Hvornår får vi nyheder

Akte
IOX 28.03.2019 kl 15:40 21083

Hvis ikke de snart røster posen og kommer med nyheder ser vi 3 tallet igen.
Kommer den tæt på 3kr snupper jeg 100000 stk mere.
Akte
15.04.2019 kl 08:05 1793

Mon ikke der snart kommer et påskeæg fra Iox.
Det sorte guld skal bare pumpes op i store mængder 💰💰💰

Go morn Mema
Jeg forstår ditt poeng,det høres i dette innlegget helt greitt ut😀 Høy risiko,både for at det ikke går som f.eks jeg skriver. Det er opplagt, men det er også stor risiko for at der er flere utålmodige går glipp av aksjeverdi detsom det kommer gode meldinger. I denne aksjen har vi hatt alle varianter. Men en god del er på plass nå. Så jeg også sitter nå tålmodig å venter ..... . Å ja selvfølgelig har jeg troa, da jeg sitter bra lastet i IOX. Men det er opp til alle å skrive her om mislykket strategi,skuffelse å eller glede .... Bare ikke vær ufin med andre. Unødvendig å lavmål. Å når angrep å skitkasting er melodien, så blir hele tråden ødelagt å mister all hensikt.
Go Påske🦟 🐝🐝

Iox meldte bore kampanjen sist i romjula så får vi håpe de melder forsendelsen nå i påsken 😀

Ha en fin påske 🐤🐣
Ransen
15.04.2019 kl 08:31 1715

Iox melder så snart de har noe å melde. Fremdeles ingen tilbakemelding fra ledelsen, så det kan tyde på at det er satt munnkurv.
Det er lite som skal til av informasjon før det går den ene eller andre veien, og kan bli oppfattet som lekkasje.

Velger å tro at vi får litt positivt nytt snart, som et resultat av at ledelsen har arbeidet frem resultat på viktige områder. Så taushet tolker jeg som Gull. Så får vi se😀
bæærnt
15.04.2019 kl 11:00 1505

Hva vil egentlig være positive nyheter nå etterhvert som sanden er i ferd med å renne ut av timeglasset ?

- Jaca, Frison eller Malveo som ny letebrønn med oppstart i Q3 ?
- Forlengelse av kontrakten på LLA-47 ?
- Reforhandling av forpliktelser på bonds ?
- emisjon ?
- eller en kombinasjon av det over ?

Nå - medio april 2019 - så kan vi neppe håpe på mer enn enn 1 ny letebrønn i år, og som neppe gir noen klare svar før tidligst medio/ultimo Q3 om veien videre. Altså knappe 4 måneder før forfall på bonds. Selskapet må derfor innen rimelig tid (snart) også gi klar beskjed om status på lisens og forholdet til ANH samt forpliktelser på bonds. Det spørs om markedet vil være fornøyd med PM på oppstart av boreprogrammet selv om det indirekte gir signaler om at utløp av lisensen må være avklart med ANH.
Redigert 15.04.2019 kl 11:01 Du må logge inn for å svare
Ransen
15.04.2019 kl 11:15 1473

Nå har det vel vært dialog med ANH hele veien, så jeg er ikke bekymret for forpliktelsene. Hva gjelder bonds, så er de opptatt av å låne ut penger til skyhøy rente. Det er derfor i deres interesse at selskapet kommer i gang med det de skal. Bondholders har trua på selskapet, ellers ville det vært risikabelt.
bæærnt
15.04.2019 kl 11:30 1433

Vanskelig å vite hvordan obligasjonseierne tenker. Og ikke vet vi hvem det er heller, selv om det er grunn til å tro at lånet i hovedsak (muligens alt) kontrolleres av Old Andes. Det som er interessant ved dette forholdet er at obligasjonene er kjøpt med betydelig rabatt. I det minste vet vi at 1/3 av pålydende er kjøpt med stor rabatt - salg av NORTH våren 2017. Oppsiden ved konvertering til EK i en emisjon er dermed stor forutsatt at LLA-47 har store verdier som kan realiseres.

Poenget mitt er at selskapet nå nærmest ikke kan melde oppstart av boring uten at det samtidig kommer signaler om status på lisens og bonds. Vi er kun 10 mnd unna begge disse milepælene. I praksis så er det nesten ingen tid igjen før det MÅ komme en avklaring.
Redigert 15.04.2019 kl 11:33 Du må logge inn for å svare
bæærnt
15.04.2019 kl 13:22 1305

Ja, er det ikke merkelig...............

Hvor er han Foreigner? Solgte han seg ut? Rolig før stormen igjen eller? 🙄🤔
Redigert 15.04.2019 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
Akte
16.04.2019 kl 07:33 862

Er det Idag vi får nyheder 💰💰 påskeæg som lovet fra Akte 💰💰

IOX har ikke for vane å melde slik som andre selskap. Tror likevel du må smøre deg med tålmodighet frem til 25. april og AR/ASR.

Tror du vi får ny info / ressursoppdatering?

Siden selskapet skal ut med AR/ASR neste uke så får vi neppe noen nyheter om mulig ny brønn(er) før dette slippes. Om det er gjort endringer i ASR vet jeg ikke. Men det spørs om det er mulig bare på grunnlag av ny seismikk og ingen nye letebrønner. Men akkurat det vet jeg ikke så mye om, men det er lov å håpe. Men det brenner under beina på selskapet nå om utløp av lisens og forfall på bonds i februar 2020 skal oppfattes som absolutte milepæler. Så noe må selskapet melde i løpet av meget kort tid.

Jeg tror IOX skal være glad for det forholdsvis positive markedet pt.
Hvis det vender og der ikke snart kommer noget positivt fra IOX, så kommer den til at gå ned mod 2 tallet igen.

OK så du har fortsatt ikke kjøpt deg inn igjen.

Ikke mange handledagene igjen nå før 25 april. I morgen stenger OB kl 13:10 og åpner ikke opp igjen før 23 april. Blir nesten en uke det. Børsene i USA har åpnet skjærtorsdag og 2. påskedag så da kommer det ganske sikkert ikke noe mer info før tidligst 23 april når OB åpner igjen. Tipper det meste holdes igjen til 25 april og jeg venter uten problem til da. Om det da ikke skulle komme noe i kveld eller i morgen tidlig da? Heller mot 25 april.

Nej - jeg skal nok skrive hvis det sker :-)
Lige nu syntes jeg der er for stor risiko for at det generelle markedet vender - og sker det, så er jeg nervøs for IOX.

Jeg håber det giver mening - også for jer der sidder i aktien.