-- Hei vi er fra SV, vi skal ha arven din.

livecnn
11.04.2019 kl 14:23 3826

SV varslet at de vil vri skattesystemet slik at det blir mindre lønnsomt å investere i eiendom.

– Her får du flere fluer i en smekk: du reduserer overoppheting i boligmarkedet og du får flyttet privat kapital

Vil fjerne eiendomsfordeler og gi pengene til grønn industri
SVs nyvalgte nestleder, Torgeir Knag Fylkesnes, vil endre dagens skattesystem med mål om å bli kvitt oljeavhengigheten på to tiår.

– Vi må vri hele skattesystemet fra å favorisere eiendom, petroleum og finans, til å favorisere ny, grønn industri, sier Torgeir Knag Fylkesnes.

Han mener at Norge må skape flere hundre tusen nye arbeidsplasser som i dag er i oljenæringen, samtidig som vi skal kutte 60 prosent av klimagassutslippene innen 2030.

– Vi har veldig kort tid. Dette kan sammenlignes med tidligere krisesituasjoner i Norge, slik som gjenoppbyggingen etter 2. verdenskrig, sier han, og lanserer en rekke grep (se faktaboks).

Han mener at ingen større endringer i norsk økonomi har skjedd uten større politiske grep, og peker på aktiv politisk styring av industrialiseringen og utviklingen av velferdsstaten i etterkrigstiden og utviklingen av norsk oljeindustri.

– Dette var enorme politisk suksesser, vi kan alle være enige i det.

Slik vil SV endre

Senke skattene på arbeid og øke skattene på eiendom, arv og «alt ikke fornybart»

Bruke mer på næringsstøtte, Innovasjon Norge, næringsrettet forskning og offentlige innkjøp

Bedre avskrivningsregler for næringslivet

Ordninger som gjør det mer gunstig å satse på teknologi, industri og naturressurser og mindre gunstig å satse på finans og petroleum

Økt kontroll over naturressursene, spesielt i havet
Staten skal velger tre store nasjonale næringsprosjekter, men mer industri basert på naturressurser, digitalisering og en grønn infrastruktur.

https://e24.no/nyheter/skatt/vil-fjerne-eiendomsfordeler-og-gi-pengene-til-groenn-industri/24593696Økt eiendomsskatt gir rett og slett lavere boligpriser, og gjør at det koster mer for alle å bo. I hvertfall for de rike og fæle kapitalistene som eier egen bolig.

Gir neppe høyere leiepriser, men gjerne høyere bruttoyield på sikt, pga nedgang i boligprisene.

Leieprisene er nesten de samme nå som for 2 år siden. Derfor så har det enten kommet flere utleieboliger på markedet, eller så har flere utleieboliger blitt til eierboliger, spesielt siste del av 2017 og første del av 2018. Derfor har ikke leieprisene økt noe spesielt. Også pga. lav lønnsvekst (som igjen vekselvirker med lav KPI og dermed begrensede muligheter til å øke leia).
livecnn
19.04.2019 kl 15:49 1138

Angriper SVs forslag
Høyre omtaler SVs forslag om å peke ut enkeltnæringer Norge bør satse på i det grønne skiftet som «et gufs fra 70-tallet».

https://e24.no/nyheter/skatt/angriper-svs-forslag-om-aa-velge-vinnernaeringer/24601940
Iz
20.04.2019 kl 08:29 1083

Du har mange gode poenger. For en familie med to voksne uten utdanning og yrkeserfaring og flere barn og leiepriser så vil det være mer lønnsomt å leve på stønader. Om den ene jobber fulltid så vil de uansett være avhengige av supplerende sosialhjelp. Og om en enslig med flere barn og lav lønn jobbet og bor i Oslo med dyre leiepriser så vil hun/ han også være avhengig av supplerende sosialhjelp mest sannsynlig. Så det lønner seg ikke å jobbe for en del. Tror om folk for eie egne boliger så får de mer tryghet og mer ansvar men vanskelig om prisene er høye. Å subsidiere bedrifter som aldri vil klare - vet ikke jeg- om alle skal i jobb så er det kanskje veien å gå...
Iz
20.04.2019 kl 08:33 1079

Så enig med deg om boligpolitikken! Og skolemat og gratis tannlege er også bra. Men boligpolitikken slik den er nå må endres. Du har et godt forslag!

Hva om staten oppretter et fond som kan hete feks dødskatten? Her kan alle som ikke ønsker skatt på arv sette inn disse pengene som skal gå til de som har minst fra før. De som er fattige i dag og som skal arve kan få beholde hele arven og muligens komme seg ut av fattigdommen? Eller er det bedre at staten tar en stor del av kaka til de fattige også slik at de forblir fattige. Er mange her inne som kommer til å si fra seg deler av arven sin. Det ser jeg på måten dere skriver. All ære til dere. Selv om enkelte allerede har fått sin arv og nå ønsker dødsskatten tilbake. God påske

Noe av det dummeste jeg har sett.

Hehehehe. Nei det dummeste og frekkeste er han som vil ha tilbake arveavgiften og som skriver at han allerede har arvet og ikke har mer å arve. D r frekkhetens nådegave.

Ynwa
Skulle jeg nektet å overta arven mener du? Eller mener du at jeg skulle legge meg på kne foran skattemyndighetene og trygle dem om å få lov til å betale arveavgift?

Jeg er i min fulle rett til å ha meninger om arveavgift. De aller fleste land vi liker å sammenligne oss med har arveavgift. Dette er et virkemiddel for å forhindre større og større forskjeller blant folk. Også en rekke norske økonomer mener man burde gjeninnføre dette, og pså blir et spørsmål om når den skal slå inn og hvor høy den skal være.

Når Norges rikeste kvinne sier at hun ikke har gjort en dritt (hennes egne ord) for å få alle milliardene så må du vel se at det er noe galt. Andre folk må jobbe beinhardt for pengene sine og trekkes oppimot 50 % inntektsskatt. Hvis man ikke ser galskapen i dette så gir jeg opp. Da må du virkelig forklare hvorfor vi skal gjøre ting anderledes enn andre land.

Jeg vil også avslutte med en oppfordring til deg om å slutte med dette personfokuset du driver med. Ser du nylig har fått slettet et innlegg av adm. Du er ikke noe forumpoliti med rettigheter til å skjelle ut andre. Sånn er det med den saken. Bør rette og slett slutte med dine personangrep.
Redigert 20.04.2019 kl 17:02 Du må logge inn for å svare

Hvis det er galskap å gi sine hardt opptjente verdier til barna sine, fremfor til staten, så er jeg steingal.

Er det egentlig noen som har sagt at du skal gi alt til staten? Hvor står det?

Har du og barna dine gått på skole?Har du eller en av dine nærmeste ligget på sykehus? Hvis den dagen kommer så tror jeg du vil være glad for at det finnes et velferdssystem.

Redigert 20.04.2019 kl 17:52 Du må logge inn for å svare

Verken du eller jeg har påstått det, så den kan du trygt legge død.
oivindl
20.04.2019 kl 18:53 908

Det har du jo skrevet her, enten til barna eller staten.

"Hvis det er galskap å gi sine hardt opptjente verdier til barna sine, fremfor til staten, så er jeg steingal.

Flua jeg håper ikke du og dine følgesvenner tror at velferdsstaten er bygget på arveskatten? Den er en liten fis i havet for staten. Ca 1.4 milliarder innbringet den sånn ca pr år. Dvs ca 250 kr pr innbygger. Og når du får vite av meg at det meste av den inntekten forsvinner i byråkrati og innkreving etc så sitter ikke staten igjen med ei krone så tenker jeg du også ser hvor dustete det er å betale arveskatt som er skatten for allerede mange ganger før. Både av besteforeldre og foreldre. Om du ønsker enda mer penger til staten og velferden så skatt oss mer på inntekt, eiendom og kutt ut all subsidiering av renter. Øk formueskatten og utbytteskatten kraftig og mens du er i gang så ta med arbeidsgiveravgiften, selskapsskatten og moms på alt som er usunt. Da tenker jeg samfunnet hadde blitt bedre for oss alle.
sveipen
21.04.2019 kl 00:47 855

På denne tråden er det skrevet ufattelig mye svada. Til deg som skriver om formueskatt og bedriftsbeskatning.
Lær deg satsene før du skriver nedlatende om ting du ikke kan. De samme gjelder arveavgiften eller døds skatten der staten beslaglegge verdier de helt klart ikke har rett på. Og for dem som tror dette bare er verdier i kontakte penger? Er det mulig å forstå så lite.
Ja, bare slipp taperne Moksnes og Lysbakken til makten, så greier de å jage ut de såkalte rikingene som fremdeles skatter til Norge. Folk som kun har tjent penger på det politiske snakketøyet, og ellers ikke duger til noe burde aldri få makt.

Sveipen

Har du virkelig ikke fått med deg at det ikke er arveavgift i Norge i motsetning til de fleste andre land?

Og rødt er faktisk langt større i Oslo enn hva FrP er ( for ordens skyld stemmer jeg ikke rødt)
Redigert 21.04.2019 kl 09:26 Du må logge inn for å svare
Odi.1
21.04.2019 kl 09:28 810

SV ønsker at alt skal drives gjennom Staten, skal du en kveld kjøpe deg en hamburger, skal staten produsere denne fra a-å , når du reiser hjem i en statlig buss , til din statlige leilighet , skal du sove i 7 timer før du pliktmessig møter på din statlige arbeidsplass, utdannelsen din har staten bestemt , dog også hvor du skal virke til du dauuer, helst akkurat i det du blir pensjonist , for dette gagner staten og SV best.

Det pussige med SV , er at de kan samarbeide med Senterpartiet ( SP) ,, hvorfor skal Staten betale milliarder av kroner inn i landbruket når partier som SV vil at Staten skal eie alle gårder, og drifte dem med Statlige ansatte, og statlige modeller , helt ufattelig dette samarbeidet SV OG SP ??
Redigert 21.04.2019 kl 09:29 Du må logge inn for å svare

Din påstand var at det er galskap at noen barn mottar foreldrene sine verdier.
Jeg syntes ikke det er galskap. Derimot syntes jeg skatt på arv er galskap. Enten det er 15% eller 100. Du trenger ikke gjøre deg dummere enn du er.
Redigert 21.04.2019 kl 09:32 Du må logge inn for å svare

Odi

Mener du virkelig dette eller er du bare frustrert og bitter?

SV sin ideologi baserer seg på tvang og lite frihet. Men det er nok ikke like ekstremt som Odi her forkynner😂
Odi.1
21.04.2019 kl 09:41 792

Dette er grunn ideologien til SV , ja

En sv,r som leser det, blir våt som en Finsk innsjø...

Du ser det best i Oslo, der de rasserer alle velfungerende private barnehager der de bruker argumentene at " INGEN " må tjene penger på å gjøre en god jobb, osv...
De sier de er mer liberale, men dette er kun Svada fra den Ekstremist siden i samfunnet.

Ynwa

Jeg flere ganger skrevet på denne tråden at jeg synes det er feil at man skal betale høy skatt på inntekt. Dette er penger man har jobbet for isteden for å ha gullhår et visst sted fordi du har rike foreldre. Jeg synes at ærlig arbeid er viktig for den enkelte det gjelder og verdiene det skaper og at forholdene blir lagt til rette for dette. Jeg synes det er fullstendig galt at dette skal skattes så mye hardere enn penger man får uten å ha gjort noenting for det.

Forøvrig avslutter jeg diskusjonen med deg nå.
Iz
21.04.2019 kl 09:48 785

Bra skrevet! Og også den dagen noen i familien blir født med funksjonshemninger og må kanskje ha mye ekstra støtte eller pleie resten av livet eller om noen blir skadd og blir invalid ... Velferdstat er viktig, veldig viktig!

Odi -1

Jeg synes det er helt OK med private barnehager. Mer skeptisk til private helsetjenester men det er jo en helt annen diskusjon enn hva denne tråden dreier seg om. Ingenting er perfekt. Heller ikke SV og Rødt sitt arbeid for byen.
Odi.1
21.04.2019 kl 09:53 777

Ta for ett eksempel SV Ekstremisten som var ute å advarte bedrifter om å annonsere i en helt legal media "blogg" Kall det hva du vil Kalle.

Kun i gamle USSR Med KGB i spissen holdt på med slike Fasistiske og ekstremistiske holdninger, og press på befolkningen for å nedtrykket ytringsfriheten , og de frie valg .
I dag har vi Nord Korea , som det nærmeste SV Ideologien , dette sitter FAKTISK Arbeiderpartiet , og Senterpartiet å samarbeider med , tro det eller ei...


Eller hmm,,,, mulig vi skal gå i historien på dem også?? hehe , stikkord " avlytting" "overvåkning" , Og storbonden selveste Vidkun ...

Vi er fra SV og vi skal ha arven din........NEI, da hadde jeg heller laget meg et koselig St.Hans-bål!!!!

Bra skrevet? Han vil ha tilbake arveskatten og innrømmer samtidig at han har arvet ferdig! Ikke bra skrevet, FREKT skrevet er det. Arveskatt har ingen ting med velferden å gjøre. Det er faktisk slik at fattige familier kanskje kan komme seg ut av fattigdommen den dagen de arver. Eller vil du at staten skal ta en del av familiens hardt opptjente penger slik at de som virkelig trenger det skal forbli fattig ?Er enig med deg at velferden er veldig viktig. Så da er d jo lurt å stemme på de som vil stenge oljekrana og samtidig åpne opp våre grenser og importere flere Navere og trygdede. Eller stemmekveg som noen liker å kalle de. Naiviteten lenge leve. Fjern inntektene og øk utgiftene er smart.
.777.
21.04.2019 kl 11:02 721

I disse påsketider passer det seg å minne sosialistene om De Ti Bud:

7. Du skal ikke stjele

9. Du skal ikke begjære din nestes eiendom
.777.
21.04.2019 kl 11:05 717

Sosialismen er som en ondartet kreftsvulst. Den tiltrekker seg menneskehetens verste individer og dyrker frem menneskets verste iboende egenskaper.
.777.
21.04.2019 kl 11:51 695

Det finnes ikke noe liberalt med de som kaller seg liberale i dag. De er totalitære av natur og skjønner ikke hva ordet liberalisme (fra latin: »liber» som betyr «fri») betyr eller innebærer.

Når man tar pengene fra flittige Pål for å omfordele dem til late Per, og i tillegg er frekk nok til å kalle det rettferdig, da har man ikke skjønt stort, hverken av menneskerettigheter, logikk, fornuft, rettferdighet, eller frihet. Det er en «frihet» til å dra seg på sofaen som er bygd på noen andres tvang. Ergo er det ikke frihet. Det er tvang. Og dermed ikke liberalt, men totalitært.

Vi blir født på denne jorden med noen grunnleggende rettigheter. Retten til eget liv, personlig frihet, og privat eiendom. Det er våre medfødte menneskerettigheter som ingen stat eller institusjon har rett til å krenke. Privat eiendomsrett er også nedfelt bla. i FNs konvensjon for menneskerettigheter.

Privat eiendomsrett er eiendomsretten til ens egen akkumulerte arbeidsfortjeneste. Altså fruktene av ens eget arbeid. Det er derfor helt essensielt at eiendomsretten er ukrenkelig, for hvis man ikke kan eie ens egen akkumulerte arbeidsfortjeneste, så betyr det i praksis at man ikke lenger eier sitt eget arbeid, og hvis man ikke eier sitt eget arbeid så eier man heller ikke seg selv. Og hva er man da? jo, da er man en slave.

Om slaven får fri kost og losji av eieren, som i gamle dager, eller om slaven får beholde nok til å selv måtte dekke kost og losji spiller ingen rolle, logisk sett er man uansett en slave.

Vi er altså helt på ville veier her, og at vi bryter to av de ti bud med den største selvfølge, i et land med over 700 lover, 12.000 forskrifter, og 11.000 EU direktiver, burde kanskje være en liten vekker?
Redigert 21.04.2019 kl 11:52 Du må logge inn for å svare
.777.
21.04.2019 kl 12:23 683

Når det kommer til arv så gjelder selvsagt den samme logikken. Ingen stat eller institusjon har noen rett til å krenke den avdødes siste vilje og ønsker. Hvis den avdøde ønsket at hele den akkumulerte arbeidsfortjenesten skulle gå til de etterlatte, eller til ett eller flere gode formål, så er det selvsagt den avdødes fulle rett å bestemme.

Hva slags vanvidd er det vi begir oss ut på når statsmakten tar seg til rette og overstyrer ikke bare vår rett til vår egen kropp men også vår siste vilje og ønske? Hvordan kan noen ønske å leve i et så totalitært samfunn?

«Problemet» som stadig fremlegges er jo at budsjettet må gå opp, og det hevdes at en krone mindre i skatt er en krone mindre til eldreomsorg, men det er en avsporing fra det virkelige problemet som er statsmaktens størrelse og utgiftssiden i statsbudsjettet. Den norske staten bruker nesten tre ganger så mye penger som sosialdemokratiene i Sverige og Danmark ift. innbyggerantall. Det er der problemet ligger. Hva er det de driver med? Hvor blir det av alle pengene?

Hvis den norske staten får forbruket ned på et normalt nivå kan vi kutte både formueskatten, inntektsskatten, bompenger, mm. Det eneste vi hadde trengt for å drifte staten og opprettholde velferdsordningene er en skatt på forbruk (merverdiavgift). Den ville rammet rettferdig, også fra et miljøperspektiv, og menneskerettighetene våre ville blitt ivaretatt. I tillegg ville det ha lønt seg å jobbe og stå på. Det ville lønt seg å starte bedrifter og skape arbeidsplasser. Forbruket av antidepressiva og andre rusmidler ville stupt. Det depressive og nedtrykkende regimet ville blitt til en ny storhetstid for Norge.

Våkn opp!

Putt halen på grisen. Det er ikke inntektssiden i budsjettet det er noe feil med. Det er utgiftssiden. Er det noe det er nok av i det norske statsbudsjettet så er det penger. Hvordan er det mulig å få til så utrolig lite med så utrolig mye? Hva er poenget med å plage befolkningen?
kaunis
21.04.2019 kl 13:22 652

Hovedårsaken til denne" hetsen" mot rike, som SV og Rødt promoterer i stortinget, er mest avla på misunnelse. De bruker sine metoder til dette for å få mest mulig støtte fra de som vi i dag kaller for "fattige". De har et lønnlig håp om å kunne komme til makta gjennom dette, snedig spør du meg. All sosialisme og kommunisme har opp gjennom tidene endt med totalitære styreformer i disse landene. De er fundamentalt ikke demokratisk og det kan vi lese i alle totalitære forslag i den økonomiske poletikken. Det ender alltid med at staten tar det de kan fra folket og alle blir fattige, untatt eliten som undertrykker.
Nesten alle av de rike er blitt rike, enten på arv (veldig få), egen utdannelse, arbeid og sparing,risiko bruk av oppspart kapital fra arbeid, som innv.i aksjemarkedet eller i egen eller andres bedrifter, egen eller fleres oppfinnelse(ganske mange) eller ved kjøp og salg(handel), egen produksjonsbedrift og eller pengepremier mm.
Det må bare være slik, at en må arbeide(visst en kan) og tjene penger for å kunne kjøpe mat og ha hus å bo i. Det er veldig betenkt visst noen skal kunne gjøre dette uten eget(en familie) arbeid. Det er også helt nødvendig at noen har kapital (alle får tilskudd fra staten for oppstart i dag) privat til å være med å gi lån til de som vil starte en bedrift. De rike er en resurs for de fattige og er veeeeeeeeldig gode å ty til når de som ikke har kapital nok til å starte en bedrift.Bankene gir ikke 100% finansiering til slike formål, så resten må komme som egenkapital fra de rike som du låner hoss/ deler aksjer med. Når noen låner ut penger må de jo få renter av dem, lik det en bank tar, da er det et obligasjonslån. Når de får aksjer som byttemiddel, tar de en stor risiko for å miste det de har investert.
Det er slik de som har kapital (oppspart eller på andre måter som ovenfor forklart) blir rikere og det er det nok ingen som synes er urettferdig. Visst det ikke var forskjeller var det heller ingenting å strekke seg etter (et kjedeligere liv). Historien har vist, at selv den aller fattigste i et samfunn kan bli en blant de rikeste ved iherdig arbeid, tatt risiko og satset på fremtiden. Jeg mener bestemt at mange som i dag er "fattige" kan takke seg selv for det, mens andre av forskjellige grunner ikke har hatt muligheter til å komme seg ut av "fattigdommen". Så lenge det går godt på verdensmarkedet så blir de risiko-villige og de med investert kapital, rikere og rikere. Men når nedturen kommer vil alle bli fattigere på minutter,timer, dager, uker og mnd. Mens den som er såkalt fattig ikke berøres i de hele tatt. Før en sutrer slik som SV og rødt gjør i tide og utide bør en tenke over det jeg har beskrevet her. Misunnelse er en side ved oss mennesker som ikke bør heies frem eller støttes. Når gjelder skatter så glemmer disse to partiene å nevne de mange hundre millionene som staten tar inn på arbeidsgiveravgiften og også formuesskatten som vi har i Norge. Selvsagt så får de som har størst skattbar inntekt også størst skattelette ved nedsettelse av lønnsskatten.Da får de som er "Fattige" og så mere å rutte med. Det er alt for mye sutring og klage over egen levestandard, som i dag er veldig høg, selv for de som kaller seg fattige. Vi har et godt utbygget sosialt offentlig nettverk i Norge i dag, men som nasjon er vi kommet dit, at godhetstyraniet råder over alt, samtidig som vi er blitt mere oss selv nærmest. Alle kan ikke tjene likt og et land uten privat kapital er prisgitt hvem som styrer. Fri og bevare meg fra sosialismens idiologi og terror relegioner som styrer over menneskers selvsagte frihet til selv å velge tro og bestemme over sitt liv og sin kropp uten å bli truet med døden for det. Vi må være villige til å kjempe for demokrati og ytringsfrihet selv i det demokratiske Norge. Slik kan vi utnytte det frie menneskets evner til å utvikle nye muligheter for å skaffe så menge som mulig, muligheter for egen oppholdelse og velstand. Skatter vi ned den frie kapitalen, blir vi bare fattigere og fattigere til den Norske kronen er nesten null verdt og vi vil ikke kunne betale for mat fra andre land. Venezuela i dag.
Stella
21.04.2019 kl 13:37 645

Når misunnelsen og uvitenheten går hånd i hånd, kommer dette resultatet ut. Spørsmål til SV, når dere har fått kloa i disse pengene og brukt dem opp, hvem skal da lage arbeidsplasser til f.eks. SV? NAV?

Hva er hensikten med å diskutere økt skattlegging i et land som har mer enn 9.000 milliarder på bok? Hvis man skal gjøre noe med skattesystemet, så bør man øke minstefradraget til 500.000 kroner. Samtidig så kan man øke inntektsskatten til de som tjener mest slik at de kommer uendret ut. Etter hvert som de 9.000 milliardene vokser og blir større og større, så kan man ikke lenger kalle det for et pensjonsfond og man må på et tidspunkt ta stilling til hvorfor et land skal sitte med en slik stor formue.
kaunis
21.04.2019 kl 14:05 629

Det er ikke bare sosialister som slikker seg rundt munnen etter milliardene, mange vil inn i dette landet for å få litt av honningen. Derfor er det best at fremskritspartiet får styre innvandringspolitikken. Hjelp de trengende hvor de er . Vi må heller ta i mot studenter fra fattige land og gi så mange som mulig en så god utdannelse som mulig for å være med å utvikle sitt hjemland.
sveipen
21.04.2019 kl 22:04 560

Fluefiskere. Joda, jeg har fått med meg at H og Frp. fjernet døds skatten. Dette har tydeligvis du også fått med deg etter at arven er mottatt. Helt ok. at andre betaler døds skatt bare du slipper. Du skriver som en ekte sosialist.
Partier som bygger hele sin ideologi på misunnelse burde vært boikottet, men det er dessverre alt for mange i dette landet som er mer opptatt av hva naboen tjener i stedet for å brødfø seg selv. Misunnelse er en forferdelighet og blir bare værre av predikanter som Mogsnes og Lysbakken. At du Fluefiskere heier på dem sier mye om deg og døds skatten.
Iz
21.04.2019 kl 22:36 546

Nav er en stor tiltaksbedrift mener jeg. Altså de ansatte er liksom på tiltak. Hadde jeg vært sjef der så hadde jeg endret på ganske mye.
Iz
21.04.2019 kl 22:42 537

Hjelp der de er men også slutt på de krigene, invasjonene og sultkatastrofer. Alt dette skaper flere og flere flyktninger. La folk styre sine land og leve rolig og stabilt der. Vesten har nok skylden selv for en del av disse krigene og kaoset verden over og resultatet blir flyktninger samt uro mange steder.
Iz
21.04.2019 kl 22:51 527

Eiendomsrett er viktig til en vis grad men når noen eier mye mens andre må sove under en bro da er det noe som ikke er Ok i et samfunn. Man skal ikke stjele men hvem skal mate de som er uten mat?
kaunis
21.04.2019 kl 23:03 517

Er du i Norge få ralle som sulter mat, men du må hente den selv om du kan. Det er synd i de som ikke har mulighet til å skaffe seg mat, da er tigging eller tyveri siste utvei og det er ingen ugjerning men en livsnødvendighet.
kaunis
22.04.2019 kl 10:43 456

minstefradraget kan være et netto nullskattepunkt på inntekter under 250000kr, så 25% på netto- innntekter fra 250000 > 500000kr. og stopp med det, slik at de med 500000 får redusert nettoinntekten med kr.62500 til 437500kr.

Innlegget er slettet av Fluefiskeren