Pgs drar på et formidabelt lass med gjeld.

bålfreak
PGS
08.02.2018 kl 09:29
319

Pgs er overvurdert og unge analytikere har altfor høye forventninger til inntjeningen fremover. Det samme kan sies om den nye ledelsen i selskapet. Analytikere liker å gå i flokk og når noen oppgraderer vil også de andre følge etter. Respekten for høy gjeld er altfor liten blandt disse unge fremadstormende menn. Plutselig har nesten alle oppgradert til kursmål som ligger på kr 25.- eller mer. Dette er skremmende når kursoppgangen er tuftet på luft og tro og håp.

Pgs taper penger hvert kvartal og går med underskudd. Nå sier Statoil at de ikke vil gi ved dørene når det gjelder kostnadene. Med andre ord......, det blir vanskelig og krevende for PGS å oppnå gode priser på seismikkdata.

Pgs har store....., meget store låneforfallet foran seg og har ikke pengene som skal til for å betale. Da blir de tvunget til å kjøre emisjoner på lave nivåer. Hva er lavt....., tja, det kan fort bli betydelig under kr 10.-

Nå sier First Generator at de har solgt alt i PGS, Martin Mølsæter er en mann med god teft. Han har sett skriften på veggen. DnB har et kursmål på kr 13.- noe jeg personlig synes er noe høyt.