5/4-2018 - Hva vil denne dagen bringe?

NEL 05.04.2018 kl 08:53 8668

Etter mye turbulens i markedene i går, synes det å gå mot en positiv dag for OB.
Men hva vil skje med NEL i dag?
05.04.2018 kl 17:52 1997

Virker litt rart at det var så mange handler som ble initiert av kjøper i dag. Mon tro hvem som solgte seg ned/ut?
Synes egentlig det var en rar måte å gjøre det på. Stuntet utløste nok også mange stop loss samt tvangssalg.

Leser på Twitter at Proton/Nel åpner stasjon i Wallingford Connecticut i dag. Det skjer ting vi ikke får med oss også. Denne ordren kan jeg ikke huske er meldt?
gunlove
05.04.2018 kl 23:22 1703

Ja så det samme, legger ved link: https://twitter.com/brad_bradshaw

Bit for bit så vokser Nel og hydrogen, dagens kurs gjenspeiler ikke det som kommer. Det gav mange en kjøpsmulighet, for de som solgte så tror jeg det var en tabbe de kommer til å angre på. Kursen i Nel svinger, det har den alltid gjort. Kurs har alltid kommet tilbake. Jeg tror ikke mange faktisk er klar over hvor stort Nel og Nikola faktisk trolig kommer til å bli. Hydrogen kommer til etablere seg tungt i USA og da kommer resten av verden etter uansett, tror jeg får jeg si.

Q1 8. mai, jeg tenker det kommer nyheter her som gjør at det er lurt å sitte med akjsene fremover. Nel og Nikola virker som en sterk enhet, tenk 3-4 mnd tilbake når mer var uavklart rundt Nel/Nikola, ser ikke alt veldig mye bedre ut idag?

..og H2V?? Husk at det er ikke fordi det er mangler hos Nel som gjør at dette er satt på vent, det er H2V's ansvar alene. En ting til, hadde finansiering vært iorden så hadde melding rundt dette prosjektet sett annerledes ut. Frankrike har forpliktet seg ift Paris avtalen, et eller annet må gjøres for å nå kutt i co2, Macron har vært tydelig på at dette skal nåes. Prosjektet er ikke dødt slik jeg ser det, et eller annet kommer også her. Frankrike er ledernasjon når det gjelder kutt i co2.
Kommer finansieringen på plass, Frankrike har egentlig ikke noe valg, så kommer prosjektet på skinner igjen.
Redigert 05.04.2018 kl 23:53 Du må logge inn for å svare
Crom
05.04.2018 kl 23:50 1648

Høres ut som om de har satt opp en hydrogenstasjon på fabrikken til NEL Proton Onsite. Likevel pussig at NEL ikke har nevnt det forbindelse med planer for utvikling av selskapet, i alle fall har heller ikke jeg fått det med meg. Dette er sannsynligvis en stasjon NEL har betalt for selv, så det har ikke noen direkte kursdrivende effekt, men det gir i det minste en signaleffekt ved at de viser seg med hydrogenstasjon også på østkysten av USA.