Axa leverer et svært godt Q4 resultat.

bålfreak
AXA
13.02.2018 kl 20:35
479

Resultatet var veldig bra og guidingen meget spennende. Forumet viser tydelig at folk er altfor utålmodige og overoptimistiske. Axa gjennomførte svært mange porteføljekjøp i Q4. Disse kjøpene vil generere store inntekter i kvartalene som kommer, men altså IKKE i Q4. Det tar litt tid å fylle opp maskineriet og starte jobben med å kreve inn pengene.

Ser at noen sammenligner Axa med B2Holding og det blir jo dom å sammenligne epler med pærer. B2 har kommet mye lenger og er et mye mer modent selskap. Der har maskineriet gått for full lenge og det er jo nettopp derfor de leverer på bunnlinja. Dit kommer også Axa og det er nå det starter.

Å hoppe av Axa nå er jo det samme som at en skihopper setter seg på rompa på hoppkanten. Det er jo nå det skal satses og da må det trås til........
Alfred Berg har akkurat satset ved å kjøpe mer. De er et velkvalifisert meglerhus med særdeles dyktige folk.
Fredriksen har også klint til så det holder......, og man kan ikke forvente at store investorer skal kjøpe hvert eneste kvartal.

Litt voksenopplæring synes på sin plass........
Morsomt at ungdommen , ( slike som Skissjefen og undertegnede, he,he) engasjerer seg i Axa.
Husk å spørre dere selv hvorfor dere i utgangspunktet kjøpte aksjer i Axa.
Kjøpte dere fordi dere mente at Axa er et meget bra vekstcase........, ja så hold fast ved det.

Alle som trader må selvfølgelig få lov til det......, da snakker vi timing og atter timing. Da er det viktig å ha selvtilliten iorden, ikke for mye og ikke for lite.