Profeten Muhammed er det mest perfekte mennesket som har levd


Dette ifølge Islam. Muslimene setter denne mannen; Muhammed, opp på en pidestall, de mener mannen er perfekt på alle måter, ingen har lov til å kritisere Muhammed for noe som helt.


Greit, jeg er ingen ekspert på Islam eller Muhammed, profeten hadde sikkert mange gode sider.


Men for å ta dette med perfekt; er en mann som har hugget hodet av 600 mennesker perfekt?

Er en mann som holdt kvinner som slaver perfekt?

Er en mann som hadde sex med en 9 år gammel jente perfekt?


Og husk dette er de kalde fakta, ikke synsing eller rykter, fakta.


Greit dette var i en annen tid, men kan ikke se at f.eks Jesus var kjent for å gjøre noe i nærheten så støtende, og han levde 6-700 år før.

Ingen andre religioner enn islam tilber personer som har gjort seg skyldige i slike handlinger.

Kan man si at Islam er fredens religion?


Har islam et problem?Vi kan se på andre fakta. I UK har man hatt endel saker som omfatter «grooming» av unge jenter, der gjenger av menn har tvunget unge jenter til å utføre seksuelle handlinger og andre ting i den forbindelse.

90% av de som har vært tiltalt og dømt for disse alvorlige forbrytelsene har vært muslimske menn. 90%!!!!

At 90% er et høyt tall når vi vet at «kun» 5% av befolkningen i UK er muslimer.

Tror vi trygt kan si at Islam har et problem.

Spørsmålet er hva man kan gjøre med dette uten å få islamhater og rasist stemplet i panna.

Redigert 17.03.2019 kl 00:15 Du må logge inn for å svare

Svaret er vel ganske enkelt, ingen ting! Du vil bli stemplet som rasist, nazist og islamofob bare for å påkeke disse fakta. En som ikke er muslim kan blir dømt til bøter eller fengsel for å sitere ordrett fra koranen. Disse bestialske drap og voldtektene blir forkynt i moskeene rundt om i landet og barn får også ta del av dette på koranskoler. De heftigste massakrene blir feiret den dag i dag, og statsministere og prester deltar i "feiringen"

For at ikke barna skal tørne helt blir de vantro umenneskeliggjort og sammenlignet med svin og skadedyr. Muhammed var en pedofil massemorder og hadde han levd i dag hadde han nok sittet i fengsel i påvente av å bli avlivet.

Til sammenligning er ikke Jesus kjent for å ha drept eller voldtatt så mange, men derimot mer kjent for å vekt en fyr opp fra de døde og kurert dødssyke folk. Noen som vet hvor mange mirakler Muhammed gjorde? Han var jo Allahs nestor og sendebud på jorda, så noen triks burde han vel ha utrettet, men nei. Null mirakler, null triks. Kun faenskap.
Redigert 17.03.2019 kl 01:02 Du må logge inn for å svare
Okulus
17.03.2019 kl 01:25 163

Man kan ikke frata ham æren for å ha skapt en terrorideologi som har overlevet i over 1300 år, og innbefatter plyndring og okkupasjon av 58 land, de fleste kristne (Romerriket) eller zoroastriske (Persia) eller hinduistiske (India) eller buddhistiske (Indonesia), foruten diverse klaner med sin lokale gudsdyrkelse eller gudløse.

Det jobbes nå med å endre lovene i UK slik at enhver som kritiserer islam som religion kan dømmes for blasfemi, mao ren fascisme.

Det er jo "genialt", for da kan de i prinsippet forfølge de fleste av sine motstandere fra politikere til den menige mann i gata. Media har i langt tid prøvd å fremstille f.eks. Tommy Robinson som en rasist og en som hater muslmer. Dessverre for politiet og media så har de ikke klart å finne et eneste utsagn, tweet eller Youtube-klipp som støtter dette.

Tommy er derimot svært kritisk til og hater islam. Han kan derfor være en av hovedårsakene til at de nå vil endre lovene slik at også dette blir straffbart. Alt han er blitt dømt eller tiltalt for har ingenting med "hate speach" eller rasisme å gjøre, men er gjerne noen finurlige juridiske teknikaliteter eller rene fabrikasjoner fra statens side. Det står virkelig dårlig til i rettsvesenet i UK om dagen, og værre skal det bli tydeligvis.

Det skal bli svært vanskelig for opposisjonen å kunne påpeke årsakene til at samfunnet blir forringet og de økende problemene som nå nesten omfatter alle deler av samfunnet om kritikk av islam blir forbudt. Dramatisk økning av voldtekter, barneran eller generell kriminalitet. Korrupsjon, gjengkriminalitet, muslimsk mafia, skytinger, knivstikkinger, bilbranner, skolebranner, mobbing og stadig forverring av skolemiljøene, utenforskap osv. har alt med islam å gjøre.

I starten når Norge slapp inn horder av pakistanske "gjestearbeidere" var de få problemer. Disse kledde og tedde seg som folk flest og forøkte iherdig å lære norsk og integrere seg som best de kunne. Det gikk imidlertid ikke så lang tid før den første moskeen poppet opp (på midten av 70 tallet). Det skulle imidlertid gå 10 år før den første imamen ble importert til landet, og det kan vel regnes som starten på islamiseringen av Norge.

Det var alikevel mange år senere det skøt virkelig fart da de store muslimske landene rundt om i verden begynte å sende sine "misjonærer" og ga økonomisk støtte for å bygge opp moskeer og hovedkvarter rundt om i landet. Land som Tyrkia, Iran, Pakistan og ikke minst Saudi Arabia med flere satset stort på å få ideologisk kontroll på sine utvandrede landsmenn.

Alt for sent oppdaget blåøyde politikere dette, men det var vel faktisk Jonas G. Støre som fikk til et forbud mot dette og fikk stanset et par planlagte prosjekt (2010?) . Han fikk kanskje stoppet de offisielle bidragene, men støtten fortsatte å flømme inn via "private" donorer og søkkrike prinser. De fleste imamer i Norge er vel også utdannet ved Saudi finansierte institusjoner i ulike land.

Svært mange av disse moskeene burde vært jevnet med jorden, men i tillegg burde det som et minimum settes et krav om at ALL forkynnelse i norske moskeer skal forgå på norsk. Det bør også settes krav til en godkjent imamutdannelse i Norge. Kun dette enkle grepet ville trolig vært det aller beste integreringstiltaket politikerne kunne foreta seg. Hvorfor skal folk integrere seg og lære norsk når de kan sitte i moskeen å høre preken på sitt eller foreldrenes morsmål?

De siste 30 dagene har det vært 122 terrorangrep utført av muslimer, angrepene fant sted i ulike 21 land, 859 drept og 844 skadd, det skrives ikke så mye om disse, har visst lav «nyhetsverdi».At du nevner Tommy Robinson er interessant pole. Robinson er kjeppjaget av media, politikere og andre PK-maktpersoner pluss selvsagt muslimer. Grunnen er at han på en saklig måte forsøker å sette søkelyset på islam, og alle problemene som er knyttet til islam.

De sier at det er en fredens religion, men som framstår som alt annet enn fredelig når man analyserer litt nærmere.

Det er ca 5% av befolkningen i UK som er muslimer, altså ca 3.5 millioner mennesker, av disse er det noen titusener som blir ansett for å være ekstreme/farlige, og som Mi5 må holde et øye med. Bare kostnaden på å holde disse under oppsikt, og ved å fortløpende arrestere de som til enhver til planlegger terrorangrep ligger på ca 100 milliarder kroner, pluss indirekte kostnader som sikkert er enda høyere. I tillegg kommer selvsagt alle sosiale kostnader og alle kostnader forbudet med «vanlig» kriminalitet som f.eks voldtekter og annet.
Redigert 17.03.2019 kl 23:59 Du må logge inn for å svare