AVM ber om midlertidig avnotering


AVM har ikke klart å levere årsrapport innen fristen og må be om midlertidig avnotering både i London og Oslo.

De skylder på uavklarte problemstillinger med sin nye partner. For meg virker dette som en veldig dårlig grunn til å ikke levere lovpålagte rapporter, men mulig de har dekning for dette.

AVM har vært svært sparsomme med informasjon og det begynner å bli en stund siden de sendte ut kvartalsvise rapporter.

Akkurat nå kan ikke eksisterende aksjonærer gjøre så mye annet enn å holde pusten og håpe det går over, men det er enorme faresignal når et selskap er så slappe med rapportering. At selskapet har vært insolvent i flere år er jo et annet faresignal...
HP17
01.05.2019 kl 19:11 847

Det var dårlige nyheter for alle aksjonærer. Mitt tips er enten game over eller en kraftig utvanning?

Om selskapet er på børs eller ei spiller da ingen rolle for aksjonærene all den tid det likevel ikke skjer noe før mot slutten av årets siste kvartal. At Avocet Mining ikke leverer årsrapporten i tide er ikke noe nytt, det er derimot blitt årlig tradisjon. Det står hverken bedre eller dårligere til med selskapet basert på om denne rapporten kom forrige uke, neste uke eller neste måned. Avocet Mining har null i inntekt om dagen, det vet alle, og også at det skyldes at ny gullgruve er under konstruksjon. Fra og med Q4 eller nyåret av vil derimot pengene strømme inn for salg av utvinnet gull fra denne nye gruven.
blygen
08.05.2019 kl 04:12 434

Men trua mi får du aldri......la oss si at GP står i 1400 når AVM er på børs igjen.......

Oppe tidlig om morran Blygen ?

I fjor gikk susp ut førstningen av juli. Kan bli gøy utover høsten hvis gullet tar sats
blygen
08.05.2019 kl 15:16 321

Rgtbjørn......Oppe om natta og sover om dagen :)

1298.54, blir det litt action her etterhvert. AVM åpner vel neppe handel før rundt 1 juli som i fjor tipper jeg, er alikvel optimist på long her. Hamstret ganske mye før susp.