BGBIO: Utviklingen fram til EOG den 9. mars


Enda en BGBIO-tråd rant full, så tillater meg å starte en tråd der man kan diskutere utviklingen fram til EOG den 9. mars.
Det er altså meldt at minst 1 viktig og faglig relevant aktør vil inn i selskapet, og EOG skal velsigne de 10% aksjeutvidelse det er snakk om.
I mellomtiden fram til 9. mars vil selvsagt ulike interesser spille ball med kursen. Noe vi har sett så sent som i morges der noen lyktes å skaffe seg rabattert inngang, selv om intradagskursen nå er tilbake omtrent på null. Man får bare ta dette spillet med knusende ro, totalbildet er at dette er bare krusninger rundt det faktum at selskapet har meldt knallsterk kontroll over hele fjøla i det siste, og til med prosesser foran plan.

NB: Forumoppførsel
Jeg stenger av prinsipp ingen ute av mine tråder så lenge det er snakk om funderte kritiske vurderinger. Jeg tåler også de vanlige surmulingene fra NANO-istene som bittert håper på at BGBIO skal falle like mye som deres egen NANO, etter mottoet: "Somebody's gonna pay for my misery". Det gir oss bare en god latter. Men jeg ber om at personangrepene med psykiatridiagnoser m.m. som fremdeles utøves i fullt monn på gamleforumet reduseres til et minimum her på nyeforumet,Merkelig at markedet ikke reagerer på denne nyheten. Det bør være bra bull når tidligere leder i EY og økonomisjef i Rema 1000 velger å gå til et lite ukjent selskap samme uken som det skal stemmes over om en ukjent aktør skal få kjøpe 10% av selskapet, og et hovedargument for ansettelse er hans evne til å bygge opp selskaper. Det er tydelig at selvtilliten i BGBIO begynner å nå de store høyder. Her vil nok kursen gjøre en kraftig korreksjon oppover om kort tid. Markedet prøver bare å lure ut de siste dråpene før neste trinn i raketten.
Korsar
06.03.2018 kl 22:04 3178

EOG er som kjent på fredag. Ikke uventet ligger dermed aksjen i en sideveis ventemodus. Det ser teknisk ut til at enkelte benytter anledningen til en diskret påfylling. Så diskret at kursen returnerer til flat etter små krusninger hver gang noen litt større poster handles inn.
Man må nok anta at kursen blir med "EOG-følsom" fram mot fredagen, og kan også begynne å stige på forventninger om hvem de nye interessentene kan være :-)
Jeg har mine anelser, men vil ikke begynne med billige spekulasjoner på det nå.
Derimot tror jeg at de som bygger seg opp nå vil være fornøyd med det når helgen ringes inn :-)
Redigert 06.03.2018 kl 22:07 Du må logge inn for å svare

Hadde dette skjedd i Nano hadde dere vel skrevet at det blir enda større utgifter

Herlig! Godfrey viker ikke en tomme når de utfordrer påstanden om Bemcentinib som hjørnestensbehandling for en rekke kreftformer. Det virker ikke som om kreftcellene har noe motsvar når AXL blir satt ut av spill. Det er nesten utrolig at dette selskapet kommer ut av Norge. Det de sitter på kan være en revolusjon i kreftbehandling.
Korsar
07.03.2018 kl 08:25 3173

YNWA250505,
ber igjen om at du holder dine NANO-frustrasjoner til NANO-trådene. Dette er ren avsporing.
Redigert 07.03.2018 kl 08:26 Du må logge inn for å svare
Korsar
07.03.2018 kl 08:31 3171

Dagens markeder vil altså høyt trolig få en negativ påvirkning av at Trumprådgiver Gary Cohn (eks Goldman Sachs-president, og derfor ansett som den beste garantisten for at Trump ikke rotet seg helt vekk i impulsbaserte eksesser) plutselig trakk seg i går:
- US futures gikk rett i minus på dette i går kveld, og
- i natt har Asia reagert negativt.
- Olja i svak minus er heller ikke noe incitament for OSE i dag.

Vi må derfor være forberedt på nærmere 1% fall i begynnelsen.
Samtidig trenger ikke dette ramme alle ikke-sykliske aksjer (som farma) like hardt over hele fjøla. Det er grunn til å håpe at for eksempel BGBIO snart er moden for en liten hjertestyrker etter flere dager sideveis - og med bare et par dager til EOG på fredag.
Ha en fin BGBIO-dag :-)BGBIO har vist motsykliske tendenser tidligere, så jeg er ikke veldig bekymret. Ellers kan det jo hende at den skal fortsette å falle på lavt volum til støttenivå rundt 44. Mest sannsynlig tror jeg vi får en flat utvikling, eller svak oppgang i dag. Sluttkurs 47,50?
Korsar
07.03.2018 kl 09:24 3172

Hehe, foreløpig går BGBIO motstrøms som foreskrevet, ja :-)

Er det noen som har forslag om hvem som kan være nye eiere? Merck, Novo Nordisk ?

Blir veldig overrasket om det er andre enn Merck. Resultatene så langt er veldig positive, så hva er logikken i at Merck skal sitte passive på sidelinjen og se at andre grabber til seg eiendeler i et selskap de selv har samarbeidsavtaler med? Det blir snakket mye om Merck i podcasten som det er linket til noen poster over, så jeg mener det er ganske tydelig hva som ligger i kortene.

Ellers synes jeg det er litt rart at dette haster og må avgjøres før den årlige generalforsamlingen. Det lukter mange interessante nyheter i tiden fremover.
Frekstad
07.03.2018 kl 14:41 3174

Alt tyder på at vi skal kraftig opp før møtet. 52 ved slutt i morgen.
auxe
07.03.2018 kl 18:44 3175

Ja sant her er det noe som må avgjøres før den årlige generalforsamlingen 14 Mai, det er jo ikke så lenge til ?
Sansynligvis så er det MSD ( Jeg kaller dem det det står sånn i hjemmesiden til BGBIO)
Blir det sånn att det er MSD så vil det sansynligvis vekke internasjonale interesser .
Vil minne på att det er Lungekreft og Brystkreft det forskes på å helbrede av og i samarbeid med MSD
Utdrag ifra BGBIO

The clinical trials will be sponsored by BerGenBio while MSD will provide the trial with KEYTRUDA. The rights to the study results will be shared. No further details are disclosed.

Hvis det er ett annet selskap som kjøper seg inn 10% er det svært spennende hva som skjer .
Minner også om att vi har en Ringrev og kompetent hovedaksjonær Trond Mohn Som styrer hele BGBIO.
Og att det relativt sett ikke er så mange frie aksjer utenom topp 20


Redigert 07.03.2018 kl 18:47 Du må logge inn for å svare

@Frekstad Alt tyder på at du treffer godt her :P
Redigert 08.03.2018 kl 13:11 Du må logge inn for å svare

Så langt i dag kan man nesten bruke kursen som et vater... :)

Når kan vi forvente noe info fra dagens møte?

Forslaget ble vedtatt. Da gjenstår det bare å se hvilke kaniner som kommer ut av hatten de neste dagene..
Korsar
12.03.2018 kl 10:52 3139

Gamlinho,
flott/våkent at du la inn dette. Mørland Knudsens blogg er absolutt nyttig for dem som vil vite litt mer om kommende viktige konferanser.
Det morsomme er at jeg satt og skrev ny tråd på dette da du la inn om det samme her! Bra!

Vet du om det vil bli offentliggjort hvem som ønsker seg inn på eiersiden her om ikke altfor lenge?
Korsar
14.03.2018 kl 09:02 3014

Nei, har ikke sett noe offisielt ennå. Jeg har som sagt en mening/indikasjon, men det blir feil å spekulere i det foreløpig.
Vi får uansett vite det når flaggeplikt inntrer.
Korsar
14.03.2018 kl 11:07 2967

Ellers er temaet for denne tråden utløpt nå, nå ser vi fram til de to konferansene jeg har startet ny tråd på.
auxe
15.03.2018 kl 17:50 2868

Tja det henger igjen en avklaring, hvem kjøpte seg opp 10% og til hvilken pris?