En idiot skal handle Cryptocash


Nemlig meg.

Tenkte jeg skulle prøve dette fenomenet og blingset meg ut Iota.

Lastet ned Trinity appen, lagde en seed og passord og enda et passord, lagret seed både her og der.

Så når jeg da skal laste opp dette frøet eller koden da for første gang, så klikker Trinity og den svarer itte.

Jeg skal avinstallere ikveld og prøve på pc, men dette lover itte bra.


Lag account på coinbase.
Overfør penger til coinbase.
Go til coinbase pro og overfør penger fra coinbase til coinbase pro.
Kjøp bitcoin på coinbase pro.
Lag account på binance.
Overfør bitcoin fra coinbase pro til binance.
Nå kan du kjøpe alle shitcoins du vil.
Noni
04.08.2019 kl 13:33 643

Ja det var jo enkelt.
Noni
04.08.2019 kl 21:57 554

Ja skjønner det ikke var enkelt, har hatt problem med å finne passord, da dette ble
forandret etter hvert jeg skrev. I tillegg kom Telenor inn og advarte at dette var bedrag.

ok.
Da fikk jeg installert Trinity på Pc¨n og den kjører fint.
Trinity er en wallet etter hva jeg har skjønt idag.

Nå skal jeg da kjøpe mIota for 1000,-nok og overføre disse til min wallet.

Hvor kjøper jeg mIota?

Her trengs det teskje,muligens Pipette.
Noni
04.08.2019 kl 23:02 497

Jeg vet i allefall ikke hvor du kjøper mIota.

Syns jeg. Coinbase har veldig godt rykte på seg. Men er ikke et sted hvor du vil trade pga høye gebyrer (derfor folk flytter med en gang til Coinbase Pro). Folk bruker den bare som inngang til krypto. Eg. overføring av fiat into krypto.

Dette er eneste måten jeg har gjort dette på og har ikke hatt noe problemer med dette. Så for oss nordmenn har dette fungert bra.

I tilegg vil jeg si at som regel så vil du ikke bruke exchanges som har ikke eksistert lang tid. Dette pga sikkerheten.

Binance er greit å handle shitcoins på. Det fins en del andre exchanges men... hvor mye utvalg vil man ha? Hvor tidlig vil du kjøpe coins? Som regel så kommer nye coins/tokens på små exchanges som har latterlig lav liquidity. Så pumps and dumps på disse er mye mer vanlig. Når de blir respektert nok eller betaler nok, så flytter disse nye shitcoins på større exchanges som Binance.


Jeg vil bare nevne det med at du vil kjøpe IOTA.

I norge og de skandinaviske landene er IOTA relativt populært da mange har kjøpt den når den var hype. Så nå holder de bags med IOTA og prater bare om hvor bra dette blir osv. sånn at den kan pumpe opp og de kan selge sine bags.

IOTA er shitcoin. Jeg vil ikke si om du skal eller ikke kjøpe den. Men jeg vil bare gjore deg oppmerksom på at alle som shiller (eg. promoterer) denne shitcoinen gjor det av egne interesser som ikke nødvendigvis samsvarer med realitetene.

Kort sagt, they are shilling you this shitcoin, so then can unload their bags that they bought during the bullmarket pump and dump.
"Telenor inn og advarte at dette var bedrag"?

Hva? Coinbase er en av de mest respektable kryptovaluta exchanges i verden. De er de som jobber tettest med myndighetene om regulereing. Hvordan kan telenor si noe som helst? Fikk du en pop up med beskjed fra telenor eller noe? Skjønner ikke helt.


Syns du skal kjøpe litt IOTA om du har lyst til å kjøpe litt IOTA, bare vær obs på at de mindre krypto valutaene svinger mye mer og den siste tiden har ikke de mindre valutaene gjort det veldig bra. Det har faktisk gjort det veldig dårlig vs Bitcoin. Virker som det meste av kjøpekraft blir sugd inn i BTC. Hva som er lurt på sikt er det ingen som vet noe om, men kanskje lurt å kjøpe litt forskjellig? Jeg ville kjøpt 70% i bitcoin og 30% i IOTA om jeg var deg. Det er også mye enklere å håndtere en BTC lommebok enn feks Trinity (som skal ha ekstra passord).
Noni
05.08.2019 kl 13:36 291

Jeg har Telenor som leverandør av data, og de scanner alt så jeg ikke skal få virus.
Det går automatisk, og får da beskjed om mistenkelige mld. om at de har slettet dem.
Jeg har også McAfee, og har lurt på om det er nødvendig med to viruskontroller?
Noni
05.08.2019 kl 13:41 280

Er ellers redd for å tape penger, da alle gangene jeg har fått beskjed om at jeg har penger tilgode, har jeg aldri fått dem. Derfor har jeg bare latt være å spille.
Noni
05.08.2019 kl 14:18 248

For å si det som det er, har ikke penger til å miste, sånn er det bare. Takk for råd.

Du virker til å være veldig lite data kyndig og da antar jeg at du ikke forstår helt hva bitcoin eller kryptovaluta/blockchain er for noe. I tillegg er du veldig redd for å miste pengene noe som tyder på at du ikke burde gjore dette. Så jeg skal gi deg et råd (ikke ta dette rådet som finansiel råd som du skal følge, men mer som vennskapelig prat).

Nr 1. Ikke kjøp noe annet enn Bitcoin om du bestemmer deg for å kjøpe. Ikke bry deg om hva folk sier, hvor bra denne coin eller ditten coin er. Bare bitcoin. Ikke fall for praten med at "denne greia skal gå opp x100 eller x1000 mens bitcoin er allerede overkjøpt og bla bla bla". Husk hva jeg sa. Om du skal kjøpe, kjøp bare bitcoin.

Og nr 2. Så snart bitcoin har passert mellom 60-80k, må du vurdere å selge. Den kan gå mye lengre opp enn dette her, men for en person som ikke forstår seg på dette, burde dette være rimelig utgang.

Og når det gjelder kjøp og salg, ikke bruk pc. Du kan laste ned coinbase app på mobilen din.

Coinbase har mange andre kryptovaluta du kan kjøpe, men husk hva jeg sa. Bare bitcoin.
Nøtten
06.08.2019 kl 14:52 159

For en som ikke har peiling, så er det beste å avstå fra å kjøpe innen dette markedet. Det er en del ting som må gjøres, dvs. registrere seg hos en børs ( sertifisert), overføre penger til kjøp, skaffe seg en "lommebok" og ha kontroll på denne, skatte rapportere verdi og tap/gevinst til Norge osv.

Som en hvilken som helst annen innvestering, så bør man lese seg opp og forstå hva men putter pengen inn i før man kjøper.
Har kjøpt XRP selv, men det er etter jeg har satt meg inn i caset og forstår risikoen.

En ting til, aldri har store verdier plassert hos børsen. Ligger dine verdier på børsens konto, "eier" i utgangspunktet børsen disse ( Som bank, men uten garanti). Og som alt annet er på nettet, er dette mulig å hacke. Derfor gå til innkjøp av Ledger Nano S eller andre løsninger for å holde verdiene vekke fra nett.

* Mener da ikke at man fysisk holder verdien i en lommebok :P men nøkkelen til din konto i blokkjeden, er vekke fra nett.

Redigert 06.08.2019 kl 14:57 Du må logge inn for å svare