Ele bunner ut. Nyheter ventes...

2209
ELE 08.04.2019 kl 21:10 2207

En fin inngang.

Vi skal oppover nå.

tillegg er de akjsene som element kjøper lånt ut til ABO for short. så ABO ler hele veien til banken ved nedgang OG oppgang.

har sagt det før. Hele kunststykket med ABO og ELE er kapitalistisk poesi.

Våkn opp!!her kan enn gjøre flere 100%🚀latterlig prising 😎
Kvabb
09.04.2019 kl 10:38 604

AMI - der venter man på AdEx prøvelisensen som er langt på overtid og som ikke vil generere inntekter, men vil være forløperen til en langsiktig prod lisens en eller annen gang frem i td og da snakker vi om år.

Med AdEx lisensen for hånden så er det mulig å børsnotere AMI, men interessen vil styre kapitaltilgangen så det gjenstår og se om markedet er villige til å investere mye i en usikker prod lisens som ligger langt frem i tid.

Mindoro - denne er å anse som fata morgana pr i dag - en eventuell bonus om den kommer en eller annen gang også den langt frem i tid.

Flott innlegg. Hva var motivasjon?
Slasken
09.04.2019 kl 11:06 545

Det faktum at selskapet i går meldte om at de har kjøpt tilbake aksjer er jo faktisk en indikasjon på at det IKKE kommer noen nyheter som er kurssensitiv i nærmeste fremtid (Hadde selskapet sittet på info som potensielt kunne påvirke kursen så kunne de jo per definisjon ikke kjørpt aksjer.)

forsåvitt korrekt, men dette gjelder nyheter de selv sitter inne med ikke de som kommer fra utenforstående interessenter

Det er så mye å baisse for rundt Element at man verken trenger å overdrive elle fare med løgn.

Korrekt. Virkeligheten overgår fantasien.
oddivar
09.04.2019 kl 13:44 383

I ELE betyr nyheter 0%, mens psykologi betyr 100%.

"forsåvitt korrekt, men dette gjelder nyheter de selv sitter inne med ikke de som kommer fra utenforstående interessenter"

Det gjør jo ingen forskjell i forhold til innsideproblematikken.

Nei, men alt blir vinklet feil. Det blir referert til AMI.

"Konsernet" har allerede børsmeldt at de forventer en AdEx i løpet av Q2. Denne har altså ikke kommet enda, så jeg ser ikke noe problem med at de handler egne aksjer i dag, selv om den måtte komme i morgen.

Når(om) den kommer er de uansett pålagt å melde dette pronto.
DavidM
09.04.2019 kl 16:57 209

AMI-prosjektet er lovende.