DNB- analytiker ser stor oppside i Axactor


DNB-analytiker ser stor oppside i Axactor

Sammendrag laget av  Erik Steinsbu Wasberg, minE24

Publisert: Idag 1:27 AM

AKSJEANBEFALINGER

 

Inkassoselskapet Axactor har falt med 17,26 prosent det siste halvåret, men DNB-analytiker Niclas Gehin tror aksjen kan mer enn doble seg fra dagens nivå på 22,80 kroner. Det fremkommer i et intervju i Finansavisen.

Gehin har et kursmål på 50 kroner. Analytikernes gjennomsnittlige kursmål er til sammenlikning på nærmere 40 kroner, skriver avisen.

– Denne industrien dreier seg i stor grad om stordrifts- og skalafordeler. I oppstartfasen har Axactor bare kunnet dekke kostnadene sine med inntektsbasen det har hatt, men etterhvert forventer vi at marginalinntekten i strørre grad vil slå inn på bunnlinjen, ettersom ikke kostnadene forventes å øke i samme tak, sier analytikeren til Finansavisen.

Les saken her (kun for abonnenter)

finansavisen.no

Les også:
da kan vi vente en rekyl , target i første runde 32.-

Nå kan alt skje...! hærlig

Axactor melder fredag at det har sluttført en transaksjon med en finansiell institusjon i Spania om kjøp av en ny portefølje i Spania.
10.05.2019 kl 11:24 797

Double the did in this drop ! It is pure manipulation ....

Kan vi se en reprise av gårdsdagen ++ litt til ??

Niclas Gehrin har et forklaringsproblem her føler jeg, det er ingen signaler som peker i retning av at 50 kr er mulig for denne aksjen. Når er det forresten han spår denne kursen? Snakker vi 1 år 5 år eller 15 år?

Niclas Gehrin har et forklaringsproblem her føler jeg, det er ingen signaler som peker i retning av at 50 kr er mulig for denne aksjen. Når er det forresten han spår denne kursen? Snakker vi 1 år 5 år eller 15 år?

DNB har 1 års perspektiv på sin analyse. Før 24 oktober løser Storeulv inn sine 13 mill warrants a kr 32,50, da vil han ha negativ kontroll over selskapet, så kommer det et bud på resten av aksjene på mellom 40-60 kroner.

I allefall interessant at alle er enige om at selskapet er verdt nærmere 40 kr. altså mer enn dobbelt så mye som i dag, til tross for dette velge de under topp 50 å selge sine aksjer på 18,3 - forstå det den som kan. I tillegg viser selskapet til at de er i rute med tanke på både vekst og lønnsomhet.

Mye som virker litt "snodig" her, men plutselig så er den på alles lepper...+++ de leverer varene, så utviklingen er nokså merkelig

Det er ikke merkelig, det heter shorting og styres av Storeulv:-)
Ulogisk
29.05.2019 kl 11:00 684

Axactor-Warrants:John Fredriksen trenger ikke å innløse 13.000.000 Warrants 24 oktober hvis han ikke ønsker det..Han har rett men ingen plikt til å gjøre så.Det er milevis avstand mellom innløsning på 32.50 og dagens kurs.Det han vil gjøre er å hele tiden å kjøpe i markedet samtidig som han presser prisen ned.Når han får full kontroll tar han Axactor av børs for så å selge til en hyggelig pris.Leverer Axactor fremover på bunnlinje (betydelig progressiv vekst) samtidig som kostnadene går ned vil brura bli godt sminka i løpet at 1 eller 2 år før salg.Pris 70-80 NOK-Bull Axactor

Det er ikke nok aksjer i markedet til at Storeulv skal få kjøpt seg opp til 33,4 %. De siste 750 000 aksjene brukte han nesten 2 måneder på å skaffe seg, det er kun Songa av topp 20 som har solgt nevneverdig siste året, de solgte nok til Storeulv for et tilbud de ikke kunne si nei til:-)

Om 14 dager er et nytt fantastisk kvartal i box.... så rart at denne ikke rører på seg.... ??

Vi rykker stadig nærmere... 28 juni...!!