Massiv FBI-skandale under oppseiling. Watergate? Del XX


Etter nesten 2 års etterforskning av "russian collution" har nå Mueller avsluttet sin etterforskning og avlevert sin rapport. Den er overlevert til DOJ og nå er det opp til justisministeren å avgjøre hva eller hvor mye som skal frigis.

Sosialistene har som kjent håpet på at hans etterforskning skulle kunne finne bevis for at Trump hadde en sammensvergelse med russerne og at det ville kunne føre til en inditment sak slik at de kunne få ham avsatt. Etter 2 år og med uinskrenkede ressurser har det så langt ikke medført at en eneste en har blitt tiltalt eller dømt for noe straffbart i.f.m. russisk konspirasjon. Derimot har det medført at det er kommet opp noen gamle skattesaker, FBI feller med løgn under ed og andre kriminelle saker som er relatert til helt andre ting.

Vi husker vel alle at Little Adam i Intel komiteen allerede 2 dager etter at Mueller ble oppnevnt fastslo at det var håndsfaste bevis på at Trump var innvolvert i "russian collution". Dettte har både han og media glemt for lengst og er ikke noe de vil rippe opp i. De har tidligere truet Trump med riksrett om han stanset Mueller etterforskningen, men nå er de mest opptatt av å vri saken bort denne rapporten som snart vil bli lagt frem.

Den inneholder neppe hva de har ønsket seg, så det kan bli underholdene å være vitne til hvordan de tolker denne rapporten. Noen beklagelser fra media eller de sosialistiske politikerne tror jeg ikke vi kan vente. De vi Jabbe videre og finne på nye løgner og svada.

"Av og til forholder også de seg til fakta"

Patetisk.
Som Mueller la frem så har de holdt seg til fakta hele veien.

Bill Barr var høyt betrodd, også blant demokrater, inntil han ble tatt i å lyve for kongressen og gav et falskt, positivt spinn på Mueller rapporten. Noe som er spesielt skremmende er at han har overoppsyn med de 14 utfarmede Mueller etterforskningene.Bill Barr tok en for laget.
*respekt*

Nok en omdreining i denne saken nå. Det later til at Christoffer Steele selv kontaktet State Department for å få dem til å lekke dette berømte dossieret til pressen før valget. Årsken til at han ville ha det lekket før valget er vel rimelig åpenbart. Sekretæren som tok i mot dette tok notater og videresendte dette til andre myndigheter. Mest sannsynlig var FBI en av disse, men mottagerne er forløpig slitt sladdet.

I møtet kommer det også frem at informasjonen i dette dossieret ikke var bekreftet og at Hillary Clinton og hennes team hadde finansiert dette. Dette kan slå beina under hele Fisa søknaden hvor dette ikke ble opplyst og at mr. Steele ble fremsatt som en troverdig kilde.

Det var John Solemon i The Hill som først kom med denne historien.

- And, as I reported earlier this week, Kavalec’s memo clearly warned that Steele had admitted his client was “keen” to get his information out before Election Day. In other words, he had a political, rather than an intelligence, deadline.

Kavalec i State Department kan nok forvente seg en innkalling til en av komiteene for å forklare hva som ligger bak disse notatene. Det kan blir katastrofalt for noen av de mest sentrale aktørene i denne farsen.
https://thehill.com/opinion/white-house/442944-fbis-steele-story-falls-apart-false-intel-and-media-contacts-were-flagged

Her et klipp fra Fox med Lindsey Graham som kommenterer saken (se den før den blir slettet)
https://www.youtube.com/watch?v=7WwO-5sqO5o

Demokratene i Kongressen nå har fokusert all sin vrede mot justisministeren og noen lefler sågar med tanken om å få ham arrestert. Han har nektet å komme til Intel komiteen for å la seg "avhøre" av medarbeidere til kongressmedlemene og sosialistene håper på at det kan være nok til å bli kvitt ham.

Det vil selvsagt ikke lykkes og medfører bare støy og kaos. Nå slår Barr kraftig tilbake og har utnevnt statsadvokat i Connecticut, John Durham til å etterforske FBI i forbindelse med deres etterforskning av Trump og russian collution saken. Det går på bruk av spioner, FISA søknad og overgangsperioden fra valget til han ble innsatt som president.

Dette er vannvittig gode nyheter og gir et godt håp om å komme til bunns i denne saken og få avdekt om det har blitt begått overtram fra FBI slik mange hevder. Denne Durham er ikke en hvemsomhelst, men en berømt slugger som har avslørt maktovergrep fra FBI's og myndighetenes side flere ganger tidligere og som har medført erstatningsutbetalinger i milliardklassen. Han har også vært i tottene på Mueller tidligere, så det er kanskje ikke helt uten grunn at han ikke stiller til høring i kongressen alikevel denne uken.

Her kan man lese mer om denne karen. https://en.wikipedia.org/wiki/John_Durham_(lawyer)

Det var justiskomiteen Barr nektet å møte for.
Skal denne nye etterforskeren tråkke i hælene på IG?
Og midt oppi at de anklager Obama administrasjonen for å etterforske kandidat Trump holder altså Giuliani og Trump på med det samme overfor Biden. Helt åpenlyst. Det er så latterlig at man nesten ikke tror det lenger.

På tide at de begynner å gi bøter og eventuelt fengsel til alle disse som motarbeider kongressens arbeid. Finansministeren og sjefen for IRS er muligens de første som ryker.

Det er visstnok etterforskning nummer 3 det er snakk om. Til slutt må de vel finne en etterforsker som finner noe kritikkverdig.

The department’s inspector general, Michael E. Horowitz, is separately examining investigators’ use of wiretap applications and informants and whether any political bias against Mr. Trump influenced investigative decisions. And John W. Huber, the United States attorney in Utah, has been reviewing aspects of the Russia investigation. His findings have not been announced.

https://www.nytimes.com/2019/05/13/us/politics/russia-investigation-justice-department-review.html

Ja, justiskomiteen var det vel Barr følte han har sagt sitt til. Disse lettere panikkslagne sosialistene som nå leder denne komiteen prøvde seg vel ført på på å starte en impeach prosess pga. at han ikke har frigitt hele Mueller rapporten uten sladder. Samtlige medlemer av komiteen har fått tilbud om å lese den usladdede versjonen hos DOJ, men demokratene har takket nei.

De vet derfor ikke hva de krever at skal offentliggjøres, men det er vel også hele hensikten. Poenget er at han nekter, og dermed kan de kreve at det skal utleveres og bruke det som grunnlag for å få ham avsatt. Det fikset Trump enkelt og greit ved å utstede en presidentordre om at det ikke skal offentliggjøres mer. Det kan ikke hverken justiskomoteen eller rettsvesenet gjøre noe med.

Derfor skapte de heller en annen situasjon hvor de innkalte ham nok en gang, men nå for å la advokater eller avhørsekserter prøve å få lagt en felle for ham. F.skd. ved at ham på noen detlajer motsier seg selv, og dermed grunnlag for mened. Nå har de bladd i historiebøkene og funnet ut at de kan bruke en eldgammel regel ved å la en nåværende sermonimester "arrestere" ham for forakt for kongressen. Sist gang benyttet for 80-90 år siden.

The department’s inspector general, Michael E. Horowitz, is separately examining investigators’ use of wiretap applications and informants and whether any political bias against Mr. Trump influenced investigative decisions. And John W. Huber, the United States attorney in Utah, has been reviewing aspects of the Russia investigation. His findings have not been announced.

IG Horowitz og Huber jobber vel egentlig sammen og ser vel mer på dette i en enda større perspektiv. Nå burde det vel vært satt igang en leteaksjon etter Huber, da ingen har sett snurten av ham på et års tid. Denne siste etterforskningen skal spesifikt se på FBIs gjennomføringen av spionasje og etterforskning av Trump og hans kampanje. Det er det begynner!

Nå er grunnen til at noen har forlangt hans avgang først og fremst at han først misinformerte kongressen og deretter løy for dem. Ikke spesielt bra for demokratiet å ha en justisminister som halvparten av landet ikke stoler på. Men dette er bare en av etterhvert veldig mange saker hvor WH motarbeider kongressen. Noen snakker om konstitusjonell krise. Trump ønsker å være diktator og de tafatte republikanerne dilter etter fordi de tror det er lurt for egen karriere. Et lite lyspunkt var Senator Burr i etteretningskomten som sente begjæring om at Junior skal vitne igjen men så kommer folk som Graham og fullstendig undergraver det hele ved å si at han anbefaler at DTJr ikke skal møte.
På toppen av det hele er de så frekke at de sender Giuliani på tur for å lokke Ukraina til å meddle i kommende valg og Trump uttaler altså at han har full rett til å snakke med justisministeren om å etterforske Biden. Til og med diehard Trump supporter, Mark Meadow, måtte be Giuliani om å roe seg ned men skaden er jo allerede skjedd. De har gitt både Ukraina og Barr klar og tydlig ordre om hva de ønsker skal skje fremover.
Når vil republikanerne våkne opp.

Han sa vel relativt tydelig og klart at det 4 siders notatet han ga etter at Mueller hadde overlervert rapporten til ham var det han mente var høydepunktene. Noen av sosialistene som jobbet på Muellers team kom med noen bekymringer i forbindelse med dette notatet. Barr ringte Mueller og spurte om han mente det var noe galt i fremstillingen, noe han kunne avkrefte. Problemet var at media hadde fremstilt dette feil. Som om det var noe nytt?

Uansett, det tok vel kun 3-4 uker før hele dritten ble frigitt (- lovpålagte hemmelighold).

- Ikke spesielt bra for demokratiet å ha en justisminister som halvparten av landet ikke stoler på.

Hvor har du det i fra? Er det foretatt noen poll på dette? Vi vet at det er noen korrupte sosialister i Kongressen som ikke er så begeistret, men jeg tror folk flest er fed up av de hysteriske kromspringene til disse folka og media generelt. Tidligere var det vel relativt likt fordelt av korrupte politikere blant republikanere og demokrater, men det endret seg etter at Bill Clinton kom til makta.

Clinton er kanskje den aller mest korrupte presidenten i amerikansk historie. Den var så åpenbar at han gadd ikke engang å skjule det. Han har vel amerikansk rekord i å benåde dømte kriminelle, spesielt de som hadde bidratt med mer enn 1 mill. dollar til ham. Når landets president oppfører seg slik gjør det noe med resten av folka i partiet også. Omtrent samtlige demokratiske senatorer ble mulitmillionærer under hans periode.

Mange håpet at Obama skulle rydde opp i dette, men som vi vet gjorde han det bare ennå værre. Med Hillary på laget og "pay for play" politikken eskalerte korrupsjonen til nye høyder. Med FBI, CSI, NSA og IRS på laget, samt 90% av media på sin side var et valgtap utenkelig. Derfor gadd de nesten ikke engang skjule sine spor. Det kanskje de angrer på nå.

Til å begynne med var de glade for at Trump vant nominasjonen. Media fnøys og latterliggjorde ham på inn og utpust. Meningsmålingene var gode og Hillary slappet av med medisiner og rødvin. The fix was in! For sikkerhetsskyld hadde demokratene rigget seg til for valgfusk, men Trumps advarsler og Project Veritas avsløringer medførte at de måtte avblåse dette. Under TV debattene hadde de sine folk på plass så Hillary fikk spørsmålene på forhånd ( i alle fall i en av dem).

Hele yoppledelsen i FBI og CIA passet på at Hillary skulle vinne, men som vi vet hadde de en "insurance policy" i tilfelle av det utenkelige. Nå er der også denne sisteskansen falt og vi er klar for å få frem fakta. Det kommer ikke til å bli så hyggelig for demokratene. Tror det er bare et tidsspørsmål før denne korrupte alliansen slår sprekker og at noen begynner å kvitre for å redde seg selv. Tipper etterforskningen i første omgang vil konsentrere seg om de mer perifere aktørene (infiltratøre, spioner). Om de blir "fristet" til å fortelle sannheten, kan det bli stygt for hovedpersonene i denne historien.


"Noen av sosialistene som jobbet på Muellers team kom med noen bekymringer i forbindelse med dette notatet. "

Mueller skrev et brev til Barr. Slutt å kall alle sosialister. Mueller er livslang republikaner.

"Barr ringte Mueller og spurte om han mente det var noe galt i fremstillingen, noe han kunne avkrefte. Problemet var at media hadde fremstilt dette feil."

Sier Barr. Det stod det ingenting om i Muellers brev. Når Barr ble spurt om å få notater fra samtalen med Mueller sa han blankt nei. Men vi så det jo selv at Barr hadde rosemalt rapporten.

Resten av svadaen din er det "Havfrue" nivå over, for ikke å si Qanon. Du er som kjent blant de siste her i verden som fortsatt tror Seth Rich stod bak DNC lekkasjer.
Redigert 14.05.2019 kl 23:07 Du må logge inn for å svare

mueller er sosialist i hjÆrnen.
nytter ikke juge om det. kall det hva du vill jabba.

Et lite snev av ryggrad i McConnel etter Graham og andre først ba TrumpJr om ikke å møte og i går ba faktisk Graham DTJunior om å påberope seg 5th ammendment. Påvirkning av vitne med andre ord.

https://www.politico.com/story/2019/05/14/mcconnell-defends-burr-1321741

Knotpikk har fått en ny dimensjon når din STORE RUSSIARISSIASJAMANI ender opp med ryggradpirk.

Sa Barr, under ed i høringen, er vel mer korrekt. Insinuerer du at dette var løgn? Mueller kan sikker være til litt hjelp her. Enn så lenge har han ikke ytret noe som motstrider dette. Du som en hjernevasket sosialist vet naturligvis "bedre" :-) Om han ikke er Trump hater må han være en løgner.

Du kommer stadig vekk tilbake til disse påstandene om at Mueller OG Comey begge er "livslange republikanere". Ser du noe spor av det nå synes du? Nytter ikke å bare påstå at man "er republikaner", man må nesten vise det i ord og handling også. Du hevder jo tilsvarende at du er "høyremann", men du uttaler deg mer på linje med en hardbarka SV'er og av og til Rødt. På en god dag kunne jeg kanskje trodd du stemte på APene, men tviler litt på det også.

Når det gjelder Seth Rich sa jeg ikke at jeg trodde at det var han som stod bak, men at "mye kan tyde på" at det var det. Politiet som etterforsket saken har avvist dette og Mueller har funnet bevis for at det var russere som hacket denne serveren. Saken er dermed, enn så lenge avklart og henlagt, men hvem vet, kanskje dukker det opp nye opplysninger i saken. Det virker fremdeles en smule mistenkelig på meg. Mulig jeg er litt for konspiratorisk her, men sentrale folk har som kjent hatt en tendens til å dø i Clinton mafiaen omgangskrets. Ta et par Google søk om dette, så kan du jo prøve å debunke dem.


Jabba dabba do du har kjørt russiarussiasjamani til veis ende uten bevis, nå sliter du igjen med dickpikk dirkenpirk og sideknot.
Gi det opp, det er nulliver som absolutt skal skrive om den krigen som samma hva, den er ferdig...der er jabba da som gullivergraver etter siste gullkorn ratata ta mani,

du bør heller fokusere på det du KAN, fremsnakk av presteskapets interesser i iran og om du kan, fremme Kina i å melke usa og ellers den tilfeldige selvfølgelige rata ta sylvi og alt annet islamskeptisk du rekker over
Redigert 14.05.2019 kl 23:53 Du må logge inn for å svare

Kan vel legge til at det virker noe underlig at Mueller (som en livslang republikaner) hyrer inn nesten utelukkende bidragsytere til Clinton. De siste 2-3 i teamet ga ikke noen bidrag til hverken Trump eller Hillary. Tilsvarende med Comey; han følte plutselig for å drive valgkampanje for Demokratene? Pussig greier. Kan godt tenkes at de var republikanere da forholdene for korrupsjon var bedre i den leiren, men etter Clinton var det bare et parti som gjaldt.

Ingen tvil om at det er og har vært mange korrupte politikere blant republikanerne også, men de blir skviset ut av Trump og "drain the swamp" aksjonen har satt i gang. Kommer til å bli mye utskiftinger i 2020. også der.
Redigert 14.05.2019 kl 23:56 Du må logge inn for å svare

"Sa Barr, under ed i høringen, er vel mer korrekt. Insinuerer du at dette var løgn?"

Når han på direkte spørsmål svarte at Mueller ikke hadde noen innvendinger mot sammendraget hans ja. Selvfølgelig var det en blank løgn.


"Du kommer stadig vekk tilbake til disse påstandene om at Mueller OG Comey begge er "livslange republikanere".

Selvfølgelig. Det er de andre rottene som ikke er å kjenne igjen. Reagen hadde snudde seg i graven over det som foregår nå. Akkurat nå forsvarer de feks presidentens tariff politikk. Latterlig.
Redigert 15.05.2019 kl 00:00 Du må logge inn for å svare

"sa barr
"sa jabb
"sa McFee
"sa Adam
"sa hva

lol

blabla

NO COLLUSION
ONLY NUT BURGR
bla bla

sada hva

kjør debatt. lol

"Ingen tvil om at det er og har vært mange korrupte politikere blant republikanerne også, men de blir skviset ut av Trump og "drain the swamp" aksjonen har satt i gang."

Av mange latterlige utsagn tar vel dette kaka. Clintons drev pay to play men i det minste gikk de pengene til veldedighet. Trump putter det i egen lomme. Ellers kan vi jo nevne Zinke, Manafort, Stone, handelsministeren, kaoset i NRA for tiden og mye annet.

Her har Bloomberg listet opp en del av skandalene. Mange har måttet gå. Ikke for at Trump har drainet noen swamp men fordi utenforstående har avslørt dem. Ofte media.

https://www.bloomberg.com/graphics/trump-administration-conflicts/

Ser at du prøver å bortforklare Seth Rich konspirasjonen med at Muellers rapporten frikjente han men du hevdet dette også etter at Mueller rapporten var offentlig, noe jeg påpekte til deg.
Redigert 15.05.2019 kl 00:14 Du må logge inn for å svare

Det var ekstremt veldedig sagt. Jeg trodde ikke du hadde en så veldedig omskrivning for andre enn prestestyringen iran.

jabbadabbato
I dag kl 00:08 1
Clintons
i det minste gikk de pengene til veldedighet.

Oi, du må ringe til dine kamerads i USA. Little Adam vil nok bli henrykt over å høre at Barr har løyet under ed. Da er det plankekjøring for å få ham avsatt. Stå på, du har en god sak her.

Ja, Reagan ville neppe likt den kampen mot korrupsjon som Trump har satt i gang. Han var jo gjennomkorrupt selv, nesten på høyde med Clinton og Obama.

De vet om at han løy men de er for feige til å gjøre noe drastisk med det.
Nå hoper det seg opp så mye at noen må skjære gjennom og ta affære.

Obama korrupt også? Han hadde vel knapt skandaler i sin regjeringstid mens annenhver Trump utpekt kompis viser seg å være pillråtne. Noen av dem er så råtne at de ikke engang når til senathøring. Du kan jo lese Bloombergartikkelen i forrige innlegg så slipper jeg å repetere her.
Redigert 15.05.2019 kl 00:20 Du må logge inn for å svare

In his letter, Mueller expresses misgivings over how Barr characterized the findings of the special counsel report in a summary that the attorney general released on March 24. But in testimony to Congress in April, Barr said he did not know whether Mueller supported his summary's conclusion, and that he did not know the reasons behind reports that members of Mueller's team were frustrated over his summary.

https://edition.cnn.com/2019/05/01/politics/fact-check-william-barr-lie-to-congress/index.html

Et lite tips bare. Du kan lese opp så mange brev fra Mueller som du vil
jeg stoler IKKE på 1. mueller (2. Daily Feast)
jabbadabbato
I dag kl 00:23 4
In his letter, Mueller expresses
Redigert 15.05.2019 kl 00:27 Du må logge inn for å svare

Hvilke kompiser er det du tenker på som har vært korrupte under Trumps president tid? Rams opp i fleng er du snill. Tenker du kanskje på grums som Mueller og hans team har gransket og funnet fra åresvis tilbake? Ting som å glemme å melde seg som en utenlandsk agent?

Historien om Obama er ikke engang påbegynt, så det vanker mange overraskelser for dere sosialister også her.

Ikke gjør deg dummere enn du egentlig er, hadde de kunnet ta Barr for å lyve under ed, hadde de iverksatt hele apparatet i løpet av en time. Det kan de ikke, de vet egentlig hva som skjuler seg bak sladden, og de vet de er mer eller mindre fucked. Adam skjønner nok at han ikke bør stille til gjenvalg, da står i fare for å bli offentlig ydmyket.


korrupte under Trumps president tid?

INGEN
NEVER
NADA
EVER
NEKT

Korrekt, og denne gangen var det fra sjef fake news media CNN. Det som overrasker meg er at det fremdeles folk som leser på hjemmesidene deres og ser på TV sendingene. CNN har betalt de store flyplassene for å vise sendingene deres og teller vel alle folk som passerer skjermene som "seere" . Fake nok engang altså.

Må innrømme at jeg sniker meg inn for å se noen korte glimt fra CNN. Mest som avveksling på Standup show. CNN kan være hysterisk morsom om man er litt orientert om den virkelige verden.
Redigert 15.05.2019 kl 00:42 Du må logge inn for å svare

Mye unødig prat her, men det er som kjent sosialistenes strategi for å unngå fakta.

De rabiate demokratene går ikke bare etter Barr, men har også stevnet Donald Trump Jr. Han er har frivillig latt seg avhøre i 30 timer av Muellers pitbuller, men nå vil de ha ham inn igjen til en ny høring. Demokratene har "subpena power" nå, så det bruker det for alt det er verdt. DT Jr. nektet i utgangspunktet, men har i kveld blitt enig om å stille alikevel. Det vil skje i løpet av neste månded.

Du lager dine egne alternative fakta nå? Ikke akkurat en uvanlig taktikk i Trump's verden.


"Trump Jr. declined to speak voluntarily to Mueller, according to the Mueller report, and the special counsel did not seek to subpoena him."

Neida Jabba, det er bare dere sosialister som er faktaresistente. Du momlet noe om Bloomberg artikkel ovenfor her, men her har du en artikkel som bekrefter hva jeg skrev ovenfor. https://www.businessinsider.com/donald-trump-jr-agrees-to-senate-intelligence-committee-hearing-2019-5?r=US&IR=T

- Donald Trump Jr. has reached an agreement with the US Senate Intelligence Committee for the panel's senators to interview him in mid-June, a congressional source familiar with the matter told Reuters on Tuesday.

- The panel had subpoenaed Trump Jr. to appear before the committee, two congressional sources said last week.


Han har, så vidt jeg husker vært inne to ganger tidligere, både for Intel og justiskomiteen.

Stadig flere demokrat politikere våkner nå opp og begynner å få det travelt med å ta avstand fra Hillary Clinton. Dere sosialister her på berget har ikke helt oppdaget dette ennå og fortsetter med å hylle denne korrupte og kriminelle dama. Presidentkandidat Tulsi Gabbard latterliggjør Bill og Hillarys talkshow turne og undrer seg over hvem som vil betale for å høre på dette. Hun kritiserer også disse lukkede Wall Street talene hennes, NSA sjefen Clappers løgner og kritiserer sågar fake news CNN for å ha ansatt ham.

Din påstand om at Muellers advokater hadde avhørt DTjr var løgn
Forøvrig er det grunn til å anta at han gav de samme løgnene til kongressen om Trump tower Moskva som Micheal Cohen gjorde og som han nå sitter i fengsel for.


"Presidentkandidat Tulsi Gabbard"

Hun er jo alt-right favoritten. Diktator sugende bitch slik som de fleste Trumpetister.
Forøvrig har jeg ALDRI forsvart Clinton bortsett fra å si at hun hadde vært et mye bedre alternativ enn det korrupte krapylet som sitter der nå.

Forøvrig blir det rapportert at Barr jobber tett med både CIA, FBI og sjefen for national inntelligence for å finne et eller annet som de kan henge på knaggen om at noe ikke var helt som det skulle i etterforskningen av Trump. En etterforskning velgerne ikke viste om før valget og som således hadde INGEN betydning for valget. En vet jo hvilket signal dette gir nedover i systemet. Om man vil beholde jobben bør man holde seg unna etterforskning av Trump og hans sfære. Dette nærmer seg et diktatur.

På toppen av det hele driver altså Giuliani og Trump selv en offentlig kampanje for å få Biden etterforsket. Det samme de beskylder Obama administrasjonen. Skjønner du ikke hykleriet her?

Når det gjelder Tulsi må du ikke snakke så stygt om dine politiske medsøstre. Jeg vet du liker beste de mer ekstremt venstrevridde, men hun er tross alt en demokrat, men kanskje en av de bedre og mest fornuftige av dem.

Barr har som jeg nevnte ovenfor startet en etterforskning på om FBI og de andre etterretningorganisasjonene har forholdt seg til lover og regulativ. Har de gjort det, har de ingenting å frykte. Barr kommer neppe til å bruke de samme gestapometodene til Comey og Mueller ved å lure folk i en "løgn" felle eller bare rævkjøre dem økonomisk.

Biden har vært en sentral person i dette korrupte Obama regimet og det er vel ting som tyder på at han har vært innblandet i korrupsjon i Ukraina, men da med sønnen som stråmann. Han fikk vel stanset denne korrupsjonsskandale der relativt effektivt. Kan nok være verdt å se litt nærmere på. Folk som bruker sin politiske makt og folkets tillitt til å berike seg selv eller familie og venner, kalles ganske nekelt korrupsjon. Clinton mafian lagde en skole i hvordan dette kan gjøres.

Hykleri? Hva hadde du sagt om en Special Investigator i dag hadde raidet hjemmet til Biden midt på natten, Fox News hadde blitt tipset og kunne filme Biden i underbuksa iført håndjern og kastet på glattcelle. De kunne åpenbart gjort det samme med fru Clinton, ransaket huset hennes og inndratt alle digitale media.

Det kommer ikke til å skje som vi vet. Barr kommer til å gjennomføre en bipartisan etterforskning og etter boka. Dere sosialister vil få mye å gremmes over i tiden som kommer. Mange av deres helter vil blir arrestert og fengslet. Ikke alle vil la seg overbevise naturligvis, de mest ihuga og trofaste supporterne av denne kriminelle banden vil nekte å ta inn over seg fakta. Slik var det med tilhengere av Stalin, Pol Pot, Hitler, Quisling osv. Noen er det bare rett og slett ikke mulig å overbevise, selv med overveldene fakta."Hykleri? Hva hadde du sagt om en Special Investigator i dag hadde raidet hjemmet til Biden midt på natten, Fox News hadde blitt tipset og kunne filme Biden i underbuksa iført håndjern og kastet på glattcelle."

Du likte ikke at det største swampdyret i Washington (Eller var Manafort større?) de siste 40 årene ble arrestert på den måten de arresterer folk i USA og nei, CNN var ikke tipset på forhånd (I følge Barr). Mueller var pottetett hele veien. Du skjønner ikke prinsippet bak å sikre bevis? Han slapp fri samme dagen når de hadde beslaglagt det de ville ha. Fuglane må vite hvorfor du mener dette er hykleri. Synes derimot ikke som at du har noen problem med at Trump/Giuliani går etter Biden, det samme som Trump anklager FBI for å ha gjort altså.

Forøvrig svarte Trump nei på spørsmål om han har bedt Barr om å starte enda en etterforskning av FBI. Han har vel kun foreslått det i ca 100 tweets.

Det var også interessant å se at Fox News juridiske ekspert, Napoletano, som har vært venn med Graham i alle herrens år, gir ham huden full for å anbefale DTjr om ikke å møte til høring, samme som meg altså. Napoletano har vel konvertert til sosialist han også nå?

"Når det gjelder Tulsi må du ikke snakke så stygt om dine politiske medsøstre"

Nå er det du som stadig vekk lar deg imponere av folk på ytre venstre. Kommunistene i USA liker Trump og mislikte Russland saken, så dere har jo noe felles der, men ble litt overrasket når du også argumenterer som en kommunist i handelspolitikk. Slik blir det vel når en skal rævedilte en forstyrret personlighet som Trump.

"Mange av deres helter vil blir arrestert og fengslet."
Som Manafort, Cohen, Gates, Papadopolous, Flynn, Stones?

Redigert 15.05.2019 kl 22:04 Du må logge inn for å svare

Kan ikke bruke spalteplass på å svare på alt dette røret her, så tar bare det som kan være relevant for denne tråden.

Jeg er ikke noen stor fan av Roger Stone, men det var ganske avslørende m.h.p. Muellers metoder. Nå finnes de vel faktisk video av at CNN parkerte på utsiden omtrent en time før dette brutale raidet til Mueller, så noen har nok tipset dem.

Når det gjelder Fox og bidragsytere, så har de på ordinær basis folk med forskjellige politiske oppfatninger. I motsetning til de andre TV kanalene får de ikke sparken om de ytrer forskjellige oppfatninger. Du er kanskje vant til noe annet i de sosialistiske media, der er det som kjent ikke noe takhøyde for andre meninger eller rom for fakta.

Tidligere formann i DNC, valgkampleder for Gore og en rekke andre verv for sosialistene er bl.a. en kommentator i Fox nå. Hun fikk sparken i CNN etter at det ble avslørt at hun ga spørsmålene til Hillary i en av presidentkandidat duellene. i The Five har de i åresvis hatt en demokrat i panelet. De kan alikevel ikke regnes for å være helt objektive, da de har definitivt en republikansk slagside.

- Nå er det du som stadig vekk lar deg imponere av folk på ytre venstre

Du skjønner nok selv, om du tenker deg litt om, hvor stupid slike kommentarer fremstår. Det slår dessverre tilbake på deg selv og viser hvor lite du egentlig har forstått av det jeg har skrevet opp igjennom. Som nevnt noen ganger, er jeg ikke så imponert over hva dere sosialister bidrar med i dag eller har gjort i historisk sammenheng.

Sånn, nok om det.

Nå står vi foran en enormt spennende tid og hvor det amerikanske rettsvesenet endelig kan komme på skinnene igjen. For at det skal lykkes og for å unngå slike politiske kuppforsøk og politisk korrupsjon i etterretningsorganisasjonene er det essensielt at de skyldige blir tatt og straffet. Nå er det kommet noen indikasjoner om at denne Durham faktisk har jobbet et par måneder allerede. Han vil utfylle IG ved at han har alle fullmakter som han ikke har. IG er mer som en revisor, hvor han sjekker dokumter og slikt, men han kan stevne folk og innkalle til enhver til avhør, også folk utenfor etatene.

Ingen har bemerket det, men jeg begynte allerede for X antall tråder siden å snakke om tidligere CIA sjef Brennan, nå fake new medarbeider. Har vel nevt ham i hver eneste tråd siden. Nå er han i rampelyset som aldri før, og det antydes at han kan være selve arkitekten bak hele denne "russian collution" heksejakten, spionasje og kuppførsøk. Kan bli artig å se hvordan dette utarter seg når det strammer seg litt til, ikke minst med forholdet Comey -Brennan.

Endelig ser du at dette er normalt i FBI, og heretter så forstår du hva jeg mener. Dette er helt normalt. Hva sa jeg? Sånn er det bare. Det er helt normalt. Ingen trodde meg, men nå innrømmer Mx-bortforklaringsmaskinen det. Da slår jeg fast at det er normalt. omg

"Jeg er ikke noen stor fan av Roger Stone, men det var ganske avslørende m.h.p. Muellers metoder. "

Hva er avslørende`? De måtte sikre bevis. Det tar kun sekunder å slette digitale bevis, enten på Hillary metoden eller mer professjonelt.

"Nå finnes de vel faktisk video av at CNN parkerte på utsiden omtrent en time før dette brutale raidet til Mueller, så noen har nok tipset dem."

Nei. De ble ikke tipset.
Jeg vet det ikke nytter, men her er intervju med journalisten.
https://edition.cnn.com/2019/01/25/politics/roger-stone-raid/index.html

Hvorfor skulle Mueller lekke akkurat dette når alt annet var pottetett i 2 år?

Det du sier om Fox og MSM er igjen blank løgn. Napoletano er meget konservativ og en Trump tilhenger men han er en av de få repuplikanerne igjen som faktisk er ærlig. Det blir lagt merke til når noen på Fox sier noe utenom den vanlige Trump jazzinga så det gikk ikke lang tid før Trump angrep han på twitter og påstod at han var snurt for ikke å bli utnevnt til høyesterett,

CNN har faste kommentatorer fra begge sider, Tror Whitaker var fast på CNN før han ble midlertidig AG. Du kan umulig ha sett noe fra denne kanalen bortsett fra klipp.Redigert 15.05.2019 kl 23:36 Du må logge inn for å svare

jabba
gi deg selv to kilometer knotpirkjabb og du kan kverulere deg ut av hvilken som helst jabbesprekk.

Tror vi skal si at Jabba fikk det siste ordet i den diskusjonen.

Folk kan vurdere og dømme selv. Tror ikke lesere av denne tråden er så interessert i en krangel eller ordkløveri mellom meg og en sosialistisk kverulant. Fins andre tråder for slikt. Tråden har ligget nærmest i brakk i et halvt år, men nå kommer det til å skje ting. Håper vi kan klare å holde tråden rein og uten spamming fra krakilske sosialister.

Mueller har unsealed underliggende bevis angående Michael Flynn i dag.
Både før og etter at han erklærte seg skyldig ble han og hans advokat kontaktet av nærstående til både kongress og WH for å påvirke han til ikke å samarbeide.

https://twitter.com/kyledcheney/status/1129149062266138629

Beklager, men dette fremstår som noe uforståerlig babbel for meg. Vær så snill å utdyp dette.
Redigert 17.05.2019 kl 01:04 Du må logge inn for å svare

Dommer Sullivan, dommer i saken mot Michael Flynn, har fjernet sladd fra sentencing recommendation. Han har beordret frigivelse av underliggende bevismateriale som f.eks. en utskrift fra en voicemail fra presidentens advokater til Michael Flynns advokater. Han har videre beordret fjerning av sladd i Muellers rapport for de delene som omhandler Michael Flynn.