Strongpoint nr. 4-19 Klar for vekst. Nytt internasj. samarbeid.


Tidenes resultat ble et faktum i Q1 2019! Aksjeprisingen deretter kommer selvfølgelig. )

Og nå også internasjonalt samarbeid med Reflexis.

Lær mer om Reflexis på https://www.reflexisinc.com

Og:
https://web.cvent.com/event/96dd680f-f6bc-43c9-ad5b-d5a99e6a1023/summaryhttps://www.strongpoint.com/no/

Q 1 2019
http://coxit.net/strongpoint/Webcast/index.html

Forrige lenke :
https://forum.hegnar.no/thread/26626/view
Redigert 13.05.2019 kl 16:09 Du må logge inn for å svare

Jeg limer inn innlegg fra Rosenthal fra forrige lenke:

HitIT skrev News: https://www.strongpoint.com/news/strongpoint-and-reflexis-systems-partner-in-the-nordic-countr..
Her er en oversettelse:
StrongPoint knytter seg sammen med Reflexis, bransjeleder i sanntidsbutikkoperasjoner og arbeidsstyringsledelsesløsninger, for å forfølge muligheter i Norden og Baltikum. Ved å samarbeide med Reflexer i disse regionene, vil StrongPoint utvide sin produktportefølje med best-in-class Real-Time Task Management og Workforce-løsninger, noe som forenkler butikkoperasjoner, optimaliserer arbeidskostnad og forbedrer butikkutførelsen. Dette partnerskapet vil gjøre det mulig for StrongPoint å oppfylle kundens krav til å holde kostnadene nede og vil låse opp potensialet til å bli konkurransedyktig i dette nye feltet og generere vekst for fremtiden. Refleksis verdi proposisjonen komplimenterer StrongPoint i systemløsninger, og vil bidra til å låse opp nye brukssaker som støttes av en overbevisende avkastning på investeringen.

Jacob Tveraabak, administrerende direktør i StrongPoint, sier om det nye partnerskapet: "Arbeidsstyring (WFM) og Real-time Task Management (RTFM) -løsninger er høyt oppe på våre kunders agenda, da marginene i butikken er presset, og lønnskostnad er den mest betydelige kostnaden vare for butikker etter COGS. Reflexis 'store kundebase og akselerert kundevekst gjør det til markedsleder takket være deres robuste løsning og forpliktelse til kundesuksess. Sammen tror jeg at vi vil kunne gi våre kunder store besparelser i årene som kommer. Det er ingen steder i verden hvor lønnskostnader er høyere enn i Norden. WFM / TFM representerer et nytt område for Strongpoint, og vi vil bruke vår posisjon i markedet for å lykkes med Reflexis i fellesskap her. Dette er også en mulighet for oss å utvikle våre ferdigheter i dette spennende nye området og for å skape vekst for fremtiden. "

"Vi er glade for å samarbeide med StrongPoint for å bringe Reflexis 'løsninger til forhandlere i Baltikum og Norden," sa Brett Walker, VP Global Alliances, Reflexis. "Vi har sett enestående global etterspørsel etter våre realtidsbutikkoperasjoner og arbeidsstyringsadministrasjonsløsninger som forhandlere forfølge digital transformasjonsstrategier som forenkler arbeidet til butikkansvarlige og medarbeidere. Å ha en partner som StrongPoint, med dype røtter og et sterkt rykte i disse markedene, vil akselerere vår evne til å tilby komplette detaljhandelsløsninger når vi utvider. "

Om Reflexis Systems, Inc.
Reflexis er den ledende leverandøren av real-time store operasjonsløsninger som har blitt valgt av mer enn 275 globale forhandlere, med 6 millioner tilknyttede selskaper, for å forenkle butikkoperasjoner, optimalisere arbeidsutgifter og forbedre butikkutførelsen.

Reflexis ONE-sanntids arbeidsplattform hjelper forhandlere med å forenkle butikker og forbedret linjeplass for felthåndtering, noe som resulterer i betydelige tidsbesparelser, nøyaktig utførelse og en overlegen kundeopplevelse.

Reflexis Systems, Inc. er privateid og har sitt hovedkontor i Dedham, Massachusetts, og har kontorer i Atlanta, Columbus, London, Düsseldorf og Pune (India), med ytterligere salgstilsted i Europa og Latin-Amerika.
Redigert 13.05.2019 kl 14:12 Du må logge inn for å svare
Collin
13.05.2019 kl 14:19 4321

Fantastisk godt nytt sammen med alt det andre som skjer, enda en ny salgskanal og som går begge veier. Hadde NEL inngått avtale med bensinstasjonen der på øvre Dokka, så hadde kursen gått 10%, i Strong blir det hele bare et gjesp og fortsatt ned. Det presteres jo hele veien og vinnes nytt terreng hver eneste dag nær sagt. Når skal tilliten vende tilbake?
bernes
13.05.2019 kl 14:23 4312

Er en strategisk avtale.
Kunne jo starte med en børsmelding om dette når det ikke er kontrakter å melde.
Hvem leser hjemmesider annet enn spesiellt interresserte?...

Jeg tolker avtalen som at STRONG vil videreselge løsningene til Reflexis, ikke omvendt. Avtalen vil ha hatt en høyere verdi hadde det vært omvendt.
Redigert 13.05.2019 kl 14:38 Du må logge inn for å svare
Collin
13.05.2019 kl 14:40 4278

jeg tolker det som et toveis samarbeid, vi får få en utdypning. Uansett ikke negativt å ha enda mer å selge for Strong.

"Vi er glade for å samarbeide med StrongPoint for å bringe Reflexis 'løsninger til forhandlere i Baltikum og Norden," sa Brett Walker
Collin
13.05.2019 kl 14:45 4265

Ok, men de burde da se på å få til et toveissamarbeid.

Dette vil nok gi synergieffekt. Et nettverk og døråpner i bl.a. USA. Og raskere utrulling av C. & C. for netthandel, i tillegg til andre Strongprodukter.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=53&v=7J6Q7URDR0s
Redigert 13.05.2019 kl 16:34 Du må logge inn for å svare
Collin
13.05.2019 kl 19:16 4088

Nytt innsidekjøp, men lite som følge av lav omsetning. Utrolig irriterende at vi ikker er på 13-14-15 tallet og at vi korrigerer ned fra latterlige nivåer.

Det blir skikkelig kjedelig på børs hvis man kun sitter med Strong. Ikke sant?

Innlegget er slettet av Collin

Aksjen er kanskje "sliten"?
Eller er det fokuset på Pho og Pcib og NEL , og raske klipp og eller "enorm fortjeneste" som tar oppmerksomheten? Eller stadig salg fra noen som absolutt skal ut.
Selskapet, eller ledelsen, er ihvertfall ikke slitent, det vet vi jo.
Det virker som om de er på hugget, som en ungdom, hele tiden.
Hvilke (andre ) aksjer kan man låne i bank til, og allikevel gå med overskudd, pga. jevnt, sikkert, utbytte?

Børs var vel opprinnelig noe, et sted, man kunne INVESTERE i nasjonens næringsliv & industri, for å være med på å bygge om denne og nasjonen.
Slik sett er Strong en ideell aksje/selskap. Oppbyggingen fortsetter, ledelsen er til å stole på og utbytte følger en stødig oppbygging.
Dessverre er børs mer & mer blitt trading og spekulasjon, der de "smarte" skal være "smartere" enn de man lurer. Og noen prøver å lure de "smarteste", for å være smartest. I en evig dans, der man vinner & taper på hverandre. Ikke på selskapets vekst.
Men Strong er til å stole på, også deres produktportefølje.
Redigert 13.05.2019 kl 20:45 Du må logge inn for å svare
Collin
13.05.2019 kl 20:39 4010

Orker ikke dette maset mer og tullball på dette fora. Jeg øker i Strong over tid, i motsetning til visse andre som selger flere hundre K, og det forbigås i stillhet. Skrur av uansett nå en periode da jeg skal til USA en tur. Lykke til!!!

Det kalles "overføring", Collin. ;-)
Når egen "sliten", legges på andre, - eller et selskap.
Og det tar lengre tid å bygge et selskap, enn det man ofte tror på Ho. Det vet de fleste som har prøvd i virkeligheten.
Oppriktig; god tur. Velkommen tilbake.
Redigert 13.05.2019 kl 20:54 Du må logge inn for å svare

Ha en fin tur, Colllin. Vi skal passe på SP for deg mens du er på reise!
Hmm, internett er da ganske utbredt i USA, I presume.
tunktee
13.05.2019 kl 22:08 3919

God tur tjommi, håper du får ladet batteriene og kommer hjem med friskt mot! 🤗

Forrige ukes endringer på topp 50:

Verdadero AS økte med 28 987 aksjer
Avanza bank AB økte med 10 231
John Inge Panduro Skogen økte med 5 700
Skandinaviska enskilda banken AB økte med 4 858
Bernhard Næss økte med 3 900
Nordnet livsforsikring AS økte med 3 851
Nordnet bank AB økte 3 050
Morgan Stanley økte med 2 755
Per Einar Ugelstad økte med 845
J.P. Morgan økte med 278

Totalt økte topp 50 med 64 455 aksjer


Swedbank AB reduserte med 5 000
Svenska handelsbanken AB reduserte med 504

Samleposten «øvrige investorer» reduserte med 58 951 aksjer.

Totale reduksjonsposter gir samlet 64 455 aksjer. Dvs. at «regnskapet» denne gangen går opp. De savnede aksjene fra tidligere har vi fortsatt ingen forklaring på.

Forøvrig har det den siste uken vært en god del høyere omsetning enn det det ser ut som her, men da har vel det vært poster utenfor topp 50 både på kjøp og salg siden som har utjevnet hverandre.

Redigert 13.05.2019 kl 23:40 Du må logge inn for å svare
100%OSE
14.05.2019 kl 09:14 3723

Takk elektrikeren. Setter pris på oppdateringene du deler. Får håpe nedsalget straks er ferdig. Har egentlig nok, men klarer ikke å la være, så får se om jeg får plukket litt idag.
olavgg
14.05.2019 kl 10:23 3655

For meg virker det som om det var endel småfisker som kjøpte på tallene og håpte på kjapp gevinst og nå selger alle seg ut med tap.
STRONG er ikke for de som er ute etter kortsiktig gevinst.

Innen 5 år så tror jeg vi kan nærme oss 1kr i utbytte, da vil kursen være noe helt annet også.

Jeg tror det blir 1 NOK i utbytte før det har gått 5år.
Collin
14.05.2019 kl 13:17 3533

Så vis at du har trua med å kjøpe tilbake litt av de mange hundre k aksjene du har solgt stifinner kan jo være en ide?

Jeg sitter på de jeg har, foreløpig, og det bør vel vise at jeg har trua. Jeg satser imidlertid sterkt på Pcib og, ikke minst, Photocure. Sistnevnte blir snart et utbytteselskap, om det ikke er solgt før den tid. Skal man ha et relativt trygt biotekselskap i sin portefølje så anbefaler jeg Photocure.
Collin
14.05.2019 kl 16:05 3436

Photocure er greit, PCIB er binært. I Strong så kan ikke selskapet kjøpe mer aksjer enn maks 50% av dagsomsetning. Derfor er det viktig at vi får volum i aksjen slik at de som vil ut kommer ut. Ditt kjøp ganges med 0,5 av selskapet opp til 200K. Ny innsidemelding i dag, bare vent å se.

Edit: jeg jobber fortsatt med å finne de forsvunnede aksjene og er nære en løsning (håper jeg).
Da har jeg fått svar, og det skjer noe spennende i kulissene her nå tror jeg... Aksjene som mangler vil komme på plass etterhvert er svaret.
Redigert 14.05.2019 kl 16:33 Du må logge inn for å svare

Jeg vil påstå at Pcib ikke er binært, men det har jeg ikke tenkt å begrunne på en SP-tråd.
Venter spent på hva som kommer, Collin!
Collin
14.05.2019 kl 17:45 3355

Kristian Falnes, gammel Skagentraver og svært dyktig forvalter har kjøpt seg opp i Strong. Supre nyheter!!! Kommer tilbake med mer. Er på farten.

StrongPoint ASA: Mandatory notification of trade

StrongPoint ASA has today bought 8 736 own shares. The price for the shares was
NOK 9,708. New holding is 121 829 shares, 0,3 % of the outstanding shares.

The shares were purchased in accordance with the stock exchange notice issued on
26 April 2019 regarding buy-back of 200 000 own shares.

For additional information please contact:
Hilde Horn Gilen
CFO, StrongPoint ASA
Phone +47 920 60 158
Collin
14.05.2019 kl 21:02 3168

Da har jeg brukt god tid med kontofører i Nordea i dag og de har gitt ypperlig service. Jeg skal gå noen runder med det jeg har fått av opplysninger og så kommer jeg eventuelt tilbake. Kontofører og jeg har en foreløpig konklusjon, men den har et ellement av spekulasjon, og det har jeg brent meg på tidligere. Det er svært positivt om det vi har funnet ut stemmer. Lar det være med det foreløpig. Vedrørende Falnes er nok ikke dette helt nytt, men vi har bare ikke fanget han opp før nå. 116K har han kjøpt forøvrig. Falnes begynte med aksjer som 15-16 åring tror jeg det var? I en tid uten Internett. Svært dyktig kar, og han kjøper verdi og har vist teft. Alle her kjenner jo den gamle filosofien til Skagen?..
Krosta
14.05.2019 kl 21:08 3156

Veldig interessant og bra jobbet Collin! Takk for at du deler informasjonen du graver fram.
Collin
14.05.2019 kl 22:19 3109

Det er noe som ikke stemmer her, men ser ikke ut til at vi kommer noe videre akkurat nå. Bare å hive ut på best for de som synes det er artig hobby...
Edit: hvilken annen aksje på Oslo Børs ville ha null interesse fra kjøpere dagen etter at det er kjent at bjellesauen Kristian Falnes er aksjonær? Og, samtidig hvem i huleste selger utømmelig på bunn? Men, det er ikke utømmelig og i dag får vi nytt innsidekjøp... Tømmes sakte men sikkert.

For hver tusen du kjøper for kan Strong kjøpe for opptil 500 kroner. Så se å få ræva i gir å tøm ut siste rest. Er det ingen igjen med trua? Eller flykter hele gjengen over i PCIB?
Redigert 15.05.2019 kl 09:53 Du må logge inn for å svare

Skagen vekst var store i SP, men vet vi når Kristian Falnes kjøpte selv? Da han gått ut og Skagen startet nedsalgene, eller er det nå? Jeg har alltid likt filosofien hans. Og Skagen vekst var jo en lang periode et veldig godt fond. At jeg har flere aksjer enn han gir i hvert fall meg litt selvtillit åp at jeg kan ha gjort noe rett i mine vurderinger.

Så er det litt omsetning i da og vi får ny børsmelding om tilbakekjøp. Med tempoet nå er det trolig slutt på tilbakekjøpene ved månedskifte eller litt senere. Bare la oss slippe unna bjellesauene som bare er ute etter en kjapp en.


Gurleif
15.05.2019 kl 16:38 2811

Kristian Falnes AS hadde 115 878 aksjer i Strongpoint ved utgangen av 2017 (økte i 2017 fra ca 34 000 året før) ifølge Skatteetatens aksjonærregister.https://www.aksjeeiere.no/owners?page=3&q=KRISTIAN+FALNES+AS&year=2017
Hvis han har 116 000 aksjer nå, så har han i alle fall ikke økt gjennom 2018 og 2019.

Takk, Gurleif. Da er han langsiktig som mange av oss, men setter nye penger i andre papirer. JEg tror ikke han har økt. Da er top 50 neste. Så har han mye kontanter igjen i følge avisene de siste dagene. Gjør det godt i investeringene sine også. Så skal ikke jeg råde eller spekulere i hva han burde gjøre videre. Men kanskje ta et jafs?:)

Dette er ikke så verst:


StrongPoint ASA: Mandatory notification of trade

Morthen Johannessen, chairman of the board of StrongPoint ASA, has today
acquired 30.000 shares to an average price of NOK 9,8501 through his fully owned
company Motri AS. New holding is 35.388 shares, 0,1 % of the outstanding shares.

The shares were purchased through Oslo Børs.

For additional information please contact:
Hilde Horn Gilen
CFO, StrongPoint ASA
Phone +47 920 60 158
Redigert 15.05.2019 kl 17:05 Du må logge inn for å svare
HitIT
15.05.2019 kl 17:08 2766

Meget bra, kommer vel melding om kjøp av egne aksjer senere i dag.
Lurer på hva dem som selger tenker på...
Collin
15.05.2019 kl 17:10 2759

Tenker ikke HitIT.
100%OSE
15.05.2019 kl 17:13 2754

Den var fin. Endelig litt volum på innsidekjøp. Må da snart være tomt på disse nivåer.
Rijeam
15.05.2019 kl 17:31 2738

Härligt! Nu börjar det likna något med lite volym på insiderköpen.
tunktee
15.05.2019 kl 18:26 2668

Ja, dette var et veldig positivt signal, for volumet utgjør vel mer enn det han er pålagt å kjøpe!?

Syns vi skal roe litt ned med å kalle selgerne tankeløse og diverse andre stygge ord.
Alle investeringer innebærer en risiko. Selger kan være en som ikke lenger ønsker den risikoen, det kan være en som ønsker å ta gevinst, eller det kan være at vedkommende trenger penger til en annen flott investering.

I det lange løp vil slike handlinger ikke ha betydning for selskapet vårt eller vår investering. (Så lenge vi er langsiktige.)
Collin
15.05.2019 kl 18:35 2665

T. politisk korrekt, nei det er jeg nok ikke. Jeg snakker fra levra. Dette nedsalget med volum i en aksjen som ikke tåler volum? Det er bare dumt. Og, når selgeren ikke er her inne, tydeligvis, så er det greit å lufte litt frustrasjon. Ingen har sagt hvorfor det skal være så bra å selge på dette nivået i en aksje som nettopp har levert det beste Q1 i historien og har flere muligheter enn noen gang.
tunktee
15.05.2019 kl 21:10 2560

Ser den Collin!
Men vi har en del er faring fra markedet begge to, og har sett mye galskap.
Få som skriker når kurser går bananas i bobler.
Markedet er ikke alltid rasjonelt, ta det vonde med det gode min venn 🙃
Collin
15.05.2019 kl 21:20 2547

T. Livet har lært meg å ta det onde med det gode, jada. Intill en grense er nådd... Nå er vi på den grensa og litt til. Hehe.
Skal forsøke å holde meg borte fra tastene, men er ikke lett, har noe som bare må ut gjennom fingrene og ut på nett. Huff.
Gleder meg til fortsettelsen og kommer til å skru av en stund nå,,, sa jeg for få innlegg siden så håper det går denne gangen. hehe.
God 17. mai. Skål. Kos dere.
JosMag
15.05.2019 kl 21:43 2507

300000 på bordet er ikke akkurat småpenger. Kommer strømmende med gode nyheter nå. Før eller siden må vel noen ta poenget...

Kona lærte meg noe for et par år siden. Ondt skal ondt fordrives. Hun tenkte trening og vonde skuldre, men noen ganger kan det være på plass med irettesettelse av uhørt "oppførsel",) Som ta gevinsten fra selger?

Ellers bør vi alle gjøre noen glad hver dag, men det er en annen skål. Og det gir mye tilbake.

Men vi skyter ikke noen som selger når vi ikke vet grunnen. Og hvem. Jeg var temmelig sikker, men har ikke peiling. Men er det ikke denene så er det den andre og akkurat det er ikke vår forretning uansett uenige om dårlig frem\gangsmåte eller ikke..

Forøvrig, Styreleder jeg har truffet, steg i min aktelse etter dagens innsidekjøp. Det hjelper SP i sitt tilbakekjøp og viser troen på selskapet jeg er ganske så sikker på at han har! i utgangspunktet!
Redigert 15.05.2019 kl 21:53 Du må logge inn for å svare
Collin
15.05.2019 kl 22:15 2466

Svarer på e-post her inne, (må løpe): jeg har sendt e-post til NON omhandlende eierandel så vet dere det.

Bra innsidekjøp i går og SP fortsetter oppkjøp av egne aksjer
Likevel er vi ned i dag !
Jaaaaa så smart av den som selger :)
Tror dere andre det er noen med en agenda !
En som ligger på salg for å presse ned kursen , dra med seg andre nervøse investorer eller investorer som er drit lei for så å plukke opp aksjene på lavere nivåer ?
Man kan jo saktens lure ?
Collin
16.05.2019 kl 09:20 2258

ingen på topplisten som selger så langt jeg kan se, det vil si at det er en eller noen under topp 50. Det er jo ikke ubegrenset med aksjer de har heller, og med rundt 500k i omsetning hver dag og det faktum at Strong så vidt har begynt å kjøpe av de opp till 200K de skal ha. Det sannsynliggjør at et kjøp på dette nivået er smart. Men, nå får noen andre vise trua enn meg og andre på tråden her som har kjøpt i bøtter og spann.
Redigert 16.05.2019 kl 09:23 Du må logge inn for å svare
LeifH
16.05.2019 kl 09:25 2240

Trur heller det er en større aksjonær som ikke bryr seg så veldig om noen kr, kanskje arv, kanskje andre ting. Men at folk er bekymret når det ikke akkurat tikker inn ordre, så skjønner jeg de som selger også. Men som jeg har sagt, burde komme en større pick by light ordre om det er en suksess.