BGBIO: Nye presentasjoner på EHA Stockholm 14.-17. juni


BGBIO avslutter i dag en maraton av presentasjoner og møter som har pågått mer eller mindre vedvarende siden 14. mai.
Men allerede 14-17 juni skal de i gang igjen ved 23rd Congress of the European Hematology Association (EHA) i Stockholm.
Selskapet skriver selv:

The company and its collaborators will present interim clinical data from its Phase II clinical development programme with
- bemcentinib, a selective, oral AXL inhibitor, in acute myeloid leukaemia (AML) and
- myeloid dysplastic syndrome (MDS)

Abstracts are now available online at https://ehaweb.org and details of the presentations are below.
The posters presented at EHA will be made available on www.bergenbio.com in the Investors / Presentations section following the sessions.

Presentations at EHA

Saturday 16 June, 5:30 – 7:00 PM CEST

Ph II trial with selective oral AXL inhibitor bemcentinib (BGB324) in relapsed/refractory AML and MDS: Identification of predictive and pharmacodynamic biomarker candidates associated with pt benefit
Sonja Loges, MD, PhD et al
Session: Acute myeloid leukemia – Clinical
Poster Board: PS981


Single cell signaling pharmacodynamics and clonal evolution in a phase I/II clinical trial of selective AXL inhibitor bemcentinib (BGB324) in R/R acute myeloid leukemia and myelodysplastic syndrome
Monica Hellesøy, PhD et al
Session: Acute myeloid leukemia – Biology & Translational Research
Poster Board: PS965
----------------------------------------------------------------- BerGenBio har brutt ned gjennom gulvet i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. I tillegg er det gitt salgssignal fra en dobbel-topp-formasjon ved bruddet ned gjennom støtten ved 39,10 kroner. Videre nedgang til 30,00 kroner eller lavere er signalisert. Aksjen har imidlertid ikke støtte før rundt 20 kroner. Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt negativt, med RSI under 30. Det indikerer økende pessimisme hos investorene. Volumbalansen er imidlertid positiv, noe som tilsier at prisen faller på avtagende volum. Dette svekker salgssignalet noe, og gjør at aksjen anses teknisk svakt negativ i stedet for rent negativ. Vurdering: Svak salgskandidat, avslutter Investtech.

https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2018/07/To-kjoepsanbefalinger-en-salgsanbefaling

Hørte jeg blind høne?

Trist for Korsar sin sønn at han solgte seilbåten sin.. Den historien er det vel ingen som tror på, men de føler seg nok mer snytt disse anonyme amerikanske investorene som gikk inn på emisjon 40 i kurs. Et tegn på at det snart kommer oppgang er at Investtech anbefaler salg. De bommer jo stort sett hele tiden.

Av mange på dette forumet uten snøring på hverken aksjer eller farma, må vel Korsar toppe denne?

Korsar har lite peiling. Se bare på hans innlegg om axa. Snakker i dag om snøen som falt i mai, og måtte selge med tap nylig.

Nå brenner han fingrene her også. Trist, men aksjer er ikke for gamle folk med frynsete nerver.

SS
Korsar
03.07.2018 kl 00:48 5807

Hehe, som opplyst noen ganger før; jeg har snitt på drøyt 19 på min longpost i BGBIO. Har vært, og er fremdeles en meget lønnsom aksje for meg. De som går inn på gamle innlegg vil se mer om dette der. Jeg har likevel flere ganger uttrykt forståelse for at de som kom inn på nivåer over dagens kurs har behov for å blåse ut, selv om det også går ut på å lyve litt om mine faktiske kommentarer. For faktum er jo at jeg har vært svært så nøytral siden aksjen toppet ut på over 50, og bl.a. sammenlignet med at man her i en periode kunne se den samme risiko som i NANOs ventefase, der aksjen falt fra over 120 til 37. Jeg har for BGBIOs del imidlertid sagt at det teknisk sett ikke ser ut som at BGBIO skal få samme fall: Jeg anslo her i et innlegg for en stund tilbake på en eller annen tråd rundt Trumpinduserte aksjenerver at BGBIO kunne risikere 40% fall, mens jeg anga over 70% fallpotensial på NANO før ny oppgang kunne bli aktuell (siden det ikke forelå samme historiske grunnlagsmønster for disse to). Foreløpig har det stått seg bra.
Jeg må imidlertid kommentere litt på Investtechs analyse om støttenivåer, de kan umulig ha vært på samme planet som de som i sin tid handlet BGBIO oppover fra 19, siden de ikke klarer å se de tungt etablerte støttenivåene både rundt 35, 29 og 25. Det de kommer med er faktisk grovt misvisende ut fra elementær TA, og bærer preg av pinlig bestllingsverk fra noen som vil ha aksjen billigst mulig. Nå tror jeg ikke verden legger så stor vekt på Investtechs snublerier her, i så fall ville både jeg og trolig andre også rapportert dem inn for rent tallfusk.

PS: Når det gjelder AXA og Skipssjefens nye påfunn rundt fakta i denne aksjen, så forholder det seg som vanlig motsatt av hans framstilling: Det var jeg som den 18. mai advarte mot hans begeistring på 17. mai, da Skipssjefen la inn panegyriske heiarop på AXA rett før aksjen begynte å falle (dette er behørig dokumentert med konkrete sitat på AXA-trådene nå).. Han har derfor nå sitt vanlige behov for å snu litt på flisa her :-)

Men nå er det mer interessant å følge med i virkelighetens verden, så: Ha fortsatt en god børsuke!

PS: Hvilken emisjon på 40 kroner er det Naivinvest snakker om? Jeg vil anta han mener den lille (rettede) oppfølgeren på 40,50 i april 2018. Den som er interessant for markedet som sådan (som omfattet en helt annen akjsonærdimensjon) er imidlertid den som ble foretatt i fjor ifm. den kommende børsintroduksjonen. Det gjaldt 16 millioner aksjer til kurs 25 kroner per aksje, altså over dobbelt så stor emisjon som nå i april 2018. Men som Investtech for øvrig helt utelater i sin "analyse" av støttenivåer, siden de "ikke finner støtte før 20". Jaja...
Redigert 03.07.2018 kl 07:29 Du må logge inn for å svare
Monza
03.07.2018 kl 09:13 5684

Hvorfor vil du sitte med en long post fra 52kr til 34kr? Hadde det ikke vært bedre å selge alt på 52 og kjøpe tilbake på 34kr eller lavere (den faller jo vidre i dag).

Momza: Du må være en stk. rik mann som kan lese markedet fram i tid og treffe rett beslutning hver gang :-)
Goody
03.07.2018 kl 09:30 5649

Der var jo nogle der sagde kurs 35 som så efterfølgende blev buhet ud...................
Ja ja.
Monza
03.07.2018 kl 09:42 5631

Jeg har aldri påstått å ha truffet rett beslutning noen gang. Men Korsar anbefaler stadig om å ikke sitte ned.
Redigert 03.07.2018 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
Daniel
03.07.2018 kl 09:52 5615

Det er ikke til å stikke under en stol at oppstartsselskaper med produkter utelukkende i preklinisk fase og fase 1 og 2 er ekstremt høyrisiko, noe som alltid har og alltid vil skape optimisme og pessimisme mens investorer håper på gull. Det at kursen spretter opp og nå faller er uunngårlig i denne bransjen, og verken håp eller drømmer kan gjøre noe med realiteten. Det folk flest er flinkest til her på forumer er å rakke ned på hverandre, men hva annet kan man egentlig gjøre når man har satset på noe som statistisk sett har veldig liten sjanse til å bli en suksess?

Er det fortsatt noen som hører på Korsar sier og mener her inne. Under kr 30 i løpet av uken er ikke umulig så hold dere unna denne sektoren og kom tilbake til høsten.

Aksjen faller nå tilbake til et fornuftig nivå, med tanke på hvor langt de er kommet i utviklingen av bemcentinib. Over 50kr aksjen var en kraftig overprising.
Når det er sagt, så er potensialet i BergenBio skyhøyt hvis de klarer å bevise at bemcentinib virker i større studier.
Korsar
03.07.2018 kl 09:57 5598

Monza,
jeg lever da som jeg preker: Min virkelig store post solgte jeg midt på 40-tallet (og som sagt, de gjenværende har fremdeles snitt litt under 20). Deretter har jeg gått litt inn og ut og har forsøkt å se mulige (kortere) oppgangsperioder i en nedadgående trend slik jeg holdt en dialog rundt også i NANO. Men det tidvis lave omsetningsvolumet i BGBIO den senere tid har ikke tillatt noen større trader uansett. Og det er jeg forsåvidt happy med, siden jeg ikke har klart å tjene noe på BGBIO i samme periode. Jeg regnet akkurat på det, og ser at jeg har 4% tap på de tradene jeg har prøvd etter at jeg solgte hovedposten. Så jeg er egentlig glad for at det lave volumet hindret meg i å tape større penger :-)

Alle ser vel at det nå jobbes med å riste ut de siste billige aksjer for visse interessenter, der tøve-analysen til Investtech (som bl.a. frekt underslo den solide emisjonsstøtten på emisjonskurs 25 (!) er nyeste ledd i prosessen. Nå får vi se når bunnen er nådd. Det er ikke lett i en slikt type aksje. Jeg sitter derfor bare standby og vurderer når jeg skal tungt inn igjen. For mye tyder på at aksjen etter hvert skal ha en rekyl som vil varme mange av dagens frustrerte.
- så får vi ta debatten om hva det fulle potensialet er litt senere :-)
Redigert 03.07.2018 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
Monza
03.07.2018 kl 10:03 5579

Å sitte med store volumer nå er jo bare sorgen, man klarer rett og slett ikke å kvitte seg med aksjene uten å gruse kursen helt. Det er kansje det som skjer?
Korsar
03.07.2018 kl 10:12 5556

Monza,
hvis du føler du begynner å svette litt for mye: Jeg vet ikke hvor stor post du har, men du vil nok klare å få ut bra volumer ved å bruke stoploss. På dagens volumer vil jeg anbefale å sette limit 50 øre under stoploss. I sum skulle det spennet klare å selge ut 10-20.000 aksjer i slengen ganske greit. Jeg har i alle fall greid det flere ganger i mine tradingforsøk på vei nedover, der jeg har sett det fornuftig å enten sikre en viss gevinst og/eller forhindre et større tap.
Monza
03.07.2018 kl 10:21 5539

Jeg har kommet meg ut med det jeg ønsker. BGBIO ser ut til å bli den nye NANO. Å rase 40% på en måned er jo katastrofe. RSI på starten av 20 tallet. Hvor langt ned kan det gå?

Blir ikke pynta på den lille posten jeg har i denne omgang selv om det kan være fristende på dette nivået. Når det gjelder trading får det være forbeholdt de som sitter hjemme hele dagen eller stirrer i telefonen hele dagen.

Korsar anbefaler aksjen samtidig som han har lettet seg for det meste av aksjer høyt oppe på 40 tallet så klart. Hehehehe er jo bare å le. Du lo høyt av mine kursmål i BGBIO også. 20 tallet kommer, ikke vanskelig å se det. Selv en blind mann kan se dette. T.o.m ei blind høne kunne se dette
Korsar
03.07.2018 kl 10:35 5512

YNWA250505,
hehe, du har fremdeles ikke ett eneste sporbart faglig argument for dine tilfeldige påstander om både ditt og hint.
Så dine jevnlige negative og bitre ytringer får bare tale for seg selv.
Det finnes derimot en del positive folk her på forumet som jobber jevnt og målbevisst med å gjøre det beste ut av sine investeringer, herunder anvende reell børskunnskap i prosessen. De folkene synes jeg det er fint å ha dialog med.

Ikke umulig at det snur i dag på stigende volum. Ellers skal jeg følge med på hvor langt ned denne jallaturen skal, da fallet mest sannsynlig er avtalt av noen større aktører. Jeg har lagt merke til tidligere på OSE at noe som ligner avtaler blir gjort i før og etterhandel. Den dagen etterhandelen sluttet på 52 var den først nede på 28 eller 33 om jeg husker riktig. Avtalen kan ha vært satt den dagen.

Ser vi bort fra det tekniske er analytikerene enige om at resultatene så langt er positive, og de høynet kursmålene. De fleste virker også overbevist om at Bemcentinib vil bli kommersialisert. Så sannsynligheten for at BGBIO vil lykkes er ganske god, og de har andre spennende saker i pipeline. Dette som skjer nå er altså uthaling for å tyne ut aksjer av utålmodige amatører, ikke noe fundamentalt. Dette ser vi også på aksjonæroversikten. Ingen av de større langsiktige investorene er skremt av resultatene.
Redigert 03.07.2018 kl 11:16 Du må logge inn for å svare

En fornuftig og edruelig kommentar. Det blir sikkert volatilt fremover, men det er vel bare bra for de klarsynte.

Med mindre man synes det fundamentale ved caset har endret seg til det negative så er det bare å sitte på beholdningen og følge utviklingen i høst. Ettersom mer data kommer inn vil man jo få mer klarhet i hvilken retning dette vil bære på lang sikt, om det måtte være den ene eller den andre veien.

Diskusjonen nå er vel den klassiske motsetningen mellom langsiktighet og trading.
Redigert 03.07.2018 kl 11:47 Du må logge inn for å svare

Faglig eller ikke. Trenden kunne du se fra månen og jeg fikk rett. Faglig nok å kunne se trender på børs
Korsar
03.07.2018 kl 13:52 5334

YNWA250505, din frekkhet for åpen skjerm kjenner ingen grenser. Her er det du skrev tidligere i dag mens jeg var opptatt med å storhandle inn på dagens rabattilbud:

YNWA250505 I dag kl 09:53
Er det fortsatt noen som hører på Korsar sier og mener her inne. Under kr 30 i løpet av uken er ikke umulig så hold dere unna denne sektoren og kom tilbake til høsten.
-------------------------------------------

Hehe, snart skriver nok YNWA250505 at han selvsagt ikke har hevdet under 30 denne uken, osv. Og blir enda bitrere på meg og andre som bruker aksjen konstruktivt.

hehehe, jeg fikk rett om kurs under kr 35. Og du skriver nå at du seff storhandlet når du for noen minutter siden skrev at du satt stand by. Jeg har hevdet at under kr 30 denne uken ikke er umulig. Jeg har hatt rett med BGBIO helt fra kr 50 og ned til kr 33. Dette er bare en dead cat bouncing og kurs ned mot kr 30 og muligens under er ikke umulig. Korsar handlet seff alt på kr 33 i dag. Med fasit i hånda er han verdensmester. Jeg bare gratulerer

Får ikke håpe dere klarte å villede for mange til å selge for under 34 kr i dag!

Tror det er være med de som kjøpte på 36 tallet.

Mye truseskvetting nå med nesten utelukkende småordre med omsetning RT 444957 på synkende kurs. Ikke noe å bli skremt av.
10:27:55 35,3 279
10:27:55 35,3 365
10:27:55 35,3 324
10:27:07 35,3 289
10:27:04 35,4 240
10:24:08 35,8 100
10:06:12 35,3 281
10:04:10 35,4 707
10:04:10 35,3 836
10:04:10 35,3 365
10:00:50 35,4 12
09:56:17 35,4 308
09:56:17 35,4 365
09:56:17 35,4 673
09:33:44 35,1 1 446
09:33:44 35,2 54
09:30:55 35,2 131
09:30:23 35,2 56
09:30:10 35,2 15
09:29:05 35,2 16
09:28:09 35,2 17
09:27:09 35,2 19
09:26:09 35,2 21
09:25:08 35,2 24
09:24:09 35,2 27
09:23:08 35,2 29
09:22:09 35,2 33
09:21:09 35,2 36
09:20:30 35,4 4
09:20:09 35,4 40
09:19:08 35,2 45
09:18:10 35,2 50
09:17:55 35,2 85
09:17:13 35,2 169
09:17:11 35,4 423
09:17:09 35,4 84
09:16:10 35,4 93
09:15:10 35,4 103
09:14:10 35,5 62
09:13:09 35,5 122
09:12:11 35,5 135
09:11:55 35,5 181
09:11:55 35,5 59
09:11:55 35,5 231
09:11:21 35,5 161
09:11:17 35,5 1 000
09:11:09 35,5 70
09:10:10 35,5 77
09:09:09 35,5 86
09:08:08 35,5 96
09:07:09 35,5 106
09:06:08 35,5 118
09:05:08 35,5 131
09:04:08 35,5 144
09:03:43 35,8 138
09:03:41 36 884
09:03:09 36 175
09:01:48 36 190
09:00:03 36 1
09:00:03 36 51
09:00:03 36 151
Redigert 06.07.2018 kl 10:41 Du må logge inn for å svare
Frekstad
09.07.2018 kl 14:47 4631

Sitt musestille . Denne skal opp igjen. Over 50 før måneden er over.
heilo888
09.07.2018 kl 18:48 4543

Hvorfor skal BgBio opp? Selskapet er fortsatt relativt stivt priset i forhold til andre biotek-selskaper, og aksjen befinner seg for tiden i en kraftig fallende trend.

Håpet er vel at at fallet kanskje teknisk stopper ved SMA 200.

liang
15.07.2018 kl 22:01 4311

Noen som har en forklaring på kursfallet i BGBIO?
Har de kapital (fare for emisjon)?
Kommende triggere?

32,60 ved sluttauksjonen....ned 2,98%, omsatt skarve 4,28 mill. Ingen lyspunkter i sikte. Infotørke. Ikke bra.
rockpus
18.07.2018 kl 16:51 4041

lang

Tror ikke det er noe mer enn at selskapet gikk mer opp på kort tid enn det da egentlig var grunnlag for.

RT 31,70 nå...liten omsetning men med mye truseskvetting.....
Redigert 19.07.2018 kl 10:50 Du må logge inn for å svare
Korsar
19.07.2018 kl 11:23 3871

Nå forholder vi oss til at støtten på ca. 35 er tydelig brutt. Neste støtte finner vi på hhv. ca. 29 og 25 (hovedemisjonen i fjor).
Vi kan forvente rekyler hvis aksjen faller videre og så slår opp fra motstand 29. Historisk og teknisk er det greit å huske at rekyler det er verdt å henge med på i BGBIO kommer relativt raskt, på økende volum, og kan fort passere første motstand før det roer seg. Utlagt: Ved (i alle fall midlertidig) utbunning på ca. 29 er det teknisk underlag for å kunne få en 10% rekyl.
Vender aksjen så tilbake til nytt fall og begynner å utfordre 25-nivået (aksjens sterkeste støttenivå som bare Investtech har "glemt" å se) vil man normalt anta at dette er hamstringstidspunktet for ny entring.
Det er foreløpige vurderinger fra meg mens aksjen sliter seg gjennom denne ventefasen. Som jeg har skrevet og advart om flere ganger i våres; sommer og høst kan bli tung for flere bioaksjer å dra seg gjennom. Men som sagt, BGBIO krever rask reaksjon dersom man mener å se en rekyl komme. Det meste av enkeltrekyl-potensialet tas ut på 2 dager, hvis historien gjentar seg.

PS: Jeg vurderte om et bunnfiske var aktuelt da aksjen var nede på 31,70 nå, men måtte konstatere at det ikke er volum og moment til å prøve på noe nå. Det må mer volum til før jeg mener å se noe tog begynne å puste seg opp :-)
Redigert 19.07.2018 kl 11:26 Du må logge inn for å svare

Den virkelige rekylen kommer, tror jeg, dersom de greier å karre seg ut av de 5 studiene i fase II der den siste er Estimated Primary Completion Date December 2018 .Andre fase II Estimated Primary Completion Date og de øvrige i juli og august 2018. Dersom disse kommer, kan det smelle. Høyt.
Redigert 19.07.2018 kl 15:50 Du må logge inn for å svare
Korsar
19.07.2018 kl 13:51 3786

Mener du 2018 eller 2019 for andre fase ovenfor?
Frekstad
19.07.2018 kl 14:05 3764

Jeg forventer at vi får en ny melding nå i slutten av måneden eller tidlig i august. Aksjen har sunket på meget lav omsetning så er meldingen positiv er kursen i løpet av kort tid å gamle nivåer.
spaggio
19.07.2018 kl 14:25 3740

Korsar
Du sier at din virkelig store post solgte du på 45.-
Dersom en ser på datoene dine er ikke det du skriver alltid konsistent i.f.t sannheten !

jeg har sittet veldig tungt i BGBIO fra rundt 20, og har bare sikret ut litt av dette på rundt 48-49 da det var volum til å justere litt.
Selv om det da var grunn til å frykte videre fall valgte jeg å sitte rolig med hovedposten. For lite volum til å kunne gå hurtig ut og inn igjen med stor post i denne fasen.
En annen årsak er at jeg forventer at aksjen skal begynne ny opptur om ikke så lenge. Akkurat nå driver jeg derfor og fyller opp igjen det jeg solgte ut tidligere.
Docs
19.07.2018 kl 15:03 3712

Nå snur det. Ta plass!
Tacosaus
19.07.2018 kl 17:51 3632

Noen tanker her etter at den traff bunn fra 6 feb, ser ut som den landet på fibonacci linjen med en Doji candlestick, ganske Close oppi nedgående trendlinjen. kan vi få en sprett her? noen tanker?
Redigert 19.07.2018 kl 17:51 Du må logge inn for å svare
Korsar
19.07.2018 kl 19:37 3577

spaggio,
jeg sier ikke at jeg "solgte på 45", så mye aksjer jeg ønsket å avhende ville ikke tillatt et enkeltsalg av den størrelse. Jeg måtte porsjonere ut postvis, der jeg solgte til kurs både godt over 45 og tilsvarende under 45, og det tok meg flere dager, slik at snittet på salget til slutt ble omtrent 45.
Jeg har ikke begynt å fylle opp igjen noe særlig ennå. Men ja, tiden for det nærmer seg trolig nå.
Tacosaus
20.07.2018 kl 13:23 3414

Noen som vet hva som skjer her? Ser at den smatt ut av nedgående trenden som har vart siden starten av juni. Noen tanker om hvor langt den vil kunne gå?
spaggio
20.07.2018 kl 13:35 3399

Skjer det noe da ? Omsetningen er jo bare vekslepenger !
Tacosaus
20.07.2018 kl 13:56 3369

omsetning eller ikke så peker den opp, derfor jeg spør hvorfor flere velger å kjøpe den i dag!
Jazz
21.07.2018 kl 21:45 3202

Korsar: Jeg blir litt overrasketover at du har solgt deg ut på godt over 45 (og tilsvarende under). Vi hadde jo en kort diskusjon 1/6 på en tidligere tråd angående gevinstsikring, der du skrev: "Jeg vil for min del derfor sitte videre i denne fasen, da jeg er rimelig overbevist om at det kommer mer etter hvert". Siste gang kursen var godt over 45,- var jo fredag 1/6, over helgen datt den til 45,5 mandag, 45,2 tirsdag før den raste videre nedover.

Hva fikk deg til å forandre mening så raskt?

Har satt pris på dine informative innlegg tidligere, håper du fortsetter med det, men skulle gjerne visst hva du har sett siden du i dette tilfellet (såvidt jeg kan se) ikke helt har levd som du har preket.
Tacosaus
22.07.2018 kl 19:49 3036

kan være lurt å følge med på denne! kjøpte litt selv på fredag. https://www.norskbulls.com/Default.aspx?lang=en