Archer- Still a good time to buy!


Den andre tråden begynte å bli litt i overkant lang. Starter en ny med halen fra den siste som innledning:

Jeg tror ikke på volum i aksjen på denne siden av påske. Man må nok belage seg på å ligge lavt å plukke nye trades (for dem som fikk solgt noe for noen dagers siden da vi var oppom 6 er det nye muligheter). Man kommer inn med mindre beløp, men tenker man innganger på 100K aksjer, så vil man slite...Jeg trader med rundt 50K aksjer i denne. Kan da ligge på et par nivå og plukke på lave volumer som nå uten at det gir påvirkning på kursbildet - annet enn en liten relief for dem som vil kvitte seg, koste hva det koste vil...
Volumbalansen i aksjen er solid positiv, det er flere tekniske tegn som tyder på bunndannelse:
-RSI over 50 og i en klar stigende trend
-50 dagers glidende snitt passert 100-dagers i første Golden Cross
-MACD i kjøp etc
Oppsiden kan fort bli eksplosiv i en slik aksje.

Foreløpig er det en del som holder fare for emisjon i aksjen som hemmende. Det trenger ikke være noen stor hemsko om en kontrollert emisjon i forbindelse med refi skulle velges, og dessuten:

https://www.hegnar.no/Nyheter/Energi/2019/01/Mener-Archer-kan-unngaa-emisjon
Redigert 17.04.2019 kl 00:18 Du må logge inn for å svare
Salah
22.04.2019 kl 16:23 1090

Du proklamerte jo at 70 dollar var den hellig gral, jeg sa at det var bare tull. Alle kan sjekke dette selv og se hvem som nok engang farer med sannhet og hvem som farer med løgn. Trist at man kan lyve daglig, bare det er løgn som gjør at man kan få virkeligheten på avstand.
22.04.2019 kl 17:04 1051

Også oljeservicegiganten Halliburton stiger etter at selskapet mandag ettermiddag leverte et resultat som var bedre enn ventet. Det justerte resultatet endte på 23 cent, over forventningen på 22 cent per aksje.

Nå kommer overraskelsene og effekten av + 60 dollar fatet og det vil dryppe mye på oljeservice fremover.
Salah
22.04.2019 kl 17:18 1031

Tydelig at man glemmer fort og alt av håp og unnskyldninger kommer igjen. Dette viste jeg i går, derfor så skrev jeg, same shit, new wrapping. De indoktrinerte er dessverre veldig enkle å forutse.
22.04.2019 kl 17:21 1030

QES opp 5.6% i US, for en Archer uke vi får!!

Smeller opp nå ja. Oljeaksjer blir vinnerne denne uka!

Salah sier mye rart, men har helt rett i at korrelasjonen mellom aksjekursen stigende oljepris er liten. De som sier noe annet er historieløse. Når oljeprisen gikk fra 73 til 86 dollar i høst falt faktisk kursen i Archer. Grunnen til dette er trolig at jo høyere og raskere oljeprisen stiger, jo mer og dypere faller den når skiferprodusentene åpner kranene for fullt. Dette vet de smarte pengene. Dette gjør også at kursen i små og gjeldstyngede offshoreselskaper som archer får juling når oljeprisen stuper igjen. Da kommer panikken for fullt igjen og disse selskapene blir først kastet på dør. Det så vi senest i høst. Så jeg forstår ikke de som vil ha så høy oljepris som mulig. Det beste for Archer er en stabil oljepris i intervallet 60-70 dollar. Jeg håper i det minste at kursen stiger litt igjen så det blir mulig å komme seg ut av aksjen til en grei pris før skiferprodusentene skyller over markedet på nytt med masse olje.
Redigert 22.04.2019 kl 19:57 Du må logge inn for å svare
Salah
22.04.2019 kl 19:24 901

Godt at faktisk noen evner å være objektive nok til å ta en av de indoktrinertes løgn. Ble stilt på de indoktrinerte da gitt.....

Ikke vår skyld at du er i økonomisk ruin og har brukt hele påsken med å diskutere med deg selv
Redigert 22.04.2019 kl 19:37 Du må logge inn for å svare
Salah
22.04.2019 kl 19:43 875

Er du tom for unnskyldinger og løgner nå da? Du har så mange løgner med deg, at du i beste fall er en tegneseriefigur, intet annet. Stakkars patetisk amøbe.

Du er aggressiv og bitter. Kan umulig ha det bra med deg selv
mini3
22.04.2019 kl 20:45 818

Skal man diskutere historie er det bra å kjenne den, uten at du må se det som kritikk.

Archer falt sammen med sektoren fra april til romjula.
Årsaken til Archer sitt fall er sammensatt, men 4 av årsakene er sektorfall, teknisk trend, oljepris og gjeld.
Den 5 og den som gjorde Archer mer utsatt enn mange andre var kollapsen i argentinsk pesos, den skapte ekstra usikkerhet og når markedet fikk bekreftet det selskapet sa at selskapet faktisk tjente på dette så kom oljeprisfallet.
Usikkerheten rundt pesos kom når oljeprisen gikk fra 73-86.
Alle usikkerheter rundt argentina, gjeld, oljepris fremover og qes gjør archer lite attraktiv for store investorer, volumet faller og de som skal ut de selger den ned.
Archer kan ligge i 6 kroner når prisen på olje er 85 den om ikke volumet og interessen tar seg opp.
Uansett så er den billige prisen på selskapet bare gull for gullgravere som finner slike selskaper.
Om Archer lå med knekt rygg, tapte store penger hvert år og ikke klarte å dekke inn finansutgiftene hadde det vært skummelt, men vi som er inne har regnet oss selv frem til at risikoen er ekstremt liten for at ting ikke skal gå archer sin vei, årsaken til det er deres forretningsdrift innen drilling på produksjonsplatformer, DLS med lange kontrakter og QES som vokser i ett krevende marked. Samtidig som de er perfekt prosjonert innen Tools, spesielt P&A segmentet som vil vokse kraftig i north sea fremover.
Teknisk har også Archer nå bunnet ut og leverer kjøpssignaler til å løftes ut av en lang lang lang fallende trendkanal over i en lang lang lang stigende trendkanal.
Det er klart at teknisk hadde man fått seg en smell nå om oljepris går ned til 62 igjen, men med så raskt voksende oljepris vil den raskt være med på å hjelpe Archer til å etablere seg i den stigende laaaaange trend kanalen.

Archer sine kontrakter er så lange både i selskapet og i DLS at de gir solid sikkerhet for min del ihvertfall.
Når Archer kommer til 20 vil den sansynligvis faktisk være billigere enn den er nå, tygg på den.

For min del er jeg mest spent på hva som skjer i Argentina, det kan veldig lett komme en milliard kontrakt i argentina også snarlig.

At shale oversvømmer markedet skal man ikke være over bekymret for, all Shale produsert i år har blitt gjort med tap og prisen må godt over 85-90 før nye prosjekter kommer igang igjen.
mini3
23.04.2019 kl 09:10 655

Archer blåser opp gjennom tekniske signaler, man skal være rimelig blåst om man selger nå, klarer nok ikke å hente store volumer før 6,5-7
Bonzo
23.04.2019 kl 09:16 637

Opp på pinglevolum.
Rimelig blåst om man ikke gevinstsikrer nå.
mini3
23.04.2019 kl 09:21 617

100k på 20 min betyr solid over 1,5 til kvelden det.
Vikusen
23.04.2019 kl 11:16 547

Sikker på at flesteparten her inne trader og selger på ein dag som dette. For å kjøpe inn igjen lavere, ikkje rart at denne aldri kommer videre. Får man ikke inngang så sitter man på utsida til den før eller siden faller.
Ruperto
23.04.2019 kl 12:26 487


Go for lunch when the river is stirred? Not a very good idea! The oil is in a constant rally and the reasons guarantee us that it will be for a long time! for the moment to another this will give a rali that will leave many with their mouths open! The DLS is not about a minor news! This is coming and it is advisable to get hold of the pockets full of shares ....

Var en som tok et jafs der ja :)

....og der solgte jeg alt. Lykke til videre i surdeigen Salah.

BRIEF-Archer wins North Sea platform drilling contract from Chevron
Innkommet 23.04.2019 14:04
April 23 (Reuters) - Archer Ltd :
* IS AWARDED A NEW FIVE-YEAR FIRM CONTRACT WITH TWO TIMES
ONE YEAR
OPTIONS FOR PROVISION OF PLATFORM DRILLING SERVICES FOR CHEVRON
NORTH SEA LIMITED
wfalcon
23.04.2019 kl 14:14 390

Herlig. Nå slipper vi å høre på det evige maset fra Salah i en liten periode.

Kjøp og ikke selge nå tror no jeg

Elendig jobb av ledelsen som ordnet kontrakten. Fy flate for en gjeng!

ARCHER:FEMÅRS BORESERVICEKONTRAKT MED CHEVRON PLUSS OPSJONER
Oslo (TDN Direkt): Archer er tildelt en boreservicekontrakt med en fast periode på fem år, samt to ettårsopsjoner av Chevron North Sea Limited på plattformene Alba Northern og Captain på britisk sokkel i Nordsjøen.

Det fremkommer av en melding fra Archer tirsdag.

Oppstart av kontrakten er 1. mai 2019.

PSP, finans@tdn.no

Godt kjøp før påske - som ventet:) Gikk ut på autotrade i dag på 5,96.
Men dette var bare bittelitt ekstra. Aksjen gir egentlig kjøpssignal i dag og slutter over 200 dagers glidende snitt. En liten motstand eksisterer like over dagens slutt, men klart brudd over 200-dagers der all omsetning omtrent i dag ble gjort på oppsiden av bruddsted kan tyde på at bevegelse kontinueres direkte kommende dager uten registrering av noe mer motstand før 7,5-8. Jeg ligger fortsatt med et mindre tradesalg på 6,40 på en slik bevegelse, og resten av tradesalg rundt 7,7. Hovedstolen står uansett fast.