Ethereum og lillebroren Zrx 0x


Hei,

Hvilke token/ coiner kommer til å stige mye?

Zrx / 0x er lille broren til Ethereum og den kommer til og mange doble seg. Den kommer vel til å legges til coinbase denne sommer. Coinbase har sagt at de skal legge til en token.

Har dere noen andre anbefalinger. Jeg har også ethereum men mest Zrx / 0x.
Redigert 10.05.2018 kl 18:46 Du må logge inn for å svare
filip111
10.05.2018 kl 05:36 4526

du kan ingenting om 0x. verdens verdier kommer til å bli tokenisert og 0x har allerede mer enn 20 dapps. en av de er bitfinex. gdax kommer til bygge på 0x.
en av rådgiverne er eieren til coinbase.

ikke spre spekulasjon coiner her. 0x er token som aksje.
Redigert 15.05.2018 kl 22:07 Du må logge inn for å svare
filip111
10.05.2018 kl 05:37 4523

Why ZRX will be Listed on Coinbase this Summer
Disclaimer: The article below references an opinion and is for information purposes only. It is not intended to be investment advice. Seek a duly licensed professional for investment advice.
Do not FOMO!
I strongly believe ZRX (0x) will be added to Coinbase this summer, for the reasons I lay out below. Of course, buy and trade at your own risk, and Do Your Own Research before ever buying any token.

Coinbase ties
0x has serious ties to Coinbase. Three out of four of their listed advisors are from Coinbase.

Fred Ehrsam, advisor. Co-founder!! of Coinbase
Linda Xie, advisor, previously at Coinbase as a PM
Olaf Carlson-Wee, advisor previously at Coinbase as a PM

For all intents and purposes, 0x is a Coinbase sponsored project.

Silicon Valley takes care of their own
It’s part of the SV culture. Coinbase will make sure that the creators of 0x will be rich financially. This is already an established trend that you see in traditional VC investing for companies that come out of SV. That this is a blockchain project does not change that fact.

Long-term capital gains tax
The absolute best time to sell tokens in the U.S. is after holding them at least one year. August marks one year since the ICO ended.

Why is it the most favorable time to sell? Taxes of course!

After one year holders pay the long-term capital gains tax rate, which is substantially lower than the short-term capital gains tax rate.

One Year Cliff
Additionally, 0x has a standard SV equity style vesting schedule. That means that 25% of a founder/advisor/employee’s are completely locked up and inaccessible until one year has elapsed from the end of the ICO. As a 0x advisor, what better time to sell than after you get 25% of your tokens in one big chunk. Great time to coincidentally benefit from a massive pump on a Coinbase add!

Coinbase announced ERC20 support is coming in months
Coinbase recently announced that they will add ERC20 token support to their wallets in the “coming months”. That works with our August timeframe.

0x is the gold standard amongst Ethereum protocols
There is no protocol in all of crypto that has more projects being built on top of it. The 0x technology is genuinely and meaningfully driving the Ethereum platform forward, and that big list of projects building on top of it reflects that.

Coinbase needs a cheap token
People like buying cheap tokens. See: Ripple pump. Coinbase is never going to add Ripple btw. Not happening.

People like buying tokens that are “cheap”, regardless of market cap. Coinbase’s current cheapest token, Litecoin, is still in the triple digits.

With a ZRX add, Coinbase would have a new token its users can buy for under $10

There are no other good candidates
I’ve seen people float the idea of BAT. That’s ridiculous. The BAT token does not move Ethereum forward. It’s a platform specific coin for a browser. Not a good fit.

Maybe OmiseGo could be added too, if Plasma launches and looks meaningful.

Other Coinbase affiliated or Bay Area (remember Silicon Valley takes care of their own) projects that could be added… Aragon. District0x. Augur. Maker.

That’s about it. None of those coins are as compelling or have the reasons I’ve outlined above. I see 0x being the first coin added, then a trickle of ERC20 tokens added every few months after that. Maybe just 2 per year. We’ll see.

With all the above reasons… I better not see you pump 0x based on this article alone. If this post catches fire and ZRX quadruples, I will dump on you!
filip111
10.05.2018 kl 06:16 4511

18 ideer for 0x-reléer i 2018
Ansvarsfraskrivelse: Dette innlegget gir ikke eller erstatter juridisk rådgivning. Når du bruker et relayer, er det en rekke juridiske krav å vurdere. Vennligst kontakt din egen juridiske rådgiver.

Appellen om å bygge en plattform for bygging av markedsplasser er at i stedet for en enkelt enhet som forsøker å imøtekomme alle mulige markedsnicher, er enkelte aktører incentivert til å finne og betjene mange markeder og skape et stort forbrukeroverskudd støttet av den hastigheten som tilbys av felles infrastruktur. Dette er en trend vi har sett spille ut mange ganger på tvers av en rekke bransjer, og det er en del av hvorfor vi er så glade for å bygge dette kjerneprotokollaget på 0x.

Mange plattformer sliter med å tiltrekke sine opprinnelige byggherrer, men vi har vært så heldige at over ti relayere bor på Ethereum mainnet, bygget på 0x, med mange andre relayere og protokoller som utvider de kjerne 0x smarte kontrakter i beta. Jeg har hatt en sjanse til å møte med en rekke lag som er interessert i å bygge 0x-reléer, men noen har uttrykt noen vanlige bekymringer. Nemlig, mens de er enige om at verdens eiendeler blir tilkjennet , bekymrer de seg for at noen muligheter - for eksempel tokeniserte eiendomsdokumenter - er for langt unna for å begynne å bygge for i dag, mens det nåværende ERC-20-valutamarkedet føles for commoditized for å gjøre et hull som en ny aktør. Det er sikkert mange "trivielle" måter å diversifisere utvekslingen din ved å justere grensesnittene eller tokenene litt, og vi er spesielt interessert i å finne muligheter som må betjenes av spesialiserte bedrifter. Vi tror faktisk at det nåværende tokeniserte eiendomsmarkedet er ekstremt underserved, og vi venter på at nye lag skal begynne å bygge.

Her er 18 ideer for produkter du kan bygge med 0x i dag:


1. Stablecoin Converter
En av de mest hyppige kritikkene til kryptokurverdier er at de er gjenstand for massive prissvingninger. Mens disse svingene tiltrekker seg mange spekulanter, skremmer de også mange brukere og begrenser dApp-bruken. Heldigvis jobber mange lag på stablecoins som er knyttet til en enkelt valuta eller kurv av varer gjennom ulike tilnærminger. En pedagogisk rampe som også tillater bevegelse mellom ulike typer stablecoins, kan åpne toppen av kryptraten til nye brukere. Tenk på tilnærmingene til:

Decentralized Pegs : Maker DA DAI , Basis noe Basecoin , Saga , Havven
USD Pegs: MakerDAO DAI , TrueUSD , Tether USDT
FX Markets: USDT , EURT , OnRamp (AUD)
Et underholdende lag kan til og med utnytte de små arbitrasjemulighetene som eksisterer når stablecoins flyver kort fra pinnen sin.

2. Shorting & Margin Trading
Med dY / dX lanseringsmargin handel og korte stillinger senere i år og b0x og Lendroid kommer snart, er muligheten moden til å bygge et derivatfokusert relayer. BitMex har gjort seg kjent i sentraliserte utvekslinger ved å tilby galte, løftede alternativer for spesielt ambisiøse handelsfolk. Nå kan den samme funksjonaliteten bygges på en helt decentralisert måte. Vil du YOLO 100x lang på Dentacoin ? Jeg forstår det sikkert ikke, men nå kan du få det marginlånet og batchet fylle bestillingen med 0x. En bedriftsforhenger kan selv garantere disse lånene, tjene penger på renter samt transaksjonsgebyrer.


Den Hellige Triumvirat av Decentralized Margin Trading
3. Lokale fokuserte relayers
Å ta en vellykket forretningsmodell i ett land og overføre den til en annen har vist seg å være en oppskrift på suksess i det tradisjonelle teknologiske økosystemet, og det er et mønster vi ser å spille ut igjen i kryptoutvekslingsområdet . Vi føler at fordelene med desentralisert utveksling er spesielt godt egnet til denne leksboken, gitt mangelen på anstendig sentralisert utveksling i enkelte land, samt det ofte fiendtlige regelverket som kan true lukningen av sentraliserte utvekslinger og beslagleggingen av eiendeler. Selv om man sikkert kan gjøre «Relayer for Country X / Y / Z», føler vi at noen muligheter er spesielt velegnede og underverdige:

India og Russland: En alvorlig mangel på krypto-til-kryptohandel og en aggressiv regulatorisk holdning skaper en flott mulighet for desentralisert utveksling
Japan og Korea: sterk etterspørsel etter crypto handel generelt, mangel på tillit til sentralisert utveksling post-CoinCheck og talent gap etterlater en åpning som en sterk DEX kan fylle.
4. Decentralized Sports Betting
Augur og Gnosis er to flotte prosjekter som skaper protokoller for desentraliserte prediksjonsmarkeder - kort sagt, en måte å anslå estimerte sannsynligheter og faktiske resultater av bestemte hendelser på en tillitsløs måte. De potensielle bruksområdene for disse protokollene er uendelige, men for korthetens og kortvarig praktisk bruk er det en klar etterspørsel på markedet for forbrukersporter. Fan Duel og Draft Kings dominerer bransjen, men forblir besvimet av skyggefulle praksis. Augur og Gnosis markeder koker fundamentalt til ERC-20 tokens som samsvarer med aksjer i ulike markedsresultat (spill), og et sterkt produktteam kan bygge en flott app som abstrakterer mye av denne kompleksiteten, og gir en fantastisk, decentralisert fan duelmorder .


5. Syntetisk lager Futures
En annen killer app for Augus og Gnosis er å skape markeder for å forutsi aksjeprisbevegelser, effektivt gjør syntetiske (ikke avgjort i faktiske aksjer) futures. Det amerikanske aksjemarkedet har historisk vært en av de beste resultater (samlet) og investere i den ( vanligvis gjennom et indeksfond ) har vært en av de sikreste måtene å vokse personlig rikdom. Det er imidlertid vanskelig å investere som en ikke-statsborger . Det er tydelig sterk etterspørsel etter et slikt produkt - selv innenlands, kan vi se fremveksten av Robinhood som bevis på kraften til å demokratisere tilgangen til amerikanske aksjer. Et etterlater kan skape markeder for aksjekursendringer og tillate handelsmenn å bytte tilsvarende ERC-20 utfallstokener.

6. Tether for Video Game Items
Det er en klar buzz i Ethereum økosystemet rundt Non-Fungible Tokens nå som ERC-721 standarden er ferdigstilt og den første bølgen av NFT-prosjekter begynner å rulle ut. Men det er også litt av en kobling mellom sprøytenarkoman og brukeropplevelse - mange NFT-prosjekter er bare banket på CryptoKitties suksess uten å utvikle overbevisende spillmekanikk som gjør at appen deres faktisk er morsom å bruke. I mellomtiden er det en glut av in-game-varehandel for eksisterende AAA-spill ( til en melodi på $ 50B) som er rife med svindel og hack. En modell som ligner Tether, hvor off-chain eiendeler er bundet opp og nye tokeniserte eiendeler er myntet, kunne bygge bro mellom gapet mellom likviditeten og brukbarheten av tokeniserte eiendeler med den store eksisterende fanebasen av spill som League of Legends eller Fortnite. Utstederen av disse nye tokeniserte elementene i spillet ville naturligvis være godt posisjonert for å kjøre en børs for å handle dem også!


7. Overensstemmende Token Relayer
Mens markedet fremdeles danner for tokeniserte verdipapirer , tar utveksling skritt for å beskytte seg mot regulatorisk risiko ved å håndheve KYC og fjerne eksisterende tokens som trolig vil bli vurdert verdipapirer. Decentraliserte utvekslinger er imidlertid fortsatt i stor grad pseudoanonym - stor for å redusere ombordstigningsfriksjon, men begrenser brukerbasen til private investorer. Relayers som er interessert i fremtiden isolasjons sin virksomhet og tiltrekke mer sofistikerte tradere kan trykke inn en av mange off-kjeden eller on-kjeden KYC løsninger (potensielt i forbindelse med en handel kjøring Coordinator) for å sikre identitetene til handelsmenn og etablere seg som en legitim DEX ettersom antall eiendeler vokser. De vil også naturligvis være godt posisjonert for å handle sikkerhetsdokumenter som den bransjen vokser.

8. Dark Pool Relayer
Mange lag jobber med å bygge sine egne desentraliserte utvekslinger eller protokoller med fokus på mørke bassenger , private utvekslinger som gjør at store mengder eiendeler kan kjøpes eller selges uten å utsette disse bevegelsene for offentligheten og forstyrre markedet. I utgangspunktet kan du se mørke bassenger som bare spesielle tilfeller av motpartsfunn og ordrehåndtering, som fremdeles enkelt kan bruke 0x som handelsoppgjørslag. En "ugjennomsiktig relayer" kan forklare sin orderbok og gi just-in-time sitater for krypto-eiendeler for å etterligne opplevelsen av å bruke et mørkt basseng.


🤔
9. "The Sewer"
While 0x is great for ensuring a safe, decentralized trade settlement process, it still requires a centralized entity to pool orders and help traders find counter-parties. This isn’t an issue in most cases, but it presents an issue in locales with tight regulation with regards to unregistered securities or crypto assets generally. There’s clearly demand for this type of trading opportunity, but any centralized relayer opens themselves up to potential legal recourse if they try to capitalize on it.

0x-ordrer er utformet for å bli overført via ethvert vilkårlig off-chain-medium, og mens noe som et relay er den enkleste måten å videreformidle denne informasjonen, kan du også videresende denne informasjonen gjennom et hvilket som helst antall P2P-filoverføringstjenester, som BitTorrent, WebRTC, eller IPFS. En desentralisert bestillingsbok delt over en av disse overføringsprotokollene vil tillate handelsmenn i krypto-antagonistiske lokaler eller som ønsker å handle mindre enn salte eiendeler for å finne hverandre og transaksere.

10. Mirror Trader
" Mirror Trading " innebærer å etterligne handelen til mer erfarne handelsfolk med innsatsen at du vil fortsette å slå markedet sammen med dem. Dette er en eksisterende praksis i Forex markeder, men vi begynner å se noen få selskaper forsøke å bryte inn i dette rommet i krypto eiendeler markeder også. Samtidig jobber et par lag som Set og BSKT med standarder for gruppering av eiendeler som ligger til grunn for et speilhandel eller indeksfond handelssystem. Ettersom alle disse planene i utgangspunktet koke
filip111
10.05.2018 kl 06:19 4505

11. One-Click Trading
ShapeShift har steget til prominens ved å tilby en enkel måte for nye brukere å komme i gang med handel med kryptokurver. I stedet for å måtte registrere seg på en børs, sette inn penger og navigere i et tradisjonelt bestillingsgrensesnitt, kan brukerne velge den eiendelen de vil ha og kjøpe den til omtrent markedspris om noen få sekunder. Imidlertid er ShapeShift fortsatt fundamentalt en sentralisert tjeneste og kommer med noen av begrensningene og risikoen forbundet med det.

Vi har skissert en måte å oppnå lignende funksjonalitet til ShapeShift ved hjelp av 0x, og vi er begeistret av de første trinnene selskapene som EasyTrade har tatt i dette rommet. Når vi frigjør vår åpen kildekode videresendingskontrakt og handelsgrensesnittgrensesnitt med V2 i 0x-protokollen, forventer vi å se denne "sømløse handelsplassen" eksplodere som lag innovere på toppen av våre basverktøy.

12. Token Salg som en tjeneste
Mange mennesker vet ikke at 0x faktisk brukte 0x smarte kontrakter for å drive sitt eget token-salg . Ved å kreve Civic å port deltaker registreringer og bruke 0x for å generere bestillinger for å kjøpe ZRX som deretter ble fylt av token salg deltakere, sørget teamet for at tokens var fordelaktig fordelt over en stor befolkning og at salgsprosessen selv ikke var utsatt for hacks eller spill. Siden da har vi hatt mange lag, spør oss om koden vår for å kjøre eget token-salg, og mens vi har vært glade for å gi engangsveiledning og teknisk assistanse, har vi ikke vært i stand til å prioritere re -skriving og åpen sourcing denne koden for generell bruk.

Som flere lag ser ut til å legitimere og utstede tokens eller andre eiendeler i fremtiden, kan en tjeneste basert på 0x-arkitekturen for å utføre disse typer salg, finne et stort antall kunder. Selvfølgelig vil en gratis, åpen kildekodeversjon også være bra for økosystemet!


Nå er det det jeg kaller et levende samfunn
13. 0WS
Etter en lang periode med utvikling er mange desentraliserte beregnings- og lagringsprosjekter nå ute av beta og tilgjengelig for bruk. Imidlertid står de fortsatt overbord og oppdagelsesproblemer endemiske til mange dApps. Ved hjelp av 0x til kilde likviditet og tilbyr batch innkjøp, kunne et prosjekt samle mange av disse tjenestene ( Golem , Sia , Storj , RenderToken , til slutt Filecoin ) til et kjent grensesnitt som trekker ut mange av kompleksiteten ved å bruke og betale for disse tjenestene. Tenk deg en demon med en lommebok som er fylt med DAI, som automatisk kan kjøpe flere brukstegn når serverefterspørselen vokser!

14. Programvarelisens Secondary Market
Programvarelisenser er et beryktet ugjennomsiktig og illikvide marked. Heldigvis, noen få lag som jobber med tokenizing disse lisensene for enklere, mer oversiktlig distribusjon og tilgang. Forestill deg at bedrifter kan selge av lisenser som de ikke lenger trenger, eller at de kan låne en lisens til en venn hvis du ikke planlegger å bruke et programvari på en stund. Innkjøp og administrasjon av disse lisensene vil naturligvis kreve et mye annet grensesnitt enn å kjøpe andre varemerker, og kunne potensielt integreres i selve programvaren. Dette kan til slutt endres til en tjeneste for å tilby første salg av disse lisensene.

15. Fiat-to-Token
Det er ingen tvil om at fiat på ramper kjører tilgjengelighet og vekst for nye valutaer og protokoller når de legges til, og derfor er de øverst på ønskeliste for mange prosjekter. Men bygging av en rampe krever å overvinne mange regulatoriske og logistiske hindringer, ikke minst som er sourcing likviditet for noen lavhastighets tokens. Et relay kunne redusere dimensjonaliteten til dette problemet ved bare å fokusere på å løse en USD-til-stabil-mynt (f.eks. DAI) på rampen. Når fiat er blitt omgjort til en stabil mynt, kan den stabile mynten lett omsettes til valgfrihet ved å tappe inn i 0x- nettbasert likviditetsbasseng og utføre atombatch fyllinger for ønsket token, og redusere risikoeksponeringen på alle parter.

16. Off-chain Auksjoner
Mens ERC-20 eiendeler er fungible og utvikler effektive markeder over tid, lider mange ERC-721 eller Non-Fungible Tokens fra spørsmålet om opprinnelig prisoppdagelse. Ingen vet hvor mye hver unik CryptoKitty skal koste off-the-bat, og dermed krever bruk av en auksjon for å hjelpe publikum finne ut markedsprisen på en Gen 12 Sluggish Gold Bobtail Cat . Dessverre skjer disse auksjonene vanligvis på kjetting, og det kreves at deltakerne skal bruke gass til å by på (kjennetegnet tett opp Ethereum-nettverket ) og kreve at det auksjonerte aktivet holdes i sperring. Ved hjelp av 0x kan ordrer programmeres generert off-chain for å simulere en nederlandsk auksjon eller et annet auksjonssystem inntil en endelig blir tatt av en kjøper, og reduserer antall transaksjoner på kjedet.


En nederlandsk nederlandsk auksjon
17. Bancor Speil
Bancor tar en annen tilnærming til desentralisert utveksling ved å beregne en forutbestemt priskurve og kontinuerlig justere priser basert på endringer i etterspørsel. Denne tilnærmingen er ny og praktisk, men har forlatt den åpen for ulike utnytter i fortiden. Man kunne tilpasse denne tilnærmingen til 0x ved å trekke prisingen og tilgjengeligheten av eiendeler på Bancor, legge inn bestillinger som samsvarer med disse prisene til en 0x orderbook, og vente på at noen skal ta en bestilling. Når en ordre er tatt, må du bare fylle på forhånd med den tilsvarende Bancor-ordren, slik at de ønskede eiendelene er der når 0x-fyllingen lander. En mer sofistikert tilnærming kan til og med innebære en smart kontrakt for å fylle ordrer som plugger inn i 0x-utvekslingskontrakten, og sikrer at disse fyllene er atomiske og ikke krever Bancor-speilet til front-run. Denne tilnærmingen kan være en måte å starte opp første likviditet for en 0x-relay, samtidig som du sikrer noen innledende inntekter ved å legge til et lite oppslag til Bancor-ordrene.

18. DEX Lite
Vi har sett en rekke av relayers vises tilbyr sleip mobile native apps med integrerte lommebøker + handels grensesnitt. Selv om disse relayers er godt posisjonert til å være den mobile krypto knutepunkt for sine brukere, de krever litt engasjement på vegne av sine installere base og det er argumentet om at en mer generell Ethereum lommebok og nettleser som gir tilgang til mange handels grensesnitt kan vinne større markethare på lang sikt. En relay som bare fokuserer på å være effektiv og brukbar for disse mobile Ethereum-nettlesere - kanskje i en opplevelse som ligner Googles AMP eller WeChat's Mini-programmer  - kan være dominerende kryssbrowser og kryssplattform. PinDuoDuo, et kinesisk e-handelsfirma, forfulgte på samme måte en mobilnettbasert strategi for stor suksess ved å ri på den massive distribusjonen av eksisterende plattformer som WeChat.

(Bonus) In-App Exchange for NFTs
Vi forventer å se at ERC-721-eiendeler eksplodere i år på samme måte som ERC-20-tokens gjorde i fjor. Vi ser allerede de første NFT- utvekslingenes popup sammen med mer profesjonelle NFT- prosjekter, men det er fortsatt en grunnleggende kobling. Mange av disse NFT-prosjektene vil ha aktiv handel som kjernevirksomhet i dApp, men sender fortsatt folk til eksterne børser for handel. Løsninger som RareBits Express-grensesnitt tillater handel i app, men vi ser disse som bare et første skritt. For å tillate at disse prosjektene tjener til å tjene penger og lette ekte handel i apper, kan en forranger tilby ad-hoc utveksling-som-en-tjeneste som kan sømløst innebygd inne i dApps.

filip111
10.05.2018 kl 20:47 4364

har økt mye idag og.
filip111
11.05.2018 kl 12:26 4276

0x er ganske stabil.

Innlegget er slettet
filip111
15.05.2018 kl 10:29 4086

god kjøps mulighet. gulvet i trendkanalen.
filip111
15.05.2018 kl 22:06 4049

ny børs for Zrx 0x i india. Veldig populer i india på 4.plass. https://coinmarketcap.com/exchanges/zebpay/
filip111
16.05.2018 kl 21:11 3975

https://blog.0xproject.com/introducing-0x-protocol-v2-9f5bda04d38d?ref=tokendaily Ox er en av de beste krypto selskapene som bruker ethereum mainet og har den største potansiele av alle.

Hver uke øker brukere med %10.
filip111
17.05.2018 kl 22:42 3912

gode kjøpsmuligheter.
mikkybkk
18.05.2018 kl 19:48 3853

Ja hva tar man inn? Min neste buy-level for mains er på 7820 btc, syns det ser ut som en grei støtte. Tok akkurat litt eos, siden jeg er litt for ivrig (sikkert dumt), men venter med resten. Er mye fint å kjøpe nå. Hva kjøper dere andre?
filip111
19.05.2018 kl 17:00 3766

Eos er veldig dyr i forhold til Zrx 0x. Synes jeg.
filip111
20.05.2018 kl 08:47 3705

0x vokser kraftig, nye ansettelser og 0x 2.0 er på plass. gode kjøpemligheter fortsatt.
mikkybkk
20.05.2018 kl 11:40 3662

0x har jeg allerede en del av fra før :-) Er du all-inn i 0x? Er det ikke lurt å kjøpe litt forskjellig da? Er det kun den du kjøper?
filip111
21.05.2018 kl 17:44 3559

0x er veldig lav priset. Og skal komme på flere børser etterhvert. Derfor tror jeg mest på 0x. Har bare 0x og ethereum.
filip111
23.05.2018 kl 23:27 3431

coinbase har kjøpt parade coin børs som er bygget på 0x. Løp og kjøp 0x før det er for sent.
filip111
25.05.2018 kl 14:08 3335

mange forventer at 0x listes på coinbase. Etter oppkjøpet av paradex.
filip111
28.05.2018 kl 13:49 3202

jeg skal kjøpe bare mer og mer 0x fordi at den kommer til å listes i coinbase, mange forventer det. Mange andre coin token børser kan bygge børs på 0x også.

Jeg tror at den kommmer til å bli rundt 500-1000 dolar innen 5 år. Hvis markedet blir bedre. Hvis noen leser netsiden til 0x så mange blir imponert sikkert.
filip111
30.05.2018 kl 21:48 3030

Ny børs for Zrx 0x Bithump! Stadig spenende nyheter. Snart coinbase:)))

Innlegget er slettet
filip111
03.06.2018 kl 13:53 2866

Zrx 0x kan kjøre alle smarte dapps som ethereum. Zrx er mye raskere enn ethereum men prisen er 1.3 dolar. komisk :)))
mikkybkk
04.06.2018 kl 00:12 2815

Litt forskjell på supply da:

0X Total Supply
1,000,000,000 ZRX

ETH Circulating Supply
99,849,959 ETH

Det vil si det er 900,150,041 flere 0x tokens i total supply enn det er Ethereum tokens. Så du kan si at prisen bør regnes ca 10x per 0x token for å sammenligne 1:1. Det vil si at om prisen på 0x nå er 1.35$, ganger vi det med 10 og får 13.5$, da nærmer vi oss noe som kan sammenlignes.

Her er mer detaljer: https://matchcoins.info/?c1=ethereum&c2=0x
JosefK
04.06.2018 kl 07:28 2762

Og snart kjører EOS sirkler rundt begge. LoL ;-)
mikkybkk
04.06.2018 kl 11:30 2719

Hva tror du JosefK, ta litt mer EOS på denne dippen? Jeg søker rundt for å se om mainnet har bootet, men finner ingen bra kilder. Det neste nå er vel at nettet skal stabilisere seg og så skal man velge block produsenter?
Jeg ser på:
https://eoscountdown.com/
og kikket litt innom https://eoscout.com/eos-block-producers-worldwide-location-maps.php
for å se på de forskjellige kandidatene.
Ser det dukket opp en ny for Norge nå: EOS Vikings i Holmestrand. Kult :)
filip111
04.06.2018 kl 12:22 2706

rundt 500.000.000 er i sirkulasjon. '0x Zrx Alle venter på coinbase. Gemini listing forvestes av mange også. Spenende nyheter på vei.
Redigert 04.06.2018 kl 12:23 Du må logge inn for å svare
filip111
04.06.2018 kl 12:26 2701

Eos market pris er nesten 15 milyarder dolar. 0x 650 milyon dolar :) Eos er bare et prosjekt fortsatt.
mikkybkk
04.06.2018 kl 12:56 2682

Jeg har 0x også filip111, men vil ikke putte alt i en pot, jeg sprer det ut litt. Spennende å kikke på forskjellige prosjekter.
Har tatt litt ekstra EOS siden de er i ferd med å gå live (regner med de klarer det greit) og de neste som får seg et løft tror jeg er VEN og ONT. Har tatt litt ekstra av disse også. Så får vi se hvordan det blir utover. Spennende greier! :)
mikkybkk
04.06.2018 kl 13:03 2675

For EOS har jeg tidligere flyttet halvparten ut av exchange til Exodus wallet og kjørt registrering via funksjon i den lommeboken. Håper det vil fungere greit. Har hørt rykter det skal komme en del airdrops? Resten ble kjøpt etter freeze (ville ikke flytte dem da) og står på Binance.

Hva er en bra EOS lommebok etter mainnet er live med tokenswap? Har de noe som fungerer med Ledger Nano? Noen som vet? Jeg finner ingen ting...
filip111
06.06.2018 kl 22:38 2568

Hvis 0x ikke eksisterte kunne ethereum ikke bli så stor som idag. Alle ethereum adresser begynner med 0x. Mc affee sier at Zrx 0x skal bli 2.9 dolar innen 1 august.

Hvis også gode nyheter kommer som coinbase og de andre børsene og mulig oppkjøp nyheter så 0x Zrx lett bli rundt 50 dolar innen 1,5 år. Minst.
filip111
06.06.2018 kl 22:40 2563

Vitalin Buterin Ethereum kjører sharding og plasma på testnett nå mulig sharding og plasma nyhet kommer om ikke lenge. Da ethereum kan doble seg og zrx minst 3 dobler seg.
filip111
08.06.2018 kl 22:03 2437

Siste dager Coinbase venter på Sec godkjenning etter oppkjøpet av 3 megler firmaer. Zrx listing er på veldig nær fremtid. Jeg antar kun noen dager.