QEC Emisjon - ja takk

Domus
QEC 19.03.2019 kl 18:18 12825

Det gnåles mye om emisjon fra kreti og pleti med referanser til emisjonskonge og styrt kursoppgang fra Pareto m.m
Jeg skal ikke argumentere for eller mot dette, men faktisk si : emisjon - ja takk.

Qec meldte i dag om kraftig økning i sine reserver hovedsakelig fra Kakwa nord. Her har Qec fått inn Kicking Horse som partner med de samme folkene som stod bak Kakwa øst.
Qec bør sammen med partner sette full fart på Kakwa nord. Til dette trengs midler og en øremerket emisjon med tilhørende aktivitetsplan synes for meg fornuftig.
Québec er et usikkert kort med mulig langdryg prosess.
Derfor bør Qec få opp produksjonen i Kakwa.

Vet at Qec tidligere har kjørt emisjoner med føringer på bruk og forandret dette senere, men likevel sier jeg : emisjon - ja takk.

...så får vi se da 😊
Stranger
24.04.2019 kl 08:02 2408

Så fik pro-emission folk opfyldte deres ønske. Nu skal pengene endnu engang gå til foreløbige pilot arbejde (og ikke en endelig pilot projekt) og Kakwa, men QEC sagde i deres year end rapport at de i 2019 vil deltage i 5 brutto brønde (1,25 netto). Det vil dårlige nok dække decline på de eksisterende brønde. Man kan også konstatere at emissionskursen bliver lavere og lavere hver gang.
Redigert 24.04.2019 kl 09:18 Du må logge inn for å svare

Domus-
Helt enig, bare synd at QEC ikke gjør det;
"Qec bør sammen med partner sette full fart på Kakwa nord. Til dette trengs midler og en øremerket emisjon med tilhørende aktivitetsplan synes for meg fornuftig."
Min mening er at dette bare Atter en gang er en emisjon uten full fart på de produserende felt. Hverken øremerket emisjon eller tilhørende aktivitetsplan annet enn generell bullshit.
Hadde håpet på en emisjon som hadde monnet og gitt QEC midler til å utvikle Kakwa nord i tillegg til det tullet de holder på med.
Nå ble det en emisjon som holder til å delta på kanskje 2 brønner og knapt opprettholde den lille produksjonen de har.
En emisjon på rundt 1 milliard ville vært bedre.
uptrade
24.04.2019 kl 13:05 2150

Pelle:
Hadde kursen enda vært på 25,- ..

Da kunne de hentet inn 1 milliard med ett like stort trykkeri.

Mistenker 50% går til Repsol og avtalen der, mens resterende Montney..
XL2016
24.04.2019 kl 15:30 2034

Spennende

google oversatt:

Questerre Energy har oppnådd et opphold på den rettssaken som ble innført for å tvinge Quebec-regjeringen til å løfte forbud mot fracking i skifer i St. Lawrence Valley. Selskapet og regjeringen vil utforske "forskjellige alternativer" for å forsøke å avgjøre konflikten, selv om Quebec sikrer at det ikke er noen tvil om å åpne døren for å skifta gass.

Siden ikrafttredelsen av forskriften om hydrokarbonloven i september 2018, er det forbudt å bore med brudd "i skifer", dvs. formasjonen som vil inneholde et betydelig gasspotensial i Saint-dalen. -Laurent.

Imidlertid er denne bestemmelsen betraktet som "vilkårlig, diskriminerende og urimelig" av Questerre gas, som lanserte en søksmål i november mot regjeringen for å avbryte den. Det må sies at et dusin selskaper, hovedsakelig fra utenfor Quebec, i dag holder totalt 13.000 km2 leteillatelser i sør i provinsen, mellom Montreal og Quebec. De fleste av disse tillatelsene har vært på plass i mer enn 10 år.

Å konsultere

Kart over leteillatelser i kraft i Quebec
Denne saken skulle være tilbake i Superior Court i forrige uke, men høringen ble kansellert etter en forespørsel fra Questerre. Det har faktisk fått en "suspensjon" av saken. I sin søknad argumenterte selskapet for at hun og regjeringen "for tiden er i diskusjon for å bli enige om en rettslig våpen som lar dem utforske forskjellige alternativer" for resten av "posten".

aksept

På kontoret til energi- og naturministerns kontor er det imidlertid sagt at det ikke er noen tvil om å gjenopplive skifergasutforskning i Quebec.

"Regjeringen har til hensikt å håndheve Hydrocarbon Act og tilhørende forskrifter, som trådte i kraft 20. september 2018," sa forsvarsminister Claude Potvin.

Tror Questerre det vil være mulig å komme sammen med François Legaults regjering for å tillate fracking igjen?

"Vi tror ikke det er mulig å nå en avtale ved hjelp av eksisterende teknologi, eller å gå videre uten sosial aksept," sier selskaps president Michael Binnion, som også er president i selskapet. Quebec Oil and Gas Association (QOGA).

Binnion sa imidlertid Questerre "analyserer ny teknologi" uten å bevege seg videre. Fram til desember 2018 hadde Albertselskapet fem lobbyister registrert i Quebec-registeret. Deres mandat omfattet foreslåtte forskrifter som tillater "pilotprosjekter for utnyttelse av naturgass" i kommuner som er interessert i hosting slike prosjekter.

"Disse prosjektene involverer 100% vanngenvinning, elektrifiserende operasjoner og stopper bruken av kjemiske tilsetningsstoffer i jorden under fracking. Dette er null-utslippsprosjekter, sier lobbyvirksomheten, som ikke lenger er i kraft.

Quebec-senteret for miljølov (CQDE), som var å påkalle forrige uke sin anmodning om å gripe inn i filen, er fortsatt bekymret for fremtiden.

"Det er all grunn til å tro at lukkede drøftinger mellom Questerre og regjeringen kan bryte gjeldende regelverk. Statsministeren er forpliktet til åpenhet. Men dette er et viktig spørsmål som direkte påvirker innbyggerne: de burde ha en stemme, sier generaldirektør for CQDE, Geneviève Paul.

I tillegg forbereder QOGA for tiden sitt tiende årsmøte, som vil finne sted fra 26. mai til 28. mai i Montreal. I invitasjonen til denne konferansen fremhevet hun ankomst av en "ny regjering" i Quebec, "som lovet en bedre balanse mellom miljø og økonomi." Olje- og gasslobbyen fremhever også fremkomsten av nye "prosjekter", men utviklet "med mennesker, miljø og planeten først".

Link:

https://www.ledevoir.com/societe/environnement/552785/gaz-de-schiste-suspension-de-la-poursuite-contre-le-gouvernement-du-quebec
minsin
24.04.2019 kl 15:39 2002

Hmm litt underlig det du sier Domus.
"Emisjon ja takk" ., de siste 10 årene har det vært utført emisjoner for bygging og videre utvikling av felt for milliarder.
Emisjonene gjenspeiler seg,ikke i form av økende produksjon , faktisk så har ikke produksjonen økt noe særlig de siste 10 årene.
så som aksjonær må man vel kunne spørre seg , hvor har emisjons pengene blitt av ??
bruker de pengene kun på å opprettholde en produksjon som tydeligvis ikke er drivverdig??
even25
24.04.2019 kl 15:59 1923

Dersom kiza42 sine tall er korrekte, har qec blitt tilført 1.67 milliarder og hadde igår før siste emisjon en markedsverdi på noe under 1.1 milliard.
Dersom konseptet var å lage gråstein av gull, hvilket vanligvis koster skjorta, har jo qec her hatt en viss suksess.
Nå kan det jo hende det går bedre de neste 15 årene. En klar forbedring ville være om qec klarte å lage gråstein av gråstein. Men det er kanskje å ta i.
Chris85
24.04.2019 kl 16:49 124

Innlegget er slettet av administrator

Vennligst dokumenter sludderet ditt! Dette er på grensen til injurierende mot styremedlemmene.
pusimiga
24.04.2019 kl 17:50 1688

LIVWCCN IDIOTEN kan du åpne en artikel fra 1996?? Du er genij,DUST
Domus
24.04.2019 kl 17:56 1664

minsin, som jeg skriver så ville en emisjon øremerket til en Montney satsning være helt innenfor. Dermed kunne Qec ha økt sin produksjon betraktelig.
Nå blir det litt halvveis på alt og ikke like innenfor i mine øyne.
Hva gjelder pengebruk så har et antall millioner blitt brukt på RedLeaf, et antall millioner på nye Montney acres, et antall millioner på Kakwa brønner og selvfølgelig et antall millioner på øvrig virksomhet som Antler/Pierson, Jordan og drift.
uptrade
24.04.2019 kl 19:26 1437

Domus:
Igår stod det Montney, idag Kakwa feltet, er det samme områdene som det snakk om?
tuja
24.04.2019 kl 19:37 1405

Her er essensen:

""Vi tror ikke det er mulig å nå en avtale ved hjelp av eksisterende teknologi, eller å gå videre uten sosial aksept," sier selskaps president Michael Binnion, som også er president i selskapet. Quebec Oil and Gas Association (QOGA).

Binnion sa imidlertid Questerre "analyserer ny teknologi" uten å bevege seg videre. Fram til desember 2018 hadde Albertselskapet fem lobbyister registrert i Quebec-registeret. Deres mandat omfattet foreslåtte forskrifter som tillater "pilotprosjekter for utnyttelse av naturgass" i kommuner som er interessert i hosting slike prosjekter.

"Disse prosjektene involverer 100% vanngenvinning, elektrifiserende operasjoner og stopper bruken av kjemiske tilsetningsstoffer i jorden under fracking. Dette er null-utslippsprosjekter, sier lobbyvirksomheten, som ikke lenger er i kraft."Det er all grunn til å tro at lukkede drøftinger mellom Questerre og regjeringen kan bryte gjeldende regelverk."


GAME ON: Let`s frack, men med clean gas teknologien til Questerre.
6710
24.04.2019 kl 20:32 1262

Vi har været "tæt" på gennembrud i projekt Q en del gange i løbet af årene.
Tror man skal afvente, hvad som kommer, inden man skyder gåsen ned :)

Når man ser tilbage ang. Quebec, kan man ikke give QECs skyld for vi ikke er online her.
Ydre omstændigheder har besværliggjort vejen til succes. Succes som ægte aktionærer igennem lang tid har ønsker, skal ske.

Når man læser rapporten, ser man at forskellige projekter skal gå til et nyt niveau i løbet af 2019.
Man kan også fx læse i rapporten at det er enten eller i Q, ellers bliver der retssag, og man vil opgive Q.
Så QEC satser på fuldhus denne gang. Pengene skal fx bruges til delvis betale for "753,000 net acres in Quebec"
så man kan få godkendelse fra myndigheder.
"He added, "The proceeds will also partially fund the closing of our acquisition
in Quebec so we can move forward with permitting for the Clean Tech laboratory
project. Here too, being able to demonstrate financial capability is key as we
investigate the technical details of this project."

Man kan vel også sige, ellers kan pengene bruges til fuldfart i Kakwa, hvis -som jeg ikke tror sker- Qec ikke får succes i Q.
"Michael Binnion, President and Chief Executive Officer of Questerre commented,
"With the improvement in oil prices, we expect the capital program at both our
Kakwa joint ventures to expand this year. For this reason, it was important for
us to strengthen our balance sheet with this placement."

Vi er vidner til knald eller fald i Quebec, så det bliver int om all energi, som er -og nu bliver brugt i Quebec bliver en win win for sund fornuft.
Det skal lykkes denne gang...

Redigert 24.04.2019 kl 20:36 Du må logge inn for å svare
njn-
24.04.2019 kl 21:10 1180

XL2016: Du bør se hvem som har denne artikkelen. (ledevoir.com som er et talerør for Liberalerne og miljø org.)
De skriver at: "Denne saken skulle være tilbake i Superior Court i forrige uke, men høringen ble kansellert etter en forespørsel fra Questerre. Det har faktisk fått en "suspensjon" av saken.".

Det var Justisdepartementet som ba om utsettelse.
livsal
24.04.2019 kl 22:12 994

Da skulle cashen til Industrial Alliance Securities være sikret, og så har de også noe å drive «lobby» virksomhet for. Dersom det blir noe igjen da, håper jeg det blir brukt i Kakwa. Dog, Binnion nevnte ikke noe om Jordan. Kanskje det går noe dit også. ??
Redigert 24.04.2019 kl 22:30 Du må logge inn for å svare
minsin
24.04.2019 kl 22:27 978

Uansett QEC har brukt 2 mrd de siste 10 årene , uten at produksjonen har økt...det er fakta.
Noen mill her og noen mill der... er faktisk 2 mrd mer eller mindre bortkasta pæng.

At QEC har en agenda der produksjons økning ikke har vært fokus , er det ingen tvil om ....basert på de siste 10-13 årene

Ett hvilket som helst annet selskap ville sørget for en betydelig produksjons økning , med 2 mrd i kontanter fra emisjoner.

Vi vet at siste emisjon ikke er nok til større utbygging , så det vil komme en betydelig emisjon i etterkant av nok en "positiv" nyhet..
Er slik QEC driver...
livecnn
24.04.2019 kl 22:42 924

Vel det er fryktelig mange som kjenner "rytmene" i QEC aksjen, så hvis Binnion ikke klarer å fikse Québec er det mange som skal ut ved neste forsøk på kr 3
Vel pirato bruker vel 48 timer til med kurspleie.

QEC fik brutto 93,4 mill kr.

Spørgsmålet er hvor meget fik Arctic Securities, Pareto Securities og Sparebank 1 Markets AS som var tilrettelæggere. Måske ved Domus det?

https://www.hegnar.no/Nyheter/Energi/2019/05/Questerre-emisjon-i-boks