PEN - Nytt innsidekjøp. Alle ansatte kjøper aksjer

awsdrf
09.08.2018 kl 10:00 4995

https://www.infield.com/rigs/norve-jackup-61027

På infield nettside er Norve Jackup rig under rig contract details oppført med - Operating Status: Operational, Operator: Perenco


Det er ikke rare volumene som skal til for å flytte denne mange prosent. Det jeg spør meg selv om er om alle som er interessert nå er posisjonert før nyheter om Ruche eller om det fortsatt er interessenter som ikke er posisjonert. Selv om det er tidlig tyder vel volumet hittil mest på det første.

Det er i så fall forståelig for hvis man selger nå går man inn for å ikke tjene penger. Om man solgte i frykt for dårlig melding i forrige uke eller mandag/tirsdag denne uken er det forståelig. Nå er det torsdag og vi har fortsatt ikke hørt noe. Som vi alle er enige om er det veldig positivt. Det skal nå veldig mye til at vi får en dårlig melding med tanke på antall dager som er brukt. Både tørr brønn (dvs. de to brønn formasjonene som man ønsker å teste) og evt. problemer burde vært meldt nå om dette var tilfelle.

Jeg satser som sagt på positiv melding på mandag. Så får vi se om det holder stikk eller ikke. Får vi den forløsende meldingen spørs det hvor mange kroner ekstra dette er verd. Jeg tipper et sted mellom 1 og 2 kroner, avhengig av test resultatene. I så fall bør vi kunne se kurser opp mot 19 kroner. Kanskje den til og med kan touche 20.
Alby
09.08.2018 kl 10:53 4881


Vi får vel snart høre litt om hvordan det går med oppkoblingen til Adolo ? De er vel snart i mål der, eller hva ?

Jaja...Tiden går, men oljelagrene består :)
Ser det har kommet inn en infernalsk robot som ønsker å kaste 4-5 aksjer på laveste kurs til enhvert tid. Menmen, tiden vil vel snart vise hvem som er klokest. Mann eller maskin. Satser på en fredag etter-børs melding.

Begynner vel å sige inn snart i markedet at test brønnen er propp full av olje i alle lag:DD
nuella
09.08.2018 kl 12:13 4731

Skummelt når alle er positive 🤫

Apropos Albys sitt spørsmål ang. Adolo. Det er nå 15 dager siden ankomst Dussafu. Jeg er ingen ekspert på oppankring/ tilkopling, men det bør vel være klart i nær fremtid.

Synes det er merkelig at BWO og Panoro melder sailaway fra Singapore og ikke ankomst på feltet. Hadde ventet det sammen med en orientering om hva som skulle gjøres sammen med et tidsestimat for dette.
Redigert 09.08.2018 kl 12:50 Du må logge inn for å svare

Du har helt ret Fluefiskeren
Jeg har skrevet til selskabet pen/BWO at det er mærkeligt at de annoncere en afsejling og ikke en ankomst, for en uge siden men ingen af selskaberne har svaret.
Tænker at der kommer 2-3 nyheder meget snart, de er selfølgelig gode😉🤩
oto1
09.08.2018 kl 14:36 4482

Oppdateringene kommer jo på 1h presentasjonen.

Letebrønnen er nok meldepliktig, så resultat fra den kan forventes når tid som helst.

Oto-1

Jeg synes det er rart at det skal meldes på en kvartalspresentasjon og ikke når det skjer.
nuella
09.08.2018 kl 16:36 4263

Du vet jo adolo er ankommet det er det vesentlige. Avseilinga var viktig da det markerte ferdigstillelse . Neste melding er at Adolo produserer olje. PEN er et seriøst selskap som ikke driver med unødige meldinger. Og hva angår Rucheboring er vel resultatet en mulig bonus som ikke er innregnet.

Innlegget er slettet

Nuella

Ja, jeg vet jo at Adolo ligger på feltet, men tror du alle aksjonærer gjør det samme?

Så var det også mer jeg nevnte. Nemlig at det kunne vært fint å få en kort forklaring på hva som skulle gjøres på siten samt et tidsanslag på det.
Redigert 09.08.2018 kl 16:43 Du må logge inn for å svare
nuella
09.08.2018 kl 19:31 4050

Vet de ikke det vet de sannsynligvis ikke at den har vært i og forlatt Singapore - det er bare en måneds tid siden. At den er ankommet synes ikke jeg er en vesentlig nyhet

At den er kommet fram er bra, men forventet. Hvis skipet hadde gått ned, måtte de melde det med en gang.

Alle kan lett gå inn å se hvor båten er hvis de vil. Det er fint av vi skriver her inne for å dele informasjon. Jeg har registrert at båten seilt rundt med 1,2 knop ganske langen men at den nå står i 0 knop. Litt slow steaming mens de ventet for assistance to ankring?

Utrolig spennende tider med PEN, TXP, og MSEIS. Neste 2 uker blir fullt med god nyheter.

Mye rart man skal lese. Det forventes at aksjonærene liksom skal følge fartøyet på Marinetraffic.com. Ikke alle e like nerdede som oss. Hvirfor meldte de så sail away? Det visste jo vi allerede vi som fulgte på Marinetraffic, og man må forvente at alle andre visste det?

Adolo var fremme før forventet som var august. Det viktigste her er ikke nøyaktig dato for ankomst, men jeg skulle gjerne visst hvilket arbeid som gjenstod på feltet og når first oil er forventet.

Petromonkey

Når tror du first oil vil være? Hvor lang tid tar det å ankre opp og knytte riserne til Adolo? Hva med annet arbeid? For meg er dette viktigere enn når Adolo dro fra Singapore. Greit å melde det også, men kan ikke huske noe tilsvarende tidligere.
polion
09.08.2018 kl 21:30 3861

Konstaterer at PEN-aksjonærene (meg selv inkludert) i det siste kanskje er blitt i overkant positive og at det følgelig er skapt en viss fallhøyde. Får håpe at vi innen mandag får oss en skikkelig trøkk, slik at vi kommer ned på jorda igjen. Og at vi forhåpentligvis tar litt lærdom av dette, eller ?

Nå er vi inne på det jeg har etterlyst. Vi burde hatt en oppdatering, som nevnt tidligere sendte Bwo ut en melding om at Catcher var koblet opp med anker ca en uke etter annkomst (sendte ikke ut egen melding om at den var fremme). Er denne meldingen jeg nå savner fra pen og Bwo. Noen har spurt om tid før olje, med Catcher tok det ca 2 måneder fra annkomst tiø olje

Jeg er litt uenig her. Selskapet meldte avreise, dette er et bevis på at alt arbeid og ombygning/ klassifisering som måtte gjøres på Adolo, var fullført.
Ved å lese presentasjonenen så ser en at first oil er stipulert til oktober.
Avvik fra dette bør meldes. No news are good news.

ikke uenig. Hadde bare vært deilig å fått bekreftet at alt går som det skal. Mye som kan skje feil under oppkobling

Ser BWO går bra i dag, opp ca. 2% hittil. Ligger an til Ruche melding på mandag eller i løpet av uka - spennende.

Trondh.

Det er mulig oktober ble sagt på et tidlig tidspunkt. I alle de siste presentasjoner ihvertfall fra mai og frem til nå har begge selskaper antydes oppstart av produksjonen som H2. Der er vi forlengst.
Redigert 10.08.2018 kl 09:42 Du må logge inn for å svare

Nå har det gått så lang tid at eg er 100% sikker på at Ruche hvert fall ikke er tørr:)
Krysser fingrene for melding mandag morgen.

Litt moro å sammenlikne boretiden på letebrønnen på prosjekt 6 ( 1,5 km fra Ruche) med første brønn på Tortue da de er veldig like mhp. formasjoner og dybde.

Boringen her ble meldt startet 19. november 2012 og resultat ble meldt 4. januar 2013. Altså 46 dager. Den ble også boret i både Gamba og Dentale.

Vi har ikke nøyaktig oppstartsdato for pågående brønn, men må nok vært temmelig nærme 1. juli skal man dømme ut fra melding fra 2. produksjonsbrønn i juli. Da er vi nå på 40. dagen (samme som antydet fra selskapet). Det er nok like før ja.Redigert 10.08.2018 kl 10:23 Du må logge inn for å svare

Sitter med en god følelse, men det skal da meldes først. Hadde jo vært utrolig gøy å få slå på kalkulatoren igjen, også for Ruche.

Aje - egenlig meget rolig. Er nok oil rim prosjektet som det arbeides mest hektisk med. Kunne med fordel ha blitt meldt fornyelse av lisensen, som utløpte i juni. Nå har da MXO opplyst i 2017 årsrapporten ar progress er godog PEN vurderer ståda til kortsikitg risk, men at det trolig vil ta litt tid.

Vil anta at oljeprd. på Aje i Q2 blir tilsvarende tidligere, dvs. samlet ca. 3.300 fat om dagen.

MXO aksjen, ambivalent selv om den i dag har løftet seg litt. Samme som for oss, det avventes meldinger.

Liten aktivitet innen gass som blir meldt i media.Men unntak av Shell, hvor det ble meldt 5 august:

Shell Nigeria Exploration and Production Company (SNEPCo) workers have kicked against the company’s plan to move its operational base from Onne in Port Harcourt, Rivers State to Lagos.

In a release at the weekend, the workers described the planned relocation as “hurried and ill-advised as against the interest of the Niger Delta region.” The workers urged the federal government to halt the planned movement in the interest of jobs and development of the Niger Delta region.

Vice-President Yemi Osinbajo, had on March 2, 2017, directed international oil companies operating in the Niger Delta region to relocate their headquarters to their states of operation to mitigate tension in host communities.

http://energymixreport.com/shell-workers-kick-against-relocation-of-operational-base-to-lagos/
PetterX
10.08.2018 kl 11:19 407

Innlegget er slettet

Kan virke på kursen som om resultatet av testbrønn er i sikte;)
Lukter olje lang vei:D
Tobias
10.08.2018 kl 13:09 2892

Ja, det er sikkert rykter ute og går nå.
Meldes det funn til uka så ser vi Pen over 20 kr.
livsal
10.08.2018 kl 13:09 2892

Der har Adolo meldt at de er ankret opp. Så spørs det hvor lang tid resten av prosedyren tar før de begynner å pumpe olje.?

Pen har ikke meldt enda:)
Hvor fant du det?
livsal
10.08.2018 kl 13:19 2859

På FindShip. Der står det status. «Moored»

Takker:)
Da kan vi huke av nok en bekreftelse mot first oil:D

Happy days
cinet
10.08.2018 kl 13:24 2844

BW går som en kule etter oppgradring , til 58, og begunnelsen er b.a. kommende kurstriggere......
Alby
10.08.2018 kl 13:39 2796


Nå, er vi på gang igjen 😎
sulen
10.08.2018 kl 13:47 2768

Mon ikke der kommer melding efter luk :-))
NOELLE
10.08.2018 kl 13:48 2757

Snart 20 kr i denne, og mest sannsynlig betydelig over. Flere triggere i nær fremtid :)

Legger egentlig ikke noe særlig i det - for sikkert på meget lavt volum, men MXO opp 50%. Får bare følge MXO-forumet for å se hva dette kan skyldes. Kortsiktig galskap eller noe mer substansielt?

Ja det var ett voldsomt hopp på MX oil + 50%
Håper det kommer noe nytt ang Aje(Oml113) soon da:D
polion
10.08.2018 kl 15:01 2540

Jeg er gladelig med på såkalt kortsiktig galskap (+58,33%), spesielt i PEN. Ellers så ser det endelig ut til at PEN-investorene er begynt å "lette litt på liket", og at disse muligens forbereder seg til positive meldinger på mandag. Kven kveit?
polion
10.08.2018 kl 15:37 2442

Og fra kl. 13.00 i dag er det blitt omsatt ca. 100 stk. poster på 20 stk. aksjer eller mindre. Dette er og blir intet annet enn Donald-handler, ufattelig at OSE ikke innfører børsposter av en viss størrelse.

Re polion

Det er "the war of the robots" som har starte. Dette er robot handler hvor noen har progget roboten til å alltid dumpe til neste nivå med kjøpere og noen har progget roboten til å alltid gå opp til neste nivå med selgere.
polion
10.08.2018 kl 15:52 2398

Juice: Jeg er nok klar over robotene, men jeg vil tro at OSE med letthet kunne fått bukt med en del av denne dårskapen eller latterligheten ved å innføre de nevnte børspostene. Passende børspost på PEN, skal vi eks.vis si 500 aksjer og at ordningen blir innført fom. mandag?
sulen
10.08.2018 kl 16:07 2356

MX oil er gået 50% og er i vores felt Aja er der nogen der ved hvad der er gang i det må være rimelig stort.

Ingen melding fra MX oil ihvertfall. Det diskuteres på det mest benyttede forum hva det kan skyldes, men ingen vet ser det ut til. Som Gunnarius sa så ikke bli euforisk. Vi har sett tilsvarende før som ikke har materialisert seg. Vi får se om de kommer med melding etter børs.
sulen
10.08.2018 kl 16:36 2285

Jeg har også søgt relevante steder men uden resultat, men må jo være noget positivt.
God Weekend

God weekend til deg også.

Vi sluttet forresten på årets høyeste sluttkurs.