PHO - 52% vekst i USA!


Oslo, Norway, 14 May 2019:

Photocure ASA (OSE:PHO), today reported a revenue growth of 52% in local
currency for the U.S. market in the first quarter of 2019, contributing to
Hexvix/Cysview revenues of NOK 51.2 million (Q1 2018: NOK 40.7) and a recurring
EBITDA of NOK -1.5 million (NOK -4.0 million). The company continues to receive
strong endorsement for the use of Blue Light Cystoscopy (BLC) with Cysview and
reiterates the significant revenue growth and profit opportunities in the U.S.
market.
"We are off to a strong start in 2019, continuing the momentum begun in 2018 by
posting another record quarter of results. In particular, the US growth
trajectory continues with an increase of 52% in USD. We are still very early in
the launch phase of Flex in the US with tremendous potential for long term
sustained growth. Our direct efforts in the Nordic countries continue to produce
strong single digit growth as expected in this mature region of the world. And
partnered sales have begun to show improvement with increased expectations and
efforts," says Daniel Schneider, President & Chief Executive Officer of
Photocure.
focuss
15.05.2019 kl 21:42 1431

Det er et par stykker som har solgt seg ut som skal ha det til at Q1-19 var skuffende. Det var det selvfølgelig ikke. Sterk vekst på 52% YoY. Ikke bare det men også sterk vekst fra Q4 til Q1 med hele 15,5 %. Markedet reagert positivt og Norne reagert positivt og oppdatert analyse er forventet. Jeg regner med dem vil ligge i området 60-70. For å få til så lavt kursmål vil de måtte legge inn et ekstremt konservativt peak sale. Litt økt media interesse er ok og fokus på at PHO er et billig vekstselskap er også helt ok.
Hayen
15.05.2019 kl 21:43 1424

"Jeg mener at den beste avgjørelsen Egberts noen gang har gjort er å ansette Schneider - han er helt klar riktig mann til å ta PHO gjennom kommersialiseringsfasen.."

Det er min klare oppfatning også.
Og jeg kan komme med en lang argumentasjonsliste for hvorfor

Nå er det vel slik at det er ledelsens guiding som tilsier blå bunnlinje først i slutten av 2020. Men jeg tror man skal merke seg at det er guiding, ikke en fasit over hvordan det blir. En guiding som er basert på hvordan ledelsen så verden vinteren 2019.

Men ting kan endre seg underveis. Nå har ikke ledelsen sagt noe om hvilke antall scope, blandingsforhold mellom regide og flexiscope, elller brukerfrekvens denne guidingen er basert på.

Allerede nå vet vi at det er en meget stor ledig kapasitet i allerede utplasserte scope. Men er guidingen basert på full utnyttelse av kapasiteten? Tvilsomt.

Kan brukerfrekvensen utover i 2919 og 2020 bli påvirket av rettningslinjer som kom tidligere i vår? Kan brukerfrekvensen bli påvirket av nye funn hvordan BLCC påvirker pasientene? Kan brukerfrekvensen bli påvirket av pasientenes etterspørsel? Jeg vil ikke utelukke det. Men dette er faktorer ledelsen ikke har full kontroll på.

Man kan derfor ikke anse ledelsen sin guiding som fasit om når selskapet får blå bunnlinje.
Durable
15.05.2019 kl 22:13 1359

mofi1 har nok helt rett i det at de som ønsker å bli «rik i en fei» bør se andre steder enn til PhotoCure.
(dog, det er mange definisjoner på å «bli rik». For noen er det nok bare å doble pengene sine)

Personlig har jeg et tålmodig og langsiktig perspektiv, og jeg ønsker meg flest likesinnede nye aksjonærer i PHO fremover.
Vi trenger ikke folk som kun er ute etter kortsiktig profitt. Vi trenger en større base som forstår at dette vil ta 3-5 år, eller lenger, men at avkastningen kan bli EVENTYRLIG!

Det er nå man kan kan posisjonere seg og kjøpe aksjer på billigsalg, som om noen år kan nå solide firesifrede kurser.
Panis
15.05.2019 kl 22:32 1321

Durable,
Jeg er langsiktig som deg i PHO, men vi får håpe på mer enn 4 ganger dagens kurs iløpet av 3-5 år.
Det håper jeg forøvrig på i de andre biotek selskapene jeg har aksjer i også.
Ønsker deg lykke til, og håper du får dine ønsker oppfylt!
focuss
15.05.2019 kl 22:57 1277

LM
Det er ikke ledelsens guiding. Det er Dahls impulssvar på spørsmål fra salen. På et slikt spørsmål skal han ikke svare slik. Han får bare si det som det er: Vi får bare se hvordan salget utvikler seg, det ser bra ut. Hva vet Dahl om hvordan salget utvikler seg resten av året? Jeg bare gremmes over det amatør skapet i å kommunisere med markedet. Skal det sendes ut en profit warning så må det ha en fornuftig saksbehandling. Ikke slenges ut som en tilfeldig impuls. Det er godt mulig at Dahl har en model hvor han får matet inn noen anslag for salget, men bullshit inn er bullshit out.
Durable
15.05.2019 kl 23:06 1247

«Men hva er det dere småaksjonærer skjønner som ikke den store eliten skjønner?«

Jeg tror ikke man skal undervurdere oss småaksjonærer. :-)
Det er lett å ha høye tanker om eliten, men på mange måter står de svakere enn oss små, og har helt andre strategier og ståsted.

Til tross for tidvis lavt volum i aksjen kan jeg kjøpe alle de aksjene jeg ønsker meg uten å bevege kursen.
Dette er umulig for en «stor fisk».
Det samme gjelder ved salg.
Jeg kan forlate PHO-aksjen uten å bevege kursen, mens en storaksjonær vil være fanget - et salg vil utløse en kursmassakre.

Den store er dessuten kanskje fornøyd med 5-10% avkastning på sin store portefølje i løpet av noen år.
De skyr risiko, og det meste handler om å beskytte verdiene.
Småspareren derimot kan tillate seg høy risiko og takler volatiliteten mye lettere.

Hvem maler stueveggen din finest?
Du selv, som er NØYE, fordi du skal bo der i flere tiår fremover og bruker en ukes tid på jobben?
Eller en profesjonell maler som riktignok er dyktig i faget, men som ikke har noe personlig eierforhold til hjemme ditt, og klasker på et par strøk med maling i løpet av noen timer før han haster videre til neste oppdrag?

Hvem analyserer PhotoCures potensiale best?
Småspareren, som investerer sine egne hardt opptjente midler og som leser seg opp på all tilgjengelig info om selskapet? Følger alle Q-presentasjoner med argusøyne, leser alle børsmeldinger, deltar på diskusjonsforum. Grubler og tenker og vurderer selskapets utvikling gjennom uker, måneder og år.

Eller aksjemegleren? Som kanskje følger 20 andre selskap og mange sektorer? Som ikke «brenner» for dette, men kun har det som en 9-16 jobb.
Og, som skal gi investeringsråd til hvordan andre skal plassere pengene sine?

Jeg synes ikke man skal undervurdere den tålmodige, standhaftige og opplyste småaksjonæren. Han kan nemlig være helt rå! :-D
Durable
15.05.2019 kl 23:15 1228

«men vi får håpe på mer enn 4 ganger dagens kurs iløpet av 3-5 år. «

Panis,
firesifrede. Altså, 1.000kr, eller mer. ;-)
Det er hva jeg håper på, i løpet av 3-5 år. Ikke bare hundrelappen.

Ønsker deg lykke til også. Håper du opplever stor suksess med biotek-investeringene dine. :-)
Panis
15.05.2019 kl 23:56 1176

Aha da er jeg med Durable :-)
Hvis det går som vi håper kan vi smile hele veien til banken hver gang (for jeg tror du er med i fler av de samme biotek aksjene som meg).


bravi
16.05.2019 kl 05:06 1098

En ting er helt sikkert, hvis man har lest en del på disse trådene så har det ikke vært mulig å unngå å lese at kursen skal opp til 1900 lenge før det er gått 3-5 år. Et så langt tidsperspektiv som 3-5 år er helt håpløst, innen den tid kan mange nye behandlingsformer ha kommet og Cysview være utgått på dato for lengst.

Har ikke hatt tid å sett mye på Q1 men bare konstaterer nytt underskudd men ellers lovende bla....bla...bla. Bruksfrekvens skuffende som tidligere, bare litt over en gang i uka per skop. Det går antagelig litt og litt bedre med Photocure men tviler på at det er nok til å løfte kursen særlig mye.

Til nye biotek investorer kan nevnes noen nyttige tips hvis dere tenker å investere i denne sektoren, tar dere hensyn til dem trenger dere ikke bruke mye tid på å sette dere inn i casene og "forstå" alle evighets prosessene som disse selskapene tilsynelatende driver med og som de (selvfølgelig) normalt aldri kommer i mål med. Er du heldig kan du til og med tjene noen kr.
-Ingen informasjon mellom Q presentasjoner betyr dårlige nyheter, selg før Q presentasjonen.
-Begynner selskapene å sende ut positive meldinger og kursen går opp, ha fingeren på salgsknappen, da er det like før det meldes emisjon. Det er ingen fare med å selge for tidlig, kursen kommer uansett og alltid ned igjen.
-Se på innkallingene til GF, er det snakk om emisjonsfullmakter samtidig som økende bonuser og opsjonsordninger er det et salgs signal, da vet man at selskapet ikke kommer til å levere på resultater/ inntjening.
-Er selskapet administrasjons styrt uten aktive eiere i styret er det som aksjonær god grunn til å være på vakt, vurder stay away. Dessverre gjelder dette praktisk talt alle biotek selskaper på OB.
-Er det en overivrig aksjonærgruppe med bastante oppfatninger som mener de driver «seriøse» diskusjoner (les haussing) på nettforum er det lurt å kjøpe etter Q presentasjoner og selge like før neste Q.
-Selskap som driver med salg og har økende utgifter (iflg. selskapet for å få høye markedsandeler osv. bla…bla…bla..) men ikke greier å levere overskudd, vær på vakt, da er det grunn til å anta at det ikke vil bli noe overskudd i overskuelig fremtid. Her gjelder selg før Q presentasjoner, kjøp igjen en stund etterpå.
-Sell on news, alltid viktig å ha det i bakhodet.
-Kommer du engang over et selskap som tjener kr uten at det er galopperende utgifter, hold på aksjene, da kan du være med på oppturen inntil selskapet blir oppkjøpt. (Pr. i dag er det ingen slike biotek selskaper på OB som jeg vet om).


Sikkert en del fornuftig i dine råd og helt sikkert velment fra din side. Men jeg tror du burde lest Q1 19 før du kom med din bastante konklusjon. I tillegg burde du kanskje postet innlegg under også andre strenger enn dem som omhandler PHO.

Jeg kan omskrive Bravi`s innlegg med færre ord for å tydeliggjøre hans mening :
1 - Har du biotekaksjer = SELG !
2 - Har du ikke biotekaksjer = Heldiggris !

Mitt råd = Ignorer Bravi !

Biotek er forbundet med høy risiko, derfor er de underpriset inntil suksess er et faktum. Ingen andre sektorer kan oppnå like høy verdistigning ved suksess.
Risk-reward er derfor svært bra når det nærmer seg suksess. Fordel pengene på flere aksjer. Forvent volatilitet og bli sittende til oppkjøp.

Risk-reward (sortert rekkefølge) :
1 - PHO (Allerede i markedet med refusjon. I ferd med å erobre USA og verden)
2 - PCIB (3 divisjoner. Alle virker. FimaVacc klar for utlisensiering. De andre 2 blir klare om 1-3 år)
3 - Nano (Sender søknad om markedsadgang om 1 år. Stor oppside i Archer og DLBCL)
4 - TRVX (Lenger fra markedsadgang enn de andre)

Jeg ville fordelt pengene (%) 40/30/20/10
Om 3-5 år er du sannsynligvis langt rikere enn i dag.

"I ferd med å erobe verden"

The world includes Europe? They have been conquering Europe for over 10 years and they earn peanut revenue and no profit

Words like "erobe verden" should be enough to warn any sane man that he takes what he reads on this shit soup of a forum with a big pinch of salt.

Aren't we supposed to rest 60kr today?

Reality bites the ass of those that talk shite
Redigert 16.05.2019 kl 07:54 Du må logge inn for å svare
m73102
16.05.2019 kl 08:17 901

En som verken klarer å lese en Q1 rapport (PHO hadde visstnok bare utplassert 3 scope), heller ikke skjønne innholdet i den og hvilke vei kursen vil gå (kursen skulle vært i kr 35 etter Q1), har ingen interesse å diskutere de fundamentale forholdene i PHO, kommer med ubegrunnede påstander - som helt klart har en agenda om å få lavest mulig inngang - hvis ikke det gjør at varsellampene lyser??


Når Powergutt sammenligner Europa med USA vet han godt at forutsetningene er totalt forskjellige ettersom PHO er bundet til en avtale med Ibsen (et mellomledd) i Europa. Om man vil kalle ham en løgner eller bare uhederlig er opp til dere å bedømme.
Men en slik oppførsel burde være nok til å ignorere alt han skriver. Han er ganske enkelt ikke ærlig.
16.05.2019 kl 08:39 843

Blir spennende å se hva Norne konkluderer med denne gang, de har jo lovet en oppdatert analyse den nærmeste tiden.
Og det slår meg at når en sjekker deres analyser dag for dag så gir dem tommel opp(kjøp), sirkel (Hold) og tommel ned(selg).

PHO gav dem tommel opp symbolet allerede på tirsdag så nå er det bare å vente at kjøpsanbefalingen kommer med oppjustert kursmål. Om dette blir justert til NOK 63 eller NOK 68 betyr egentlig fint lite da de vil måtte justere opp flere ganger den nærmeste tiden.

Impressive US growth leads to strong 1Q figures
Photocure reported better-than-expected 1Q figures this morning, which
might lead to some upward revision in our estimates as well. Our Hold
recommendation is under revision.
Better-than-expected 1Q figures
Photocure (PHO) released its 1Q19 report this morning. Hexvix/Cysview
sales of NOK 51.4m were 9% above our NOK 46.9m estimate. Sales in the
US, Nordics and Europe (ex. Nordics) were all slightly above our estimates
and the company highlighted that 1Q was a record quarter by revenues and
number of units sold. This led to EBITDA of NOK -1.5m and EPS of NOK -0.23
vs NOK -6.6m and NOK -0.34 expected by us respectively.
52% revenue growth in the US (in USD) is impressive
We were expecting growth in US to be 37% in 1Q19 and for it to pick up
going forward. Still, PHO managed to beat our expectations with 52%
growth, which is impressive. Notably, installed base of blue light
cystoscopes (BLCs) increased by 14 during the quarter to 171 (11 flexible
ones). Thus, the company comfortably reiterated its goal for 2020 sales in
the US to reach USD 20-25m (USD 24m in our model). Also, expectations for
significant continued revenue growth

Estimates might be raised a bit and Hold recommendation under review
Following the strong 1Q report, we are likely to increase our estimates
somewhat. Growth in the US continues to be high, which is key for the
company to reach its 2020 goals and to realize the longer-term revenue and
profit growth opportunities. Our current Hold recommendation is under review
having in mind the recent fall in the share price and the strong 1Q report.
Redigert 16.05.2019 kl 08:42 Du må logge inn for å svare

Nærliggende å kalle ham uintelligent kanskje? Bruker livet sitt på å baisse en aksje som han selv ikke eier!

Pho bør ligge i porteføljen. Det globale farmasimarked vil styrke seg fremover uansett. Økt befolkning og eldre er et voksende marked.

Ser greit ut dette. Men hvis en tenker kortsiktig på sine PHO -aksjer og ikke har så altfor mye er det trolig lurt å ta en pause i aksjen .
16.05.2019 kl 08:58 795

Til bravi,
Synes rett ut at det er en skam at noen som kan skrive så bevisste/bestemte og ikke minst negative innlegg ikke engang har satt seg inn i og lest/hørt Q1.
Det er et minimum av hva man kan forvente synes jeg.
Men opplagt, er det snakk om noen tusenlapper investert i selskapet er det forståelig, men har en investert endel er det ikke forståelig.
Du er opptatt av at selskapet har nyhetstørke mellom hver kvartalspresentasjon(som selvsagt bare er nonsens) og så gidder du ikke engang å få med deg den store happeningen en gang i kvartalet?
Jeg konkluderer med at du kun basert på ditt siste innlegg eier en lyttepost i PHO and thats it.
Redigert 16.05.2019 kl 09:01 Du må logge inn for å svare
rockpus
16.05.2019 kl 09:12 756

bravi

"-Ingen informasjon mellom Q presentasjoner betyr dårlige nyheter, selg før Q presentasjonen.
-Begynner selskapene å sende ut positive meldinger og kursen går opp, ha fingeren på salgsknappen, da er det like før det meldes emisjon."

Din depressive holdning gir latterlige utslag. Ingen nyheter: Selg. Positive nyheter: Selg. Hvorfor i all verden har du aksjer i denne sektoren??
mofi1
16.05.2019 kl 09:14 747

Kan være skummelt å kalle andre uintelligent, det kan fort slå tilbake på en sjøl!
16.05.2019 kl 09:34 687

Dessverre er vi plaget med stor gjennomtrekk i denne aksjen, spesielt blant de minste aksjonærene.
Når en trekker bort de 50 største aksjonærene så sitter de resterende aksjonærene med et snitt på ca. 3200 aksjer hver seg.
De store har redusert med ca. 250k siden desember(tatt i betraktning at MW skylder Fondsfinans 172k). Så det er ikke de store som kødder det til.

Nei, la oss for guds skyld håpe at en eller helst to eller tre større amerikanske eiere kommer inn slik at vi kan få justert ned antallet aksjonærer.
Jeg ønsker heller en kamp om å få tak i aksjene og slik er det ikke nå.
Redigert 16.05.2019 kl 09:40 Du må logge inn for å svare

Har og etterlyst analyser fra seriøse meglerfirmaer, men skjønner at slike som DNB vil ikke ta i aksjen sikkert for lav omsetning, få aksjer tilgjengelig bare 21 mill aksjer totalt. Jeg tror etterhvert blir det ikke nok aksjer til alle som vil inn og at vi derfor vil få en kraftig stigning. Etter å ha tenkt på dette med analyser tror jeg nå at i øyeblikket er vi tjent med at vi i ro og fred kan plukke aksjer til en gunstig pris.
God 17 mai til alle aksjonærer i PHO

Mofi1
I gen fare. Idiot-toppen er i henhold til orakelet DTT allerede opptatt......av meg.
Ha en strålende 17 mai! 22 grader og sol i Bergen! Og i kveld er det fullt liv på stadion!
rockpus
16.05.2019 kl 09:36 680

Tror det er mange som gjør en fatal feil når de bedømmer kortsiktig potensial i PHO. De fokuserer alt for mye på når selskapet kan vise overskudd. I dag verdsettes selskapet til rundt 1 milliard. Til sammenligning verdsettes Nano til over det dobbelte og NEL til 10 milliarder! NEL forventer ikke overskudd før om mange år. Mye lenger frem i tid enn det som er forventet i PHO! Samtidig vet vi at PHO med de inntekter de har på sin behandling faktisk vil få et enormt overskudd når volumet passerer et bestemt nivå. Så langt har jeg dog ikke sett tilsvarende regnestykker for NEL. Det er et selskap som genererer enorm omsetning, men der ingen ennå har vist om marginene er gode nok til at omsetningen vil resultere i et betydelig overskudd.
Sammenligner vi PHO med andre farmaselskaper, så blir ikke saken mindre merkelig. Andre farmaselskaper har omtrent 0 i inntekt og lever på drømmen om en gang komme i mål Sagt på annen måte, når f.eks. Nano er ferdig utviklet, så starter prosessen med salg som innen et bestemt tidsrom skal ende med overskudd. PHO er for lengst ferdig med utvikling, og er godt i gang med salgsprosessen.
Poenget er: At ikke markedet i større grad allerede verdsetter PHO som det vekstselskap det faktisk er, skyldes en trist forhistorie med mange skuffelser. Det eneste som nå skal til, er at markedet innser at den nye ledelse klarer å utnytte sin fantastiske posisjon. Da vil markedet verdsette PHo ut fra fremtidsutsikter, og det vil da selvsagt ikke bety noe som helst om overskuddet kommer i 2019, 2020 eller 2021!
Hvorfor skal vi i større grad fokusere på dagens underskudd i PHO enn vi f.eks. gjør i NEL og Nano??
Sist men ikke minst: Hvor mange emisjoner er i vente for NEL sammenlignet med PHO??

God 17 Mai til alle and sundry.

The slow drip down continues. Instead of the 60kr predicted by a hausser with no clue, it looks like we may close this week closer to the day before Q1 than after it.

Looks like people just ain't got the patience for this

NANO prises på forventninger. PHO prises på brutte forventninger. PHO var priset over tre ganger så høyt som idag da prisingen var basert bare på forventninger.
Noe lignende vil kanskje også skje med NANO om veien til lønnsomhet blir like lang?

Jeg har aldri plassert noen på toppen av idiot-lista.
Det har "noen" klart helt av seg selv.

Selvinnsikt????

ROCKPUS, what is your explanation as to why PHO is priced so "cheaply" ??

Ingorance on behalf of the investors? Patent about to expire? Competition coming in an stealing the show before they start making money? One trick pony? Proven track record of failing to successfully commercialise a product an make profit? rising sales costs and incredibly difficult sales environment with a long lead time and work intensive follow up?

What is the reason? Everyone keeps on telling us how big PHO is going to be and how much money they are going to make. No one really tries to explain why it is priced at less that 1 millard kr and why the share price is as "low" as it is with virtually no volume at all.

Is the answer that a select few people (10-15) on HO are the only ones who see the light?

If you look at Norne and Edison, two medicla stock analysts they are not predicting 1900kr kur POTENSIAL. Why not?

Some answers to these questions would perhaps allow a more serious discussion rather than seeing crap like 60kr by weeks end, 250kr within 6 months, ketchup effect and mass explosion upwards after q3.
mofi1
16.05.2019 kl 10:07 578

Man må være tålmodig i denne aksjen. Problemet for en del av skribentene her er at man til stadighet tror at nå, nå skal vi til 60 - 100 - 500 i løpet av noen dager - uker - måneder. Dersom det da ikke skjer, er det selvfølgelig noe galt med ledelsen, selgerne eller markedet. Det slår dem ikke at det kan være noe galt med analysen. Dette tar tid, guidingen sier det jo krystallklart, man er i en etableringsfase, og markedet vil se hvordan det går før man spretter champagnen. Da hjelper det ikke at noen kan føle at det er urettferdig i forhold til andre aksjer.
16.05.2019 kl 10:08 574

Det som bekymrer meg mest av alt er den lave omsetningen og manglende interesse for hele farmasi sektoren.
I DNM sin fane"helsetjenester" er det 14 selskaper.
Idag er det omsatt for 1,1 mill i PHO mens de andre 13 tilsammen står for ca. 1,7 mill.
Det sier det meste om hvor sektoren som helhet står i finansmarkedet.
Ikke rart Schneider vil søke opptak på en annen børs.

Toppen av frekkhet er nå Jugern ber om «serious discussion», Jeeeeezez 🥴

"-Kommer du engang over et selskap som tjener kr uten at det er galopperende utgifter, hold på aksjene, da kan du være med på oppturen inntil selskapet blir oppkjøpt. (Pr. i dag er det ingen slike biotek selskaper på OB som jeg vet om)."

Hva med Medistim (MEDI)? Aksjen har gått 1300% i samme tidsrom som PHO har fallt nesten 70%. Men MEDI har ingen følgere på Hegnar.

NAVA er også et spennende selskap i denne sektoren som har unngått å tiltrekke seg oppmerksomhet fra de største "smartingene" på Hegnar.
Kurs opp 80% hittil i år. (PHO -4%)
focuss
16.05.2019 kl 10:18 542

Bravi
Som vanlig mye rart du kommer med. Du mener altså at grunnen til at ikke PHO kursen går bedre er at de ikke slipper informasjon mellom kvartalsrapportene.
Om dette skyldes at du lyver eller om du ikke følger med skal jeg ikke mene noe om. I perioden du sier at intet nytt, så kom altså PHO med den nyheten at BLCC pasienter LEVER LENGRE enn andre pasienter. At dette ikke betyr noe for deg sier mye om deg som biotech investor. Av alle mulige meldinger så er dette den beste melding noe biotech selskap kan komme med.
focuss
16.05.2019 kl 10:36 489

Kreftmedisiner prises gjerne til ca 100000 usd per måned livsforlengelse. BLCC Cysview er trolig det rimeligste livsforlengende produkt på markedet.
Cevira bruker samme stoff som Cysview men der terapeutisk. Det gjenstår å se om PHO får noe ut av dette produktet som er klar for å starte registreringsstudiet dersom noen vil finansiere det.
16.05.2019 kl 10:39 482

Deprimerende å registrere hvor enkel jobb MW har fått.
rockpus
16.05.2019 kl 10:43 475

En annen sak som slår meg på disse PHO trådene: Er det ikke en mellomting mellom 1900 kr og kursnedgang??
Selv om regnestykker faktisk kan vise et salgsvolum som gir inntekter som forsvarer kurser på flere tusen, så må det da være interessant nok om en aksje kun stiger opp mot 100% innen rimelig tid? Det virker ofte som om noen tror at kursnedgang fra dagens nivå er eneste alternativ til disse drømmekursene! Slik måte å regne på hører mer hjemme i selskaper av typen Nano. Der er det jo faktisk enten eller.
I PHO går det derimot sakte men sikkert mot mer og mer salg.
m73102
16.05.2019 kl 10:45 469

Thepower - du, som nylig valgte å gå inn i NEL, får stille deg akkurat de samme spørsmålene ift NEL... Gå tilbake til HO for litt over 1 år siden - hvor mange skrev om NEL da (sml med i dag)? Hvor stor omsetning var det i NEL for 1 år siden sml med i dag? Er ikke hele hensikten å gjøre en grundig vurdering - finne de "bortgjemte perlene" før alle andre - og før kursen har steget med 200-300 %...). Her må en selv vurdere om dette nettopp gjelder PHO - men akkurat de samme spørsmålene/ argumentene du stiller hørte jeg om NEL....

Det du skriver om at det (fortsatt) er få som skriver om PHO - at PHO er priset til under 1 mrd - mener jeg, etter mine egne vurderinger av selskapet og det PHO nå nylig har oppnådd og fremtidsutsiktene, tilsier at PHO er latterlig lavt priset og ansett for å være et kraftig kjøpssignal. Men ALLE må selv ta sine egne valg.

Når det gjelder Norne/Edison - det som er av interesse er at vi ser at de (allerede nå) har økt kursmålet (som ikke må forveksles med kurspotensialet) - og det virker også som at Norne (igjen) etter siste Q1 kommer til å øke kursmålet. Jeg tror heller ikke det blir siste gang.

ThePower - det er flere som har forsøkt å få til en seriøs diskusjon med deg (ift de fundamentale forholdene), men det har du aldri vært interessert i (og jeg skjønner det godt, når en leser hvor mye du har satt deg inn i PHO). Du kritiserer andre på HO for å villede... les igjennom dine egne innlegg de siste dagene....Jeg lurer veldig på hva du legger i en seriøs diskusjon....

Det var rette ræven som feis! ;-)
Og du predikerer selvinnsikt?! Du har da verken innsikt eller selvinnsikt og slik du oppfører deg tviler jeg på at det er noe særlig håp at du får det heller. Sorry to say.
Redigert 16.05.2019 kl 10:53 Du må logge inn for å svare
focuss
16.05.2019 kl 10:58 442

Rockpus
Du kan få hvilket kurs mål du vil, det er bare å velge den markedsandel du ønsker. Nå har Edison og Norne kursmål i området 54-57 basert på ett urealistisk lavt peaksale. Deres kursmål skal trolig oppdateres nå etter Q1. Norne har uttrykt at de er imponert over Q1. I det siste har Schneider vært tydelig på at målet er ny SoC i USA. Skal analyse selskapene legge inn den forutsetningen så vil de få så høy kurs at de neppe vil ut med det. Det de kunne gjort er å legge inn en risikoveid faktor for å beregne verdi ved suksess hvor suksess er SoC. Dette på samme måte som utviklingsselskap bruker LOA så kan de bruke LOS.

La oss si at de definerer suksess som 20% markedsandel. Hvis de da legger inne en LOS på 10% så ender de opp med en kursmål på 190 kroner. Tror de på at BLCC blir ny SoC så vil jeg tro de velger en høyere markedsandel enn 20%
focuss
16.05.2019 kl 11:01 437

At LOS er større en 10 % (sannsynlighet for at BLC Cysview blir ny SoC) tror jeg mange vil være enige i at er konservativt.
rockpus
16.05.2019 kl 11:10 416

focuss

Jeg har ingen innvendinger mot dine kalkyler. Jeg etterlyser kun at dersom flere hadde fokusert mer på sannsynlighet for mer "normal" kurspotensiale, ville vi unngått mange motreaksjoner mot det største potensialet. Vis meg en eneste god grunn til ikke å kjøpe på dagens nivå, selv om man ikke klarer å tro på f.eks. 1000 kr!
Når man nekter å tro på potensial for f.eks. en tidobling, da reagerer man med å ikke kjøpe på dagens nivå. Hvor er logikken i det??
focuss
16.05.2019 kl 11:15 401

For å bygge videre på tanken ovenfor så betyr det at markedet nå priser PHO sin sannsynlighet for å nå 20% markedsandel til ca 2,5%. Så får man se på hva behandling med BLCC medfører, hva FDA, AUA,Medicare og pasientene mener og ta stilling til om de mener en sannsynlighet på 2,5 % er realistisk. I den vurderingen bør man også ta med seg Schneider og selskapets målsetning om å bli ny SoC. Bør kanskje også ta med seg at det er et par såkalte Top American Cancer Doctors har vært ute og utalt at BLCC bør ta hele markedet. Alle bør få tilbudet.

What I find interesting is that all it takes is one day with a reaction up and suddenly PHO will explode again.

I wrote what I wrote and was "latterliggjørt" because of it, The point is we have lost almost all of the "oppgang" after Q1 and we are almost back to where we started.

People like Scoopfinder saying "you have missed the boat this time...." I have missed no boat.

This is pump and dump time. OSE up 1%. PHO down 5%.

Dont worry, there is no train leaving teh station anytime soon and if you are honest with yourself you know that to be true.

The reason no one is buying is that there is no incentive to buy now. They could buy in a years time at the same price and in the meantime make some money on other stocks. I certainly doent want a couple of million sat around in PHO for the next year. Trade it? yes. Sit and wait like a stiff? No thanks.

Redigert 16.05.2019 kl 11:26 Du må logge inn for å svare
focuss
16.05.2019 kl 11:25 378

Rockpus
Jeg er enig med deg. Dette beryktede regnestykket kom opp når jeg tidligere var aksjonær i Nano, kursen var høy, og biotech ekspertene operert med svært høyt potensiale i Nano. Så kom fase 3 studiet til PHO ut og for å vise Nano folket at potensialet faktisk var like, eller vel så høyt i Pho så produserte jeg det regnestykket.
Det fikk meg til å selge alt i nano da jeg ikke hadde tillit til ledelsen der, og gå inn i PHO. Timingen ble for meg god da salget på Nano ble gjort til ca det dobbelte av dagens kurs og inngangen i PHO helt nede mot det halve av dagens kurs. Nå har jeg i imidlertid kjøpt mye mer slik at mitt snitt er midt på 30 tallet. Så hører det med til historien at jeg ikke greide å ergre meg veldig av at Nano ledelsen måtte skiftes ut da løgnene ble for mange og for åpenbare.
Redigert 16.05.2019 kl 11:27 Du må logge inn for å svare