PHO - Norne med ny anbefaling


Solid growth to continue, but much priced inWe downgrade PHO share to Hold again after a strong and justified rally lately. Our estimates were upped a bit and TP is increased from NOK 54 to NOK 56/sh. 1Q should show continuous solid growth, while quarters beyond are expected to be more impressive, but there is some uncertainty over European figures. Thus, we choose to stay neutral ahead of the report.

Simple market psychology. NEL will crash and burn soon, but not just yet.
SomSa
08.05.2019 kl 10:04 832


Ikke hør på alt PHO sier:

06.05.2019
" More than 81,000 individuals are diagnosed with bladder cancer in the United States every year, of whom 75% have non-muscle invasive disease."

https://www.urotoday.com/conference-highlights/aua-2019-annual-meeting/aua-2019-bladder-cancer/112219-aua-2019-flexible-blue-light-cystoscopy-with-hexaminolevulinate-provides-opportunity-to-finalize-diagnosis-and-treatment-of-non-muscle-invasive-bladder-cancer-in-the-outpatient-clinic-results-from-a-nordic-registry.html?fbclid=IwAR2pr-M7WKu7W8ZuxL3ca9mNoVnWVZSwdfbNogccaSmz7BTuhp0vilGntaYg

PHO sier selv:
By having better visibility and detection during initial examinations and resections, urologists can improve diagnosis and management of non-muscle invasive bladder cancer (NMIBC).
https://www.cysview.com/info-for-hcps/impact/

Obs, bare her forsvinner 25% pasient av grunnlaget som sår på PHO´s presentasjoner. Hva driver PHO med?

SomSa
Så når du skriver på den måten mener du altså at pasientene er ferdig diagnostisert når de kommer inn i systemet? Jeg har alltid trodd at BLC var et diagnosevertøy og at det er i etterkant av at pasientene har vært gjennom diagnostisering at man kan dele dem inn prosentvis. Så hva blir da galt? For meg synes det som at det som er galt er at du mener pasientene allerede er delt inn prosentvis hvem som har hva FØR de kommer inn til diagnostisering og møter BLC. Dersom det er slik, hvorfor har man diagnoseverktøy i det hele tatt?
SomSa
08.05.2019 kl 10:38 740


Etter min forståelse må alle pasienter undersøkes med White Light Cystoscopy og Blue Light Cystoscopy er et tilleggsundersøkelse. Med WLC kan man finne ut om pasienten har NMIBC eller ikke. Blue Light Cystoscopy skal heller ikke undersøke alle NMIBC pasienter.....

I morgen forventer jeg oppjustering av guidingen for 2020 + selskapet skal levere overskudd i 4Q 2019/1Q 2020 + salget av skop går som hvetebrød dersom de siste fantastiske nyhetene skal ha troverdighet. Hvis Cysview er så fantastisk som urologer hevder og pga økt antall skop i drift i 1Q 2019 må salget økes minst med 35% i forhold til 4Q 2018. Ikke la deg bli lurt hvis PHO sammenlikner 1Q 2019 med 1Q 2018. Refusjonsordningen var fersk i 1Q 2018.
kreinh
08.05.2019 kl 11:20 679

Hvorfor skulle Photocure forsøke å lure oss? De har en svært nøktern presentasjon av selskapets resultater hvert kvartal som nesten underminerer forventet store fremgang som vi alle skjønner må komme. Photocure har gått fra å være ett forskningsselkap til salg av ett veldig lønnsomt produkt. Jeg anbefaler alle å investere i selskapet.

SomSa
Det kunne du forventet dersom urologene hadde full råderett over sykehusenes økonomi. Men akkurat det tviler jeg på og seter heller ikke i overensstemmelse med den prosessen Schneider har forklart oss. Salgsprosessen tar mellom 6-12 måneder og til syvende og sist er det sykehusledelsen som gjør de nødvendige prioriteringer og som må godkjenne innkjøp av scope.
Men når du får tenkt deg om så skjønner også du dette.
Tirsdag neste uke får vi fasit og jeg blir ikke overrasket om salget av scope setter nye rekorder. Dog er det ikke unaturlig at utfordringene KS har erfart vil resultere Ivar salget av flexiscope lager noe.

Jeg har sagt det før og sier det igjen, det er først når Q2 blir presentert at vi virkelig vil se de store bevegelsene. Q1 forventer jeg å være helt på det jevne. De hyggelige meldingene som er kommet dette året er kommet etter at Q1 var ferdig. Så litt realisme må vi ha oppi euforismen mange av oss har ovenfor PHO.

Jøss....måtte du mobilisere mye for å legge til den siste setningen?
Jeg tipper det smertet helt inn i rota idet du skrev de ordene;-))
focuss
08.05.2019 kl 11:55 607

Somsa
PHO legger ikke en eneste initiell diagnose til grunn når de viser oss markedet sitt. Dersom vi skal regne inn det så vil det doble PHO sitt pasientgrunnlag. Er det grunn til å tro det kommer? Synes enkel logikk tilsier det. Foreløpig inkluderer ikke jeg det. Synes ikke det virker riktig å ligge foran PHO i dette,

Ser at Nel lurte sine aksjonærer godt idag Somsa.
De var så slæipe at dem sammenlignet med Q1 i fjor.
Utrolig hvor mange sleske selskaper en finner på Oslo børs som gjør dette. Klarer ikke den ene cella du har å tenke ut hvorfor dette er en vanlig målemetode for mange selskaper?

thepower
I går kl 17:26
951
That was my point. In a "strong" stock short covering pushes the price up. In a stock with no buyers it is a different story.

The question should be asked "why are there no buyers"?
______________________________________________

Vi har observert at kunnskapen din om PHO eller andre aksjer du uttaler deg om er helt fraværende.

Kan du svare på et så enkelt spørsmål som dette..?

Hvorfor skulle Marshall Wace dekke inn noe som helst short i en aksje som er så svak at den i følge deg står foran et snarlig crash..??

Jeg er 100% sikker på at MW i motsetning til deg ser for seg en snarlig oppgang i PHO i stedet for et crash når de nå har dekket inn mer en halve shorten.
Derfor tror jeg de har som mål å komme seg ut av shorten før Q1.

Jeg trodde først du var en framsleng, (en fjortis), men desverre finnes det skjeldne individer av voksne menn som oppfører seg som barn, sikkert en fortvilet situasjon for deg selv.

Redigert 08.05.2019 kl 14:10 Du må logge inn for å svare

I wish I knew as much as you. Rocket week with AUA and 130 mill USD guiding in 2020

How's NEL working out for you?

Jeg har tjent mer på PHO enn du vil gløre i aksjemarkedet den tiden du har igjen.

DTT
Hva er det som får deg til å tro at jeg har så lite selvinnsikt at jeg ikke vet at jeg til tider er noe mer begeistret enn gjennomsnittet her inne? Nå finnes det da en del skikkelige surpomper her inne (kjenner du deg igjen) så gjennomsnittet over begeistring her inne skal vel ikke så mye til for å slå, så jeg må vel vedgå t jeg ligger godt over gjennomsnittet i så måte.
Men er det noe galt i å være begeistret over de selskapene man er investert i? Hvorfor i huleste invester sin kapital i noe man ikke har tro på? Ser jo enkelte her inne som gir uttrykk for at de sitter på en gedigen bunke aksjer og som tydeligvis ynder å pisse og drite i eget reir. Sorry, der finner du ikke meg.

Nei, min godeste SomSa, jeg er bergenser, jeg er begeistret av natur og jeg vet det. Men enkelte ganger må man dempe seg selv en smule ned og innta en noe mer, l oss kalle det moderat innstilling. Da skal det visstnok samtidig bli mer realistisk.

Men må vedgå det er vanskelig å holde seg i skinnet når det gjelder PHO og de rammebetingelsene selskapet nå har for å gjøre sitt gjennombrudd i USA. Skjønner at ikke alle evner å se det, langt mindre tør tro på det, men det får så være. Du og de andre det gjelder får sikkert en varm og god sommer..........

Sure you have buddy. When did you last sell any PHO shares?

You dont make money until you sell...........

Plus you are about to lose a bet of 1 million kr with a friend soon? Or was that more lies?

I recall you bet a million kronkies that the price would be over 100kr by this summer. Ouch...that's gotta hurt even a ressurs sterk man of your calibre.

130 mill USD guiding in 2020? 😂😂🤣🤣 classy son, real classy

Ha en God dag sir.

P.S Jeg er like Norsk som deg
Redigert 08.05.2019 kl 17:44 Du må logge inn for å svare