WRL- Payment update

Kingen
WRL 01.06.2018 kl 08:01 24564

PRESS RELEASE
1 June 2018

WENTWORTH RESOURCES LIMITED
(Wentworth or the Company)

Payment update

Wentworth, the Oslo Stock Exchange (OSE: WRL) and AIM (AIM: WRL) listed
independent, East Africa-focused oil&gas company, today provides an update to
shareholders.

The Company is pleased to inform shareholders that payments received during
May 2018 for gas sales generated from the Mnazi Bay Concession in Tanzania
totalled $2.7 million net to Wentworth. Payments were received from both
Tanzania Petroleum Development Corporation (TPDC) and Tanzania Electric
Supply Company Limited (Tanesco) for one months gas sales and two months
gas sales respectively.

The Company is also pleased to report that gross production volumes during May
2018 from the Mnazi Bay gas field averaged 79 MMscf/d.

Redigert 01.06.2018 kl 08:01 Du må logge inn for å svare
Yzf R1
03.06.2018 kl 08:40 6779

Malcy 1juni .
Wentworth Resources
Wentworth has updated the market on recent payments from Mnazi Bay. May saw $2.7m in which TPDC paid for one month and Tanesco for two months of gas sales. Gross production in May was 79 MMscf/d which is good and the long-awaited arrival of the new CEO will start with a positive situation and plenty of upside.

til og med jeg tror nå på at Malcy tar WRL med i bøtta si, men det skjer neppe før vi den nye leder er på plass og tar over for 73 år gamle mcbean
thief
03.06.2018 kl 11:18 6696

jepp,2018 blir et fantastisk år for wrl:)Regner med et snitt rundt 85mmscf/d,OPP 70%FRA 2017!Det er virkelig et "landmark year"!!!!Og det beste er at 2019...2020 blir enda bedre,ny gass kommer online,så 2018 ER vendingen for wrl:)Bare utrolig at markedet ikke har sett dette enda.Kanskje de våknet på fredag,da tallene for mai kom.Fantastiske 79mmscf/D i regntiden,og nå går vi over til vanlig etterspørsel!Tipper vi sakte men sikkert går mot 100 ved årets slutt!Dette blir det penger av.Så ny ceo på plass denne måneden,brikkene faller på plass.Nå er det bare å kjøre på,produksjon opp til 130-150mmscf/d i 2020,og salg av sjappa,6-7kr+!!!Hvis ikke det skjer noe med tembo,da kan det være helt andre kurser:)!!!!
icebear
03.06.2018 kl 15:48 6584

Her skal det ryddes. https://www.dailynews.co.tz/news/2018-06-035b13a49559bca.aspx
Kan dette være noe av økningen til WRL? Billigere å kjøpe der.
The government has been advised to re-draft oil and gas contracts and not to renew the contract with Songas Company, which will expire in 2024, for what the committee has described as an 'unfair deal.
(Dette er Songas) http://www.songas.com/
Mye dreier seg om Offshore ser det ut til.


Liker ikke helt innholdet der, Icebear. Det står ganske klart at re-forhandlinger av alle PSA er "uunngåelig" på grunn av "urettferdighetene" i avtalene. Hvorvidt det finnes urettferdigheter i avtalene eller ikke skal ikke jeg si noe om, men det virker på med bl.a. som at det klages over
-skattemessige forhold som utsatt skatt ifm e&p-kostnader (vanlig også i Norge)
-at olje-selskapene som opererer i Tanzania har kontoer i utlandet (ganske vanlig)
-at disputter mellom partene i PSA skal behandles av domstoler i utlandet?
Jeg ser for øvrig at Wentworth omtaler denne politiske prosessen i siste årsrapport (side 6). Selskapet ser ikke for seg at dette skal føre til endringer på kort eller mellomlang sikt, men det er uklart om dette vil føre til større endringer på sikt.
Her er nok kimen til usikkerhet omkring Wentworth Resources i markedet i dag.
OzSurfer
04.06.2018 kl 09:23 6193

Noe av suksessen til Wentworth er vel at de har etablert lokale kontorer som fører en god dialog med myndighetene.
OzSurfer
04.06.2018 kl 09:46 6149

Jeg tror heller ikke Tanzanesiske myndigheter tåler at WRL skrur igjen krana. Hva skal de da si til internasjonale aktører som har/ønsker å etablere seg i Tanzania? Dangote invisterer f.eks. ufattelig mye penger i et sementanlegg som skal drives ved hjelp av gass.

Jeg er enig i at det virker som at Wentworth har gjort et godt stykke arbeid når det gjelder dialog med myndighetene, de rette kontaktene og støtte til lokalsamfunnet. Allikevel vil ALLE avtaler revideres, og Wentworth selv sier at det er uklart om dette vil føre til endringer på lengre sikt. Jeg er allikevel optimist på bakgrunn av de nevnte faktorene.
d12m
04.06.2018 kl 10:13 6108

Dagens avtale løper vel til 2030+?
Er vel gjerne ikke rett frem å skulle endre den, eller? Tanzania er jo avhengig av å få gass levert..
icebear
04.06.2018 kl 10:24 6092

Virker ganske absurd om myndighetene vil gjøre store endringer som fører til at få/ingen internasjonale aktører vil pumpe opp olje og gass i landet. Den største taperen vil hete Tanzania som settes tilbake til steinalderen. De har vel ingen mulighet til å gjennomføre større olje eller gass prosjekter uten utenlandsk hjelp. Jeg sliter litt med å tro at WRL er et selskap som prøver å melke Tanzania med suspekte avtaler. Om det er slik at M&P-WRL sin avtale gir landet økonomiske større tap er det rart det ikke er nevnt som et eksempel da salgene begynner å bli ganske store nå. Nei slapp helt av.

Selvsagt vil produsentene argumentere og demonstrere mot større, negative endringer. De har investert mye tid og ressurser i dette og det arbeidet de har lagt ned bidrar til den nasjonale og lokale økonomien. Det kan godt være at disse protestene er på linje med Unge Venstre-politikeren som her en dag i VG(?) krevde at refusjonsordningen (78% fradrag på leteutgifter) på norsk sokkel var som å gi bort penger, og at den måtte avskaffes umiddelbart. Så dumt kan det bli når man ikke har nok bakgrunnskunnskap. Ser ikke bort fra at det kan være tilsvarende politiske "talenter" i Tanzania.
bjay
04.06.2018 kl 10:36 6063

De må jo skrive at de skal vurdere alle avtalene, eller så blir det partisk. Det de er ute etter, er og ta de avtalene som er på "kanten". Vi vet at en del avtaler bl.a i gruve sektoren i bestefall var på kanten, og det er nok også enkelte gass avtaler som ikke er gjort i beste hensikt med tanke på flere enn de som gjorde avtalen. Det er disse avtalene de vil til verks. WRL/M&P gir inntrykk av at dette er de lite bekymret for i forhold til sin avtale. Hva som skjer i Tanzania på lang sikt i forhold til regler,skatt etc vet vi ikke mye om enda. Derfor må de også skrive at de ikke vet hvordan dette vil innvirke på lenger sikt. Jeg har tidligere sagt at Tanzania er inne i en fase hvor de kjemper mot korrupsjon. Det er et ledd i denne jobben. Når det gjelder og endre regler og normer, så vil de måtte diskutere dette med en sterk bransje. De vil få tilbakemeldinger på hva som ikke vil fungere/akseptere osv. De er avhengig av selskapene som er der, for bl.a gass. Jeg tror WRL sitter bra med sin avtale, og sammen med M&P er en prioritert leverandør. Det underbygges av det økte volumet, hvor en del kommer fra andre aktører som mister sine volum. Det i seg selv er ett godt tegn kortsiktig, og på lenger sikt.

Innlegget er slettet
OzSurfer
04.06.2018 kl 10:41 6022

WRL har mulighet til å stenge gasskrana. Hva vil det bety for de som har og vurderer å etablere industri i Tanzania? Dette handler om markedskrefter, ikke politikk.
ken-guru
04.06.2018 kl 10:45 6017

En ting er sikkert. Det haster iallefall i ikke å kjøpe denne skilpadda. Det er flere aksjer på Oslo Børs med større potensiale til omlag samme risiko. Om et år eller to kan en inngang vere ok, eller kanskje ikke?
bjay
04.06.2018 kl 10:53 6005

Det handler om og være inne i caset når noen større aktører finner ut at dette kan være int. Om det skjer denne mnd eller neste år, det vet ikke du eller jeg. Så da er valget opp til den enkelte. Det som er sikkert, er at når det noen bestemmer seg, så kan det gå fort. Men det finnes pr i dag mange int case på ose, og mange aksjer med langt større volum enn i WRL. Det kan vi være enige om. Så WRL er ikke noe trading aksje

smaken er som baken, kenguru, noen liker aksjer som hopper opp og ned som en kenguru, men risk er da alltid ganske stor.
Skilpadder som tjener penger som gress, og som i løpet av året ligger an til å få en av de beste P/E verdiene på Oslo Børs, kommer nok før eller siden til å klatre oppover. Selv skilpadda kan få noen sprett, f. eks. dersom Tembo farmes ut, eller at selskapet blir mer utadvendt etter at staben er flyttet til London og får ny dynamisk leder, eller at også meglere i Oslo Børs får øynene opp for hvilket potensiale WRL har, eller at Malcy plasserer WRL oppe i ønskebøtta si. Dvs det ligger mange potensielle triggere på lur. Foruten at selskapet fortsetter å levere knalltall.

Dette med at det skal reforhandles om avtaler, tar jeg med knusende ro og en klype salt. Det er nok en del avtaler som har sitt utspring i korrupsjon, og det vil man til livs.
Redigert 04.06.2018 kl 11:47 Du må logge inn for å svare

Bra brumlemann. Du har faktisk gått fra å være et irritasjonsmoment til å være den som skriver gode og fornuftig innlegg.
LifeTime
04.06.2018 kl 16:52 5795

Glad for alle innlegg her inne. Mye nyttig og mye underholdende mens man venter på både nyheter og kursøkning. Lurer veldig på hvorfor Josik plutselig forsvant? Savner hans stabile innlegg og ikke minst oppdaterte regneark med spennende spådommer for fremtiden.
alph
04.06.2018 kl 17:19 5758

Mulig josik har størst fokus på å forsvare USA sin sittende president for tiden?

Snodig er det ihvertfall.
Kingen
04.06.2018 kl 17:38 5728

Josik er på xtrainvestor. Han fikk vel nok av fyllepratet til symphony:) Ja,ja, vi gutter holder stand.

Strålende.... ned 4,5% på ingenting?
d12m
05.06.2018 kl 09:31 5439

K Roe foreslått som styremedlem i Faroe?
Kingen
05.06.2018 kl 10:22 5358

Det er vel noen som har hengt seg opp i at Teodor Sveen-Nilsen i Sparebanken 1 Markets mener at WRL bør tas gevinst i. Tror ikke nevnte analytiker egentlig følger med på WRL mer enn med et kvart øye, så ikke så mye å legge vekt på.

Opp 1% siden nyttår. Det skal godt gjøres å ta gevinst i denne. Anbefalingen virker jo helt idiotisk. Produksjonen er opp, innbetalingene er opp, ny ledelse er på plass ila måneden, WRL er ikke avhengige av oljeprisen. Er det teknisk analyse mannen bedriver?

Man trenger heller ikke å være analytiker -dekning WRL, for å kunne se kursutvikling fra lave 2 til nå, for å kunne si at man skal ta gevinst. Med lenger horisont på Wrl så er det det samme som å realisere tap. Og det i en tid der spriket mellom fundamental verdi og kurs er større enn noensinne. Finnes det analytiker som bryr seg om selskap nå for tiden, eller har vi kun mennesker som studere kursbevegelser og lager estimater for om de skal opp eller ned? Casino Royale
omero
05.06.2018 kl 11:26 5331

Det som jeg synes er merkelig med Teodor Sveen-Nilsen vurderering av WRL er at han kjenner selskapet like godt som skribentene her på forumet.. Han var tidligere ansatt i Swedbank som også stod for arrangementet av de tidligere årlige såkalte "Tjuvholmenmøtene". Teodor var en ivrig deltaker og stilte mange spørsmål til ledelsen. Var selv til stede på to av disse møtene, tror det var i 2015-16.

Siste kursmålet til Teodor var vel kr. 3,30?

Skulle likt å visst hva det er han kjenner til som ikke vi har fått kunnskap om?
Mdg1
05.06.2018 kl 12:13 5259

Ville heller ha fulgt med på det som kommer fra Malcy's blog. Han har jevnlige møter med ledelsen i selskapet og følger oljesektoren i Afrika tett. Han sier stor oppside og lyse utsikter.

Jan-mai 2018 har selskapet fått betalt 13,1 m$ for gassalg mot 18,7 for hele året 2017. Høsten er vanligvis tiden med størst leveranser og vi bør fort se en dobling av innbetalinger totalt i forhold til 2017. Da vil WRL få en positiv pengeflyt på rundt 15m$ for 2018 og avslutte året med mellom 15-20 m$ i kassen.
Redigert 05.06.2018 kl 12:22 Du må logge inn for å svare
Eankee
05.06.2018 kl 13:56 5193

...2,92... det må jo være tidenes billigsalg vi her er vitne til.....skulle hatt mer å kjøpe for nå....
Symphony
05.06.2018 kl 16:24 5081

Hei Kingen

Teodor Sveen-Nilsen i Sparebanken 1 Markets er nøytral til aksjen. Hvorfor ringer du han ikke istedenfor å latterliggjøre fyren. Jeg tror du vil få deg en haha opplevelse om hvorfor han mener at wrl idag bare er verdt kr 3,3,-.

Josik og alle vi andre som har sittet over år, har tatt feil. Trist at trådene her på forumet ikke i større grad har blitt understøttet av hva profesjonelle analytikere og meglerhus mener og har ment. Noe som i større grad kunne forklart kursen og ikke minst hvorfor større investorer aldri tar tak i aksjen.

Markedet er ikke alltid rasjonelt men som oftest over flere år. Dette sørger grådigheten og/eller frykten i markedet for.

Fortsatt god sommer til dere alle.

Mvh
Redigert 05.06.2018 kl 16:25 Du må logge inn for å svare

oops Symphony, trodde du hadde solgt deg ut.
Har du snakket med Sveen-Nilsen, eller? Hva sa han i så fall?

Nå har jo du Symphony helt fra jeg begynte å følge denne aksjen, skjelt meg ut omtrent hver gang jeg skrev litt kritisk til aksjen eller all haussingen. Du har snudd, selv om du fortsatte å skjelle meg ut, også etter at jeg ble positiv til den aksjen du selv eier /eide. Jeg tåler det, men aldri et forsonende ord, Du hevdet vel omtrent du skulle sogar forfølge meg til evig tid..

Når det er sagt, jeg er positiv over at WRL leverer gode resultater, får ny daglig leder, men er litt blandet skeptisk / lettet hvis Kathrine Roe slutter, Selv om hun er din favoritt, Symphony, mener jeg hun ikke har gjort særlig mye for å fronte aksjen. Når analytikere og megler jeg snakket med, knapt visste om WRL i det hele tatt, er det tegn på at hun ikke har gjort noen god jobb overfor det norske investor / finansmiljøet. Og vi vet at i England, er det knapt omsetning av aksjen.

God sommer - i håp om seriøst svar.
Redigert 05.06.2018 kl 18:57 Du må logge inn for å svare
OzSurfer
05.06.2018 kl 19:21 4926

Hvor for skal Kathrine slutte fordi hun har et styreverv i et annet firma?
Redigert 05.06.2018 kl 19:23 Du må logge inn for å svare

Faroe har genfors dagen før wentworth på samme adresse, og Katherine inn i styret. De har tydeligvis noe felles

Jeg tror som jeg tidligere har sagt at alle analytikere ønsker å spå riktig i det korte bilde. Derfor tror jeg at Sveen uttaler å ta gevinst. det er sikkert flere som er positiv til Wrl men ønsker ikke å stå frem før mange mener det samme. Ingen tjener penger før volum kommer over et nivå.

Symp...
Nå er det vel ikke alle som har tatt feil. Men forstår at å svelge den hårete kamelen ikke er så veldig lett....
davan
05.06.2018 kl 21:36 4793

Aksjen fra helvete dette, beveger seg ikke i det hele tatt, skulle foreks ha kjøp qec i stedet så hadde det vert en halv årslønn nå!!

davan. backtrading er kjempelett.
WRL er en aksje som tjener penger, og så lenge det er tilfelle, kan du ikke tape på sikt.
Jeg var inne en stund i Qec, fordi en kompis anbefalte aksjen, - i følge min venn burde jeg pantsette, hus, hytte, leiligheter og båt og kjøpe Qec, han var inspirert av en megler i Pareto, Kjøpte litt tror det var rundt 7 da kursen steg som en rakett, men solgte heldigvis ganske raskt. Etter at jeg solgt falt aksjen til ca 5,50 For meg fremsto Quec som en aksje fra helvete. selv om jeg var heldig og kom ut med et tap på noen tusener.
Qec er verdsatt til ca 2,5 milliarder kr., de hadde et salg i 1. Q på 9,5 mill $ og det ga et overskudd på 59 K $. Qec tapte 25 mill $ i 2017, og hadde likvide midler på 40 mill $ og gjeld på 46 mill $ i følge 2017 regnskap.
Ja Qec har vunnet en rettsak, og de har fått overtatt operatøransvar og rettigheter til et digert område, men vil myndighetene godta fracking virksomhet? Det gjenstår å se, hvis de ikke får tillatelse, er oppgangen høyst illusorisk.
Til sammenligning WRL har m. cap. på 574 mill nok, WRL har fått inn 7,4 mill $ i 1. Q i 2018 og det innebærer et betydelig overskudd - sannsynligvis vesentlig mer enn 1 mill dollar. ., Likvid kapital eller tilgodehavende for WRL var på 32 mill $. mens gjelden var på 17 mill $. Riktignok er en del av innbetalingene i 2018 1. Q oppgjør for tidligere leveranser- uten at jeg har regnet på hva eller hvor stort overskuddet blir .
Jeg er relativ overbevist om at det er vesentlig sikrere å investere i WRL enn andre oljemygger. . Det er fordi jeg tror selskap som tjener penger, vinner i det lange løp.
icebear
06.06.2018 kl 08:03 4517

Da var dette i boks

Wentworth, the Oslo Stock Exchange (OSE: WRL) and AIM (AIM: WRL) listed independent, East Africa-focused oil & gas company, is pleased to announce an update to the Company's Onshore Rovuma asset in Mozambique ("Appraisal License").

Further to the update at the time of the 2017 Annual Financial Statements in March regarding the Company's formal request of a one-year extension of the Appraisal License, the Company has received confirmation from Instituto Nacional de Petroleo ("INP") that the extension has been granted. The extension will take effect from 16 June 2018 and enables Wentworth, along with its partner Empresa Nacional de Hidrocarbonetos ("ENH"), to continue to progress pre-drilling activities in the Tembo block.

The extension request was in part related to the above ground security situation in and around the Macimboa da Praia and Palma regions, adjacent to the Tembo block, which remain challenging. This has prevented safe access to the area for Wentworth staff and contractors. The Company continues to monitor the situation closely.

Bob McBean, Executive Chairman, said:
"We would like to thank the Minister, INP and our partner ENH for their support in securing this extension to the Tembo licence, which gives us the time and flexibility to progress our operational activities on the block. We remain focused on securing an additional partner to share risk in unlocking the onshore potential of the Rovuma basin".
davan
06.06.2018 kl 08:12 4502

Takk for trøstende refeleksjon. Er bare blitt så jevlig frustert av hele wrl, etter mange år som aksjonær her. Har snitt på 3,45 så det er ikke så galt, men nå har den ligget å vaket rundt 3 lenge.
Det kan jo skje et eller annet, ønsker foreløpig ikke å selge med tap!

hei Davan
det er kanskje lurt å holde seg til WRL - som tjener penger - og ikke spekulere i selskap som taper penger som f. eks. Qec - som jeg antydet i innlegget over - etter å ha "fått" overtatt et gigantisk område - at det ikke ble tillatt med fracking der. Sveen Nilsen og andre analytikere gikk på en skikkelig smell ser det ut til. Så hvor mye skal man stole på analytikere?
Kingen
07.06.2018 kl 08:15 4187

Nå har jo Pareto hausset QEC flere ganger med påfølgende emisjoner, så akkurat det meglerhuset stoler jeg ikke på. Ser ut som om menigheten går på limpinnen hver gang. Best å holde seg til selskaper som faktisk tjener gode penger som WRL.
ken-guru
07.06.2018 kl 08:27 4162

Plutselig så kan avtalene bli endret her også. Så wrl er absolutt ikke trygt.
bjay
07.06.2018 kl 08:47 4119

Davan,

Selv om WRL og aksjekursen mangler mye, som feks volum i aksjen og blest rundt selskapet. Likevel har de prestert langt over guidet volum i år, og forsetter og levere. Pengene kommer fortsatt jevnlig, og har gjort det en god stund. Det er fortsatt en del igjen, men det har gått riktig vei. Vi kan ikke si annet enn at selskapet leverer på MB, uten at det reflekterer på kursen. Det beste et selskap kan gjøre for at kursen skal gå er å levere gode resultater over tid. Det er også mange andre faktorer de kan ta tak (nevnt over og en rekke andre ganger), hvor de har mye og hente. Du har de siste dagene sett aksjer ala Qec "storme" frem på høyt volum og fin oppgang. Er man en av de som gikk inn i aksjen i går, vil de som mange ganger før sitte igjen med svarteper. Det vil bli blod i gatene, som det også har vært i APCL en rekke ganger. Dette er trader aksjer, og kun de beste sitter igjen med mye penger etter slike oppganger. Det er viktig og huske hvilken type investor man selv er, enn og følge med på kursen i alle andre selskap. Det er frustrerende at man ikke får betalt i form av kurs oppgang når man forventer det, men WRL er en "trygg" investering i forhold til mye annet av mygger. Se på klovnen Kengeru som stadig er inne og stikker i sår til WRL og kursen. Samtidig er det case ala APCL og Qec han mener er bra. I slike akjser skal du vite hva du holder på med, eller så kan du være blakk dagen etter. Det er en risiko i alle akjser, og derfor snakker man om r/r. I WRL mener jeg den er god pr i dag, men det får den enkelte gjøre opp sin egen vurdering. Analytikere følger ofte strømmen og volum. Derfor får ikke WRL noe fokus. Kunnskap har de sikkert, men de sitter med en haug med case de ikke klarer og følge opp på en god nok måte.
Eankee
07.06.2018 kl 08:51 4104

Spot on bjay!
Redigert 07.06.2018 kl 08:53 Du må logge inn for å svare
Kingen
07.06.2018 kl 09:03 4078

Vil ikke akkurat sidestille Mnazi Bay med M&P/WRL med det som for eksempel foregår i gruve industrien. Gruveselskapene har tilsynelatende under rapportert på ressurser som er utvunnet og solgt ut av landet, samt betalt for lite i skatt på inntektene. Dette kan kalles ran av ressurser fra Tanzania, og det er forståelig at myndighetene nå har sikret seg eiendeler i dette.

Gass leveransene fra Mnazi Bay er levert på fastpris (indeksregulert) frem til år 2031 på. Prisen er heller ikke avskrekkende høy på gassen, kanskje tvert imot i følge artikkel vedlagt. I tillegg er statseide TPDC medeier med 20%, noe som gjør at de har eierskap allerede. Dette er ikke ran av ressurser fra Tanzania. Landet er helt avhengig av gassen de får fra bla. Mnazi Bay, og jeg sliter med å forstå at myndighetene vil gå inn å "tulle det til".

Så foreløpig tar jeg trusslene med å gjøre noe med olje/gass industrien med knusenede ro hva angår Mnazi Bay på kort og mellomlang sikt. Men på lang sikt vet man aldri hva som skjer, og det er vel dette WRL har kommunisert.

https://mozambiqueminingpost.com/2018/02/15/africa-oil-gas-tanzania-launches-nationwide-probe-into-gas-sector/
ken-guru
07.06.2018 kl 09:04 4075

Ja det er skummelt det som skjer nå.
bjay
07.06.2018 kl 09:24 4039

Kingen,

På den annen side, hvem selskap i hvilket som helst land kan garantere at det ikke skjer noe på lang sikt i forhold til lov og regel endringer? Jeg har sagt det tidligere, og som du også nevner. Dette var i hovedsak ment for "grove" avtaler, gjort til det beste for kun ett fåtall. Dette er ett ledd i og få sagt opp avtaler som oser av korrupsjon.(spesielt i gruvesektoren) De vil neppe gå inn i avtaler hvor det er rent mel, og stikke kjepper i hjulene for seg selv. Hva de bestemmer seg for på lang sikt tror jeg ja, nettopp tar lang tid. Der vil seriøse aktører blir hørt, da de er for avhengig av feks gass til at de bare kan toge frem.

Det er nok lurt av Tanzania å gå gjennom avtaler for det har nok skjedd mye korrupsjon, og enkelte selskaper har utnyttet situasjonen ekstremt.

Tanesco og MB området har bidratt vesentlig til at Tanzania har en av de sterkeste vekstratene i verden. Ingen grunn for Tanzania til å sage over den grenen de sitter på...

Kun som tankeeksperiment. QEC markedsverdi er 1,5 miljard. Idag er oms. på 266 miljoner i handelen. Hvis Wrl med markedsverdi på 557 miljoner hadde hatt en oms. tett under 90 miljoner så er sammenligningen absurd. At det kan være så mange som satser i en enkeltaksje viser egentlig oppsiden i hva Wrl kunne ha omsatt hvis flere hadde den minste anelse om Wrl. En Tembo med success tror jeg ikke kunne skapt like mye volum som Qec idag. Men hva om.....?