Sylvi Listhaug Beste Statsråd Ever,


Er ikke unnskyldningen til det politiske miljøet godt nok ? Ja da er det fan meg mange politikere som skulle vært sparket fra før om dette får kosekvens
Og nå skal man altså ha mistillit til en statsråd som tør å ta opp ukulturen systemet har.
Listhaug har min fulle tillitt . beste statsråd Norge har hatt Ever

Foreslår at Listhaug går av som justisminister og melder seg ut av Frp.
Hun kan sammen med andre brunskaller, f.eks. opprette partiet
«Vi som kaller oss kristne, men som ikke er det», så kan de drive sin hets
der, uten å ødelegge for en velfungerende regjering.
17.03.2018 kl 13:47 6264

Hvor har du dette fra? Vennligst dokumentert slike påstander.
Støre har gått ned og ned på flere meningsmålinger, og det siste utspillet hans er at Listhaug må få et annet departement,( akkurat som om han kan stille krav), med AP som igjen har gått ned på siste meningsmålinger , mens FrP stormer fram.
Redigert 17.03.2018 kl 13:49 Du må logge inn for å svare
harryDee
17.03.2018 kl 16:22 6225

Sylvi Listhaug er et grepa kvinnfolk som sier i fra når de fleste tier!
På tide å ordne opp i kongeriket, nå er det nok!

Listhaugs er en enkel sjel som ødelegger for det gode prosjekt. Hun fremstår som en løs kanon på dekk i full storm. Jeg bryr meg katten om Listhaug som til stadighet rører det til med lite gjennomtenkte uttalelser, og dermed setter hele regjeringsprosjektet i fare. Som høyretilhenger må man gjerne kjølhale henne, men om vettet blir noe bedre av den grunn tviler jeg på, men ute av korridorene blir hun i alle fall. Når det er sagt fremstår Støre langtfra som noen «statsmann» i spillet han nå spiller. Når sant skal sies er han den største kynikeren på to ben. Snakk om å hausse opp en sak, og så baisse de åtte unnskyldningene, akkurat som om det ikke ble unnskyldt godt nok. Snakk om disproporsjonal sidetakling for å skaffe seg en statsministerpost!
Redigert 17.03.2018 kl 17:49 Du må logge inn for å svare
Ulrik1
17.03.2018 kl 18:01 6185

Når Støre inntar offerrollen sin så lurer jeg av og til på, Arbeiderpartiet er det ett eget land eller en egen trosretning/religion? Føler ofte at han distanserer seg fra alt utenfor Arbeiderpartiets sfære.

endelig noen i media som tør å si sannhetens ord
https://www.vg.no/nyheter/meninger/i/kaynq6/sylvi-listhaug-og-konspirasjonsteoriene
All honnør til Hanne Skartveit!
17.03.2018 kl 21:36 6117

Sitat fra Skipssjefen:
"...) bare jeg ser eller hører Listhaug så kommer kvalmen. Stemmen, dialekten og blanke korset får meg virkelig dårlig."

Til dette er det å si:
* Dialekt: Det er mange som snakker dialekt i Norge.
* Stemmen: Folk snakker med den stemmen de har.
* Kors: Kristendommen er ikke (lenger) et vesentlig samfunnsproblem i Norge, takket være Arnulf Øverland o.fl. Overdrevent mas om kors m.m. når landet syltes ned i høyst reelle problemer, virker kontraproduktivt, anakronistisk, misforstått og etter min mening direkte fjollet.

Ev. kan man vurdere å rette skytset mot KRF, som forhåpentlig snart synker under sperregrensen (ikke bare på meningsmålinger). Inntil videre kan det vel være enerverende at folk som tror at Jesus gikk på vannet okker seg over at det finnes konspirasjonsteorier i kommentarfelt! Å gid, at folk ikke respekterer fakta, lissom! Stakkars kristne lektorer som må utstå dette! ... He he. En betraktning i slik retning kan jeg nok alltids være med på.

Synes ellers at det mye omtalte innlegget til Listhaug var høyst upassende i formen (tekst + bilde). Selve saken, mtp. å frata hjemvendt IS passet (først og så la domstolen prøve det etterpå, ikke omvendt), burde det være kurant å diskutere. Men ikke med en et slikt innlegg som det Listhaug kommer med, som også er aldeles blottet for reell argumentasjon. Dette er slett ikke en uttrykksform man kan eller bør legge seg på som topp-politiker.

Samtidig må det vel være litt av en påkjenning å skulle fremme slike saker. AP vil da typisk bakvaske initiativet mest mulig først, på en utkrøpen måte insinuere at det springer ut av en fordervet personlighet, som helst burde fordømmes etter mønster av slik kirken fungerte i middelalderen, for dernest, etter en tid, å anta omtrent samme politiske standpunkt selv, kanskje litt utvannet, og moralisere over FrP for at de får ikke gjort noe mer enn AP liksom, og ikke er strengere enn AP liksom, dette så fulgt opp av VG, Dagbladet og dels NRK, som vil smøre dette utover en lang rekke grisete "kronikker" og oppslag med kolossale mengder kjerringskvalder.

Man må tvert imot være bedre og mye mer renhårig enn VG og Dagbladet, pragmatisk sett spesielt hvis man representerer FrP, som ofte står så å si alene om å ta opp reelle utfordringer i samfunnet, og derfor fortsatt vil bli stigmatisert i mange år fremover, spesielt av endel som snakker øredøvende høyt om toleranse.

Men synes reaksjonen fra Støre og endel andre politikere, samt fra VG, Dagbladet og NRK, er enda mer upassende. Det begynner å ligne et demokratisk problem når SV / AP / Dagbladet / VG / NRK tar for gitt at de skal diktere ditt og datt fordi de er så prektige i egne øyne.

Det er på sett og vis forståelig at AP reagerer som de gjør når folk slutter å stemme på dem, og de ikke lenger har en basis i demokratiske prosesser som står i forhold til historisk ervervet grandios selvoppfatning. Men holdbart er det jo ikke.

Bra håndtert av Siv Jensen, som lar dem skrike fra seg, og så rolig sier at nå begynner det vel å greie seg.

Det er en grunn til at vi holder valg i Norge, og ikke i stedet overlater fordeling av ministerposter m.m. til et knippe selvrettferdige skravlekjerringer av begge kjønn i puppesjokk-baserte tabloidaviser eller denslags, som skriker opp om demokrati når det passer dem, men synes å ha vanskeligheter med å forstå konseptet.

Terskelen bør være høy for at et hylekor (og partier i opposisjon) kan overstyre demokratisk forankrede mandater.

Anders Behring Breivik mente Ap var landssvikere fordi de åpnet for muslimsk innvandring- og derigjennom også islamistisk terror. Motivasjonen for å massakrere unge AUF-ere på Utøya, var å stoppe rekrutteringen av neste generasjons AP-politikere.

At Ap er landssvikere, er en konspirasjonsteori som ofte kommer til uttrykk på nettet, inkludert justisministerens egen Facebookside. .... Når justisministeren ved hjelp av tekst og bilde hevder at Arbeiderpartiet setter terroristenes rettigheter foran nasjonens sikkerhet, så er det dessuten denne konspirasjonsteorien hun bygger opp under. Det er alvorlig – både fordi det er en usannhet som synes å være gjort bevisst – men viktigst, fordi denne typen konspirasjonsteori har vist seg å være livsfarlig. … Når den fremmes av en justisminister, så får den i tillegg legitimitet og stor kraft.
nerden
17.03.2018 kl 23:16 6078


Dere røde pimpernell’ere, nå må dere skjerpe dere og ikke legge andre meninger i det hun skrev, enn det hun mente, stå på Listhaug, du er og blir en helt for folk flest her i landet:-)


I august 2013, ga daværende forsvarsminister, Anne Grethe Strøm-Erichsen en offisiell beklagelse til krigsseilerne.
Det tok altså flere tiår før politikerne våre gadd å be om unnskyldning. Merk dere flere tiår! Så blir det et ramaskrik fra venstre siden, og det var vel noen fra høyresiden også, om at Listhaug måtte gå 4 ganger opp på talestolen for å si unnskyld.
Det klages på at unnskyldningen til Listhaug ikke var overbevisende nok. Mon tro hva krigsseilerne syntes?
Hva med våre slitere, som har bygd opp vårt land, og som takk må dele rom med et vilt fremmed menneske? Noen unnskyldning fra Støre m.fl. bør komme.Enig, la oss ha en fri debatt:
Hvorfor skal alle i FrP bli så fryktelig såret av alle hentydninger til Breivik? Hvorfor ikke bare innrømme at dere er enige med ham, men at dere ikke aksepterer hans måte å fremme sitt syn på? (jeg regner med at de fleste av dere synes han gikk litt for langt)
Listhaug, for eksempel - hun er jo helt på hans linje, men ville selvsagt ikke direkte drepe mennesker slik han gjorde. Indirekte gjør hun jo det, med politikken sin, men det er jo noe helt annet.
Redigert 18.03.2018 kl 11:46 Du må logge inn for å svare

Aksjerik,
Du må være snill å skille mellom Listhaug og kristne mennesker. Hun innrømmer selv at hun ikke er personlig kristen, og det at hun bærer det korset har INGENTING med kristendom å gjøre, det er bare for å sanke stemmer hun bærer det - og det verste er at hun lykkes med det!
18.03.2018 kl 14:01 6231

Det er løgn.
Listhaug har flere ganger fortalt at hun har fått korset av mormoren sin og hun bærer det
til minne om henne, det symboliserer også verdier som hun sikkert vil holde høyt.
18.03.2018 kl 14:03 6231

Det er løgn.
Listhaug har flere ganger fortalt at hun har fått korset av mormoren sin og hun bærer det
til minne om henne, det symboliserer også verdier som hun sikkert vil holde høyt.

Støre og Ap eier ikke skam, er vel eneste måten de kan komme til makten på fremover også, folket ville jo ikke ha Støre ved sist korsvei heller. Blir nærmest som å brøyte seg til makt med ufine midler, der han ville kunne fått rødt kort i håndball, viser til me too også, der han og andre ikke forstår hvor grensen går for anstendig oppførsel.
https://www.nrk.no/norge/store-klar-til-a-felle-regjeringen-etter-listhaug-braket-1.13968245
Han burde lyttet litt på Willoch. For en stakkarslig person Støre er, han når ikke til skosålene til Willoch og Erna. enda en råtten Ap-topp, begynner å bli mange igjennom årene.................
https://www.nettavisen.no/nyheter/willoch-om-listhaug---ikke-alvorlig-nok-sak-til-a-skifte-ut-regjeringen/3423426273.html
Redigert 18.03.2018 kl 15:21 Du må logge inn for å svare
18.03.2018 kl 15:17 6186

En sak som kan være problematisk, er at nokså mange påberoper seg en idealisme de ikke selv betaler for.

Forslag A):
Folk som er så positive til innvandring fra Midtøsten og Afrika, må gjerne være det. Men da bør de betale for sin egen idealisme. Er det for mye forlangt? F.eks. ved at vedkommende årlig betaler kr. 100.000 ekstra i "innvandringsskatt" eller la oss si "multi-avgift" for multikulturelle ytelser. Naturligvis på toppen av andre skatter og avgifter. Anta at en innvandrer fra land X vil koste samfunnet ca. 10 mill. (Noen vil kanskje si tallet er for høyt, men man har da neppe priset inn den vanskelig operasjonaliserbare kostnaden ved at trygdemisbruk og kriminalitet bryter ned skattemoralen i et land, osv.). Etter 100 år med ekstra skatteinnbetaling på 100.000 kr. årlig - det må således strekke seg over noen generasjoner i dette eksempelet - kan det så plinge en festlig liten bjelle i Altinn for vedkommende. Gratulerer! Du har nå finansiert en innvandrer fra land X. Som nå, da det er finansiert, vil bli sluppet inn og få statsborgerskap. Takk for at du stiller opp for menneskeverdet. Du er jammen sympatisk. Ha en god dag. Mvh. Altinn.

Forslag B)
Man lager en utvekslingsavtale med Sverige. Nordmenn som er for innvandring fra Midtøsten og Afrika, flytter til Sverige. Svensker som er imot det samme, flytter til Norge. Så kan de som synes slik innvandring er så bra, få det som de vil og leve lykkelig - i Sverige. Med mange fine moskeer og spennende bandekrig i forstedene. Mens resten får det som de vil ha det - og kan leve fredelig i Norge. Vinn-vinn. Alle blir fornøyd :)


"Enten må flere innvandrere i jobb, velferden reformeres eller så må skattene opp."

"SSB-forsker Erling Holmøy har tidligere gjort et anslag på at skattene må opp med rundt 10.000 kroner for hver og en av oss på grunn av innvandringen."

https://e24.no/makro-og-politikk/arbeidsledighet/hoeyre-heidi-mener-valget-er-klart-enten-maa-flere-innvandrere-i-jobb-velferden-reformeres-eller-saa-maa-skattene-opp/24287167

Det som venstresiden og AP Støre prøver på minner jo om oppvigleri, der de prøver med alle midler å styrte en lovlig valgt regjering, der de finne påskudd hele tiden for å spenne ben for Erna, gang på gang lager de bråk for den minste ting................ det har de jo gjort i lang tid, og nå fikk de ekstra vann på mølla for en fillesak, der de tillegger motiver til Listhaug som hun ikke har.
Kan bli en skikkelig skandale og ny skamplett som slår tilbake på Ap.............det verste er at andre politikere lar seg lure med på dette, kan det se ut som, pga de ser rødt fordi Frp sitter i regjering, det minner jo om blindt hat til Listhaug slik de oppfører ser, og de ser ikke ut til at de er i stand til å besinne seg.

https://www.dagbladet.no/nyheter/kritikken-mot-listhaug-er-veldig-urettferdig/69624832
Listhaug-demonstrasjon
- Kritikken mot Listhaug er veldig urettferdig

Demonstrasjonen er i gang. Motdemonstranter roper slagord.
«Ingen rasister i våre gater!» og «Kan vi ikke bare hate Sylvi Listhaug?»

(Er det Ap-mobben som har møtt opp?)
Redigert 18.03.2018 kl 15:33 Du må logge inn for å svare
18.03.2018 kl 16:18 6136

Må si jeg er imponert over talerne på arrangementet.

Mer av dette, så er det håp for gamle Norge igjen.
Tool
18.03.2018 kl 16:57 6102

Blir interressant å se hva slags galskap som utspiller seg på tirsdag. Rene barnehagen der 1 fjær ble til hele hønsegården.
Redigert 18.03.2018 kl 17:07 Du må logge inn for å svare

Regjeringen felles ikke.
Det ville være katastrofe for AP om så skjer, for da vil Erna ta over igjen ved neste valg.

La heller Erna og Listhaug drite seg ut i tre år til, så får AP styringsdyktig regjering på plass etter åtte fryktelige år med Jern Erna & CO!
Derfor vil KRF gå inn for å beholde Jern Erna og fæle Listhaug.

SS
Tool
18.03.2018 kl 17:27 6069

Styringsdyktig med SV og RØDT på laget?
Ja det høres veldig lurt ut. Et fallende parti uten hverken en leder eller egen politikk som støttes av ekstremistpartier. Høres virkelig ut som en vinneroppskrift.

Ingen vet hvordan det blir om 3,5 år.
Men håper Joans byttes ut med noe brukendes, for han har jeg null tro på, men alt er bedre enn Jern Erna og Listhaug med korset.

SS

Dere som sympatiserer med AP og ikke skjønner hvilken skade de har gjort oppigjennom historien må lese dere opp litt.
Det er faktisk en grunn til hatet som det snakkes mye om.
Ta bare det at de oppigjennom tiden har hatt all kontroll med NRK hvor de har de har kontrollert hva seerne skulle se.
Det er også slik at de har kontrollert hvem av musikerne som skulle få spille på tv. Hadde du ikke partiboka i orden eller i det miste riktig politisk innstilling så fikk du ikke engang spille på tv.

La Erna styre så blir det luksusfellen for landet, pensjonsrang for generasjonene som skal pensjonere seg om 20-30 år.
Nei det der borgelige har jeg null tro på. De klarer ikke engang holde på norske sjøfolk, nå skal også Color Line hive ut 700 sjøfolk.

På disse årene med Erna må jeg betale mer og mer i skatt på utbytter og gevinst aksjer. Dette hadde jeg ikke trodd med borgelig styre.
Norge er i dag der vi er pga AP sitt styre etter krigen. Borgelige står for iskaldt arbeidsliv og velferd.

SS

Men eg gidder ikke bruke mer tid på Listhaug og Jern Erna. Blir bare kvalm av det, og det gidder jeg ikke.
Klientellet her inne minner meg om det man sikkert fant i gamle dager på røykerommet til Bergen Taxi. Meget enkle, hjerner, som lar seg blende av all mulig billig retorikk.

Det er vel ikke tvil om at grasrota til Listhaug er folk uten vitnemål, og som stort sett går på gulvet, taxisjåfører, og navere som ser at innvandrere får mer enn dem. Nei jenter, dere må komme med mer konkret enn typisk røykerom retorikk!

Over og ut!

SS
18.03.2018 kl 18:35 5987

Samtidig skal det heller ikke være slik at folk som stemmer AP blir utsatt for hat eller denslags. Dette bør det bli slutt på. Man bør i stedet begynne å stille krav til AP-velgere og AP-politikere.

For eksempel ved at de lærer seg å benytte ørene også, ikke bare munnen.

Og lærer seg å bruke argumenter, i stedet for å klassifisere folk som ditt eller datt. Man ser jo også at de reagerer selv, når andre begynner å stemple dem, slik de selv, uten å ense det, stempler andre. Kanskje de kan lære noe av det?

AP har jo også lenge mumlet om at hvis man bare ikke motsier muslimer, hvilket jo kan krenke følelsene deres, så vil det verste islam-surret sikkert "gå over" (slik at det blir folk av dem?) om 3-4 generasjoner. Med en verdensøkonomi skjør som et ospeløv, med klimaendringer som kan gi fire graders temperaturøkning og gjøre store deler av jorden ubeboelig, skjønner jeg ikke riktig hvorfor AP tror vi har 3-4 generasjoner på oss til å finne ut av det med hverandre. Men virkeligheten har vel de siste tiårene ikke riktig vært deres greie. Og i mellomtiden blir muslimer isolert, merkelig nok. Veldig overraskende, må jeg si. Mens bl.a. Lysbakken prater med seg selv om integrering. Det viktigste er jo integrering, dvs. at Lysbakken (etter å ha dolket Erik Solheim i ryggen for å overta en attraktiv posisjon i SV), sitter og prater med seg selv om integrering. Spørsmålet er om ikke disse holdningene gir bedre mening overfor AP-folk enn muslimer. Hvis man bare ikke motsier dem, slik at de tipper over i måke-modus, blir det sikkert folk av dem. Etterhvert. Om 3-4 generasjoner, kanskje.

For hundre år siden eller så skulle helst alle være enige om at Jesus gikk på vannet og at gud skapte verden på syv dager. Ellers var man fritenker, hedning, fordømt til helvete, osv. Arnulf Øverland kalte kristendom den 10. landeplage.

De siste tiår har man måttet jatte med på frasene til "venstresiden". Ellers var man igjen vantro. AP ble den 11. landeplagen. Slikt må man regne med i et provinsielt land. Man tok et oppgjør med kristendommen, men de gamle strukturene henger igjen, AP vitner om det.

Lenge het det seg at innvandring er så lønnsomt. Og det måtte man være enig i, ellers var man fremmedfiendtlig, høyreekstremistisk kloakk, osv. Må ha vært en påkjenning for de få som orket å tale litt imot. Så viser det seg etterhvert at innvandring (fra visse aktuelle områder) slett ikke er lønnsomt, men innebærer en kolossal langsiktig kostnadsbyrde for staten. Det bør ikke overraske noen om dette kommer til å knekke hele velferdsstaten. Normalt, om det viser seg at en / flere politikere har tatt grundig feil, forventer man endring og beklagelse. Ikke minst når man har brukt diverse merkelapper på folk som prøvde å diskutere dette. Men nei, selvsagt ikke når det gjelder AP. De vanlige spillereglene, og vanlig høflighet, gjelder ikke for dem. Det er fortsatt andre som helst bør beklage at de sa noe som stemte - all korrekt common sense fremstår lett som "populisme" for AP.

Så het det seg at folk som bodde i områder med flere innvandrere var mer positiv til innvandring enn folk i områder med færre innvandrere. Dette var "forskning" og "fakta". Pussig nok, endel år etterpå, er det så å si ingen hvite igjen i innvandrertette bydeler i hovedstaden. Hvorfor ikke, når de var så positive til innvandrere? Hvorfor flyktet alle sammen? Mange AP-folk har selv flyttet ut av Groruddalen, til områder lenger vekk med nesten bare hvite, der de fortrenger årsaken til at de flyttet, og fortsetter å stemme AP.

Og slik kan man holde på. Det var mye moralistisk mas om at jammen det er flest innvandrere fra Sverige liksom. Hvilket kan være riktig innenfor en viss definisjon, men malplassert i forhold til vanlige folks bekymringer, og man kan spørre seg, hvor er de enorme gettoene med alle disse svenskene idag. Hvorfor er det ikke de som har fylt opp Groruddalen? Man var selvsagt ikke innstilt på i diskutere etter velvillighetsprinsippet, men heller overtale folk som ikke visste sitt eget beste, og hadde behov for sådant formynderi.

AP-folk mener ikke noe vondt med det. De er bare så opptatt av å være sympatiske. Det er den gamle bedehus-gjengen. De kan være veldig lojale og ha mye å bidra med når samfunnet er i en stabil fase der det fungere bra å gjenta - gjenta - gjenta - det bestående. Alt kan repeteres. Problemet oppstår når det inntreffer større endringer, og man må tenke gjennom dogmenes grunnlag, ikke bare gjenta dem og skrike som en måke over alle som søker å gripe det eksistensielle.

AP-folk har mange ressurser. Bare man igjen får et stabilt samfunn uten for store endringer, uten utfordringer som krever særlig selvstendig tankevirksomhet og tvil, der man har en felles plattform og så å si alle er enige om det meste, så vil de igjen komme til sin rett og vise seg fra sin beste side.

De har mye godhet i seg.
Redigert 18.03.2018 kl 19:00 Du må logge inn for å svare
omans
18.03.2018 kl 19:21 5939

politikere er noen sutrehoder

voksne bør alltid prøve å se den beste mening med ting, ikke prøve dreie det til verste mening

dette er politikk, ikke sunn fornuft
Olympus
18.03.2018 kl 19:48 5910

Velger politikerne å kaste Norge ut i en regjeringskrise pga en Facebook post så har våre folkevalgte ingenting på stortinget å gjøre. Dette minner mer og mer om en barnehage.

Det er helt klart en barnehage vi er vitne til. Dersom Hardeide feller regjeringen på denne tullesaken, så sluttfører han ødeleggelsen av KRF som politisk parti som ble påbegynt av Bondevik og videreført av Svarstad Haugland. Da kan Hardeide når han er ferdig med sin periode på Stortinget, søke seg jobb som barnehageonkel i en hvilken som helst barnehage og den jobben vil han passe perfekt til.
Han vil uansett være taperen i dette spillet. Det han skulle gjort var at han med en gang han hadde fått den unnskyldningen han ba om, så skulle han gjort det klart at KRF ikke ville støtte mistillit forslaget. I stedet legger han et voldsomt press på seg selv i et spill han vil tape uansett utfall. Han har spilt sine kort utrolig dårlig.
18.03.2018 kl 22:32 5804

Cash Pink skrev Vel talt!
Storm i et vannglass.

Og under det hele: Den stadig mer trivelige virkeligheten. Gjenger fra Sverige som har etablert seg, kanskje? Virker som etablert utpressingsmodell og Big Business. Vi får bare håpe at ingen lager et uheldig Facobook-innlegg om det hele. For da har samfunnet virkelig et problem. I motsetning til hvis ungdom (og andre) bare bankes sønder og sammen eller stikkes ned med kniv i stor skala de nærmeste (ti)årene. Det er jo helt underordnet.

https://www.nrk.no/norge/_-min-tenaringssonn-ble-presset-for-over-500.000-kroner-av-en-kriminell-gjeng-1.13963628
https://www.nrk.no/norge/mor-fant-hasj-pa-gutterommet-og-ringte-politiet-1.13957862

Rettssikkerhet holdes høyt i hevd. Problemet er at dette er tilpasset en tid med relativt lite kriminalitet. I møte med dagens situasjon, og ultra-brutale gjenger, vel også ved lekkasje fra Söta Bror, har man ingenting å stille opp med. Systemet blir håpløst ineffektivt. Det er prisen man betaler for et utopisk nivå av rettssikkerhet. Rettssikkerhet i et gitt samfunn er et gradsspørsmål, ikke et binært spørsmål. Rettssikkerheten blir f.eks. aldri 100 % (0% justismord). Til grunn for frasen om at "Jammen vi må jo ha rettssikkerhet!" ligger det reelt sett naturligvis en avveining mellom rettssikkerhet og behovet for å beskytte samfunnet mot kriminalitet i lys av de faktiske omstendigheter, som kan endre seg. Når det er sagt, har vi meget dyktige og fine politifolk. Men de jobber jo innenfor et rammeverk.

Vanlige borgere og ungdom blir utsatt for svært grov vold uten at man får stanset det, og må således betale prisen for at man beholder gamle silkehansker for enhver pris, slik at enkelte kan føle seg så sympatiske. Det blir bare verre. "Venstresiden" vil vel også i opposisjon greie å blokkere enhver reelle bekjempelse av dette uvesenet i mange år, med sine flotte idealer (som feilaktig så å si forutsetter at rettssikkerhet er enten-eller, ikke en avveining, der også lovlydige borgeres liv tillegges vekt, ikke bare de kriminelles liv). Trist å tenke på all den ungdom som vil gå med i dragsuget. Det er naturligvis godt ment fra et visst politisk hold, men resultatet blir brutalt, rått og forferdelig på gata, ikke hjertevarmt og mykt som man hadde håpet - utifra alle myke idealer.

Blir nok mye å gjøre på Sunnaas de nærmeste tiårene.

Listhaug er vel så grusom at hun kunne være troendes til å ta tak i problemene. Men da vil hun få SV, AP, Dagbladet, VG, NRK og hele sulamitten på nakken - vi kan jo ikke kan gå på tvers av våre egne idealer, osv.
oppturen
18.03.2018 kl 22:46 5787

Ytterst betenkelig folk vegrer seg for å offentlig støtte opp om Den norske justisministeren. Flere av de intervjuede vil ikke stå frem med fullt navn!! Er de redde for represalier eller stigmatisering som rassister eller nasister ??
Ser ikke media og venstresiden at de har gått for langt, alt for langt!

olympus
det handler ikke om en hvilken som helst fb side, det handler om gjentagne trakkasering og fremmedfryktagitasjon fra Listhaug, og denne FB siden hennes var en grov og ondsinnet løgn, og en blåkopi av de mest horrible konspirasjonsteoriene som fremsettes av de mest ytterliggående nynazistene og rasistene i Norge på diverse nettsteder og hadde til hensikt å generere samme type hat som ABB hadde overfor AP. Spørsmålet er bare når vi får en ny Behring Breivik. Jeg er redd selv om jeg ikke har noe politisk havn.
Jeg stemmer ikke ap eller noe annet parti, men at det går an å være så blind og ikke skjønne en enkel tekst med et ekstremt provoserende bilde, skulle være uskyldig, går langt ut over min fatteevne
Redigert 18.03.2018 kl 23:03 Du må logge inn for å svare
oppturen
18.03.2018 kl 23:16 5760

Var det løgn ??
Forslaget som ble nedstemt , var et innspill ifra PST om et nytt «verktøy» for å stoppe potensielle terorister.
AP valgte å gå imot fordi de mente det gjekk ut over person vernet( til de potensielle terroristene)
Innlegget til Listhaug var spissformulert , men at det var løgn, det er å strekke det langt.

Synd å se at mannen vi alle skulle "glemme" i 2011 fortsatt har så stor innvirkning på samfunnet og brukes/misbrukes for alt det er verdt. På tide å komme seg videre?

https://www.rights.no/2017/09/den-siste-stygge-uken-alt-kan-sies-om-listhaug-og-frp/
Den siste stygge uken: Alt kan sies om Listhaug og FrP

Og som Skagen påpeker: De moralske gode hadde nå skapt et monster som var i stand til alt vondt. Nå kunne en si hva som helst om henne og komme unna med heder.
-------------
Hun har gjort til fritt vilt av Ap, og deres våpendragere i media bl.a, og ble stadig tillagt motiv som var helt fordreid, og har blitt hetset over lenger tid, og så kommer Ap på banen og er hårsåre.....................media og Ap og mediaburde skamme seg slik de har holdt på. uansett hva hun gjorde, kunne hun aldri gjøre noe rett i deres øyne, er ikke det hat, så vet ikke jeg.

oppturen
hvis du mener Listhaugs melding er sannferdig, kan du kanskje dokumentere hvor AP sier eller skriver at Arbeiderpartiet setter terroristenes rettigheter foran nasjonens sikkerhet.
Eller er du i likhet med Listhaug en ussel løgner?
Redigert 19.03.2018 kl 20:39 Du må logge inn for å svare
Olympus
19.03.2018 kl 21:02 5482

Listhaug har nok kanskje dratt strikken litt for langt til tider men ingenting som tilsier at eit slikt innlegg skal føre til at en regjering må gå.
oppturen
19.03.2018 kl 21:46 5466

Brumlemann
Kan du overhode ikke lese ?

Det norske rettssystemet er tuftet på at det er bedre at 10 skyldige går fri enn at 1 uskyldig blir dømt.

En praksis som man kan være enig i eller uenig i men det kreves sterke bevis for å bli straffe dømt i Norge.

Denne saken dreier seg om at PST ønsker at det skal bli enklere å frata noen få statsborgerskapet i de tilfellene hvor de har sterk mistanke om terrorvirksomhet eller fare for sådan.

De ber om at isteden for at 10 skyldige går fri fremfor å dømme 1 uskyldig, så vil de administrativt kunne frata « alle 11» (muligens også 1 uskyldig) statsborgerskapet. Grunnen er rikets sikkerhet og konsekvensen av at de 10 kan gå fritt rundt ( trolig blir de også finansiert av nav).

AP med flere vil ikke fravike prinsippet om at det må føres sterke fellende bevis for en domstol.

Da kan man spissformulere slik Listhaug har gjort. Man kan selvsagt motargumentene med at rettsprinsipper er viktigere, det hadde vært ryddig.

Så kan man spørre seg etter fjor årets valgkamp : er det noen som har fått endret tillit til Listhaug ?
Jeg har inntrykket av at den tilliten aldri har vært der.

22.Juli har forøvrig ingen verdens relevans i denne saken. Det er bare et rent sympati trekk.
oto1
19.03.2018 kl 21:51 5463

brumlemann

Har du noe belegg for å si at Listhaug er Norges minst likte politiker?

Grunnen til at Listhaug er populær hos rasister og nynazister er jo nettopp den grunn at hun er den eneste som faktisk tør å si det mange mener.

Altså har man ikke noe alternativ, og bare det i seg selv er ganske skremmende.

Min påstand er at minst 50% av Norges befolkning er skeptisk til den innvandrings og integreringspolitikk som har blitt ført i 20-30 år.

Av de som styrer landet er det slett ikke 50% som kaller en spade for en spade, og i media er det akkurat det samme.

Det er jo enkelte som begynner å få tall på bordet på hva dette egentlig koster, men også det måtte det jo lages en stor sak av da SSB sjefen som skulle trenere dette til slutt ble kastet på dør.

Hvis du tror at problemet med innvandring er over nå, så har du jaggu mye å glede deg til.

olympus
det handler ikke om en enkelt hendelse, hvor hun åpenbart lyver om faktiske forhold- Hun er pr definisjon en skaprasist, som gjentagne ganger kommer med sleivspark mot det ene og det andre - f. ek.s ofte mot nestekjærlighet - og hun viser gang på gang at hun egentlig har antikristne holdninger samtidig som hun med største falskhet går og bærer på et kors, som egentlig bare viser hvor skinnhellig hun er. Det verste med henne er at hun splitter Norge, og bevisst med korset rundt halsen innynder seg populistisk for å tekkes rasister, nynazister og fundamentalistiske kristne og fyrer oppunder et hat mot ett parti, mye mer effektivt enn Fjordman og Hege Storhaug gjorde, når de inspirerte ABB til massedrap.
Redigert 19.03.2018 kl 22:02 Du må logge inn for å svare
oppturen
19.03.2018 kl 22:03 5454

Brumlemann
Ser du ikke dobbelt moralen ?
Du dømmer Listhaug for hennes skjulte budskap «slik du leser det, og du tar ingen forbehold om at du kan feiltolke»
Videre er du ekstremt hatefull over hennes fremtoning, utseende, dialekt , talemåte og retorikk. ??

Men rasist, stigmatiserende og forhånds dømmende det er det dine meningsmotstandere som er ?

Oppturen- jeg ser du er like ussel løgner som Listhaug, - du kunne ikke dokumentere noe sted Listhaugs påstander-. Selv om jeg ikke er tilhenger av AP, har jeg aldri noe sted sett det kommer frem muntlig, skiftlig eller intensjon at AP mener terroristers rettigheter er viktigere enn Norges sikkerhet. Ap og de andre partiene- med utgangspunkt i Norges sikkerhet, ønsker at domstolene skal kunne hastebehandle slike saker fremfor tap av rettigheter ved mistanke. . Ser du ikke faren ved at det kan eskalere hat og terrorisme dersom Norges lover settes til side? Listhaug mener åpenbart at synsing uten bevis skal kunne ta rettigheter fra mistenkte.
Jeg dømmer Listhaug ut fra hennes holdninger og hennes utspill som splitter Norge og treffer rett i hjertet hos potensielle Behring Breiviker. Ja jeg dømmer henne også for hennes falskhet som innebærer at hun med regelrett antikristne holdninger, viser seg alltid frem med et kors rundt halsen. Har aldri uttalt meg om hennes utseende, dialekt eller fremtoning, men til og med forskere ved holocaust senteret, hevder at hennes retorikk er blåkopi av de verste innleggene gjort av ekstreme rasister og nynazister.

her er forresten 13 gode grunner til at Lishaug fikk sparken som byråd i Oslo Kommune
13 grunner for mistillit:

1. FrPs eldrebyråd bygde hele saken på muntlige avtaler med et nettverk av spanske høyre-politikere. Byråd Eckbo bekrefta i høringa 17. mars at hun bygde tomtekjøpet på et muntlig løfte fra varaordfører Jacinto Mulet, den antatte hovedmannen i nettverket.
2. På oppdrag fra byrådet engasjerte Omsorgsbygg en spansk advokat – som hittil har kosta 3 millioner – i strid med kommunens rettsinstruks. Byrådet holdt dette skjult for bystyret da de la fram saken i august 2006.
3. For å gjennomføre en intensjonsavtale med eldrebyråden, inngikk Omsorgsbygg 2. november 2005 en ulovlig avtale med Magnus Dahlberg, en av de sentrale aktørene i det spanske nettverket. Byråd Listhaug hjalp i 2006 til å holde lovbruddet skjult for bystyret.
4. I desember 2005 ga byrådet et skriftlig tilbud til Alteas lokalpolitikere om at Oslo om noen år skal overta deler av den Alteas eldreomsorgsutgifter. Byråd Listhaug holdt tilbudet skjult da hun la fram Altea-saken for bystyret.
5. På fullmakt fra byrådet kjøpte Omsorgsbygg i desember 2005 ei ubebyggelig landbrukstomt utafor Altea uten å innhente takst. Dette var brudd på Oslos innkjøpsregler. Listhaug ble byråd 18. januar 2006. Da var bare halvparten av kjøpesummen for den ubrukbare tomta betalt, og Oslo hadde avtalefesta rett til å få pengene tilbake helt fram til oktober 2006. Byrådet unnlot å orientere bystyret om denne retrettmuligheten. Listhaug bagatelliserte sitt eget ansvar da hun 29. september sa til NTB at «da jeg kom inn i 2006, var allerede tomten bestemt og prosjektet i gang».
6. Byrådet godtok ei irregulær betaling av et momsfritt «honorar» på over 1,1 millioner kroner til to Madrid-advokater som hjalp nettverket med å ordne tomtesalget. Dette kan ha vært såkalt «svart» betaling og var i alle fall medvirkning til brudd på spansk momslovgiving.
7. En fingert anbudskonkurranse i mars 2006 førte til at Magnus Dahlberg fra Altea-nettverket fikk utbetalt til sammen 5,6 millioner for prosjekt- og byggeledelse på den ubebyggelige tomta.
8. Verken Listhaug eller andre i byrådet varsla politiet om lovbruddene da de i april 2007 fikk vite at Oslos prosjektleder endelig hadde fått stansa pengestrømmen fra bykassa til Magnus Dahlberg. Dette bidrar til at lovbrytere unngår straffereaksjon.
9. Byråd Listhaug unnlot å varsle bystyret da det var klart at det ble umulig å bygge sykehjem i Altea innafor den fristen som gjaldt for tilskuddet fra Husbanken.
10. Byrådet serverte 15. mai 2008 rein løgn for bystyret og opplyste at «bygging av rehabiliteringssenter i Spania er igangsatt». Eldrebyråd Listhaugs kontor fikk kort tid før dette møte skriftlig beskjed fra prosjektleder om at Oslo fortsatt ikke en gang hadde fått byggetillatelse. Både Sylvi Listhaug og tre andre av dagens byråder deltok i byrådsmøtet som vedtok å gi bystyret usann informasjon.
11. En av Sylvi Listhaugs første embetsgjerninger som eldrebyråd var å invitere spanske høyrepolitikere med ektefeller på studietur til Oslo til Holmenkollhelga i mars 2006. Målet var å påvirke dem til å gi byggetillatelse på den nyinnkjøpte tomta. Da Rødt sørga for at dette ble kjent i august 2009, sendte byrådet ut ei usann pressemelding om at tidligere ordfører Per Ditlev-Simonsen – og ikke byråd Listhaug – hadde invitert de spanske politikerne. Det er lite tillitvekkende at byrådet også på dette punktet skylder på andre for å frita Listhaug fra ansvaret for brev hun selv har signert.
12. 17. juni i fjor fikk byrådet et pålegg fra bystyret om å gi en grundig orientering til bystyret om Altea-saken senest i september 2009. Den nye direktøren i Omsorgsbygg laga raskt en slik redegjørelse, men byrådet unnlot å legge den fram for bystyret. Kanskje fordi den var for åpenhjertig og tydelig om feil som var gjort?
13. Byråd Listhaug har brutt arkivloven og unnlatt å journalføre mer enn 150 av dokumentene i Altea-saken. Hun prøvde i det lengste å hindre at bystyret fikk innsyn i det som bare kan betegnes som byråd Listhaugs hemmelige Altea-arkiv.
Lista over byråd Sylvi Listhaugs og andre byråders brudd på lov og god forvaltningsskikk er lenger enn dette. En skal ha stor FrP-toleranse for å mene at en slik eldrebyråd fortjener fortsatt tillit.

Og hva i h har dette med finans å gjøre, statsråder og regjeringer kommer og går uten at det får nevneverdig innvirkning på overskuddene i finansbransjen og det er det vi skal diskutere i dette forumet og ikke et j kvinnfolks kukstykker på facebook.

Innlegget er slettet
Framtia
19.03.2018 kl 23:58 5381

Er vel prinsipielt ikke værre med en statsråd som åpent legger ut sitt syn, en politikere som lyger på direkten til det norske folk...Da tenker jeg spesielt på Støre...og noen av hans partifeller! Nå har de i alle fall noe å diskutere på høyt nivå i mangel av politiske målsetninger...Sier ikke at Listhaugs uttalelse var nøye gjennomtenkt, spesielt med tanke på et hårsårt mottaksapparat! Kanskje på tide at det ble diskutert politikk, fremfor personangrep...At hennes FB innlegg overhodet ble koblet til 22.juli er vel mildt sagt utrolig!
Støtter forøvrig ikke språkbruken til SS, mf....Blir vel lavmål etter min mening!

Sylvia skal bli vår neste statsminister

Brumle. Få deg et par briller uten, skyggelapper på!

https://www.nettavisen.no/nyheter/innenriks/sylvi-listhaug-%28frp%29-gar-av-som-justisminister/3423427200.html
Sylvi Listhaug går av som justisminister
– Surrealistisk
Den kontroversielle Frp-politikeren beskriver den siste uken som «helt surrealistisk» og en «heksejakt».

– Et facebookinnlegg, som overhodet ikke hadde noe med 22. juli å gjøre, og som jeg har beklaget at ble lagt ut, har omgjort norsk politikk til en barnehage. Da mener jeg det er mitt ansvar å opptre voksent, framholder hun.

– Jeg har opplevd dette som en ren heksejakt, hvor hensikten til Jonas Gahr Støre tydeligvis har vært å kneble ytringsfriheten på et tema som er noe av det viktigste vi må diskutere for Norges framtid, fortsetter hun.
-------------------------------------------
Heksejakten til Ap har vært uverdig og enda et bevis på at ytringsfriheten ikke gjelder for andre enn AP-er, som kan si hva dem vil. Skam på Ap som har drevet en uverdig heksejakt med uredelig spill, hvem er neste i regjeringen som blir jaktet på? for Ap har jo drevet dette spillet i årevis, flere Frp-ere og også Erna har vært utsatt for hets fra Ap, Ap burde nulles ut................ikke mye ære for det som har skjedd! Dette er langt verre enn det som skjer i barnehagen, selv barn der vet at man ikke skal drive mobbing, ikke noe godt forbilde for fremtidige politikere og folket i Norge, det AP og andre politikere har gjort, det har jo vært ren lynsjestemning omtrent.....................
Redigert 20.03.2018 kl 08:15 Du må logge inn for å svare