Hvornår får vi nyheder

Akte
IOX 28.03.2019 kl 15:40 21088

Hvis ikke de snart røster posen og kommer med nyheder ser vi 3 tallet igen.
Kommer den tæt på 3kr snupper jeg 100000 stk mere.

Nej - jeg skal nok skrive hvis det sker :-)
Lige nu syntes jeg der er for stor risiko for at det generelle markedet vender - og sker det, så er jeg nervøs for IOX.

Jeg håber det giver mening - også for jer der sidder i aktien.

Ikke mange handledagene igjen nå før 25 april. I morgen stenger OB kl 13:10 og åpner ikke opp igjen før 23 april. Blir nesten en uke det. Børsene i USA har åpnet skjærtorsdag og 2. påskedag så da kommer det ganske sikkert ikke noe mer info før tidligst 23 april når OB åpner igjen. Tipper det meste holdes igjen til 25 april og jeg venter uten problem til da. Om det da ikke skulle komme noe i kveld eller i morgen tidlig da? Heller mot 25 april.

Jeg tror IOX skal være glad for det forholdsvis positive markedet pt.
Hvis det vender og der ikke snart kommer noget positivt fra IOX, så kommer den til at gå ned mod 2 tallet igen.

Siden selskapet skal ut med AR/ASR neste uke så får vi neppe noen nyheter om mulig ny brønn(er) før dette slippes. Om det er gjort endringer i ASR vet jeg ikke. Men det spørs om det er mulig bare på grunnlag av ny seismikk og ingen nye letebrønner. Men akkurat det vet jeg ikke så mye om, men det er lov å håpe. Men det brenner under beina på selskapet nå om utløp av lisens og forfall på bonds i februar 2020 skal oppfattes som absolutte milepæler. Så noe må selskapet melde i løpet av meget kort tid.

Akte skrev 2 min
IOX har ikke for vane å melde slik som andre selskap. Tror likevel du må smøre deg med tålmodighet frem til 25. april og AR/ASR.
Akte
16.04.2019 kl 07:33 863

Er det Idag vi får nyheder 💰💰 påskeæg som lovet fra Akte 💰💰

Hvor er han Foreigner? Solgte han seg ut? Rolig før stormen igjen eller? 🙄🤔
Redigert 15.04.2019 kl 16:04 Du må logge inn for å svare
bæærnt
15.04.2019 kl 11:30 1434

Vanskelig å vite hvordan obligasjonseierne tenker. Og ikke vet vi hvem det er heller, selv om det er grunn til å tro at lånet i hovedsak (muligens alt) kontrolleres av Old Andes. Det som er interessant ved dette forholdet er at obligasjonene er kjøpt med betydelig rabatt. I det minste vet vi at 1/3 av pålydende er kjøpt med stor rabatt - salg av NORTH våren 2017. Oppsiden ved konvertering til EK i en emisjon er dermed stor forutsatt at LLA-47 har store verdier som kan realiseres.

Poenget mitt er at selskapet nå nærmest ikke kan melde oppstart av boring uten at det samtidig kommer signaler om status på lisens og bonds. Vi er kun 10 mnd unna begge disse milepælene. I praksis så er det nesten ingen tid igjen før det MÅ komme en avklaring.
Redigert 15.04.2019 kl 11:33 Du må logge inn for å svare
Ransen
15.04.2019 kl 11:15 1474

Nå har det vel vært dialog med ANH hele veien, så jeg er ikke bekymret for forpliktelsene. Hva gjelder bonds, så er de opptatt av å låne ut penger til skyhøy rente. Det er derfor i deres interesse at selskapet kommer i gang med det de skal. Bondholders har trua på selskapet, ellers ville det vært risikabelt.
bæærnt
15.04.2019 kl 11:00 1506

Hva vil egentlig være positive nyheter nå etterhvert som sanden er i ferd med å renne ut av timeglasset ?

- Jaca, Frison eller Malveo som ny letebrønn med oppstart i Q3 ?
- Forlengelse av kontrakten på LLA-47 ?
- Reforhandling av forpliktelser på bonds ?
- emisjon ?
- eller en kombinasjon av det over ?

Nå - medio april 2019 - så kan vi neppe håpe på mer enn enn 1 ny letebrønn i år, og som neppe gir noen klare svar før tidligst medio/ultimo Q3 om veien videre. Altså knappe 4 måneder før forfall på bonds. Selskapet må derfor innen rimelig tid (snart) også gi klar beskjed om status på lisens og forholdet til ANH samt forpliktelser på bonds. Det spørs om markedet vil være fornøyd med PM på oppstart av boreprogrammet selv om det indirekte gir signaler om at utløp av lisensen må være avklart med ANH.
Redigert 15.04.2019 kl 11:01 Du må logge inn for å svare

Velger å tro at vi får litt positivt nytt snart, som et resultat av at ledelsen har arbeidet frem resultat på viktige områder. Så taushet tolker jeg som Gull. Så får vi se😀
Ransen
15.04.2019 kl 08:31 1716

Iox melder så snart de har noe å melde. Fremdeles ingen tilbakemelding fra ledelsen, så det kan tyde på at det er satt munnkurv.
Det er lite som skal til av informasjon før det går den ene eller andre veien, og kan bli oppfattet som lekkasje.

Iox meldte bore kampanjen sist i romjula så får vi håpe de melder forsendelsen nå i påsken 😀

Ha en fin påske 🐤🐣

Go morn Mema
Jeg forstår ditt poeng,det høres i dette innlegget helt greitt ut😀 Høy risiko,både for at det ikke går som f.eks jeg skriver. Det er opplagt, men det er også stor risiko for at der er flere utålmodige går glipp av aksjeverdi detsom det kommer gode meldinger. I denne aksjen har vi hatt alle varianter. Men en god del er på plass nå. Så jeg også sitter nå tålmodig å venter ..... . Å ja selvfølgelig har jeg troa, da jeg sitter bra lastet i IOX. Men det er opp til alle å skrive her om mislykket strategi,skuffelse å eller glede .... Bare ikke vær ufin med andre. Unødvendig å lavmål. Å når angrep å skitkasting er melodien, så blir hele tråden ødelagt å mister all hensikt.
Go Påske🦟 🐝🐝
Akte
15.04.2019 kl 08:05 1794

Mon ikke der snart kommer et påskeæg fra Iox.
Det sorte guld skal bare pumpes op i store mængder 💰💰💰
MEMA
15.04.2019 kl 01:35 702

Første innlegg, og takk.
Selvfølgelig snedig å titte innom forumet, men forumet er ikke akkurat noe jeg benytter som del av min «DD».
Er selv inne i IOX og har vært det en stund, men har merket at alle motargumenter som kommer blir umiddelbart avfeid som svada, med motargumentet at «oljen er der, det er bare å vente».
Blir uansett sittende inne en stund til, da jeg er spent på å se hva som skjer med oppsiden etter alt er klart og det skal bores :)
God påske.

Ja god påske alle,🍻vil også lige nævne at at jeg købte ind torsdag og fredag.højst sandsynligt for tidligt, men det er glemt i 20+.

Det var ditt første kloke innlegg ! ! Det må være lov å skrive positive innlegg på et forum som er til for det. Om en aksje en eier. Eller innlegg som er kritisk til en aksje en eier.
At IOX ved en feiltakelse selv publiserte feil produksjonstall, skal du ikke bebreide andre her inne å ha gjengitt. Det er for dumt. Ble selv lurt et lite øyeblikk.
Noen bidrar kun med negative intetsigende ord, rakker ned på alt å alle. Det syns du er flott, men den som bidrar med innhold som følger med hva ledelsen selv sier å skriver, dømmer du, dere nord å ned. Lavmål. Personangrep er bare trist å oppleve, også negativt, som ikke har hold noen steder, som mange kommer med. Ikke leser de rapporter heller. Nei at ting tar tid, å at menneskelig feil forekommer i en rapport osv, behøver du ikke henge på andre enn selskapet. Så du kan jo ta det med dem om du er aksjeeier. Så får du sikkert en beklagelse. Ellers her inne er det nok personer som også har sagt at å investere sine penger her i IOX er stor risiko. (Her i blant,meg selv). Men om du leser selskapets egne rapporter, så sier de rett ut at det forbindes med risiko å investere i IOX. Det er oljeleting, h@llo. Så alle dere som driver å angriper andre med usaklige å helt elendige utsagn. Kutt ut å kom med egne betraktninger i aksjen,begrunnet å ordentlig, positivt eller negativt, men begrunn. Ikke driv personangrep. Skal dere angripe, ta det med IR å vær seriøs, dersom dere er aksjeeiere. Er dere ikke eiere av IOX, er det av liten interesse. Hold dere unna forumet.
God Påske til alle😀
oivindl
14.04.2019 kl 13:20 1167

Poenget var klart nok, men det beviser altså ingenting.
Og konklusjonen er jeg selvsagt uenig i :-)
Redigert 14.04.2019 kl 13:24 Du må logge inn for å svare
oivindl
14.04.2019 kl 10:04 1287

"Beviser vel at hverken idioter eller lærde er vits å lytte til"

Det beviser selvfølgelig ingenting, Mema.
Alt for mange som generaliserer eller tar ting som "bevis", på alt for tynt grunnlag.
Redigert 14.04.2019 kl 10:16 Du må logge inn for å svare
MEMA
14.04.2019 kl 09:55 1303

Enig med stark her. Fulgt litt med på forumet, og biter meg merke i at en av de som jabber mest om aksjen han visstnok sitter tungt investert i ikke tar seg tid til å gå igjennom prod.oppdateringen skikkelig..
Beviser vel at hverken idioter eller lærde er vits å lytte til
stark
12.04.2019 kl 16:58 1777

Foruroligende Ransen, at du ikke kendte til dette - du som virker så velinformeret.

Foruroligende Helloween, at du hopper på fejlen i produktionsopdateringen - du som virker så velinformeret.

Hmmm!

Stark

Sannheten kan være kvalmende når den går en i mot. God helg.

Alt annet agenten sitter i går i dass så han må inn her og lage litt kvalme.
bæærnt
12.04.2019 kl 15:30 1921

Datterselskap av IOX i Colombia, og som er SLS/Petroland sin kontraktspart.

https://www.bnamericas.com/en/company-profile/interoil-colombia-exploration-and-production-interoil-colombia-e-p

Og null interesse for IOX like før close før de fleste går offline de neste 11 dagene.
Redigert 12.04.2019 kl 15:57 Du må logge inn for å svare
bæærnt
12.04.2019 kl 12:52 2124

Mulig du har rett, men jeg tror du tar feil når det gjelder vurderingen av SLS/Petroland. Det må jo nødvendigvis være av størst mulig interesse for disse to at forpliktelsene på på Del I (V/J/F) av boreprogrammet avsluttes jo før jo bedre. At dette drøyer i tid kan ikke skyldes noe annet enn et bevisst valg fra ICEP sin side, eller at det er/har vært en konflikt mellom partene. Dersom kapasiteten er sprengt hos andre aktører i Colombia så synes det samtidig lite fornuftig av ICEP å bruke tid på å finne andre enn la det eksisterende samarbeidet bli avsluttet raskest mulig.
Ransen
12.04.2019 kl 12:44 2141

ANH har godkjent Malevo som kom inn utenfor opprinnelig boreplan. Virker til at ANH har lettet litt på alle krav hva gjelder boring. Også for andre selskaper.
Det vi venter på er SLS, som ikke klarer å oppfylle sine forpliktelser hva gjelder tid og kapasitet. Samtidig vil ikke Interoil gjøre noe som kan svekke dets posisjon.
SLS bruker Petroland som drillingcontractor, og hva jeg vet er det voldsom boreaktivitet aktivitet overalt Colombia for tiden
bæærnt
12.04.2019 kl 12:32 2174

Kan være greit å avklare alle nødvendige forhold med ANH før man kaller inn kapital. Det er heller ingen grunn til å bore flere hull i bakken knappe 10 måneder før utløp av lisensen dersom ANH ikke er villig til forlenge kontrakten.

Selskapet har fokus på Malevo. Ikke Jaca eller Frison. Det må bety at man håper/vet at lisensen kan forlenges. Men det mangler antakelig en formell bekreftelse. I følge kaffegruten.
Redigert 12.04.2019 kl 12:36 Du må logge inn for å svare
qestador
12.04.2019 kl 12:32 2179

Som trøst kan det tenkes at flere brønner bores samtidig🇳🇴

Ja vi har alltid en forklaring 🐣
Redigert 12.04.2019 kl 12:34 Du må logge inn for å svare
Ransen
12.04.2019 kl 12:26 2197

Nå har de styrets velsignelse for å kjøre en liten emisjon fra i fjor, som også de foregående år. Det er ingen ting som tyder på at det er et behov så langt.

vanvittig så interessert du er i aksjen, virker veldig rart når du ikke har aksjer og ikke har tro på selskapet

IOX hadde forfall på obligasjonsrenter med ca 1,1 mill dollar i januar 2019. I tillegg hadde de forfall på et banklån på 2,5 mill dollar i februar 2019. Dette vil legge ytterligere press på likviditeten i selskapet. Antar at fallet i likvider i 4. kvartal vil utgjøre omlag 3-4 mill dollar. Det utgjør i såfall nærmere halvparten av tilgjengelig likviditet.

Ledelsen må føle et særdeles stort press på seg for å komme i gang med lønnsom aktivitet. Det forutsetter at de ved første boring treffer et lønnsomt reservoir.
Gamblingfaktoren er høy, og så langt vil ingen seriøs investor ta i papiret med risikoen som ligger i obligasjonslånet på 38 mill dollar som forfaller 22. januar 2020.
Man kan lure på hvilket spill som foregår i kulissene. Det kommer nok for en dag. Vi får tro det blir en vakker dag :-)
Namtrah
12.04.2019 kl 11:45 2290

I mellomtiden stiger oljen atter en gang. Tror Q2 blir et godt kvartal, ihvertfall bedre enn Q1. Q1 har hatt rentebetalinger og forfall av lån, så håper man kan ligge rundt 0.

Raske og raske fru blom, har nå vært med siden 2016..
Opp og nedturer med variende beholdning,
Men aldri vært lastet som nå:)
Selvfølgelig noen som vil treffe bra her med sin første inngang i iox da.

Som flere her nevner tar jeg det som ett godt tegn at det er ganske stille fra ledelsen.
De jobber godt,men så er de tre berømte t'ene da.
Plutselig!
Havsula
12.04.2019 kl 10:49 2423

Prøver å plukke litt mer under 4 nå, men blir vel som alle andre fredager at den avslutter sterkt, for folket tar loddet med å sitte inne over helgen i påvente av gode nyheter.
qestador
12.04.2019 kl 10:49 2428

Foreslår at vi ser boringen starter før vi maler fanden på veggen enda. Etter boring blir det å eventuelt forsvinne fort som f.. om tingene se dramatisk ut :-)

Altså vi tar sjansen på at det bores innen rimelig tid:-) Vi er her for å ta risker å tjene raske penger.
bæærnt
12.04.2019 kl 10:43 2444

Det var dette med blinde høns da...........oppsiden er stor. Ingen tvil om det. Men om du har noen uomtvistelige tegn på at lisensen fortsatt vil være i IOX sitt eie - og uten en plagsom stor utvanning om 10 måneder - så er det fritt frem.........................

Stor nedside?
Jeg tror bæææærnt vil inn med mer litt billigere jeg..?
Burde nok bruke de små duppene som er til og fylle på hvis du skal ha fler aksjer!
Når det smeller ,(ved riktig meld) kommer det til og bli action som vi sjelden har vææææært vitne til;)
qestador
12.04.2019 kl 10:18 2515

Jeg tar til å innse at ny plan med det slikt medfører av tilrettelegging tar tid. Enda er det rikelig med tid til å starte ny boring før det kommer nye forpliktelser.

Noe nedgang nå er lite sannsynlig rent teknisk.
Redigert 12.04.2019 kl 10:19 Du må logge inn for å svare
bæærnt
12.04.2019 kl 10:18 2520

Tror de fleste vurderer nedsiden som såpass stor nå at det ikke kan forventes nevneverdig interesse før det slippes nyheter. Snarere tvert i mot.