Wara saken: dette er bevisene

noprofit
17.03.2019 kl 23:49 1766

Ingenting.......

Hjelp her er det flere med dårlig dømmekraft

Siden de ikke finner andre så må det være samboeren.

Det var bra hun var hjemme ellers ville vel nærmeste naboen blitt tatt.
Redigert 17.03.2019 kl 23:55 Du må logge inn for å svare
børst
18.03.2019 kl 22:27 485

Det kan hun ikke lenger slette, for det har kommet i nettavisene:


Det kommer en katt ut av tujahekken. Den er vakker, dyp gul. Vi sitter utenfor dette første huset i sju timer.»
https://www.dagsavisen.no/innenriks/slik-omtales-wara-i-teaterstykket-1.1448746?paywall=true

Goddagmann knotpirk, du SKAL det har jeg forstått. Jabb ivei. Husk: du SKAL

En bolig er både privat og en del av det offentlige rom. Det skal nok en del til for å stoppe bruken av et bilde av din eiendom.
Men her sporer debatten og juss anvendelsen av - for det er ikke bildene av eiendommen i seg selv denne saken handler om.

Websters definisjon av ordet ’politisk’ legger vekt på en aktiv intensjon: “Theatre is political if it is concerned with the state or takes sides in politics.” Nazistene var eksempelvis kjent for sin bruk av både film, teater og masseopptrinn for å spre sin ideologi. Hitler bygget fx en Thingspiel-arena i middelalderbyen Heidelberg som rommet 20.000 mennesker. Spill-arenaene til nazistene ble brukt til kultisk totalteater med masseopptrinn, talekor, trommer og fanfarer der målet var å oppheve skillet mellom scene og sal - teater og virkelighet - for å spre en ideologi som tar side i politikken.

På samme måte opphever Black Box skillet mellom kunstnerisk uttrykk og virkelige "politiske hatobjekter" når de tramper ut av kunsten og inn i virkelighetens verden med navngitte politiske motstandere og virkelige bilder, navn og politisk ståsted - helt uten tillatelse og uten omtanke for at slikt kan oppleves ekstremt truende for følsomme sjeler - noe PST sitt blotte nærvær i saken er et bevis på i seg selv. Det politiske teateret har hos Black Box her gått fra å angripe en ideologi man ikke liker til å angripe personer man ikke liker (eller personer man hater, for å bruke dagens retorikk).

Da spørs det om Black Box ikke har beveget seg over fra politisk teater til personforfølgelse og trakassering (harassment covers a wide range of behaviors that disturbs or upsets, and it is characteristically repetitive) av enkeltpersoner.

Ved å henlegge anmeldelsen hvitvasker PST og politiet alvorlig trakassering av personer med en fremskutt samfunnsposisjon.
PST er kommet i den toneangivende ("politisk korrekte") ideologiens fold. Det ligner ubehagelig på det som skjedde i Europa på 1930-tallet!
Redigert 18.03.2019 kl 23:12 Du må logge inn for å svare
MERLOT
18.03.2019 kl 22:55 473

Vi kan definere empati som evnen til å sette deg selv i den andres plass, å forstå visningen av virkeligheten, holdning og meninger fri for fordommer. Empati kan ikke bare hjelpe andre, men også oss selv.

"Evnen til å sette seg i et annet sted er en av de viktigste funksjonene i intelligens. Det viser menneskets grad av modenhet. " -A. Cury-

Kunst er ofte et verktøy for å uttrykke sensivitet og empati.

Pia Maria Roll får en absolutt strykkarakter i så hensseende.
At dette "teaterstykket" og BlackBox har fått tildelt over 13 millioner i statsstøte er nesten aldeles uforståelig....
Det må ha skjedd på grunn av de er oschloklyser, noen dekadente selvsugende og selvsentriske drittsekker som viser at de er totalt blottet for innsikt og empati.
Redigert 18.03.2019 kl 22:59 Du må logge inn for å svare

Havfruen slår på stortromma og drar nazikortet mot teatergruppa. Det tror jeg til og med Børst skal slite med å overgå.
Vi har en vinner.,

Hvor skiller Black Box seg fra politisk teater på 1930-tallet? Det handler ikke om å trekke noe nazi-kort, men hva de faktisk gjør!
(Dessverre finnes ikke noe annet relevant eksempel; 1970-tallets politiske teater rettet seg mot ideologi, ikke navngitt person.)
Redigert 18.03.2019 kl 23:16 Du må logge inn for å svare

Ta høyde folkens for at dette kan være en falsk flagg hele greia.
Dette kan dreie seg om noe mer enn som så. Search for the big picture.

Der fikk vi også den obligatoriske FFO påstanden.
Godt forsøkl på å overgå Havfruen men du kom desverre litt til kort. Grunnen er at du kommer med FFO påstander for alt mellom himmel og jord. Alt fra vanlig veiarbeid til skøyteløpere som faller.

Jeg påstår ikke det er FFO. Jeg bare spør. Actors i buskene til Fr Berthelusen dagen lang. Er det mulig?

Kritiserer PR-bransjen: – Skaper inntrykk av politisk korrupsjon

– Det er svært beklagelig å se at deler av denne bransjen opererer på en slik måte at man får inntrykk av at forholdet mellom pengeinteresser og byråer og politikere blir så tett at det etterlater et inntrykk av at man bedriver politisk korrupsjon, sier Geelmuyden.

Han mener det sender ut feil signal at politikere og PR-folk stadig omgås privat, og reagerer blant annet på at First House-partnerne Sigbjørn Aanes og Ole Berget har tatt ferie for å hjelpe justisminister Tor Mikkel Wara.

https://www.nrk.no/norge/kritiserer-pr-bransjen_-_-skaper-inntrykk-av-politisk-korrupsjon-1.14479373


Så du og ExianX96 er på linje her altså?
Det som kanskje er mer interessant, og sannsynlig, er at noen kanskje kan finne på å iscenesette nye angrep for å gi intrykk av at Berthenusen er uskyldig. Jeg tror aldri i verden at Wara ville vært innblandet i noe slikt heller personer som har et sterkt ønske om at Berthenusen ikke skal være skyldig og som ikke har moralske skrupler.
Redigert 19.03.2019 kl 10:33 Du må logge inn for å svare

Spørsmålet her er ikke så mye brudd på privatlivets fred som utilregneligheten til Waras samboer. Hun er siktet og også mistenkt for handlinger som går ut på å kaste skyld over andre gjennom rasistisk tagging og ildspåsettelser. En påtaleunnlatelse kan endelig synes aktuelt her. Alternativt mulig et påbud om en tid på gjøkeredet.
- TWO -
19.03.2019 kl 16:31 356

Her er det nok rimelig stor fare for at man må ta høyde for at hele
suppa kan være et F-flagg.
Det gjemmes jo vekk hva dette egentlig handler om ; shariaimport
til Norge. Og hvem har interesse av det ? Hvem står bak det ?
Og pusher det ? Hvem profiterer på det ?
Hvem er "tvangsrekvirert" for å måtte spille spillet ?
Har vi sett folk i norsk teaterbransje bli brukt til dette før ?
(De innvidde av oss altså).

Du glemmer det faktum at dersom ikke Berthenusen hadde anmeldt teateret og satt fyr på sin egen bil så hadde ingen noen gang hørt om dette teaterstykket.

Siden det er noen meter fra inngangsdøren til der bilen sto parkert, så burde jo faktisk kameraene som var montert med fri sikt fra garasjen ha fanget det opp dersom Bertheussen kom ut og gikk bort til bilen... Denne saken blir bare dummere og dummere.

Follow the money! (TWO forklarer over her!)
Redigert 19.03.2019 kl 17:13 Du må logge inn for å svare

Bevisene er som hentet ut av et fjernsyns teater skuespill og diktet opp. En ting er sikkert. Jeg biter ikke på skuespill.
Jeg kan selvfølgelig ikke utelukke at Berthelusen har latt seg presse til dette, men da må hun si det selv.
Black Box er Blitz Rødt skuespill. Actors! Det sier seg selv.
Pst er flinke folk men har blitt litt teatralsk.
Erna HAR allerede sunget.
dirken
19.03.2019 kl 17:39 341

Er DETTE en FFO også nå? Illuminati som står bak? SVFJWO?

Snart bare gale igjen på dette forumet.

Du er farlig. Her har du allerede dømt Berthenusen, "dersom ikke Berthenusen hadde anmeldt teateret og satt fyr på sin egen bil".

Pussig at nettopp du gjør dette. Når vi andre peker på at Islam kan være skyldig i lovbrudd, og bevisene er meget klare, så benekter du dette. Men her har vi en norsk kvinne, gift med en justisminister fra et parti du hater, ikke dømt for noe, med beviser som er offentliggjort og som er til å le av, og som aldri vil bli dømt for noe hvis ikke man har mer håndfaste beviser enn hva som har kommet frem. Man kan ikke dømme noen fordi man ikke finner en gjerningsmann.

Kvinnen er USKYLDIG til det motsatte er bevist. Det er politiet som må bevise skyld, ikke motsatt.
dirken
19.03.2019 kl 17:44 337

Enig med franzgreger. Vi forhåndsdømmer ingen på HO.

Hun er uskyldig til hun sier noe annet. Bevisene kan du se som et skuespill.

Du kommer med mange skarpe observasjoner, Dr.: "Jeg biter ikke på skuespill."

Jeg er helt enig, teater gjør seg best når det får spille på metaforer for virkeligheten og ikke blande sammen de to.
Metaforer har den tilstrekkelige avstand til våre menneskelige fordommer at sannheten blir lettere å se for oss mennesker uten at det blir for påtrengende så vi ikke evner å forstå og ta budskapet til oss. Teaterkunst er nettopp det, en metafor for virkeligheten.

Black Box har bommet med sitt sammensurium av kunst og virkelighet her. De står ideologisk så til de grader med begge beina i en subjektiv gjørme som venstreradikale, at de ikke er i stand til å se virkeligheten klart nok til å ta den opp på scenen, uten at det blir et ondsinnet ideologisk overtramp.

Det spørs om ikke den godeste tidligere høyesterettsdommeren også har snublet i sin forståelse av å sammenblande fiksjon og virkelighet. Eller er han blitt så gammel at han er senil? PST burde visst bedre enn å lytte til BB!

EDIT - din siste kommentar er uforlignelig: "Erna HAR allerede sunget." ;-DDD
The show ain't over till the fat lady sings! Så sant, så sant... PST skal ut!
Redigert 19.03.2019 kl 18:08 Du må logge inn for å svare
Sotah
19.03.2019 kl 18:16 319

"De innvidde" er krystallklare på at et intenst behov for sharialover i Norge er årsaken til at PST har gjort som de har gjort i denne saken. Det er bare å gi seg ende over. -Jeg gikk en tur på stien og følte meg ko-ko...

Skal Sotah begynne å stille diagnoser her på HO også nå?

At du ikke har psykiatrisk kompetanse vet vi, men kanskje din antropologiske mastergrad har gjort deg kjent med begrepet "projisering". Da bør du vite at det ikke er særlig ok å plassere meningsmotstandere i psykiatrien. Hva feiler det deg, Sotah?
dirken
19.03.2019 kl 19:46 296

Oslo politidistrikt opplyser i en pressemelding at de henla siktelsen mot Black Box-teateret fordi de fant ut at det fremviste opptaket ikke bryter loven. De har også henlagt saken om filmingen av Tor Mikkel Waras bolig. Anmeldelsen av teateret er med det henlagt i sin helhet.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/J1V0Q7/slik-forklarer-politiet-black-box-henleggelsen

Enig med Franzgreger og Dirken. En utilgivelig tabbe fra min side
Ordet angivelig mangler selvsagt. Flott at vi alle er enige om at alle er uskyldige til de er dømt.

Jeg er glad jeg ikke forhåndsdømte teateret. Jeg tenker med gru på skyllebøtten Franzgreger ville gitt meg nå når de ikke engang er siktet.
- TWO -
19.03.2019 kl 20:27 279

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/J1V0Q7/slik-forklarer-politiet-black-box-henleggelsen
Hva er nytt i dette ?
Dette har vi hørt før.
Hadde anmeldelsen vært utformet anderledes, kunne dette stilt seg anderledes.
- TWO -
19.03.2019 kl 20:32 276

Hele suppa skrev jeg. Dvs. begge sider.
Det er du, konsekvent benekteren uansett; som fremstår koko her.

Det trenger ikke å være noe nytt. Anmeldelsen fra samboeren til Wara passet bare ikke til anvendelse av straffelovens paragraf 267. Det er rett og slett ikke krenkelse av privatlivet og det kan ikke brukes lovanvendelse og da er det meningsløst å gå videre.
Redigert 19.03.2019 kl 20:36 Du må logge inn for å svare

Du snakker om at dette er en FFO og at denne saken dreier seg om shariaimport hva nå det er. Jeg føler meg derfor ganske komfortabel med at du kaller meg koko.
Ps : Pass deg for Franzgreger. Han skal ta alle som anklager folk som ikke er dømt.
- TWO -
19.03.2019 kl 20:46 269

Jeg skrev : Det gjemmes jo vekk hva dette egentlig handler om ; shariaimport
til Norge.

Sotah avslører seg ved å forvrenge dette til de grader. En juksemaker og løgner.
MERLOT
19.03.2019 kl 20:47 268

https://www.radiolatinamerika.no/noticias/noruega/2737-noruega-el-teatro-de-la-politica
https://hellasjournal.com/2019/03/tesseris-elafra-traymaties-meta-apo-epithesi-antra-me-machairi-se-scholeio-toy-oslo/

Bertheussen blir nå hengt ut over hele verden.
Fordi hun gjorde det hun skulle gjøre når hun ble smugfilmet i sitt private hjem, anmelde det til politiet.
Bertheussen er et vanlig menneske som ikke er trent til å takle mediaoppslag slik som politikere er.

Utrolig nedrig av presse og deler av det politiske miljøet.
Redigert 19.03.2019 kl 20:52 Du må logge inn for å svare
- TWO -
19.03.2019 kl 20:49 265

Da skulle de ikke tatt ut i utgangspuinktet. Hadde anmeldelsen vært riktig utformet, kunne siktelsen muligens blitt stående. Og
etterforskning foretatt. Mulig ransaking også.
- TWO -
19.03.2019 kl 20:52 263

Du kommer med utsagn her støtt, du ikke har dekning for.
Dette skrev jeg : Her er det nok rimelig stor fare for at man må ta høyde for at hele
suppa kan være et F-flagg.
Denne tråden er en debatt om sakskomplekset. Det tas opp muligheter for hva som kan ligge i dette.

For å gjenta meg selv. Jeg har ingen problem med at du kaller meg koko.
Den påstanden kan du iallefall ikke si at jeg ikke har dekning for.
Redigert 19.03.2019 kl 20:59 Du må logge inn for å svare
dirken
19.03.2019 kl 21:00 253

"Fordi hun gjorde det hun skulle gjøre når hun ble smugfilmet i sitt private hjem, anmelde det til politiet."

Spansken min er litt rusten, men grunnen til at dette eventuelt er en sak som legges ut på radiolatinamerika.no er vel at Bertheussen er siktet for å gjøre noe du absolutt ikke skal gjøre: Fingere angrep og trusler mot egen mann og Norges justisminister?
- TWO -
19.03.2019 kl 21:05 247

En Latin Amerikansk radio i Oslo.
Her en googleoversettelse :
Laila Bertheussen, partner for justisminister Tor Mikkel Wara, er utpekt av det norske sikkerhetspolitiet (PST) som mulig eksekutor for en rekke selvangrep mot hennes eiendom.

Det hele startet da stykket Ways of Seeing, regissert av Pia Roll, selskapet Black Box Teater, brukt videoopptak som viser utsiden av hjemmene til flere politikere, investorer og forretningsfolk i Norge, blant annet som Tor Mikkel Wara, justisminister. Det faktum at utsiden av huset ditt ser ut i det plaget Laila Berteheussen arbeid, følgesvenn av Wara, som skrev et notat i VG gjør saken offentlig, i tillegg til å saksøke politiet mot regissøren av stykket ved mangel på respekt for personvernet ditt.


Lønn for justisminister Laila Anita Bertheussen ble anklaget for å sette brann i familiebilen. Brannen oppstod sist søndag. Huset til henne og hennes asañero, justisminister Tor Mikkel Wara har vært utsatt for flere trusler siden desember i fjor.

Denne etterspørselen ble mottatt av politiet 19. desember, det vil si i juletiden, så saken ikke ble behandlet fortløpende, i Bertheusens øyne. Kort tid etter at politiet har unngått saken, men Bertheussen appellerte og en anklager bestilte politiet til å undersøke ham.

Etter dette gikk hun selv flere ganger til politiet for å rapportere angrepene til huset hennes; en av dem dukket ordet "rasist" og er skrevet i norsk med røde bokstaver på veggen og i bilen, pluss en klut koblet til gasstanken, ifølge politiet, ble dømt til å bli sparket; Han rapporterte også å motta et anonymt brev og ba ham om å avstå fra søksmålet; Ved en annen anledning ble søppelbeholderen satt i brann; og en siste gang var det samme bil som ble satt i brann.

Før den siste hendelsen, politiet spurte om han ville Bertheussen kameraer plassert utenfor eiendommen for å forbedre sikkerheten og til slutt oppdage perpetadores, som hun nektet å si det gjorde ikke gjøre henne føle seg tryggere. Men politiet plasserte kameraene uansett, uten å advare ham.

Dager senere ble bilen brent, og da politiet gikk for å undersøke det, ble materialene til overvåkningskameraene samlet. Til overraskelse av alle var det tilsynelatende den samme Berteheussen som forårsaket brannen, noe som gjorde at politiet mistenker at hun hadde begått resten av "angrepene".

Dagen før statsministeren, Erna Solberg, hadde kritisert teaterkompaniet, ikke sensibilisert for "tunge oppgaven med å være politisk," legger til stress til inkludere i spille opptak. Neste dag, når de visste at det var den samme fyren Wara som angivelig hadde begått angrepene, ble han spurt om Solberg beklager til Black Box Teater, som han svarte at han så ingen grunn.


Justisminister Tor Mikkel Wara (FRP) er på permisjon og er for tiden ikke på kontoret etter anklage mot partneren hans. "Dette er en tragedie for Tor Mikkel og hans familie," sa statsminister Erna Solberg etter at sikkerhetspolitiet PST arrestere hans partner Laila Anita Bertheussen som er anklaget for å ha satt fyr på familiens bil.

Så langt har politiet ikke rapportert konklusjonene fra undersøkelsen, som brukte en hund utdannet til å finne spor av brannfarlige væsker. Etter undersøkelsen returnerte beboerne til huset.

Stykket måter å se er en kritikk av ulovlig spionasje på at enkelte europeiske regjeringer har gjort politikere fra venstre og de har brukt til å styrke NATO under den kalde krigen til i dag. På Black Box Teater siden kan du lese:

"Måter å se, er inngangen til det grå området mellom rett og galt, hva er legitimt og illegitimt og hva som er lovlig og ulovlig, både for staten og for den enkelte. I dette arbeidet deltar som skuespiller Ketil Lund, tidligere dommer i Høyesterett, som ledet den ulovlige spionasjeundersøkelsen som den norske staten gjorde til venstre i årene etter andre verdenskrig.
____________________________________
Vi ser NATO og Ketil Lund også trekkes inn.

Så flott da!
Ernas styre fremstår nå som galskap for hele verden fordi politistaten Norge ikke bistår folket når en anmeldelse skal skrives!
Jeg håper vi ikke helt glemmer at politiet ikke skal være noen lukket barriere mot vanlige mennesker uten juss utdannelse?

Noruega el teatro de la politica.

Håper du er fornøyd nå, Erna! Hvor mange justisministre har du latt gå før det nå slår tilbake på deg selv???

Akk, jeg husker da jeg stolt reiste rundt i verden med norsk pass... Nå: a shithole country!
Redigert 19.03.2019 kl 21:12 Du må logge inn for å svare
MERLOT
19.03.2019 kl 21:10 244

Neida, hele historien står der dirken. Smugfilming, trussler, ildpåsettelse,anmeldelse, henleggelse, teaterstykke, og til slutt siktelsen.
For en spansk leser er det vinklet slik at Bertheussen er skyldig.
"Til overraskelse av alle var det tilsynelatende den samme Berteheussen som forårsaket brannen, noe som gjorde at politiet mistenker at hun hadde begått resten av "angrepene"."
- TWO -
19.03.2019 kl 21:12 241

En googleoversettelse av en artikkel i Hellasjournal som sto sammen med Bertheussenartikkelen.
Den australske statsministeren Scott Morrison søkt å innføre restriksjoner på nettsamfunn etter angrepene på to moskeer i Christchurch, New Zealand. Facebook og andre nettsteder har blitt kritisert fordi de ikke klarte å hindre direkte overføring av kaos. I et brev som ble offentliggjort i dag bedt Morrison statsminister i Japan Shinzo Abe, som leder G20, for å diskutere saken på kommende møte i gruppen i juni i Osaka. Morrison, som er midt i en vanskelig valgkamp, ​​men det konservative partiet er konfrontert med vedvarende kritikk som fôrer anti-innvandring følelse av australiere. Den australske statsministeren har gjentatte ganger fordømt ekstremisme offentlig etter angrepet fredag ​​i New Zealand som drepte 50 mennesker, de fleste flyktninger og innvandrere. I brevet ble det en kopi av noe som er lagt ut på Twitter, uttrykker Morrison bekymring "rolle uten restriksjoner" av informasjonsteknologi til terrorangrepene. "Det er uakseptabelt å behandle internett som et sted uten regler," sa han. Målet med den australske statsministeren er "å bli enige om en koordinert aksjon for å gi bedre beskyttelse mot terrorist vold." "Det er av største betydning for det globale samfunnet til å arbeide sammen for å sikre at teknologiselskaper vil holde sin moralske forpliktelse til å beskytte de samfunnene de tjener og hvor de tjener penger," sa Morrison i sitt brev. På sin side uttrykte lederen for opposisjonen i Australia Bill Sorten støtte for ideen om Morrison, legger ut en melding på nettsamfunn som sier: "Hvis du har bidratt til etableringen av en myr, kan du ikke gjøre at ingenting skjer når dårlige ting begynn å komme ut derfra. "

Kilde: Begrensninger ekstremisme Internett-anrop fra G20 den fremste https://hellasjournal.com/2019/03/periorismoys-ston-extremismo-toy-diadiktyoy-zita-apo-ti-g20-o-prothypoyrgos-tis Australia -Justralia /
_______________________________________
Her fremkommer at innskrenkninger på nettet ønskes tatt opp på et Osakamøte i Juni.
- TWO -
19.03.2019 kl 21:17 233

En googleoversettelse av Warasaken i Hellasjournal (mulig noe redigeringsfeil her ?) :

File Foto: Politiet bærer ut gjenstander fra huset til norsk justisminister Tor Mikkel Wara og hans partner, Laila Anita Bertheussen i Oslo, Norge. EPA, Ole Berg-Rusten Fire lettere skadet etter å angripe en mann med kniv i skole Oslo emner: AstynomiaMachairiNosokomeioOsloScholeioTrafmata 19 mars 2019 3 aksjer FacebookTwitterLinkedIn En overfallsmannen bevæpnet med en kniv såret i dag en professor og tre medlemmer av staben på en skole i Oslo annonsert politiet. Ifølge samme kilde har gjerningsmannen blitt arrestert, selv om hans motiver ikke er klare for øyeblikket. De fire ofrene har blitt innlagt på sykehus med mindre skader, sier politiet i den norske NTB-byrået. 19.03.2019 11:12 REA-BEE- Reuters Oslo, Norge

Kilde: Fire lettere skadd etter at en mann angrepet med kniv på skolen Oslo https://hellasjournal.com/2019/03/tesseris-elafra-traymaties-meta-apo-epithesi-antra-me-machairi-se-scholeio- leketøy-oslo /


Skal kunsterne få skylden for fakenews i Latinamerika også nå?

Venter bare på at Paven skal lyse dem i bann.
dirken
19.03.2019 kl 21:30 227

Bra de har fått med seg hele historien da. Du får ta kontakt med dem om du synes de har balansert spansken sin litt upresist når de omtaler Berteheussen.
MERLOT
19.03.2019 kl 23:25 179

22:45 19.03.19 DEL Del
Vurderer å klage inn henleggelsen
– Begrunnelsen til politiet og statsadvokaten er høyst problematisk. De legger til grunn at saken ikke skal etterforskes videre som en form for benådning fordi de tabbet seg ut ved siktelsen mot teateret. Dette må vi vurdere nærmere, men alt ligger til rette for å bringe dette inn for Riksadvokaten, sier John Christian Elden til NTB. Han henviser til Oslo-politiets uttalelse om henleggelsen av Black Box-saken.

Slemme Elden. Det stakkars teateret er blitt en meningsløs skyteskive for flere løse skruer. Skulle ønske noen voksne tok saken.

De bevisene er det ikke mye hold i. At hun har åpnet døren i samme tidspunkt kan være fordi hun er nervøs og hørte lyder. Ikke urimelig å tenke når bilen til slutt tennes på.

Jeg hadde forventet mye sterkere beviser enn fravær av video som bevis. Det holder ikke. Jeg vet ikke hvem som har tent på bilen, eller hvordan videoene har kartlagt eiendommen så det må fremlegges som bevis for å bevise at døren som ble åpnet var uovervåke. Manglende video av brannstiftelse indikerer også at det var mulig for en utenforstående å tenne på.
MERLOT
19.03.2019 kl 23:53 164

"Det sto flammer ut av vinduet...." sier taxisjåfør og de som slukket brannen.
(Det var ikke rare brannen hevdet politiet.)
En del divergens her.
https://www.dagbladet.no/nyheter/han-slukket-bilbrannen-hos-wara---det-sto-flammer-ut-av-vinduet/70889334