PHO- Roter Norge bort en stor mulighet.


Må si jeg lurer på hvorfor PHO er så lavt priset.
Når amerikanske investorer nå blir presentet selskapet av Dan, er jeg redd de lurer til seg selskapet for under 100,. pr aksjer.
Så blir det de som høster de store verdinene som kommer .
??

Når de setter seg inn i selskapet, så får de vel sjokk, når se ser prisingen.
Håper de får så stort sjokk att de detter av stolen og skaller hode, så de glemmer å kjøpe.

Jo lenger selskapet blir liggende på dette prisnivå, jo større er muligheten for att blir kjøpt opp i 2019.
De fleste på OB sier ja , hvis de får 100 % oppkjøpspremie.

Huff ??
Redigert 21.03.2019 kl 22:10 Du må logge inn for å svare
pafo
23.03.2019 kl 08:00 2229

Det er det eg prøver forklare , de kan ikke bruke en behandling de ikke har. Men får de ett blåhvitt flexiscope så har de ikke
noen undskyldninger før att ikke bruke det. Og forsikring kan redusere kostnaden før behandlingen da scopet er gratis, og gi
en del til Pho.

De tekniske problemen har ikke med salget att gjøre.
Og att forsikring kjenner til flexiscope og dess førdeler, er helt sikker. det er derfor de har fått permanent refusjon vid bruk
av Flexiscope. Og 6 - 12 mån til bruk er bare om sykehus vil det skall ta tid. Men de kan knappest nekte att ta imot ett om forsikring
gir dem ett. Og att guide noe de ikke vet er ikke rett.

Men verden går sakte fremåt, Og plutsligt har alle BLC/ BLFC. Det kan skje fort om de rette våkner..
focuss
23.03.2019 kl 08:30 2202

Bravi
For det første så skulle ikke noen innkjøringsproblemer med flex scope vært børsmeldt, en vekst på 76 % viser det. For det andre så er det ikke uvanlig at det er noe startopp problemer med ny teknologi. Gled deg med at de har vært bagateller som nå er løst. Forøvrig sier Schneider at et økende antall flex scope er nå sent i kjøps/innstalleringsprosessen og med "start.up" utfordringer bak seg forventes nå en akselererende vekst i installering av flex scope. Absolutt ingen tegn til at flex scope ikke skal bli en suksess.
bravi
23.03.2019 kl 09:58 2118

Jeg har vært mye opptatt i det siste og ikke fått med meg alt. Fikk FB gruppen noe skriftlig svar på spørsmålene de sendte til Schneider? Eller ble det kokt bort i kålen? Hva med spørsmålet om å informere antall utplasserte skop mellom Q presentasjonene? Husker før Q4 da var det mange spekulasjoner her på forumet om at mange flex skop var utplassert, så kom nedturen, bare to (2) stykker.

Du kommer til å få svar på mange spørsmål på HO hvis du kan/vil fortelle dine meddebattanter hvorfor du fortsatt er aksjonær i PHO.
Det faktum at du ikke har det minste fnugg av tro på Photocure, og at du fortsatt har aksjer i selskapet virker svært selvmotsigende på de aller fleste andre aksjonærer, og for meg er det et mysterium, en form for usunn selvpining at du ikke har kvittet deg med disse håpløse aksjene.
Betyr disse pengene du har satset i PHO mer enn alt annet, så kan du jo fortsatt få rundt 40 kr pr stk igjen for dem.

Ut fra alle dine negative innlegg om PHO, skulle en jo ikke tro at du anser at selskapet har noen sjanse til å slå i gjennom i USA.
kreinh
23.03.2019 kl 12:49 1987

Forstår godt bravi. Jeg ga 45kr for aksjer i August. Og nå er kursen 40. Hva feiler det Photocure? Hvorfor er de så hjelpeløse i å formidle potensialet i selskapet?
Redigert 23.03.2019 kl 14:02 Du må logge inn for å svare

Hva du egentlig surker etter???
Du kunne gått ut med 30% gevinst på mindre enn en mnd, og på børs er det MYE. Faktisk så mye, at det er noe du vil oppleve sjelden i løpet av din børskarriere. Men i nisseverden er det noen som sitter med en oppfatning om at slikt er helt normalt.
Det er bare å venne seg til at DET ER DET IKKE.

Og hvis du likevel er «long» (ikke etter nissebegrepet, der alt over timer eller noen få dager regnes som langsiktig investor), er det bare å kutte maset. Denne type svingninger må du lære deg å takle.
Pho har informert veldig godt. Schneider har skissert et løp over 2-3 år innen selskapet er cash-positiv, og 5-6 år innen de store pengene EVENTUELT kommer. Men at der er store utfordringer framover.
At nissene ikke skjønner dette, men vil skrive sine egne børsmeldinger, sier faktisk mest om nissene sin forståelse av utfordringene et bittelite pingleselskap står overfor med farmasøytisk kommersialisering i et STORT marked.

Hvis du klarer å bli sittende, og hvis Pho lykkes, og hvis *100 ulike parametere som KAN gå til helvete, er dette en mulighet du nesten helt sikkert aldri igjen vil få oppleve.
Men det er aldeles ikke usannsynlig at også dette ender mer eller mindre med null.
Da kan du trøste deg med skattefradraget på 27kroner for hver hundrelapp du tapte.
Redigert 23.03.2019 kl 15:11 Du må logge inn for å svare
Helme5
23.03.2019 kl 16:21 1850

DTT - så sandt som skrevet, at være utilfreds med at købe på 40 - og så have ca 63 kun en måned efter og så herefter brokke sig, det er måske lige i overkanten.

Jeg er langsigtet ( men det er mit “problem“ ) med min risikoportefølje, og har planlagt at sidde på sidelinien i ca 3-6 år i de 4 norske aktier jeg har.

Men følger næsten daglig og er opmærksom på hvordan markedet arter sig for disse firmaer, følger især med på parameterne

Ledelsen (Er de medejere, er de aktionær venlige, lydhøre og innovative m.m.)
Konkurrenter (hidtidige som evt nye)
Potientialet og markedet som helhed (For produktet)
Cashburn. (Og evt årsag til stigende)


Jeg har flere parametre — lad dert ligge, valget af PHO er et summarum af dette, deler slet ikke eks Bravi og andres noget overdrevne bekymringer, som DDT sikkert rigtigt nævner, nok bunder ud i at man er kortsigtet og ønsker at se en stigende linie dag efter dag, hvilket jo er utopi

Jeg deler heller ikke helt Focuss tanker om, at hvis potientialet om 20% markedsandel opfyldes, costen bliver ca 1 mia og en PE på 20 - så kan kursen blive 1.900 - det er ikke om tallet 1900 er korrekt, for det er korrekt nok, hvis man tager Focuss forudsætninger in mente - hvorimod jeg TROR at prisen på produktet kan blive lavere på sigt med tanke på USA vil presse på medicinpriser som helhed - sikker på at cost bliver højere, og mener at det vil være mere rigtig at forholde sig til en PE tættere på 10-12. Til gengæld så tror jeg på en højere andel af salget.

Og jo, man kan trøste sig med at skattefradraget bliver. - 42 % på hver hundredlap man taber - her i Danmark
(dog kan det kun modregnes eventuelle gevinster i andre papirer samme år eller i årene fremover, ellers er alt tabt)
Redigert 23.03.2019 kl 16:37 Du må logge inn for å svare
teaa
23.03.2019 kl 19:48 1765

"Da kan du trøste deg med skattefradraget på 27kroner for hver hundrelapp du tapte."
Kapitalskatten er satt ned (med tverrpolitisk støtte) til 22 prosent. Det betyr at skattefradrag også blir mindre verdt.

Det er vel rundt 30% skatt på kapitalintekter og samme fradrag
Springer
23.03.2019 kl 20:49 1714

Ja, kapitalskatten er 22%, men aksjer behandles litt spesielt. Gevinsten ganges opp, og effektiv skattesats blir vel rundt 32% ?? Regner med at fradraget også er det samme ved tap ??

Foreløpig er det samme fradrag men det er vel et tidsspørsmål før de fjerner Fradraget?

Ser jeg må justere litt...etter berettigete korreksjoner.
Pussig det der, på HO er det alltid NOEN (riktignok veldig få, men noen er det bestandig) som vet hva de skriver om.

Kreinh, jeg har en god nyhet til deg
Du vil få hele 31,68 -trettienkronerogsekstiåtteøre- tilbake for hver hundrelapp du taper.

Det fortsetter selvfølgelig at du er i skatteposisjon.....

Bare å puste rolig, dette blir aldeles ikke så galt;-))
bravi
23.03.2019 kl 23:32 1607

Det er veldig mange som tror de vet noe som skriver her, hva de vet det vet ikke jeg.
pafo
24.03.2019 kl 06:05 1526

Her er lite opplysninger om sykehus og leger i USA. Det er mye som påvirker hvor en ny behandling skall innføres.

Det har vært og er fortsatt tradisjon for at legene ikke er ansatt på sykehusene, men driver egen praksis tilknyttet
egne spesialistgrupper. De har så avtaler med sykehusene for behandling av egne
pasienter og om deltagelse i sykehusenes beredskap. Legene og sykehusene fakturerer i denne modellen hver for seg. Noen
spesialistgrupper kan ha avtaler med flere sykehus, mens andre igjen har avtale bare med ett sykehus.

file:///C:/Users/Per%20Arne/Downloads/HJF%204-12.4-Am.Helsevesen%20(1).pdf

Men de igjen må ha avtaler med forsikringsselskap. Vilket gjør att eg trur att de må innføre BLFC behandling
snart om de skall ha pasienter.
repsol
24.03.2019 kl 08:27 1469

Kan alltid være problem med for lav prising i land som Norge lite folk , men når inntjening blir bra så vil andre land våkne når prisingen vokser , men skummelt i en for tidlig fase for oppkjøp da det prises for laft , men sånn er Gamet

Nå roter du. Focuss sine tall vil være riktige dersom forutsetningen han har lagt til grunn blir innfridd. Men enhver bergening av et fremtidig potensiale må gjøres ut fra at man setter noen verdier, basert på hva man mener vil være det riktige. Man vil altså forutsette noen verdeier som markedspotensiale, kostnad og hvilke PE markedet er villig å prise selskapet til basert på den antatte inntjeningen Men dersom man gjør som du, går inn og endrer forutsetningene, så vil du komme opp med et kurspotensiale som er basert på dine forutsetninger. Du må gjerne være uenig med Focuss sine forutsetninger, men du kan ikke si at hans er gale. Det er kun fremtiden som vil vise om han får rett når og hvis BLC tar 20% markedsandel

Men jeg aksepterer dine argumenter for at du legger andre forutsetninger til grunn hva angår kostnader, hvilke PE du mener man skal benytte. Men presiser at det er dette er det kurspotensiale PHO har basert på slike og slike forutsetninger. Som sagt, ingen kan si om dette blir rett eller galt, det er det kurrspotensiale du mener vil være realitsik gitt at dine forutsetninger slår til.

På samme måte kan jeg komme opp med mine egne forutsetninger og komme til et helt annet kurspotensiale enn det dere to kommer med. Dette er egentlig ikke noe problem all den tid man tar det for hva det er; beregninger om et gitt kurspotensial dersom BLCC tar 20% av blærekreftmarkedet og et sett med gitt forutsetninger slår til. Men dersom en eller flere av forutsetningene ikke slår til, da bommer dere.

For vi snakker ikke om kursmål, men diverse kurspotensiale. Problemet her på HO er at enkelte leser innleggene som en viss fanden leser Bibelen. Og da blir det fullstendig meningsløst.
Durable
24.03.2019 kl 21:50 1166

P/E på 20 vil KANSKJE vise seg å være noe høyt, men samtidig kan markedsandel på 20% vise seg å være noe lavt.
Dessuten vil det finnes store muligheter i andre markeder enn bare det amerikanske, og synergier i form av samarbeid med andre aktører innen blærekreft, som de allerede så smått har startet opp med.

Firesifret akskjekurs er ingen umulighet, og det er også potensiale for at det kan klatre et stykke opp på den skalaen, men ikke glem TING TAR TID.
25.03.2019 kl 10:50 967

Norne endrer fra Hold til Kjøp.
Kursmål justeres fra 55 til 54.
JT
25.03.2019 kl 11:09 936

Share price fall provides attractive entry point for a
long-term strong growth story

Photocure’s reported 4Q figures were not far from our expectations. No new
goals for the US sales of Cysview were announced and no news on the
pipeline projects were delivered either, which was a bit disappointing. On the
other hand, there is significant growth potential for the company for many
years ahead, which is undervalued currently, in our view. Therefore, we
upgrade our recommendation from Hold to Buy at a new TP of NOK 54/sh
(NOK 55/sh previously).
Helme5
25.03.2019 kl 12:54 817

Hej Londonmannen - synes nu ikke jeg roter, om noget gør jeg det ganske tydeligt at Focuss tal er RIGTIGE, dersom de forudsætninger han lægger til grund bliver indfriet...

"""det er ikke om tallet 1900 er korrekt, for det er korrekt nok, hvis man tager Focuss forudsætninger in mente"""

Og jeg er og har lige fra starten været ganske bevidst om, at dette IKKE var et kursmål, men et kurspotientiale. :-)
(Sidder med tal til daglig, så er helt klar over forskellen.)

Omkring KURSPOTIENTIALET, har Focuss til tider efterspurgt om andres mening om forudsætninger (og ikke i enigheden om det er et kursmål - for det er vist kun visse skribenter herinde, som bruger dette tal som kursmål, som argument for at baisse) - og det var såmænd bare dét, JEG ville lægge til grund for et kurspotientiale, om jeg fik gjort det tydeligt nok at dert var et potientiale, tjaaa, måske ikke - men det jeg ville med forudsætningerne var at vise, at MINE var lidt anderledes end eksempelvis Focuss.

Sjældent er dog at alle ens forudsætninger rammer præcist og jeg bommer da tit med for store forhåbninger - men er optimist og selvom mine forudsætninger skulle blive dårligere end forventet (af mig) - så kommer vi langt højere op end vi er i dag.

Hmmm, hvis det er blandt andet mig du sigter til omkring at enkelte læser indlæggende som en vis fanden læser biblen - så vil jeg tillade mig at MENE, du her rammer lidt forbi.

Den er grei. Da er vi enige. Og i så tilfelle var det jeg som ikke leste ditt innlegg godt nok, og følgelig opptrådte som fanden denne gangen. Følgelig var det også jeg som kom i skade for å rote. Beklager.
focuss
25.03.2019 kl 16:04 621

En kommentar til diskusjonen kursmål vs. potensiale. Strengt tatt så er ikke regnestykket som gir kurs 1900 hverken mål eller potensiale, men bare et regne eksempel på hva som kan skje ved markedsandel 20% i USA. Regner med LM er enig med meg i at BLCC sitt potensial når det gjelder markedsandel i USA er vesentlig større enn 20%. Vi vet at den største fordelen med BLCC oppnås med pasienter med high til medium risk NMIBC og denne gruppen utgjør ca 40% av de som diagnostiseres. Så jeg vil da i det minste mene at potensialet er en markedsandel på 40%.

Når det gjelder kursmål så er investorer vandt med å få kurs mål innenfor en oversiktlig tidsperiode, mens potensiale kan være basert på mer langsiktige forhold.

Kursmål som vil gi mening for en investor vil være noe som man kan forvente realiseres i løpet av 6 til 12 måneder. Noe slikt kurs mål har så langt ikke jeg dristet meg til å komme med, annet en at jeg slang ut av meg et tall i en gjette konkurranse her på forumet og slike gjette konkurranser ligger det ofte ikke så mye seriøs tenkning bak. Ser Norne nå har kurs mål på 54 så da er det jo langt frem til Simply wall street med 330. Kurs utover i 2019 vil selvfølgelig helt avhenge av hva selskapet leverer av vekst og resultater fremover. Det er jo noe jeg antar at 100% av oss er enige i.
Redigert 25.03.2019 kl 16:07 Du må logge inn for å svare

Begynner å tro att kurspotensiale kommer frem før selskapet blir kjøpt opp. kansje vi aksjonærer får være med å høste de store verdiene som kommer