Santa Ana/ROP

thief
15.05.2019 kl 15:38 876

Hmm,kan de ha truffet olje på rop?🙂Hvorfor må de plutselig ha riggen 1-2mnd lenger,enn de først trodde?Noen med litt kvalifiserte meninger,fluefiskeren?
Opp+
15.05.2019 kl 15:52 845

Da er det vel litt verre og drille i dette området enn hva de trodde. Husk det er dypt og kan møte på hard stein, da kan det ta litt tid. Drilling kan ta fra 2 uker til 2-3 mnd. kommer an på forhold og dybde.
thief
15.05.2019 kl 15:58 824

Riggen var vel egentlig booket til et oppdrag fra juli.Og total hadde vel bare en opsjon på den brønnen etter rop.Så trengte de riggen spesielt mye lenger på rop,var det vel bare å kansellere den neste brønnen.Men da virker det vel sånn at de skal drille begge brønnene,og da burde de vel være ferdig på rop snart🙂Blir jo litt spennende å se hva resultatet blir,selv om jeg tror et forlik på sosp er i boks uansett.

The Pacific Santa Ana, currently undergoing client acceptance testing in Las Palmas, has received a contract to operate in Senegal for one firm well and in Mauritania for one option well with Total.

As with the Pacific Sharav contract, Pacific Drilling did not share the dayrate. Bassoe Analytics shows the estimated dayrate is around 165.000.

After this, the drillship will in July begin its contract with Petronas in Mauritania as the Malaysian company has recently exercised an option for Phase II of the plug and abandonment project

Vi vet vel ikke eksakt dato for spud, men tar vel ikke mye feil hvis vi tipper på rundt 15. april. Det har altså bare
gått ca en måned. Som det hevdes over her er selvsagt boretiden avhengig av hvor dypt de skal, og hvilken type bergarter de skal bore igjennom på vei ned. De kan jo også hende de borer gjennom reservoarer høyere opp enn TD. Da kan det fort bli snakk om kjerneboring med den tiden det tar. Så lenge vi ikke vet TD er det egentlig umulig å spekulere.

Så blir det store spørsmålet. Ønsker vi storfunn eller tørt brønn?😏
Redigert 15.05.2019 kl 16:40 Du må logge inn for å svare
thief
15.05.2019 kl 17:15 697

Ønsker vel storfunn,da hiver de nok sosp etter oss,slik at vi skal trekke rop fra voldgift.🙂Men som sagt tidligere,tror petronor allerede har hatt endel kontakt med Senegal,og at forlik kommer i boks uansett.Men ved funn,er vel ALL tvil borte.Senegal gambler jo ikke med rop i en voldgift da.Skulle de tape,hadde det blitt katastrofe.Sikkert en saftig kompensasjon til total og kanskje ikke det beste forholdet dem imellom.Men tror dette er ordnet allerede,ble jo et helt annet forhandlingsklima,når vi nå fikk petronor med på laget.Da er det ikke lenger "fiender",som står mot hverandre,men venner.Og har vanskelig for å tro at de ikke finner en løsning da🙂
china
16.05.2019 kl 09:25 467

omsetning på hele 8900 kr så langt
Aldara
16.05.2019 kl 09:58 401

Nå må folk faen skjerpe seg og ikke dumpe ned til 0,85 hele tiden!
Er det noen som tror fusjonen ikke er i box...? Warom(som er meget betrodd) la inn en melding fra IR at det bare var små formaliteter igjen...
Så hvorfor i all verden er denne trangen til å stupselge aksjer tilstede...??
Beats me!