WENTWORTH RESOURCES LIMITED : MONTHLY PAYMENT UPDATE

Kingen
WRL 03.04.2018 kl 08:01 21814

WENTWORTH RESOURCES LIMITED : MONTHLY PAYMENT UPDATE

08:00
------
| |
------
PRESS RELEASE
3 April 2018

WENTWORTH RESOURCES LIMITED
(Wentworth or the Company)

Monthly Payment Update

Wentworth, the Oslo Stock Exchange (OSE: WRL) and AIM (AIM: WRL) listed
independent, East Africa-focused oil&gas company, is today providing an
update to shareholders on gas sales payments.

The Company is pleased to inform shareholders that TPDC has authorised payment
for gas sales generated from the Mnazi Bay Concession in Tanzania of $3.1
million net to Wentworth, with funds expected to be received shortly. The
Company is also pleased to report that gross production volumes during March
2018 from the Mnazi Bay gas field averaged 83 MMscf/d, the highest monthly
volumes achieved from the field to date, continuing the strong production
reported for February 2018. The Company will provide a further update at the
beginning of May 2018, in line with monthly updates.

-Ends-
PerPutt
20.04.2018 kl 09:15 6855

Har vel slått meg til ro med at det ikke er mulig å realisere noe før tidligst 2019 for min del i alle fall. Så dette er absolutt et papir for langsiktige aksjonærer. Skal bli interessant å se hva det kommer ut av det til slutt. Mitt engasjement i dette selskapet har vel vart 10år mer eller mindre. Artumas ble det noe avkastning på , hva WRL ender på i snitt avkastning pr.år gjenstår å se.
nova
20.04.2018 kl 09:23 6838

Litt synd for oss som har endel penger her. Det er helt klart andre olje gass relaterte som tikker på i en annen takt..
Redigert 20.04.2018 kl 09:31 Du må logge inn for å svare
bjay
20.04.2018 kl 10:21 6782

Hvem selskaper tenker du på da Nova?
nova
20.04.2018 kl 11:20 6724

Mange andre aksjer som klatret bra siste tiden. Offshore er relatert til olje og gass. Mye bedre utvikling på aksjer jeg har der. Ellers rotet jeg meg inn i finans. Der er ståa omtrent som her..Jeg har lagt meg ytterligere på kjøp her. Men langt fra noen som puster en i nakken for å kjøpe. Så bare og ligge på vent.
JahMason
20.04.2018 kl 13:17 6647

Inne på topp 20 listen dukket "Cove Energy East Africa" opp, er dette samme selskap som ble kjøpt av R.D Shell?
joergen
20.04.2018 kl 16:00 6543

Nei, i budkampen om Cove tapte Shell mot Thailandske PTTEP, som dermed ble eier av 2 mill aksjer i Wentworth
https://en.wikipedia.org/wiki/Cove_Energy_plc
Symphony
20.04.2018 kl 17:51 6454

Hei

Likviditetsproblemer er ikke unormalt for bedrifter i vesten. Spesielt ikke når større pengestrømmer skal kontrolleres over kortere tid. Dette fordi ting ofte ikke alltid går helt som planlagt. Noe de fleste forstår og kan håndtere. Spesielt når man blir underrettet god tid i forkant.

Derfor, i normale oppgående land, virksomheter og prosjekter føres det likviditetsbudsjetter.

TPDC har som vi vet likviditetsproblemer. Så hvorfor får ikke vi som leverandør/aksjonærer bedre oversikt over framtidige innbetalinger? Er det bare fordi TPDC er en del av Afrika og at vi derfor ikke kan forvente oss noe så åpenbart?

Jeg er overbevist at om vi forstod eller kunne forholde oss til dette på en bedre måte, ville aksjekursen blitt hjulpet

Hadde wrl operert i f.eks. Norge, ville aksjekursen ha smakt på 6-tallet og over, for lenge siden. Jeg snakker etter produksjonsstart. Den siste emisjonen ville heller aldri blitt nødvendig.

Spørsmålet jeg alltid har stillet overfor meg selv etter å ha kjøpt aksjer i wrl.

Vil Tanzania noensinne kunne "akseptere" at et lite filleselskap som wrl, tjener seg steinrike i landet?

Mvh
Redigert 20.04.2018 kl 18:53 Du må logge inn for å svare
Symphony
20.04.2018 kl 19:21 6392

Hei igjen alle dere medaksjonærer.

Humor?

Hva i granskauen har skjedd med dere og HO forøvrig? Fullstendig blottet for all humor, vingling og drukkenskap. Hva har skjedd? Er det tiden da alle plutselig føler seg krenket?

I tidligere år kunne vi sitte kveldene og nettene og skåle, prate sjiit og kose vårs. Spille musikk, være venner og ha det gøy.

Jeg har fullstendig mistet rytmen og får det ikke til lenger. Til og med Josik har forlatt banen pga. meg?

Snodige greier.

Jeg som ingen vil vondt. Bare være meg. Edru såvel som full. Av og til, drita full.

Skål!
Redigert 20.04.2018 kl 19:44 Du må logge inn for å svare
Yzf R1
20.04.2018 kl 19:50 6364

Nå, d var var bare du som satt å skåla å snakket med deg selv , så klart når du for ble d jo stille i fjøset men d har da vært herlig å slippe alle bomturer innom for vært innlegg.God helg.
Redigert 20.04.2018 kl 19:50 Du må logge inn for å svare
Symphony
20.04.2018 kl 19:56 6354

Yzf R1

Du avslutter med "God helg". Betyr dette at du ikke vil snakke mer med meg? Er det alt hva du har utover nyankommet medaksjonær "thief". Han som hausser ut av like nærmest hver dag. Hver dag og fortsatt uten resultat. Alle andre er dumme fordi at de ikke forstår. Litt som i IOX hvor fortsatt ingen forstår.

Hva med Brumlebassen? Fyren som disser absolutt alle. Det finnes ikke et eneste område han ikke blander seg. Det være seg klima, innvandring og idag, wrl. Han gyver på absolutt alt? Fyren som blant annet fortsatt mener at siste guiding holder mål og at hele 40 prosent bedring i forhold til 2017 er fantastisk.

Ikke vet jeg utover at jeg savner langt røffere diskusjoner.

Mvh
Redigert 20.04.2018 kl 20:55 Du må logge inn for å svare
Symphony
20.04.2018 kl 23:09 6228

Heisan, hopp og skål!

Jeg sjekker ut nå. Jeg tar meg selv svært høytidelig i kveld. Jeg vil fortelle dere alle at jeg sjekker ut nå, sjekker ut fra HO i kveld. At jeg har det gøy men ikke her. Her på HO.

Så til alle dere drømmere. Dere som drømmer om snarlig opptur i wrl.

Dette kommer ikke til å skje. Glem det. Aldri om kursen til wrl kommer til å stige før selskapet kommer med ny guiding og/eller at noe nytt skjer med Tembo og/eller innbetalinger. Man skal være rimelig døv i aksjemarkedet om man ikke enda har forstått dette. All usikkerhet mht. innbetalinger og som fortsatt faktisk er store. Hvorfor i granskauen blir vi ikke respektert men skal glede oss til dagen da selskapet igjen skal vise at vi har fått betalt.

Kiss my ass!

Spesielt viser jeg til alle disse som fortsatt hyler om at ledelsen ikke gjør jobben sin.

All den pes Kathrine får og som aldri stopper og forundre meg? Ikke minst når flere gyver på meg om at jeg digger dama? Bare fordi jeg prøver å forklare at det ikke nytter å selge et selskap hvor selve grunnlaget ikke er på plass.

Husk!

Vi vet fortsatt ikke om vi får betalt i ettertid.

Skål og lykke til.

Redigert 20.04.2018 kl 23:19 Du må logge inn for å svare

ser du er opphengt på meg, Symph. Jeg disser ingen, men av og til følger jeg med på noen aksjer. Det hender jeg tar til motmæle overfor hausing eller når roboter styrer kursen. Heldigvis har vi ikke sett noe til det i det siste i WRL.
Du sutrer og klarer alltid Symph på ett eller annet eller på en eller annen- dvs fortrinnsvis meg. Og du skriver mye fyllerør.
Så vidt jeg forstår er TPDC et statlig selskap, som står for utbygging av kraftnettet, utbygger anlegg hvor gass omformes til elkraft og leverer og fakturerer strøm til kundene. På en måte lik Hafslund i gamle dager da de sto for elnettet og hadde monopol på strømleveranser i f. eks. i Oslo.
Tanzania er fortsatt fattig,, - men har de en voldsom vekst - mange ganger veksten som f. eks. Norge har,og derfor det ikke så rart at de får likviditetsproblemer. Selvsagt er det ikke ønskelig, men det er en realitet. Egentlig kan vi være glade fordi hadde ikkeTanzania ved Tpdc hatt den voldsomme utbyggingen, hadde gassleveransene ikke økt særlig. Men faktum er at Tanzania takket være det arbeidet som Tpdc gjør, nemlig at diesel baserte generatorer viker plass for gassbaserte generatorer og strømnettet utbygges til stadig flere, sparer det landet for mange 100vis milliarder dollar. Og gjør landet mer attraktivt overfor utenlandske virksomheter, I lys av det mener jeg at Tanzania enn så lenge er helt avhengige av å pleie et godt forhold til WRL. Jeg tror vi får pengene selv om det er et etterslep. Ting tar tid, det har aksjonærer i WRL opplevd, men forhåpentligvis vil vår tålmodighet betale seg i rikt monn. Kanskje ikke i morgen, men i løpet av året, tror jeg de fleste WRL aksjonærer vil være meget happy!.
Du har gitt utrykk for at en guiding på over 40 % er bånn i bøtta. Men vis meg den oljemyggen som kan skilte med like bra resultater ! Og som kommer til å overleve 2018 med gedigent overskudd.
Du gir stadig uttrykk for at du ikke har særlig tillit til det eneste selskapet du har aksjer i. Da synes jeg du burde selge aksjene dine raskest mulig, og slutte med så skrive fyllerør.
Katrine Roe er forfremmet og gjør nå både jobb som finansdirektør og IR ansvarlig. Da sparer WRL penger, det er vel bra. Jeg tror hun kommer til å gjør en glimrende jobb i i sitt hjemland hvor hun har gode relasjoner i bransjen og finansnæringen, og har et godt omdømme.
Redigert 20.04.2018 kl 23:22 Du må logge inn for å svare
Symphony
20.04.2018 kl 23:24 6209

Jøss!

Der var du brumlemann. Hver gang jeg viser meg så er du plutselig her. Det virker som at du får panikk hver gang jeg viser meg.

Merkelig?

Du skriver tett og jeg har blitt full.

Men.

Nå skal jeg pisse for så å sette meg tilbake i stolen å prøve å lese ditt tettskrivne innlegg.

Muligens kommer jeg tilbake ikveld.

Mvh
Symphony
20.04.2018 kl 23:34 6200

Jøss!

Jeg leste hele innlegget til brumlemann. Han er fortsatt dust. Jeg håper inderlig at jeg aldri møter slike som han i den neste aksjen jeg måtte forville meg inn i og å snakke om her på HO.

Snakkas

Snakke meg om svada.
Willyboy
21.04.2018 kl 01:05 6148

Brumlemann skriver det som faktisk kommer til og skje framover selv om ting har tatt tid vi kommer til og få godt betalt om et par år. Skjønner virkelig ikkje hvorfor du sitter i en aksje du ikke har trua på da er det bedre og gå til andre selskaper som du har bedre trua på og forhåpentligvis komme med bedre saklige ting der.
thief
21.04.2018 kl 10:12 5985

Å diskutere om kursen til wrl skal opp er ikke nødvendig,sier seg selv:)

Når man går fra laber produksjon og pengesluk(undeskudd hvert kvartal og bekymringer rundt betaling) til "produksjonseksplosjon" med påfølgende overskudd og regelmessige betalinger,da er det bare en vei:)Og betalingene kommer garantert til å komme fremover oxo.Tanzania tørster etter gass og sparer enorme summer med nettopp å bruke gass,så da gjør de selvfølgelig opp for seg!Spesielt om de vil ha mer gass fremover,og det er de avhengig av,slik utviklingen er i Tanzania:)Så tiden for WRL er nå kommet.Før var det bare snakk om de mengdene gass vi nå kommer til å produsere og om fine overskudd.Nå har startskuddet gått,noen år på overtid,man da gjelder det å benytte sjansen!Og få kjøpe på samme kurs nå som da wrl bare for kort tid siden var et tapsprosjekt,må jo være en gavepakke!På bare 6mnd har det fundamentale/fremtiden forandret seg totalt,og wrl vil bli et solid selskap(sterk økonomi)!Så her blir det moro å sitte fremover.Og med flyttingen + ny ceo på plass en av dagene,vil jeg tro wrl oxo vil bli mer synlig for andre investorer!Så en pott i wrl burde "alle" ha i porteføljen sin.En av de safeste myggene på ose med stor oppside.Så i løpet av 2018 er kursen mye høyere,spørsmålet er bare når den går.Så da er det like greit å kjøpe med en gang,på 3kr,som er veldig billig!Ca en uke til ny betaling,blir vel kanskje mindre enn forrig gang,da produksjonen nå oxo er mindre pga regntiden.Men er mest spent på hva produksjonen er på,gleder meg:)!WRL,STERK KJØP!KURSMÅL 6KR:)!
JahMason
21.04.2018 kl 12:42 5930

jeg tror produksjonen har holdt seg ganske bra, vil anslo ca 65-70mmscf/d, så betalingen blir nok ikke så mye mindre. Det gir også en god mulighet til å betale inn etterslep :)
De fleste betaler nå på forhånd for strøm og betalingsevnen til både TANESCO & TPDC er bedre. TANESCO ble som nevnt tidligere ikke fremhevet i forrige betalingsmelding. Vil tro de blir nevnt nå!
altin
21.04.2018 kl 17:01 5818

Produksjonen i regntid behøver ikke gå så mye ned. 2017 Q2 : - 12.1 MMscf. Blir det noenlunde det samme i år vil produksjonen bli rundt 70 MMscf. Dangote tilkoblet vil også hjelpe til i Q2.

2016 Q2 : + 3 MMscf. På tross av regntiden.

 42.8 MMscf/d Q1 2017
 30.7 MMscf/d  Q2 2017

48 MMscf/d  Q1 2016
51 MMscf/d  Q2 2016thief
21.04.2018 kl 18:48 5760

Får man 70mmscf/d i q2 er det bare fantastisk,da blir det et pent overskudd til tross for regntid,da blir det butikk:)April/mai er vel de skikkelige dårlige månedene,mens juni er ganske normal.Så jeg tenker vi kanskje lander på et snitt for april/mai på 60+ og at juni vil ligge mellom 80-85,da blir jo faktisk snittet 65-70:)!!Og dette i regntiden,på tide folk får opp gluggene og ser hvor bra wrl vil gjøre det fremover.Wrl produserte 83mmscf/D i mars og dagnote kom nå med 7mmscf/d i q2.Så vil si vi ligger opp mot 90mmscf/d,hvis vi ikke hadde hatt regntiden.Så kommer det yttligere 20mmscf/d online i q3/q4:)Da er vi kanskje på et snitt på¨90-100mmscf/d i q3/q4!!!!!:)Da burde man skjønne at wrl,blir en pengemaskin.Og om ikke det er nok kommer det vel 35mmscf/d i 2019 oxo:)Så jeg tror et snitt på over 80 er innafor i 2018,opp 60%++ fra 2017,og at 2019 kan bli så høyt som 100++!Da er det bare å sette seg ned med kalkulatoren og se hva wrl drar inn og hva overskuddene blir:)Ser man fort at dagens mcap er latterlig lav,kursen burde vært mellom 4-5kr nå og økende.Når vi kommer til jan 2020 og wrl er gjeldsfri,kan de fort sitte med 20++musd og generere overskudd på 15++musd hvert år fremover!Kan fort bli et overskudd på 0.7-1kr pr.aksje!Så pene utbytter kan vel oxo bli aktuelt.Så her tror jeg vi går en fin tid i møte:)!!

Andre som har kikket litt fremover på produksjon/fortjeneste og som kommer sånn cirka til de samme talla??
Er jo selvfølgelig mye som kan skje med utgifter hvis det skal drilles på tembo,MB osv,men tenker ikke på det
OzSurfer
23.04.2018 kl 08:13 5400

M&P Q1:
+27% v. Q4 2017
+78% v. Q1 2017

In Tanzania, average gas output totalled 77.0 MMcf/d (operated share), corresponding to 37.0 MMcf/d
as M&P’s share (48.06%). In March 2018, the Mnazi Bay field achieved a record production level of 84.8
MMcf/d, after it exceeded the monthly production threshold of 80.0 MMcf/d for the first time in
February 2018. This production increase seeks to address the gas demand growth in order to meet
national requirements.
OzSurfer
23.04.2018 kl 08:23 5378

To måneder på rad over 80, den siste på 84,8. Sterkt! Med Dangote på plass vil Mnazi Bay levere 90. Regnitiden tatt i betraktning så bør det være mulig å levere over 70 i Q2.
Redigert 23.04.2018 kl 08:25 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet
davan
23.04.2018 kl 15:05 5100

Dette er tolmodighetsprøve av de sjeldne. Har sittet flere år i denne, men det vill seg ikke. Var jo lenge over 4,men nå har vi ligget lenge rundt 3.
Josek eller noen andre, er det noe håp om at vi skal oppover?
Liten omsetning er det og så det tar tid å selge alt.
Dennis
23.04.2018 kl 15:25 5065

Har ikke sett denne meldingen tidligere i måneden.

Wentworth Resources : Tanzania to pay Wentworth for Mnazi Bay gas sales

04/10/2018 | 05:06am EDT
Oslo. Oslo-listed Wentworth Resources has announced that Tanzania Petroleum Development Corporation (TPDC) has sanctioned payments for gas sales generated from its Mnazi Bay concession. Funds from the concession, which Wentworth co-owns with TPDC and Tanzanian power utility Tanesco, are “expected to be received shortly”.

The concession generated 2.35 million cubic metres per day in March following works to improve the field in February this year, its highest output to date. (Agencies)

Wentworth is set to undertake two further exploration ventures in the country.

(Agencies)

(c) Mwananchi Communications 2018. All Rights Reserved. Provided by SyndiGate Media Inc. (Syndigate.info)., source Middle East & North African Newspapers
davan
23.04.2018 kl 15:49 5033

Wentworth Resources: Tanzania for å betale Wentworth for Mnazi Bay gass salg

04/10/2018 | 05:06 EDT
Oslo. Oslo-noterte Wentworth Resources har annonsert at Tanzania Petroleum Development Corporation (TPDC) har sanksjonert utbetalinger for gassalg generert fra Mnazi Bay-konsesjonen. Midler fra konsesjonen, som Wentworth eies med TPDC og Tanzanian power utility Tanesco, "forventes mottatt kort tid".

Konsesjonen genererte 2,35 millioner kubikkmeter per dag i mars etter å ha jobbet for å forbedre feltet i februar i år, den høyeste produksjonen til dags dato. (Agencies)

Wentworth har til hensikt å gjennomføre to videre letevirksomheter i landet.
thief
23.04.2018 kl 17:06 4938

"In March 2018, the Mnazi Bay field achieved a record production level of 84.8
MMcf/d"

Fra M&P sin q1rapport:)Enda bedre enn det wrl meldte,som vel var ca 83mmscf/D!2018 blir et kjempeår for WRL,blir meget spennende å følge med på betalinger/produksjon:)Med resultatene som wrl vil få fremover kommer helt sikkert interessen for selskapet oxo til å øke,dermed oxo kursen!Masse cash på bok vil etter hvert gi mange muligheter til utvikling,så spennende å se hva de vil bruke disse midlene til.Wrl er i startgropa,med ny ceo på plass i nye kontorer starter oppturen for alvor.Er en liten tålmodighetsprøve,men her smeller det i løpet av 2018.Med bra overskudd og økende produksjon forblir ikke wrl usett!
alph
23.04.2018 kl 19:25 4795

Tanzania Petroleum Development Corporation (TPDC) plans to build a multibillion-dollar fertiliser factory, banking on the large natural gas resource in the southern regions of Lindi and Mtwara.

Natural gas is required for the production of ammonia, which is used to manufacture fertiliser.

TPDC researcher Aristides Kato said that the factory will be built close to large offshore gas finds, and is expected to be commissioned in 2020.

The factory, a joint venture between Tanzania, Forrestal Industrial Projects of Germany, Danish industrial catalysts producer Haldor Topsoe and Pakistan’s Fauji Fertilizer Company, is estimated to cost Tsh6.8 trillion ($3 billion).

Mr Kato said the government had registered a firm — the Tanzania Mbolea and Petrochemical Company — to run the fertiliser factory, which is expected to employ 3,500 workers. The factory will have a capacity to produce 3.8 million tonnes of fertiliser per year.

Annual consumption of fertiliser in Tanzania is 400,000 tonnes, mostly used in agriculture. High transport costs from bulky importers have led to retail sellers increasing the prices of food.

Tanzania’s Minister for Energy Medard Kalemani said a total of 121 billion cubic metres of gas will be consumed to produce fertiliser and petrochemical products, and 34 billion cubic metres of gas will be distributed for domestic consumption in homes.

http://www.theeastafrican.co.ke/business/Tanzania-to-build--fertiliser-factory/2560-4492470-dikd7lz/index.html
Redigert 23.04.2018 kl 19:26 Du må logge inn for å svare
markie
24.04.2018 kl 20:22 4357

volumes achieved from the field to date, continuing the strong production
reported for February 2018. The Company will provide a further update at the
beginning of May 2018, in line with monthly updates.

Spennende nå er det like før
thief
24.04.2018 kl 22:35 4262

En uke igjen,litt mer spennende enn vanlig,siden vi nå har regntid i Tanzania!April/mai er de dårligste månedene,så jeg er kjempehappy med tall rundt 60mmscf/D:)!!Snittet i april/mai i 2017 var 25mmscf/D,så 60 er jo GULL da!Blir et meget pent år for WRL,beste ever og 2019 enda bedre og 2020 bedre igjen.Så hva venter folk med?at noen klarer å selge på dagens kurs er godt gjort,selv om det ikke er mange,så må de jo være helt uten innsikt i hva som skjer med wrl.Utviklingen i det siste har vært enorm,og den vil fortsette fremover.Er vel en av selskapene som vil gjøre det best på ose resultatmessig i forhold til hva tallene for 2017 viste!Blir et stødig selskap:)!

Omtrent ikke nedbør de neste 8 dagene i alle fall. Om Storm.no har rett da
ken-guru
25.04.2018 kl 00:01 4186

Vanvittig kjedelig aksje
Kingen
25.04.2018 kl 09:23 4010

ken-guru,

Det er ikke aksjen som er kjedelig, det er det aksje kursen som er kjedelig. WRL er et svært bra bet på børsen, da pengene nå begynner å strømme inn for alvor på økende gass salg.
Snart vil flere forstå dette og da kommer kursen også. De som synes dette er kjedelig, får finne seg noen jo jo aksjer som kun går opp og ned på spekulasjon, å investere i.
Jeg foretrekker heller en "kjedelig" aksje med svært bra risk/reward slik som WRL.
ken-guru
25.04.2018 kl 09:43 3986

Jeg vil heller si at risk er relativt høy, og reward de siste 10 årene har vært elendig.

ken-guru
det spørs hva du mener med relativ høy risk da. Det finnes mange selskap som ikke har inntekter, som taper massevis av penger og som kanskje finner en dag olje/gass eller kanskje trekker inn kontrakter.. Kursen stiger og risk er skyhøy. Ellers så finnes det kjedelige aksjer som WRL, hvor ingen hausser av betydning, men hvor selskapet tjener masse penger, sitter på store verdier, har liten gjeld i forhold til utestående fordringer og kommer til å bli mer eller mindre gjeldfrie i løpet av et år eller 2. Aksjen kan selvfølgelig falle noen øre, men på sikt vil kursen nødvendigvis samsvare med inntjeningen - Fare for at aksjekursen faller særlig mer, er bortimot ikke eksisterende, selv om en del aksjonærer er lei og ønsker å selge seg ut. Derfor mener jeg risk er mer eller mindre borte.
Kingen
26.04.2018 kl 11:15 3634

Interessant det som omhandler elektrisitet, noe som betyr større leveranser av gass for WRL. Nå kommer det store pengesummer inn, og da vil det gå fortgang i utbyggingen av strømnettet med dertil levering av gass.

https://dailynews.co.tz/index.php/home-news/57469-bank-to-pump-1-5-billion-into-tanzania