det er et begrep oppfunnet for å lure markedet.

Litt skremmende at når Wrom gir eple til læreren stiger gig over 5%.
Blir aldri klok på markedet:)
Krilan
09.08.2018 kl 18:57 5863

Det sier litt om hvor utsultet markedet er på nyheter og lyd fra ledelsen generelt ;)

Stor takk til Warom som tok litt ansvar.

Jeg blir helt motløs av Rotbløt! Jeg forstår ikke at Gig ikke leverer varene (bløtkake). RR bekrefter i dag at de er on track og godt er det. Hva tenker HR når de i konkurranse med alle de store i bransjen valgte Gig som leverandør av plattform og Casino spill, tull at produkter er så dårlig som noen injurierer. Det er ingen tvil om at Gigs enge brands er viktig, og at dette er et av mange ustillingsvinduer. I forhold til tall og alle rapporter finnes det ingen tegn på stagnereing, eller at kunder forsvinner, tvert imot. Dette mener jeg RR i sin mai til Warom bekrefter idag. Gig og RR er også overrasket over at aksjekursen har fått så mye juling siden topp i mars/april d.å, det er imidlertid markedet på Oslo børs som er førende. Det virker som om det fundementale enda er på plass, og at toget forsetter på rett spor. Hadde HR brutt kontrakten med Gig hadde det vært berettiget med en kursnedgang som vi har sett nå. Gig gjør det som er riktig i forhold til det regulatoriske og konsulideringene som vil komme. Kunne også tenke meg at IR var mer synlig, men er sikker på at det vil komme etterhvert. Nyhetstørken er snart over, så kanskje vi får noe å glede oss over i begynnelsen av neste uke. Alle de store sitter enda stille i båten, det er nok en god grunn til dette. Kanskje HR tenker på en bit (kake) av Gigs verdikjede og teknologi, og at de sammen vil bygge en gigant i bransjen. Det er nok intensjonen for Gig om å ta store kakestykker av markedet i alle segmenter som vi ser begynnelsen av nå. Tomodighet er stikkordet som RR oppfordrer til. Det kommer helt sikkert noen positive overraskelser i presentasjonen Q2. Forventer ikke all verdens, men får vi tilsvarende utvikling som Gig har levert til nå, så er det godt nok for meg. Håper at Gig for alvor forlater perrongen snart. Russiske prosenter sier jeg ikke nei takk til nå, etter denne blodige nedgangen som ingen har en fornuftig forklaring på. Go, go Gig.
Warom
10.08.2018 kl 08:55 5418

HurraGutta;
Ja, når det gjelder HR og den konkurransen den gang så kan man gjerne stille det spørsmålet. GIG vant den kontrakten i STERK konkurranse med de "beste i verden". Dette virker ikke markedet å fullt og helt ha tatt inn over seg. Hvorfor i alle verden skulle HR velge GIG om ikke de anså det som det beste for DEM SELV. Dette selskapet "gir ikke ved dørene" noe de helt sikkert heller ikke gjorde den gangen.

Det fundamentale er uten tvil på plass også i mine øyne. Det har vært/er ressurskrevende, noe RR sier veldig bra her:

"Dessverre er dette arbeidet ressurskrevende og kommer på oppløpssiden av vårt veikart for å ekspandere horisontalt ut i hele verdikjeden i vår bransje. Vi har nå lansert GIG Sports og vi er live med Hard Rock i USA."

.....legg merke til bruken av ordet "oppløpssiden".

Forøvrig, takk for alle hyggelige kommentarer :)
Leonen
10.08.2018 kl 09:28 5330

Takk for at du tok runden med RR Warom:-)
Det er trist å se kursen dale på denne måten, men ser det kun som en fase vi må gjennom.
GIG bygger og bygger. Så ser de litt bort fra det å informere underveis. Her kunne de, som du så bra pekte på, være flinkere. Samtidig kan jeg forstå hvorfor de prioriterer byggingen, de ser nok store resultater for hver ting de gjør nå. Når ting roer seg kan de presentere og da tipper jeg vi ser en helt annen kurs og da på svensk børs:-)
Takk igjen Warom:-)
Warom
10.08.2018 kl 09:47 5270

Jepp Leonen;
Nå er det bare to handledager før Q2 presentasjonen på tirsdag. Da får vi se hva markedet forventer seg nå i forkant og ikke minst om GIG kan overraske det samme markedet tirsdag morgen :)
Gutten
10.08.2018 kl 12:25 5076

Orakel O är tillbaka på svenska forum. Dock inte med nya egna analyser utan med en publicerad kopia av Warom´s frågor till Robin och Robins svar till Warom.
Redigert 10.08.2018 kl 12:25 Du må logge inn for å svare
Warom
10.08.2018 kl 12:48 5024

Gutten;
Virker jo ganske så klart at du har "ett horn i siden" til Orakel.
Hva med å komme med en egen analyse heller enn å "rakke ned" på andres ?

Det er vel ingen privatpersoner som jeg kan komme på som har ett sånt grundig arbeid når det gjelder analyser som det Orakel har. Det skal han ha kred for og ikke det motsatte. Ikke mange som kjenner selskapet og bransjen så godt som han.

Hvis du lurer på hva Orakel holder på med, så kan du heller sjekke Twitter. Han er mer aktiv der for tiden.

https://mobile.twitter.com/orakel_o?lang=en

Orakel og Warom gjør en god jobb for oss aksjonærer synes jeg, men hver og en må jo ta egne valg hva man ønsker om man vil selge eller forbli her i GIG.
Lurer på om vi snart skal opp å lukte på 4 tallet igjen, synes personlig vi har vært litt for lenge nede på 3 tallet nå, så 4 og 5 tallet er mye hyggeligere for ikke og snakke om 6 tallet, men det er en vi opp dit. Kan nok være at vi er over på Sverige og Nasdaq før vi ser det fine 6 tallet...:-)
Satser på litt stigning frem mot Q2 presentasjonen , er bare litt over 1 handelsdag igjen til fremleggelse av resultater for Q2 :-) Blir spennende og lese rapporten og ikke minst høre hva Mr. Reed har og komme med :-) God helg :-)
Warom
10.08.2018 kl 14:18 4842

Takk for det Triggerjon;
Teknisk så ser det spennende ut nå i forkant av presentasjonen. Ligger akkurat nå litt mellom "to stoler" men bekreftelsen jeg anså kom i går(og la ut bilde på) gjelder slik jeg ser det bildet.
Dealsen
10.08.2018 kl 14:53 4764

4-tallet er en skam for GIG. 3-tallet er direkte virkelighetsfjernt! La oss håpe vi kommer oss over begge disse fortere enn svint :)
Redigert 10.08.2018 kl 14:53 Du må logge inn for å svare
Warom
10.08.2018 kl 14:57 4742

Kommer nå hvert øyeblikk ;)
Warom
10.08.2018 kl 14:59 4735

Sånn, da var denne jeg la ut i går på plass ;)

http://goi.nf/?fcyeeayzyeny


Dealsen
10.08.2018 kl 14:59 4735

Jepp, men vi må kvitte oss med 4-tallet og over på 5-tallet. Selv da så er ikke kursen i nærheten av å være representativ :)
Warom
10.08.2018 kl 15:01 4721

Hehe, la oss nå først få kontroll på 4-tallet ;)
Dealsen
10.08.2018 kl 15:02 4708

Hehe :)

Edit: Vi har noen major potensielle triggere foran oss:


-Konkret info om Sverige
-Shortinndekning..?
-Kan det være mulig at HR er interessert i å kjøpe seg inn i GIG?
-Q2 resultater. Og guiding videre..?
-Andre overraskelser

Redigert 10.08.2018 kl 15:21 Du må logge inn for å svare
Warom
10.08.2018 kl 15:45 4625

Jeg liker edit'en din Dealsen....og jeg liker overraskelser ;)

-Konkret info om Sverige
*Regner jeg med i alle høyeste grad.

-Shortinndekning..?
*Ja på ett tidspunkt må jo det skje... Det er aksjer i utlån(det vet jeg) og jeg forstår ikke hva man skal med lånte aksjer om man ikke shorter de får andre spekulere videre i ;)

-Kan det være mulig at HR er interessert i å kjøpe seg inn i GIG?
*Har ikke tenkt den tanken før innen nylig, men ja...hvem vet. De er allerede knyttet til GIG og hvorfor ikke knytte seg tettere....tenker nå jeg ;)

-Q2 resultater. Og guiding videre..?
*Tror vi igjen får en guiding, det virket i RR sine kommentarer at det "er på trappene"

-Andre overraskelser
*Som sagt, jeg liker overraskelser ;)

NY-I-GIG
10.08.2018 kl 15:55 4596

Startet på et fint comeback ser det ut til :-)
Men som andre er inne på, fortsatt letterlig priset om dagen.
Tålmodighet = Gull

Trist for de som ble ristet ut rundt 3,6 kr til en billig penge.
Warom
10.08.2018 kl 15:58 4587

Hyggelig du er tilbake igjen etter en liten ukes pause N-I-G :)
d12m
10.08.2018 kl 15:59 4585

Var ikke dette en av de potensielle triggerne?

"09/08/2018
Evolution to power Hard Rock Hotel & Casino Atlantic City Live Casino"
NY-I-GIG
10.08.2018 kl 16:07 4561

Takk Warom.
Lot Gig vært Gig og børs vært børs, og dro på ferie uten “børs brillene “
Ikke en eneste gig aksje solgt av meg I løpet av nedturen, bare så det er sagt.
Er fortsatt bull, selv om den røde trenden på ingen måte har vært hyggelig.

Takk for at du kontaktet ledelsen og fikk svar, det var supert. En ting som er minst like bra som at du fikk svar, er at det nettopp ble satt et “fokus” på at ingen er happy med utviklingen, og at viktigheten av guiding og kurspleie er en del av gamet (Ferskvare selger)
Warom
10.08.2018 kl 16:07 4562

Det har jo ikke så mye med GIG å gjøre da Livecasino er EVO "sin greie"

EDIT: Altså som plattform
Redigert 10.08.2018 kl 16:09 Du må logge inn for å svare
Gutten
10.08.2018 kl 16:33 4504

"Virker jo ganska klart att du har ett horn i siden till Orakel" Inte alls! Av vilken anledning skulle jag ha det? Konstaterade bara att han var tillbaka men utan egen analys.
På vilket sätt har jag rackat ned på andras analyser? Kan du ge exempel på vilka andra du anser att jag rackat ned på?
Jag läser hellre andras analyser, tolkar fritt som alla andra och kommenterar ibland som många andra på forumet än att skriva egna vilket jag inte har kompetens till.
Jag har märkt att det inte är så högt i tak här och att många verkar söka konflikter när det som skrivs inte passar eller alternativt inte har något annat att fördriva tiden med. Måste dock säga att mycket som skrivs har stort underhållningsvärde när olika åsikter tampas med varandra..
Redigert 10.08.2018 kl 16:42 Du må logge inn for å svare
Warom
10.08.2018 kl 16:48 4471

Gutten;
Igjen, greit det. Det er bare måten du skriver på/har skrevet som gir ett "inntrykk"(i alle fall for meg) om at du går litt til angrep på Orakel.
At ikke takhøyden er så stor akkurat nå har nok sammenheng med at vi har hatt en heller mindre bra kursutvikling siste tiden, og at du synes underholdningsverdien er god får jo stå for din egen regning.
Gutten
10.08.2018 kl 17:32 4397

Hur är det ens möjligt att gå till angrepp på någon som inte har ansvar för vare sig kursutveckling eller sitter i ledningen för GIG.
Orakel betyder bl.a. spåman och det är väl det som Orakel och alla vi aktieägare är lite till mans. Sedan finns det aktieägare som är mer insatta och mer kompetenta än andra, till exempel Orakel men det betyder inte att han sitter inne med svar och lösningar på allt. Det gör ingen annan av oss heller. Jag har själv en stor och då menar jag stor post i GIG, inköpt på kurs, 5,17 men jag tar det med ro. Aktier är ingenting för nervsvaga. Vi har alla däremot ett hopp om en bättre kursutveckling, oavsett om vi "heter" Orakel, Warom, Gutten eller något annat. Que sera,sera! Ha en trevlig helg!
10.08.2018 kl 18:29 4355

Det var klar tale Gutten :) Hm, 5,17 sier du. Det var vel rundt det beløpet ledelsen solgte på til "store og viktige investorer" Faktisk så viktige at de måtte holde seg anonyme :) Du tar jo ganske høy risiko når en kjøper til nesten samme pris som insidere selger til da. Er jo en grunn at de selger mener jeg, de synes jo da aksjen er overpriset. Kjøpte selv som sagt inn noen lodd på kursmålet jeg har sagt hele veien 3,80. Ser ut som aksjen er i ferd med å snu nå, hvis det ikke er "dead cat bounce" da. Aksjen har en tendens til å rase etter kvartals presentasjoner, så antar vel at det skjer igjen. Samt det ligger jo an til en korreksjon på børsen som kan sende Gig kraftig ned sammen med resten av selskapene. Vi får se. Blir uansett spennende, er jo derfor en kjøper lodd :) God helg
Warom
10.08.2018 kl 18:46 4322

Ha en god helg du også Gutten;)

Ble jo en relativt fin avslutning på ukens to siste dager(selv om vi enda har mye å ta igjen). Jeg følger aksjen først og fremst fundamentale, men etterhvert i større grad også teknisk. Jeg kommenterer også derfor med begge de «parametre» i bakhodet.

Ja alle, både de som har litt høyere inngang(som du) og andre som har lavere inngang(som meg) ønsker jo det samme...økning i kursen. Vi spekulerer alle sammen med forskjellig utgangspunkt og kunnskap....det vil si, vi er alle «spåmenn»(men noen kanskje «bedre» enn andre)

Ha en strålende helg alle som finner interesse i dette selskapet :)
10.08.2018 kl 23:01 4149

Hurragutta. Det er helt greit du ikke forstår, eller er enig. Når jeg mener Gigs platform ikke holder mål så er det basert på hva de selv har uttalt om sitt eget produkt til forbrukerne. Jeg kan godt repetere det. RR sa selv, Vi er innovative, nyskapende benytter nyeste teknologi og skal med dette gi forbrukerne er helt unik opplevelse. Så kalte de "Highroller" en GAMECHANGER for oss forbrukere. Hva er det som er så nyskapende og unikt meg Gigs sine sider? Hva er gamechanger med Highroller? De ligger både kvantitativt (variasjoner og antall spill) og kvalitativt langt bak flere av de store etablerte. Så til HR. Jeg har dessverre ikke sett hva de forskjellige selskapene tilbydde HR og til hvilken pris. HR er helt nye i online markedet, og de ønsker seg å etablere seg slik som mange andre. De måtte ut på markedet fort. Jeg er rimelig sikker på at HR har store planer (eller er igang) om å lage sin egen casino/bettingside. Jeg tror derfor avtalen med GIG kommer til å blir forholdsvis "kortvarig". Hvis GIG er som RR sier, hvorfor i allverden er det absolutt ingen av de store etablerte som har gått over til GIG? Som en produktutvikler for et av de store selskapene som jeg snakket med her på ferie. "Hva er det GIG kan tilby deg som vi ikke har? Vi kan tilby masse som GIG ikke har". Og der har han veldig rett, foreløpig. Derfor er jeg spent på den videre produktutviklingen til GIG som jeg mener har stoppet opp siden Rizk. Ja, nå er ikke Rizk noe nyskapende eller unikt, men er nok beste siden som GIG har på sin plattform. Skulle jo bare mangle, er jo deres egen.
Redigert 10.08.2018 kl 23:37 Du må logge inn for å svare
Krilan
11.08.2018 kl 09:18 3929

@Rotbløt
Du traff tilfeldigvis en produktutvikler som jobbet for en av de store, du husker ikke tilfeldigvis hva han het og hvem han utviklet produkter for?
11.08.2018 kl 09:50 3897

@krilan. Hvem personer er, det var ikke poenget. Si unibet, betsson, bet365 osv osv. Spm er det samme. Hva Kan gig tilby forbrukere som disse sidene ikke kan? Disse sidene kan tilby mer enn d gig kan.