En utrivelig tråd. Ikke-hyggelig. Jeg liker den ikke.
Bryr meg ikke. Jeg er mer interessert i fotball.

https://www.dagbladet.no/nyheter/en-av-fem-vurderer-rodt-i-sjokkmaling/71045170
Først trodde jeg ikke helt på det, det sier en formsterk Rødt-leder Bjørnar Moxnes, som flyr høyt på alle målinger inn mot partiets landsmøte i helga.

For å sjekke velgerpotensialet for eget parti har Rødt bedt meningsmålingsinstituttet Ipsos spørre velgerne om Rødt er et alternativ for dem, uavhengig av hva som er deres nåværende parti.

Hele 19 prosent av befolkningen svarer «ja»

30 prosent i Oslo
I Oslo er tallene enda sterkere for de røde – 30 prosent sier Rødt er et aktuelt alternativ i høstens kommune- og fylkesvalg, i Ipsos-målingen.
Redigert 07.05.2019 kl 23:58 Du må logge inn for å svare
børst
08.05.2019 kl 06:06 267

Jeg går inn for en to-statsløsning mellom Norge og Oslo.

En fotballkamp er ment å vare i to ganger nitti minutter. Tragedien Frp må vi leve med 24-7. Forresten en kanon kamp i går kveld. YNWA er bare en annen måte å si "Alle skal med". Man ser hva som virker.

Jøje meg, du bruker stor tromme.

Tragedien Frp må vi leve med 24-7.

Siden arneb starter en tråd dom hetser FrP, men unnlater å starte en tråd som hetser Rødt må man gå ut fra at arneb er en kommunist som tror på et utopia der alle skal «være like», men som ender slik kommunistiske land alltid gjør; i fattigdom og elendighet, med varemangel, svartebørshandel eller enda verre, terror, folkemord og konsentrasjonsleire.

En farlig mann denne arneb, håper PST følger med.
Redigert 08.05.2019 kl 11:38 Du må logge inn for å svare

Ja, Rødt er et ekstremt parti. FRP er et helt vanlig politisk korrekt parti på linje med Arbeiderpartiet. Det er fakta.

Hvorfor er du en ekstremist, ArneB? Er du faen meg så steike dum at du foretrekker et kommunistisk parti fremfor vanlige FRP?

Svar på spørsmålet, ArneB 5.0
dirken
08.05.2019 kl 20:16 194

Problemet til rødt er at de forfekter en nymotens kommunisme light som bare er noe nostalgisk tull. Det hadde vært noe annet om de hadde vært hard core stalinister. Da kunne man kanskje respektert dem. Og selvfølgelig, hadde de vært skikkelige titoister, kunne man endog stemt på dem. Sant? Sant.

Tullebukkene i Rødt utgjør én stemme på Stortinget. Tullebukkene i Frp sitter i regjering. Bare spør dersom du ikke helt ser forskjell på tullebukker.

Innlegget er slettet av ArneB 5.0

RØDT AP NrK SV MDG
80% tullebunker

I fremtiden er insekter det vi skal leve av. De vil få en mer positiv klang.

Jeg spør Dr Ruth eller den som vet,
Er insekter vegetar? mat?

Hva mener ArneB spesifikk ville bli bedre med AP bak roret? Tullebukker er godt fordelt i alle partier spør du meg.

Svært mye. Spesielt alle ordninger som bare gjør hverdagen vanskelig for de som ikke har ræva full av penger. Raseringen av kommunepolitikken grunnet AAP ville aldri skjedd med andre enn en borgerlig tulleregjering. Idiotiet med å splitte opp statlige selskap ville aldri skjedd i den grad som nå. Helsepolitikken en en farse. Nå frokost!
.777.
17.05.2019 kl 09:47 67

Vi må vel ha «ordninger» nok snart nå? Hallo. Det er kun 1,5 millioner som jobber over én time i uka i privateide bedrifter, og mange av arbeidsplassene er subsidierte der også, mens resten av befolkningen lever på og av diverse «ordninger».

Skal vi ha flere «ordninger» nå så kan vi vel like gjerne gjøre det skikkelig, sette formue og inntektsskatten til 100%, og overlate det fulle og hele ansvaret for livene våre til de imbesile karrierejegerne i politikken.

Redigert 17.05.2019 kl 09:48 Du må logge inn for å svare

Merkelig tråd. Hva er vitsen?

Idiotiet med å splitte opp statlige selskap ville aldri skjedd i den grad som nå.
Du er vel litt morsom nå:-))https://steigan.no/2017/05/salg-av-statlige-selskaper-de-rodgronne-17-de-borgerlige-13/Virkeligheten er heller omvendt.
Load
20.05.2019 kl 10:00 24

Bortforklaring eller fortielse kommer nok snart her, akkurat som at det ikke lengre snakkes like mye om hvor bra det var for norsk økonomi med import av rakettforskere, ingeniører og varme hender fra Afrika og Midt-østen.