Biotec, finnes det noe positivt?


Skjer det noe som helst positivt i dette selskapet for tiden? Noen følger kanskje med.

Største aksjonær er fortsatt opptatt på FB med å legge ut alle mulige gamle nyheter men fint lite om hva de jobber med.

Kommer det noen lansering av andre produkter relatert til WB? WB selger jo nada etter hva jeg skjønner og det er vel ingenting som tyder på at dette skal endre seg de nærmeste 10 årene?

Hva er ståa i AZ? De tjener penger etter hva jeg har forstått men tilstrekkelig til å forsvare hva slags verdi?

Kjenner godt historikken til selskapet med Lien og alle hans store tabber men hva gjør Jørgensen som tilsier at det kan være lurt å ha denne aksjen? Er han tvillingen til Lien eller noe bedre?
Redigert 16.07.2019 kl 17:35 Du må logge inn for å svare
fabian2
16.07.2019 kl 06:15 2999

Som man roper i skogen får man svar. ---- Eller ikke.
bj111
16.07.2019 kl 17:37 2904

Sant nok, en død skog, ikke veldig overrasket for selskapet gjorde en fabelaktig jobb i å lage seg et dårlig omdømme på OSE.
fabian2
16.07.2019 kl 19:39 2852

Styreformannen til Lien var litt av en type , han fortalte at han var styreformann i elekronikk-bedriften Biotec , på sin egen skryteside ( Wikipedia.) Da jeg påpekte det , forandret han sin egen skryteside. Og siden har vel få hørt fra han.

Styreformannen til Lien, og Lien selv, sto veldig godt til hverandre.
Udugelig, evneveik og inkompetent.
Det eneste de vil bli husket for, er handlingslammelse og tragiske valg.

Helt på linje med selskapets store aksjonær(er).

Jørgensen har bedt om det, men enn så lenge har ikke aksjonærene fulgt hans oppfordring....nemlig å prise selskapet etter resultat.
Biotec er et konkursbo i løpet av nokså kort tid. Med mindre noen (egentlig utenkelig) atter en gang åpner lommeboka.

TO og Lothian, er dere klare?
Fünke
17.07.2019 kl 15:25 2640

Lyset i enden av tunnelen er antageligvis et motgående tog. Er det to eller ett skinnesett?

BIOTEC er en død skod-aktie. Jeg forstår ikke engang, hvorfor folk gider tage på arbejde i BIOTEC efterhånden.
bj111
17.07.2019 kl 19:24 2538

Så de jobber fortsatt ikke med noe annet enn å servere vafler i dette firmaet. Tragisk.
Eankee
17.07.2019 kl 22:56 2467

For en destruktiv gjeng.... følg med på de neste 2 kvartalene ..... ;-)

Det skal jeg gjøre.
Jeg har også fulgt de 60 foregående kvartalene. Samtlige av de 60 kvartalene har jeg hatt høyere forventninger enn hva som vil skje framover.

Selskapet har ikke levert en eneste melding i det siste som indikerer høyere, eller økt, aktivitet.
Hva er det konkret, som gjør at du mener de to neste kvartalene skal utgjøre noen forandring.
Jan Raa
18.07.2019 kl 09:36 2321

Det positive er at Biotec Pharmacoin ASA befinner seg på biomedisinske områder som hverken nasjonalt eller internasjonalt er "over-crowded" av bedrifter (tusenvis) som - hvert eneste ett av dem - lover sine aksjonærer å finne løsninger på de aller største medisinske problemer i vår tid, særlig når det gjelder kreft. Det betyr ikke at det Biotec Pharmacon ASA driver med er perifert og uten stort kommersielt potensial. Sjansen for kommersiell uttelling burde tvert imot være betydelig større enn for de mange bedriftene som jager etter "the highest hanging fruit". ArcticZymes er en unik virksomhet - også i internasjonal sammenheng - som produserer og leverer produkter som ikke blir mindre aktuelle etter hvert som årene går, nemlig molekylærbiologiske enzymer til bruk i DNA-analyser og genteknologi. På dette feltet er ArcticZymes som hoff-leverandør å regne. Beta-1,3/1,6-glukaner er toppaktuelle til stadig flere og nye anvendelser, og Biotec Pharmacon har eget fabrikkanlegg hvor det kan lages spesialprodukter av ypperste kvalitet og som har de godkjennelser som trengs for biomedisinsk bruk. MEN: Selskapet har tilsynelatende mistet momentum på beta-glukansektoren. Det er trist. Det er fi hvert fall for meg nedslående å lese store oppslag i kommersielle nyhetsmedier av typen "Angel Yeast beta-glucan won the Golden Patent Award" når jeg vet at slike "nyheter" kom fra Tromsø for 30 år siden. Det trengs mot og selvtillit for å bli lagt merke til i internasjonale medier som er de viktigste informasjonskildene til potensielle kunder.
Titleist
18.07.2019 kl 21:58 2223

Når man skal lansere woulgan og opptrer mer produktorientert enn markedsorientert, da er man dømt til å mislykkes.

Hjelper ikke å lage en bedre brus enn Coca Cola, når ingen får vite om det..
bravi
18.07.2019 kl 22:46 2194

Husker at tidligere var det ofte nevnt at Biotec hadde litt forskjellig liggende i frysebokser og skap. Har ikke hørt noe om planer for dette materialet på lange tider. Kanskje Jan Raa kan si noe om det fremdeles finnes eller om det er utgått på dato?


DTT, Jan,

Personlig tror jeg det er et lite håp for Biotec men ikke om en forsetter der Lien sluttet, og det er nettopp der Jørgensen befinner seg nå. Det profesjonelle markedet styres ikke etter fornuft men tar sine valg basert på kliniske forsøk opp mot standard of care.

Lien, ET og Devine (den guddommelige) tømte kassa og rømte skuta, kanskje var de i tillegg lønnet av S&N, for så stupid går det ikke an å bli, ikke medregnet hovedaksjonær.

Selg AZ bruk pengene til pengene til en tung salgs kampanje for den nye Herpes salven til privatmarked, pris 60 kroner tuben 2 gram/tube.
Jan Raa
19.07.2019 kl 05:45 2102

illuminati
Jeg tror som deg at det fremdeles er håp for Biotec som selskap. Men jeg er uenig med deg om at ArcticZymes bør selges for å finansiere salgskampanjer for Woulgan. Jeg mener det motsatte. La ArcticZymes bli det gjenværende Biotec Pharmacon ASA og overlat/selg beta-glukanvirksomheten (inkludert Woulgan) til andre. ArtcticZymes trenger ikke salgskampanjer av den type som er nødvendig for refusjonsberettiget salg av Woulgan til behandling av diabetiske sår. Det finnes kjøpere til beta-glukanteknologien - som er Biotecs varemerke. Alternativet er selvfølgelig, som du påpeker, at Biotec gjør som du foreslår (også tidligere) og endrer kurs og selger Woulgan til massemarkedet til en overkommelig pris. Ingen myndighet har kunnet forhindre meg i å kurere min egen basalcellekreft med Woulgan, og ingen vil kunne forhindre noen som helst å erfare hvilket suverent produkt Woulgan faktisk er (sår, herpes, solbrenthet, etc). Hvorfor skal man på død og liv prøve seg med superprofitt på et produkt til en av de vanskeligste medisinske indikasjoner som i antall er lavt relativt sett. Her regjererer farmaindustrien. Fortjenesten i massemarkedet vil kunne bli stor, selv med 60 kr/tube (> 5 x selvkost), men det krever en annen tilnærming til markedet enn til myndigheter som bestemmer over blåresepter til "hard to heal wounds".
Otard
19.07.2019 kl 07:39 2061

Ja, hadde de lagt om til 60 kr tuben og massemarkedet, så hadde jeg blitt aksjonær igjen og bestilt 5 tuber med en gang.
Kjekt å ha til eksem, herpes sår og solbrenthet etc.
bj111
19.07.2019 kl 11:00 1965

Hvor lenge er det igjen av patent tiden for WB? Når den løper ut kan produktet bli et bra middel for massemarkedet men da under et annet navn og fra annet firma som vil tjene penger. Kommer selv til å kjøpe det når det skjer. Er ikke snakk om hvis det skjer men når.

JanRaa
Du har nok helt rett i en ting. Det finnes kjøpere for sbg-plattformen til Biotec.
Det på helt generelt grunnlag.

For rette prisen finner man kjøpere til nærmest hva som helst, så også dette.

Personlig tror ikke jeg "rette prisen" er spesielt høy, og heller ikke tror jeg interessen er spesielt stor.
Jan Raa
19.07.2019 kl 15:14 1847

DTT: Jeg er ikke uenig med deg. Mulighetene for sbg-plattformen har forduftet jevnt og trutt, takket være ledere og beslutningstakere - med bonus. Jeg er fortsatt spent på utfallet av forsøkene ved Sloan-Ketering, fordi resultatene derfra vil forandre bildet totalt. Når det gjelder diabetiske sår, vil det være en stor sak om SBG kunne kombineres med noe som løser opp biofilmen i slike sår. Løsningen ligger i dagen!!!!

Har vært med dette selskapet i årevis, ja helt opp til mer enn kr. 50.-. Men det er vel nå evigheter siden. Jeg spør meg hva det var som fikk selskapet opp til slike høyder, og hva/hvem klarte denne voldsomme utforbakken? Når kommer det endelige?

Hvornår kan der forventes svar/resultat fra forsøgene Sloan-ketering+
Fünke
24.07.2019 kl 07:49 1392

Innen mai neste år er det plausibelt med, om ikke alle, så noen svar. I løpet av dette året bør hele studiepopulasjonen være rekruttert. Det siste svaret får man ikke før 5 år etter siste er rekruttert.
opto
20.08.2019 kl 13:42 888

Jan Raa . Jeg ser at du fortsatt er interessert i ditt hjertebarn. Kunne du tenke deg å ta kontakt med dagens ledelse og bidra med din kunnskap? Jeg tenker på følgende sitat fra deg: Når det gjelder diabetiske sår, vil det være en stor sak om SBG kunne kombineres med noe som løser opp biofilmen i slike sår. Løsningen ligger i dagen!!!!

Jørgensen opprettholder guidingen om at salgsveksten vil være størst i H2 2019, ikke i % men i kroner. Salgsveksten i H1 2019 over H1 2018 var ca 5 mill for AZ og ca 2 mill for Woulgan.
I H2 2018 var underskuddet totalt på ca 2,5 mill.
Forutsatt at guidingen holder vil vi altså H2 2019 gå med ca 5 mill i overskudd.
H1 2019 har gått med 7,2 mill i underskudd.
Med andre ord ser resultatet for 2019 ut til å bli et resultat som ligger veldig nær balanse.
Regner med guiding for 2020 blir + resultat.
Så er spørsmålet hva som skjer med AZ, Biotec har ikke akkurat mye frie midler på bok for oppkjøp. Det har nå blitt brukt endel energi på å finne en partner som kan kjøpes opp/fusjoneres inn. Mulig oppkjøp med betaling i nye aksjer? AZ aksjer eller Biotec aksjer ??
Vil partner sitte med penger på bok ?

Emisjons spøkelset er trolig den klamme hånden som trykker kursen nede. Selv om H2 innfrir etter guiding vil veksten måtte fortsette også neste år og først utover 2021 med økende vekst vil dette for alvor slippe taket. ( hva som skjer med AZ partner kan være joker )
SBG som adjuvant kan også Stokke om kortene muligens allerede i 2020.
Med en Mcap på 200 mill og null i gjeld skulle en tro Biotec måtte være et attraktivt lodd. ( den gang ei )
rufus01
21.08.2019 kl 07:54 647

Mye kan sies om det som har blitt gjort og ikke gjort i dette selskapet de siste 10 årene, men dette er nå histore. Det er på tide og se fremover. Og da syns jeg og øyne ett lys i tunnelen. Bortsett fra emisjonsspøkelse, så kan jeg vanskelig se noen nedside i dette selskapet på dagens kurs. Pilen peker bare ein vei og det er opp, så får vi bare håpe at inntektene øker såpass at vi kvitter oss med faren for emisjon. Da kan investeringen her etterhvert vise seg og bli god butikk :)

Nyheter på vei nå, eller er vi bare begynt på en forsiktig reprisning?

Selskapet leverte nylig sin beste kvartalsrapport noensinne og en guiding som var meget spennende. (selv om den var nøktern)
Eankee
21.08.2019 kl 12:03 483

CJ er alltid nøktern..... han vil aldri love mer enn han kan "holde"....... derfor ser nå fremtiden mye lysere ut...

Er litt gøy at Svein Lien fant ut at det var lurt å selge 25 000 aksjer på all time low.

Han har timingen inne, skjønte vel ikke helt hvordan Biotec kan tjene penger på disse kompliserte produktene. :-)

«Går alltid ned etter presentasjon» tenkte han, «så best å selge rett før»

Gratulerer, blir vel noen Margaritaer på Granka nå da.?!!
Redigert i går kl 14:34 Du må logge inn for å svare