ELE: - Inn i en ny fase med operasjonell gruvedrift og vekst

DavidM
ELE 30.04.2019 kl 20:06 15478


ELE melder i dag at selskapet er på vei inn i en "ny fase med fokus på operasjonell gruvedrift, omstrukturering og vekst"

I den forbindelse vil administrerende direktør Cecilie Grue fratre og ELE vil ansette en mer operasjonell leder.

Cecilie Grue vil bidra til selskapet videre:
"- Jeg er fortsatt lidenskapelig opptatt av Element, mulighetene og våre prosjekter", sier Grue.

Styreleder i Element, Thomas Christensen er optimistisk:
"- Vi ser frem til å presentere selskapets prosjekter og fremtidsutsikter på den planlagte kapitalmarkedsdagen i juni", sier Christensen.https://www.netfonds.no/quotes/release.php?id=20190430.OBI.20190430S194
Redigert 30.04.2019 kl 20:11 Du må logge inn for å svare
nopetter
11.05.2019 kl 23:43 2205

Ris

Grunnen til at utility tokens ikke ble noe av var at Beitnes og Grue bløffet markedet om at de klarte å levere FE62 til kjøperne fra Kina. Noe denne typen tokens gir rom for. Det gjør det ikke i asset backed token lisensen.

Det du har rett i er at alt dette er ute i det blå så lenge de canadiske myndighetene gir indianer grupperingene fritt spillerom i å rote med dette i evigheter.

Du prøvde deg det er din greie ris så enkel er det
Møyfrid
12.05.2019 kl 08:38 2146

"asset backed token"

And the crowd goes wild.

:-)

Hvor mye var det nå som "brenner inne" i sommer?

HELE mannskapet har hoppet i sjøen, og svømmer som gærninger.... men la oss feire at jernprisen stiger. MY GOD!
Redigert 12.05.2019 kl 08:45 Du må logge inn for å svare

RE - Grunnen til at utility tokens ikke ble noe av var at Beitnes og Grue bløffet markedet om at de klarte å levere FE62 til kjøperne fra Kina. Noe denne typen tokens gir rom for. Det gjør det ikke i asset backed token lisensen.

* Dette stemmer jo ikke hvis jeg forstod deg rett - at det går på jernkvaliteten av hva som kan tokeniseres. Både asset backed og utility linked token kan backes eller linkes opp i mot F62 og/eller hvilken som helst annen kvalitet, men forskjellen går på at de gjennom utility token så får ELE kun kommisjon av salget da det ikke leveres fra egen gruve i tillegg til at utility token ikke gatanterer leveranse noe som igjen gjør den mindre interessant i motsetning til den asset backed token som garanterer leveranse frem i tid.

En annen viktig ting når det kommer til utility token og samarbeidet med andre gruveeiere som skulle levere var at ELE blir utsatt for en prisflukturering hvor de risikerer å kunne sitte igjen med svarteper om prisendringen går i deres disfavør.

Av samme grunn snudde ELE på flisa (igjen) og tenkte å lansere en hub slik at de skulle få en kommisjon pr handel noe som dessverre også bare ble med tanken.

RE - Du prøvde deg det er din greie ris så enkel er det

* Nå er det andre gangen at du insinuerer at det foreligger en bløff fra min side, men det gjenstår å dokumentere og det får bli din greie - så enkelt er det … ;)

Men for all del - timer man riktig på intradag trading så kan det fortsatt være noen kroner å tjene på denne, men å tro på caset slikt det har utviklet seg kan fort bli dyrt - meget dyrt.

For når vi kjenner til hva som kan komme og som er det eneste som holder liv i selskapet (AMI) så MÅ det foreligge en varig prod lisens og som vi også kjenner til så vil det være avhengig av en feasibility studie som selskapet (AMI) meldte for ikke lenge siden hvor timeline er godt over året før den er ferdig og det går fort ennå et år før man kan forvente at det blir gitt en varig lisens - tidligst.

En midlertidig AdEx permit for prøveprod vil ikke gi inntekter, men utgifter ei heller vil AMI kunne børsnoteres basert på en prøvelisens...

Så kan man jo da tenke seg til hva som vil kunne skje i mellomtiden med kursen hvor det blir ren gjetning om hva som kommer først - en varig prod lisens eller avvikling ...

Fortsatt god helg!
Redigert 12.05.2019 kl 18:39 Du må logge inn for å svare
nopetter
12.05.2019 kl 18:53 2003

Takk for det ris

Det jeg mente med at de to bløffet markedet var at de to destinasjonene i Kina som de skulle levere malmen fra hadde de ingen avtale med. En annen grunn er at kineserne hadde på den tiden total forbud mot all krypto handel uansett type. Dette kom fram senere. De brukte ca 9 mnd på å få fram et WP der de håpet på å gå produksjonslisensen I Canada noe de aldri fikk. Og for å komme markedet i møte så måtte de legge fram et WP der FE68 aldri ble beskrevet, kun FE62. Enda Beitnes hadde lovet markedet at et tokens salg i iron skulle gjennomføres ca februar 2018 med produktet fra AMI.

Noen avvikling av AMI kommer nok ikke men hvor lenge de kan holde jævelskapet i gang er vanskelig å si. Det som er utrolig er at disse grupperingene mener at de har for lite å si og kritiserer myndighetene med det utroligste. Det er 10 ganger flere gruve konsepter til behandling hos indianer grupperingene enn det er gruver I drift i Ontario. Lenge leve galskapen

Ja - da virker vi å være enige i det meste (av galskapen) ...:)

Nå har nykomlingen Thomas Christensen lovet å komme med en oppdatering i juni når det kommer til prosjekter og fremtidsutsikter, men det kan jo i utgangspunktet ikke være mer kjøtt på bena enn det vi allerede kjenner til med forbehold om at de ikke har funnet ut at de skal investere i noe annet som skal erstatte det som nylig ble forkastet - CMT.

Gjør de ikke det og det snakkes kun om Mindoro og AMI så ser det alt annet enn bra ut ...
Redigert 12.05.2019 kl 20:25 Du må logge inn for å svare
nopetter
12.05.2019 kl 20:53 1935

I realiteten er det kun snakk om AMI. Mindoro gidder jeg ikke å snakke om. Det er å se om de bare har utsatt CMT syntes er var merkelig at Brexia ikke har bøttet ut alle aksjene i Element siden de har brutt sin del av JV avtalen. Brexia har kjøpt de 18,5% som de ble enige om. Element har vel ca 4,5%.Tror de vil kvitte seg med BO først og håpe på at de får igang AMI gjennomføre en snarlig IPO og håpe en token lansering i FE68. Og derfra å kjøpe de resterende aksjene i CMT.

Selvfølgelig bare en teori
Inord
13.05.2019 kl 07:41 1786

De som gjettet på at Mindoro ble stoppet pga lokalvalg, har nok rett i det:
Elendig oversettelse, men meldingen om Intex (som datterselskapet på Filippinene heter), er ganske klar.

https://www.facebook.com/ReyUmaliOnline/videos/vb.1440546389501680/2588329481194495/?type=2&theater

https://www.facebook.com/pg/ReyUmaliOnline/posts/

(postet 10. mai)

hva sier ru om den oppdag åpne pit gruvedrift i villa rosebelle, victoria?
• min vilje er opprørt fordi det er lenge siden vi motsetter oss dette, jeg husker gina lopez sekretær av denr og samlet rally her og på lenge, det tillater vi virkelig ikke, vi har en moratorium men hvorfor gjorde de det Det, jeg vet ikke og hvordan jeg skal skje dette er bare en av mine tanker fordi de som eier direktøren for intex ressurser inc., det er visepresidenten i pdp vår motstander fest og det er den som støtter de pdp kandidatene det der Vi er fiende, så jeg tror at så dette skjer er motstanderen vi flytter om dette til denne minang, så det skjedde med å skje.

4. hvis min kommer til å lage hva som kan skje i provinsen?
• hvis denne min er utsatt, tror jeg vi ikke kan gå bort fra marinduque, det som skjedde med marinduque er at vi også vil ha vår knipe og det er det jeg ikke vil tillate og tillate det. Fordi jeg er den jeg vil tagge denne provinsen som er gruvedrift fri sone og du kjenner meg, jeg er modig hvis jeg ikke slo tilbake på store mennesker som ombudsmann to sjef samt formannen i den comelec som pina riksrett meg Vær så snill. Da jeg var (ble) formannen formann i komiteen på rettferdighet. Dette er jeg vil ikke tillate og kjempe for meg jeg vil iproprosecute dette når den tid kommer spesielt og mer er jeg faren til provinsen orientalsk mindoro.

5. hva vil ru si til ordtaket at de 25 årene moratorium ikke er gyldig mot mina?
• du vet at en av forespørslene om lov for gruvedrift er den sosiale aksept eller sosiale aksepten og selvfølgelig vil det bli berørt av hele mindoro som ikke bare er en barangay og det er det provinsen vår er imot, derfor har vi En moratorium og det er den som er folk motsetter seg selv prester er imot det, så vi vil aldri tillate det og vi vil gjøre det ytterste.

6. melding av ru på saken om gruvedrift.
• denne den som har gjort dette vil vi jage og si at jeg er iproprosecute, jeg er ikke redd fordi jeg ikke er i takknemlighetsgjeld til noen særlig de høye tjenestemenn og her i vår regjering til de som reklamerer for det og lurer folk i nasjonen og de kastet Ute er de anti gruvedrift, men ikke i det hele tatt. De ser ut til å gi opp til de høye menneskene som har ansvaret for vår regjering som reklamerer for dette for meg at jeg vet de er direktøren for intex ressurser og de eier de store delinger av aksjer her i aglubang eller i intex gruvedrift, så de Vil være klar fordi de vil være ansvarlig for meg.


rufus01
13.05.2019 kl 16:09 1664

Hei Risch! Hvordan har det egentlig gått med gullkalven din Element den siste tiden? Har ikke hatt tid til og følge med...

Vi kan vel sammenligne det med utviklingen i Biotec Pharmacon ... ;)

Juni er nok måneden ting kan endre seg i dette caset - til det værre eller mye bedre avhengig av hvilken kanin som blir trukket opp av hatten ...
Redigert 13.05.2019 kl 16:15 Du må logge inn for å svare
rufus01
13.05.2019 kl 16:31 1633

Ok lykke til ! ;)
DavidM
13.05.2019 kl 19:01 1557

Dagens aksjonæroversikt viser at det lastes opp blant Top 20 - eierandelen økte også denne uken. Bl.a. Six-Seven øker.
Samtidig er det ingen bevegelser på shortlisten siden i april. Så hvem er det da som styrer med aksjekursen.
Bulldog
14.05.2019 kl 05:58 1451

Tja, hvem står egentlig ved roret i Element når største eier ikke har 5% engang. Er jo mer som et spøkelsesskip som driver rundt i tåka.
Element skulle hatt en sterk og troverdig eier. Når ikke det skjer så er det ikke et sterkt og troverdig selskap.
Guranda
14.05.2019 kl 11:19 1317

Er enig i at eierstrukturen virker noe svak, og uten en markant skipper bak roret. Undrer meg litt over strategien til Auplata. De virker ekstremt tålmodige. Nesten som meg selv :-). Hva slags godsaker er det de venter på?
tuja
14.05.2019 kl 11:48 1298

Må vel begynne å følge med på ELE inn i juni mnd. Da skal det holdes en kapitalmarkedsdag som skal informere om selskapets prosjekter og fremtidsutsikter.
Da er det nok full fokus på AMI. Må vel ta ett par lodd igjen.

:)

Jepp😎🚀her ventes good news!

Beklager, men jeg sliter med å skjønne hvilken kanin selskapet skal dra opp av hatten på kapitalmarkedsdagen. Alle bløffene er liksom gjennomskuet. Tokens, 500 tonn fra mindoro, gruvetillatelse AMI ila 2018, CMT på kredittkort osv. Hva nytt kan komme bortsett fra en nyansettelse eller 2.

Ja, lurte faktisk på det samme da det ligger i kortene at det vil komme noe nytt for det er jo ingen logikk i at man skal presentere det gamle ... :)
nopetter
14.05.2019 kl 15:15 1198

Kursen vil duppe ned mot 3,0 det er bare et lite tidsspørsmål til det skjer. Så får man ta det derfra

Akkurat det gjenstår og se, men skulle AdEx komme alternativt bli meldt noe nytt med hold i på kapitalmarkedsdagen så kan det bli dyrt å ha gamblet på noen ører billigere - JustSaying ... :)

Jeg har det. De presenterer en ny aksjespleis. Kurs i 100 denne gang !!!
tuja
14.05.2019 kl 15:41 1167

Nå er mcap 25mill kr. Med nyheter om AMI som er signifikant for selskapet, vil kursen ta av. Fra dette nivået også ganske kraftig. Men, da må de levere varene på kapitalmarkedsdagen. Noe har de nok å komme med. For hva er ellers vitsen med å bruke tid på en presentasjon uten å ha noe å presentere?
nopetter
14.05.2019 kl 15:50 1157

Ser sånn ut😳👍

Klart det har noe😎C presiserer å poengtere at han er optimistisk 🚀🚀kursen kan kjapt gå til både 6 og 7 kroner før presentasjonen🚂🚂----🏃🏃
FAR100
14.05.2019 kl 21:10 1044

hvor mye står igjen på transe 3? 45 millioner?
DavidM
15.05.2019 kl 17:05 916

Bra volum i dag og opptur på nær 20%.
Kan bli mye mer fremover.

Dette er kun en spe begynnelse🚀🚀
DavidM
15.05.2019 kl 21:35 760

De skal nok spe på med langt flere aksjer ja :)
DavidM
21.05.2019 kl 19:28 603

Hvor mange kroner opp vil ELE gå på melding og bekreftelse på AMI ?
HP17
21.05.2019 kl 20:38 568

Kraftig ned i dag, ingen overraskelse. Er vel flere som ønsker seg ut før Cecilie Grue blir tvunget til å presentere svake kvartals resultater?
utkant
22.05.2019 kl 12:54 471

NPV på 4 milliarder på AMI... Blir interessant opptur om de snart melder AdEx lisens... Bland det med et skikkelig jern rally og IRON-token så blir det nok en del som blir lange i maska etterhvert...

EDIT: Minner om denne om fremgangen...

http://legacyhillresources.com/wp-content/uploads/2019/02/190218-AMI-Update.pdf

For de som lurer på hva de trenger for å få lisensen så er denne siden grei informasjon...

http://www.mndm.gov.on.ca/en/mines-and-minerals/mining-sequence/evaluation/advanced-exploration

Men de får komme med noe først så får man feire etterpå...
Redigert 22.05.2019 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
Cph2500
22.05.2019 kl 14:04 426

Mega Glædelig Nyhed kan komme når som helst 😎🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉Hvem tørre være ude😄🎉🎉🎉🎉🎉🎉😄

hadde man enda sett om closure planen var blitt innstilt. det er som å springe i en vegg det byråkratiet i canada
utkant
22.05.2019 kl 15:43 344

Ja. De har terminerte den gamle frivillig inngåtte av de gamle gruve-eierne.

https://www.ceaa.gc.ca/050/documents/p66282/126807E.pdf
oddivar
22.05.2019 kl 17:04 287

Det er forsåvidt rett, bamsemums, men jeg tenker at fokus må være å få avsluttet 1. undertransje på 20 MNOK. Da gjenstår 12,5 MNOK å konvertere. I morgen presenteres Q1. Vi får se hva den bringer.

606k nye aksjer konvertert til kr 3,30

Fantastisk pris de fikk på de aksjene. Ære være den knallharde og beintøffe forhandleren Grue.
oddivar
22.05.2019 kl 18:00 215

Ja, det var et resultat av at aksjonærer (det var ikke ABO) som dumpet aksjen under 3,50. Før spleis, hadde det gitt en konverteringskurs på 2,0 NOK
Redigert 22.05.2019 kl 18:01 Du må logge inn for å svare

Uansett så meldte ABO inn short allerede mandag. Så det betyr at de har solgt aksjer fra 5 tallet og nedover før de komverterte nå på 3,30.

Som jeg skrev tidligere så ser det ut som om det er de samme robotene som holder på nå som da kursen stupte ned mot 3,20.

BO har nå gått short med 122k aksjer

https://ssr.finanstilsynet.no/Home/Details/NO0003055808
Redigert 22.05.2019 kl 18:12 Du må logge inn for å svare
oddivar
22.05.2019 kl 18:17 203

Her er det viktig å være klar over rekkefølgen. Konvertering skjedde ikke i dag, men sannsynligvis slutten av forrige uke - kanskje 16. mai. Dagens melding er 'Kapitalforhøyelse' som har en forsinkelse på 2-3 dager etter konvertering. Det er interessant å merke seg at ABO ikke har flagget, hvilket de skulle ha gjort ifm. selve konverteringen. (over 5%)

Det var på tide at shorten ble synlig. De har holdt på med dette fra da spleisen ble gjennomført noe jeg var sikker på hele tiden.

De mest sannsynlig uansett solgt på 5 og konvertert på 3.30. Det er poenget her.
Shotgun
22.05.2019 kl 18:28 190

Personene bak ABO skulle hatt et nakkeskudd. Alle selskaper de er involvert i har falt -90% ++.