StrongPoint - Et selskap å bli glad i!


Hei,

Forhåpentligvis til glede for nye lesere, har hele gjengen med faste Strongpoint-skribenter flyttet hit etter at det gamle forumet ble nedlagt.

Her er det bare til å spørre og grave om det én måtte lure på. Vi prøver å leve etter regelen om at det finnes ikke dumme spørsmål, bare dumme svar!

Vi er en mange faste debattanter og det er god stemning!
Velkommen!
Redigert 24.07.2018 kl 12:11 Du må logge inn for å svare
tunktee
24.07.2018 kl 17:15 3920

Er for så vidt enig Ben. Bare merker at jeg selv blir sliten av å lese lengre avsnitt på engelsk - til tross for at jeg har bodd i England i et år....
Er litt i gang, men hvis andre også syns det skal stå på engelsk så dropper jeg det. (Tenkte å lage noe som vi, med litt endringer/tilpasninger, kanskje også kan bruke i fremtiden.)

Synes det er best om man kjører innlegget på norsk. Hvor mange utenlandske aktuelle investorer tror dere benytter HO som ledestjerne før de investerer? Dette forumet fenger nok desidert flest av den faste gjengen, samt noen som skummer igjennom div. topicer dann og vann. Uansett er det nok 98% norsktalende og lesende som følger med her. Er det behov for oversettelse har man f.eks google translate og lignende muligheter.
Redigert 24.07.2018 kl 17:40 Du må logge inn for å svare

Ja ta det på norsk
Det er da ikke CNN MONEY NEWS hehe
Baron1!
24.07.2018 kl 18:28 3844

Flott artikkel - den lover godt for C&C. Dersom en av dem først setter i gang - og lykkes - så kan det bli mange skap.

-Baronen
lynx
24.07.2018 kl 18:33 3836

Tror strongpoint tråden må være den hyggeligste på HO!
HrDuck
24.07.2018 kl 21:36 3738

stifinner

17.07.2018 kl 21:21
1254
Del
Rapportér

"Baronen, ikke vær så sarkastisk da, men PCIB har faktisk steget 10% siste uke, og den stopper ikke der,tror jeg.
Hadde du kjøpt da jeg anbefalte i september 2016 på 5 ,hadde du tjent mye penger, baron, og det er jo vitsen da, baron!
Hr. Duck er helt borte, han skulle snakke kursen ned til null, han lyktes ikke,og, er helt borte. Hvorfor det,tror du?
PCIB er en vinner, men det er greit å sitt med noe SP. "

Siden det ble tatt opp her så får jeg bruke litt tid på et kjapt svar. Ja, det stemmer at jeg brukte litt tid på å herje på PCIB tråden. Dette til mye irritasjon og oppstandelse blant de som ville ha nytte på tråden. At jeg sluttet av anstendighet for de som faktisk prøver å bidra med noe seriøst der synes jeg var den smarte tingen å gjøre. Når jeg kikker innom nå ser at stifinner fortsatt ikke har samme anstendighet på Strong-trådene.
I tillegg så ser jeg Stifinner si at ikke "gidder å forklare hvorfor pcib er så bra for det har han gjort så mye tidligere". Vel, faktum er at det svaret har han brukt hver gang det har blitt etterspurt. Det som kommer fra stifinner er rendyrka haussing basert på egeninteresse.
Så om du lurer Stifinner så er jeg helt borte fra forumet fordi det er ødelagt av sånne som deg. Underveis har jeg registrert flere ganger at du har lovet å holde deg borte fra Strong-trådene. Så spørsmålet er dermed ikke lenger hvorfor jeg er borte, men hvorfor du fortsatt holder på?
Redigert 24.07.2018 kl 21:39 Du må logge inn for å svare
Collin
24.07.2018 kl 21:46 3727

Fordi Stifinner er godt likt på Strong-tråden og vi burde lyttet mer og vært med på samme reise. PCIB er oppe på samme nivå den har snudd på to-tre ganger. Avhengig av news, ellers blir den kanskje skummel i det korte bilde?
Håper Strongtrådene forblir så gode som de stort sett har vært. Finn sjøl ut om du vil kjøpe eller selge en aksje. Ikke skyld på andre. Det er lavmål.
HrDuck
24.07.2018 kl 21:53 3719

Spørsmålet er om forumet blir bra når man bruker tråder for å hausse andre aksjer. Dersom noen kikker tilbake på historikken min så finner det at jeg var aktiv på trådene til et annet selskap. Et selskap hvor kursoppgangen har vært minst like sterk som for pcib. Men jeg antar at de som er interessert leser mine innlegg på rett tråd. Dersom alle bruker strong-trådene for å hausse sine andre aksjer så vil trådene ha null verdi. Man kan gjerne mene at stifinner skal ha en spesialdeal siden han så "godt likt" eller man burde "lyttet" mye mer, men det blir ikke mer rett av den grunn. Hva som menes med å finne ut sjøl hva man skal kjøpe eller selge og ikke skylde på andre skjønner jeg ikke noe av. Var det til noen andre?
Redigert 24.07.2018 kl 21:54 Du må logge inn for å svare
Collin
24.07.2018 kl 21:59 3716

Det var ment til alle. Inkludert meg selv. Man må selv vite nok om det man handler i og ta egne avgjørelser. Flere her inne er svært grundige og har resultater å vise til. De fleste på tråden her slår markedet ned i støvlene år etter år. Jeg tar gjerne et tips i ny og ned når det er lite som skjer i Strong.
HrDuck
24.07.2018 kl 22:17 3691

Kanskje bare jeg som synes at det ble litt mer enn bare i "ny og ne" :) I tillegg så synes jeg at et godt tips bør være inkludert en begrunnelse og det har etter mitt syn vært fraværende.
tunktee
24.07.2018 kl 23:11 3651

Det har vært fraværende, jeg har spurt ham tidligere og fått samme svaret. Å lese seg opp på egenhånd på PCIB er ikke gjort i en fei, og man bør ha litt medisinsk kunnskap for å forstå det.

Selv om jeg ikke ønsker å kritisere noen i denne omgang, så syns jeg at Baronen fortjener at noen sier seg enig dersom man har samme oppfattelse, slik som HrDuck og jeg har.

Sitter nå her jeg da, og forsøker å formulere en innledning til trådene våre som er noenlunde balansert. Litt positiv bør den jo være, men kanskje ikke fremstå som hausing. I den sammenheng tenkte jeg det kunne være greit med en drink. Jeg hadde en Hendrick's gin stående, så dro og kjøpte noe bitter og tonic. Minuset med Hendricks-flasken er at den ikke er gjennomsiktig og veldig tung. Hvordan tror dere det gikk? (Ja, så godt som tom flaske allerede før jeg skjenket en drink....)

Sitter en liten stund med dette jeg, så får se når jeg får lagt det ut. Noen som vet om der er begrensing på tegn, eller ord?
Redigert 24.07.2018 kl 23:13 Du må logge inn for å svare
just_fun
24.07.2018 kl 23:18 3629

Stocktrader
I dag kl 13:02
Og et par andre innlegg. Jeg anbefaler ikke, er du den jeg tror så setter du opp din egen meniing og er mer rutinert enn de flleste her. JEg kan godt ta feil. Jeg har en minglingsadreese jeg får all spam til. Anonym og ligger vel per i dag i Nederland. oge, nei, ikke black space, men Jon von Tetzhner en av de to grunderne av opera software. som har lagd sin egen nettleser jeg bruker. Den ligger på Island, hans egentlige fødeland.
Andre på nye HO også?, justme@vivaldi.net.
Collin
24.07.2018 kl 23:33 3609

Ja, ble litt mye en stund og var selv med på å spore av Duck. Hva tenker du om Strong forøvrig?

Det blir spennende å se den ny trådstarten T. Håper alt står bra til med deg!!! I morgen er en ny og spennende dag.
tunktee
25.07.2018 kl 00:12 3586

Nå har jeg kokt sammen et forslag. Der er garantert noen feil, og der er noe som bør utdypes bedre.
Teksten ble såpass lang at jeg har i denne omgang utelatt å ta med siste nyheter og ordrer. Det var veldig kjekt når Sulzrox, Elektrikeren m.fl la ut siste oppdateringer; vet ikke hvordan vi skal klare å få alt til på et systematisk vis!?

Der bør skrives mer om 3. part teknologi, men jeg hadde ikke mer i farten. Trenger også hjelp med forkortelsene.
Håper vi kan ta dette som et felles prosjekt, så vi får en grei presentasjon av dette "ukjente" selskapet vi er deleier i.

************************

Hei!

En kort info om StrongPoint ASA til nye interessenter og de som trenger en oppfrisking.

Konsernet het tidligere PSI Group som bestod av syv selskaper etter diverse oppkjøp/overtagelser de siste 10-15 årene. (?) I 2015 ble selskapene slått sammen og skiftet navn til StrongPoint.
I 2017 kjøpte vi CUB Business Systems AB

Hovedkontoret er på Rælingen ved Lillestrøm og vi er representert på følgende steder:
Egne avdelinger i Norge, Sverige, Litauen, Latvia, Estland, Russland, Frankrike, Spania, Tyskland, Belgia og Malaysia (Siste dekker også Singapore).
Partnere i Danmark, Portugal, Italia, Australia, Østerrike, Kuwait, Sør-Afrika, Storbritannia, USA, Irland, Slovenia og Kroatia.

Forretningsområdene til StrongPoint blir rapportert i tre kategorier; Egen teknologi, 3. parts teknologi og etiketter, som følger:

Egne teknologier består av de som vi selv har utviklet og de som har fulgt med ved kjøp av andre selskaper og videreutviklet av StrongPoint. De viktigste er:
• Cashguard. Kontanthåndteringssystemet som de fleste har sett ved kassen i butikken. I tillegg til å være nesten egenrådende i Norge, er vi markedsleder i flere andre land. Cashguard er installert i Sverige, Baltikum, Spania, Tyskland, Frankrike, Malaysia, Singapore, Danmark, Storbritannia, Irland, Australia, Østerrike, Italia Sør-Afrika, Frankrike, Spania og USA.
• Vensafe. Salgsautomat med utlevering av verdiprodukter som tobakk, barberhøvler m.m. Et unikt produkt uten kjent konkurranse med mange installasjoner i Norge og Sverige. (Står utenfor kassepunktet på mange matvarebutikker.) Også installert i Russland, Tyskland, Belgia og Singapore. Flere land følger nå opp med identiske pakker på tobakksprodukter, noe som skaper merarbeid for betjeningen med å ha produktene bak kassen.
• Click & Collect. Oppbevaringsbokser med kjøl, frys og romtemperatur, der man kan hente varer man har bestilt på nettet. Produktet er ganske ferskt og kan ha en spennende fremtid mht. nettbaserte grossister. Montert i Sverige, Russland og Baltikum. Pilotprosjekt under leveranse i Norge. (Rammeavtale på 2000 enheter med nettgrossist i Russland)
• Self Checkout. Så langt har utstyret blitt levert av 3.part, mens vi har installert softvare. Mulig endring på det slik at vi får totalleveranse. Installert i Baltikum.
• Cash Security. Fortningsområdet består bl.a. av kofferter for å transportere sedler. Disse er så trygg mht. hærverk at man kan unngå armerte biler for å transportere kontanter. (Fargeampuller som ødelegger alle sedler ved tukling.) Sberbank i Russland er vår største kunde. Vi har også leveranser til Norge, Sverige, Baltikum, Tyskland, Frankrike, Belgia, Singapore, UK, Australia, Italia og Slovakia. (Ny ordre fra Sberbank 20.07.18.)
• Nyervervede Cub Business Systems AB. Programvarer for detaljhandel og hjelper med å integrere netthandel, vareplukking, lagerbeholdning osv. Omsetning ca 50M p.a.

3. parts teknologi baserer seg på en stabil produktbase, bestående av blant annet ERP, POS, (Trenger hjelp av dere her, kommer ikke på hva forkortelsene står for) konsulenttjenester, vekter, pakkemaskiner og elektroniske prisetiketter. Stabil omsetning, 30-40 % av totalomsetning.

Etiketter; Design og trykkeri i Sverige (nylig konsolidert og relokert) med fokus på design og produksjon av selvklebende etiketter. Stabil omsetning, cirka 180 mill per år. Sterk økning i EBT etter noe innkjøringsproblemer ved innkjøp av nye maskiner fra HP vinteren 2016/17. Forretningsområdet er ikke prosjektbasert og leverer stabilt gode tall.

Utbyttepolitikk:
“StrongPoint’s shareholders should over time get a competitive return on their investment through a combination of cash dividends and increased value of their shares.”
Akkumulert utbytte 2011-2016 NOK 3,0
For 2016 NOK 1,5 inkl ekstraordinært.
For 2017 NOK 0,5.

---------------------

Der er en ganske stabil aksjonærmasse. Mange aksjonærer deltar har på forumet, og flere av dem har hatt aksjer i en årrekke. Det er sjeldent hausing (eller baising) her på tråden, og vi har stort sett en god tone med respekt for meddebattanter.

Vi har sett en nedgang i omsetning og resultat fra toppåret 2016 som var preget av service/oppgradering av Cashguard i Sverige og Norge, grunnet utskifting av sedler. I følge selskapet besto 2017 av «Basically recurring revenues only»; Vi leverer likevel en positiv bunnlinje, og fikk 50 øre utbytte for året.

Hvis du har interesse for å lære mer om selskapet er det bare til å spørre!
Man får som regel et saklig og ordentlig svar 😊

For å lese om børsmeldte ordrer og andre meldinger vennligst gå til
https://newsweb.oslobors.no/search?category=&issuer=&fromDate=&toDate=&market=&messageTitle=Strongpoint
tunktee
25.07.2018 kl 00:44 3564

Føyer til at dette kun er et ønske om å lage en god intro til selskapet her på forumet, og ideen er ikke i min eie.
Vi har flere gode skribenter her, så håper noen vil legge teksten over i word og finpusse/legge inn ytterligere info.
tunktee
25.07.2018 kl 01:50 3543

Fyller på.
Fikk en e-post om at det ikke heter Vensafe, men Select & Collect. Takk min venn :)
Vi burde også ha en fengende tittel på tråden for å fange interesse.
Noen med sterk vilje som vil lage en ny tråd med en bra intro nå som vi begynner å bli varm i trøyen på det nye forumet?
Redigert 25.07.2018 kl 01:53 Du må logge inn for å svare

Mitt nick er nevnt noen ganger, har jeg sett, og jeg vil prøve å avslutte mine innlegg om Pcib, med min hovedbegrunnelse for å kjøpe aksjer i selskapet, noe jeg har skrevet mange ganger tidligere (men mange gidder ikke å lese, dessverre):
PCIB har en transportteknologi for medisiner og store molekyler, som er revolusjonerende.
Ha en fortsatt fin sommer, kjære medaksjonærer.

Bra jobba tunktee

Tar av meg hatten for "well done job"

Takk så mye for jobben du gjør

@ HrDuck

Sikkert mange som er enige med deg men kan vi ikke bare la den støyen ligge nå da
Forumet har blitt vesentlig roligere etter at "knoll og tott" sluttet å herje Strong-tråden og de små dryppene som kommer er bare å overse.
For husfreden sin skyld så er min bønn
"let it go"
Det prøver iallefall jeg å gjøreMeget bra jobba Tunktee og andre som har bidratt, det ble et supert innledningsinnlegg!

Men jeg må innrømme at jeg får dårlig samvittighet for at jeg nevnte dette i går, det var ikke min tanke at du skulle måtte bruke et dagsverk på det!

Du spurte etter forslag til overskrift? Tja, Men Strongpoint er jo nå representert i svært mange land. Kanskje det er noe å nevne i headingen?
'Strongpoint, snart verdensomspennende milliardkonsern med en rekke unike egeneide teknologier, priset som pølsekiosk'
Ser at den ble tåpelig, men altså hvor mange land var det igjen nå? Det sto jo her et sted en dag men får ikke sett det mens jeg skriver eget innlegg

'Strongpoint, utbytteselskapet som inntar verden med egen teknologi'
Ikke fornøyd med den heller, men sånn er det jo med brainstorming, man hiver ut og noen bygger videre eller kommer på noe mye bedre.

Dessuten, forresten, så må det jo ikke være den samme headingen hele tiden heller, man kan jo bytte på litt for oppmerksomhetens skyld!
Redigert 25.07.2018 kl 09:42 Du må logge inn for å svare
Collin
25.07.2018 kl 09:46 3418

Strongpoint, unikt selskap klar for verden etter gjennombruddsordres

Hva men noe i gata som feks

StrongPoint , et milliardkonsern som går under radaren !

StrongPoint , Utbyttemaskinen som går under radaren

StrongPont , Globalt , regionalt og spennende !

StrongPoint , erobrer russerne !

StrongPoint , Vil du være med på reisen ?

Etc etc

Overskriften bør pirre nysgjerrigheten og være kort etter min mening
Redigert 25.07.2018 kl 09:47 Du må logge inn for å svare
25.07.2018 kl 10:13 3389

Synes denne var fin.
'Strongpoint, utbytteselskapet som inntar verden med egen teknologi'

Innlegget bør kanskje kortes ned så mye som mulig så den ikke opptar halve siden.
Kanskje mer stikkordpreget, De som er interresert i mer får det på hjemmesiden og diskusjon på forumet.

Bra den ben6
støtter den ja

off tåpikk som just sier
Et lite ordspill

Safe
Tenuous
Robust
Optimized
Nimble
Great
Redigert 25.07.2018 kl 10:22 Du må logge inn for å svare

Bra innsats, tunktee og andre ! Enig med ben6 at innlegget bør kanskje kortes ned mest mulig.

'Strongpoint, utbytteselskapet som inntar verden med egen teknologi' er veldig bra.
.
Collin
25.07.2018 kl 11:09 3330

Kanskje bytte ut egen med unik?
Godt jobbet folkens.

Hyggelig at dere likte den, takk!

Men så har jeg en ny utfordring da, nå som alt er klappet og klart:

Hvilke andre steder kan dere legge ut dette, overskrift og innhold? Nå som det først er lagt jobb i det er det jo ingen vits i å spare det til bare dette forum?
Nå kan vi like godt dele tenker jeg, og velkommen skal de være alle nye interessenter!

Jeg bruker ikke sånn dær data så mye annet enn jobb, jeg har ingen sosiale medier annet enn dette her, eller kjennskap til hvor det er lurt å legge ut en slik form for reklame.
Men jeg antar at en del av dere er flinke til slikt?


Jeg kan legge ut på tradefloor

Twitter er også en kanal jeg hyppig bruker

Det høres bra ut, takk!
tunktee
25.07.2018 kl 13:36 3242

Mornings ;)

Hyggelig at innlegget falt i smak!
Ble litt sent i natt, kom noen bøtteknotter på nattaspill fra byen.

Ganske redusert, håper noen andre tar denne ballen videre. Noen som er flink med kortversjoner, og kan putte mest mulig info inn på færrest mulig ord?
Var en veldig god ide å bruke innlegget andre steder og. I den sammenheng er det viktig at vi har tungen beint i munnen, og faktasjekker all info.

Noen som fikk 10k til 9,50. hmmm….
tunktee
25.07.2018 kl 14:09 3201

Er litt snodig,

Der er tydeligvis få eller ingen som har nerver til å legge inn lange ordrer som står i uker.
Men så snart noen får en porsjon aksjer til dumpingpris dukker der opp mye kjøpsordrer. Ligger nå mange titalls tusen aksjer til priser langt over de som gikk for 9,50.
Noen som kan forklare dette merkelige fenomenet?
logitech
25.07.2018 kl 14:26 3183

Kan bare se at deg gikk 2592 til 9.5. Kan være en som la inn 10 K i salg i stedet for kjøp. Har gjort den tabben noen ganger selv :-)
25.07.2018 kl 14:34 3176

Vanskelig å skjønne dette. Tvangssalg kanskje?
De som ligger klar til å legge inn stkre ordre burde vel heller ligge skjult enn å komme på banen når dumpingen er gjort.
Kjøpte for tidlig idag på 10 desverre...
tunktee
25.07.2018 kl 14:36 3171

Beklager, my bad! Ser nå at jeg har lest alt for unøyaktig informasjon, og at selgeren av 10k aksjer tok ut alle kjøpere fra 9,98 helt ned til 9,50.
Ignorer mitt siste innlegge!
Men glad for å ha fått en fin post på 9,60 nå. (For jeg er like sløv som andre, og glemmer å legge ut lange ordrer.)
Som nevnt tidligere solgte jeg litt den 12. Juli. Fikk da 9,80-9,90 per aksje.
I ettertid har vi fått ordren fra Sberbank + innsidekjøp, og nå kunne man altså få aksjer 2-3% lavere.....
mrdoob
25.07.2018 kl 14:40 3165

Uppenbarligen någon som behöver komma ut väldigt snabbt.
Har ju i två omgångar dunkat iväg ca 45.000 aktier - till kurser under bästa köp
Redigert 25.07.2018 kl 14:41 Du må logge inn for å svare

Ja men det er jo lurt å selge så fort og billig som mulig hele tiden fordi atte, ehh ja altså, men tenk på all skatten man slipper da
tunktee
25.07.2018 kl 14:47 3150

Godt poeng PSI. Der er et geni der ute som har forstått mer enn oss!
HitIT
25.07.2018 kl 15:27 3101

Er vel han der Budvilaitis som er på ferde igjen..pleier iallefall være selg på best fra den kanten.
Redigert 25.07.2018 kl 15:29 Du må logge inn for å svare
mrdoob
25.07.2018 kl 15:49 3077

Enligt senaste listan hade BUDVILAITIS ca 240.000 aktier kvar.
Idag har det sålts (om det nu är han) drygt 80.000 aktier.

Är det någon som har koll om BUDVILAITIS (gissningsvis) sålt iväg några aktier efter senaste listan kom ut fram tills idag?
25.07.2018 kl 16:02 3067

Håper det er Budvilaitis som skal ut. Greitt å bli kvitt denne usikkerheten. Rart han i tilfelle ikke setter en megler på dette og blir kvitt alt i et salg.
Trippel bunn på 9.5 iår. Bør vel være kjøpssignal så det holder...
Collin
25.07.2018 kl 16:16 3052

Kjøpte tradingvolum i dag. Hvor mye over og så under 10-merket igjen kan vi forvente? Enig i hvem som trolig selger. Det er vel nettopp fordi han bruker megler at det blir slik. De lever av neste kurtasjekrone.
25.07.2018 kl 16:22 3045

Tenkte nå at en megler ville meglet hele posten til en motpart og ikke dumpet best over børs som nå.
Collin
25.07.2018 kl 16:25 3042

Megler tjener mer på å dele opp. For mye jobb å finne kjøper på hele posten. Jeg ga en megler 30k i bonus for å finne nettopp en kjøper til et helt volum for mange år siden. Vel fortjent.
Baron1!
25.07.2018 kl 16:37 3021

Enig i at disse blokkene ser ut som Budvilaitis. Forventer ny melding om innsidesalg i kveld.

-Baronen
Collin
25.07.2018 kl 16:46 3005

Jeg tror vi får innsidekjøpmelding men til døve ører. Bare å skru av og sitte pal til neste go'melding. Meny har lekket planene sine i all offentlighet. For meg betyr det at det skjer raskt før konkurrentene gjør det samme.
Baron1!
25.07.2018 kl 17:02 2989

Er det ikke naturlig at Meny - gitt at de bestemmer seg for å gjennomføre de små gourmetbutikkene med netthandel, og velger C&C fra Stong - starter med noen få butikker først som piloter? Det vil vel også ta litt tid å finne lokaler og sette i gang? Har vanskelig for å se for meg noe særlig mer enn noen piloter innen et års tid - selv om alt skulle klaffe. Med mindre det blir en kjempesuksess med en gang.

-Baronen
Collin
25.07.2018 kl 17:08 2985

Ja, kanskje? Det gikk raskt i Sverige med mellomutrulling. Tenker som deg at vi får noen piloter og at beslutninger tas relativt raskt etter det. Ikke nødvendigvis et helt år?
Baron1!
25.07.2018 kl 17:16 2979

Jeg tenker at det vil gå kjappere med et produkt man har testet og er fornøyd med, som kan gå direkte inn i butikker man allerede driver, som CG, enn et produkt som skal være en del av en ny satsning. Antar at de vil teste markedet mer når de skal lansere små gourmet-butikker kombinert med henteskap. Det vil være et helt nytt konsept, og jeg antar derfor at de vil teste det over noe tid.

Men her må jeg si at det er ren spekulasjon fra min side, jeg aner ikke hvordan kjedene tenker om dette, hvor hurtig de fatter beslutningene, og hvor stor en eventuell satsning vil bli. Men helt ærlig, så synes jeg det høres ut som kjempeidè. Og da snakker jeg ikke som Strong-aksjonær. Som ren forbruker kunne jeg definitivt tenke meg å benytte meg av et slikt tilbud, forutsatt at butikken var i mitt nærområde. Kunne bestille nøyaktig det jeg vil ha, og spasere til en stasjon som det passer meg. Det burde ikke bli mye dyrere heller.

Det lover i så fall godt for oss aksjonærer dersom andre forbrukere tenker det samme som meg.

-Baronen
Redigert 25.07.2018 kl 17:19 Du må logge inn for å svare

Da har vikingen kjøpt seg ferdig
Fikk de siste aksjene på 9,68 i dag

Nå får det bli som det blir fremover

Vikingen, nå får det bli som det blir, det er vel sånn det er, alltid. Nok et klokt utsagn fra deg.