ELE: Er folk tilbakestående?


ELE er ned ca 50% siste måned og ned 84% siste halvår. Så stiger dritten 20% og alle er happy og haussingen presser seg på.
ELE er tap. En tapsmaskin som aldri svikter.
oddivar
23.04.2019 kl 16:18 675

ok. Kan du utdype? De har jo meldt at de ikke vil utøve opsjonen, hvilket ELE er i sin fulle rett til.

Oddivar det er bare noe jeg tror, jeg mistenker at de vil gjenoppta avtalen på et senere tidspunkt når de har de ca 200-235 mill klare siden auplata/brexia ikke har solgt seg ut av element noe de sikkert kunne ha gjort siden element har brutt JV avtalen, avtalen var at de skulle kjøpe seg opp til 18,5%, eller at CMT kommer med en lavere inngang til element på disse aksjene, hvis de ikke finner andre kjøpere i markedet. Hvorfor skulle brexia ellers sitte på disse aksjene??

Caset gjør seg best ved å realisere tapet og bruke skattepengene på ett selskap som faktisk tjener penger og ikke bare henter kapital til Egne skyhøye lønninger ved aksjetrykking. Desverre.

Ser heller ikke noen god grunn til å ta inngang mens Grue fortsatt sitter ved roret. Hun har en track rekord i ELE som mildt sagt er klønete.
Aldara
23.04.2019 kl 18:10 552

Grue kommer aldri til å få jobb på dette plan etter hva hun har bevist!
Ihvertfall så langt!

Grue sitter, og skal fortsette å sitte så lenge så store deler av aksjonærmassen er passive observatører. Du ser jo at ikke en gang 10% av aksjonærene stemte i dag...

Forsetter å falle denne fullstendig meningsløst idiotiske aksjen.

Token liksom.
HP17
15.05.2019 kl 11:25 137

Nå setter nok BO en ny short og trekker igjen på en transje?
Er det noe BO kan så er det å kjøre kursen rett i kjelleren.

Vær forsiktig snart nede på 3 tallet igjen og deretter 2 tallet?