New Zealand bærer alle preg på å være en FFO

Change14
15.03.2019 kl 19:16 1519

Media har alle svar på forhånd.
Dette er ment til å slå ned på høyresiden som er på frammasj i stadig flere land.
Med dette kommer ytterligere sensur og knebling av ytringsfrihet.
Gjerningsmannen er trolig en The Manchurian Candidate.
At dette er en FFO er ikke noe å lure på engang.

"Det meste i verden er konspirasjoner, Jabbe"

Du tar utgangspunkt i at alle lyver til deg inntil det motsatte er bevist. Du konkluderer gjerne først og leter etter beviser for den teorien etterpå. Kall meg naiv, men et slikt utgangspunkt har ikke jeg. Jeg velger å la fornuft og logikk lede meg istedet for mistro.
Feks ville du nok kommet til at CIA ikke forer all verdens medier med nyheter slik du sier lenger oppe om du hadde brukt litt logikk, jeg har tilbakevist akkurat denne teorien mange ganger men du kommer tilbake med den, gang etter gang. Det som er litt pussig akkurat med denne teorien er at jeg diskuterte nøyaktig det samme mot venstreekstremistene på VGD. Disse antiimperialistiske kommunistene som sier at USA er rota til alt ondt her i verden.

Hva er det han ikke sier direkte mener du og hva var det som var morsomt?

Jeg har sagt alt som skal sies om dette, og jeg skal ikke legge Helge ord i munnen. Såpass bør du kjenne folkeskikken!

Det som er morsomt er når språket anvendes så elegant at det som ikke sies høyt kan leses mellom linjene (krevet litt IQ).

Du har kanskje ikke lagt merke til hvordan "høyreekstrem" terror alltid utføres av en eller annen mislykket dust som plutselig fremstår som særdeles dyktige i planlegging og uhyre effektive i gjennomføringen, til tross for at de ikke har klart noe som helst før i livet. Samtidig er de alltid og uten unntak særdeles eksplisitte og tydelige i sin grunngivelse for å gjennomføre handlingene, så eksplisitt tydelige at de kunne oppnådd mye mer verbalt enn med terror. Det hele henger ikke på greip overhodet! Når noe ikke henger på greip, så henger det ikke på greip; og vi lar oss ikke lure, gjør vi vel?

Hvorfor er du ikke på PST-tråden til Fjordgubben, forresten - du som mente så mye om den saken i går?

"Så du skal dra med deg Lurås i konspirasjonsdypet?
Er ikke så sikker på at han liker det."

At du prøver å "bortforklare" høyre ekstrem terror er ikke noe nytt. Vi husker godt dine spekulasjoner om at det var Mossad som stod bak 22/7 pga at det skulle anlegges palestinsk ambassade i Norge.
Lurås er ikke like lettlurt som deg, Jabbe - det er venstresiden som bruker slike falske "representanter" for innvandringsmotstand i en konspirasjon for å stoppe ytringsfriheten:

"Det er som forventet at innvandringsliberale krefter, som gjennom sin politikk har satt vestlige land på en kurs mot samfunn preget av dype motsetninger og polarisering, benytter dette terrorangrepet til å stilne kritikk mot sine egne agendaer. Men det er ingen grunn til å la seg skremme fra å ytre sine meninger om konsekvensene av masseinnvandring og islam i eget samfunn. Sunn fornuft og realisme kan ikke vedtas vekk av Arbeiderpartiets to representanter.

Utfra manifestet til gjerningsmannen er det mest sannsynlig at vi faktisk har å gjøre med en person som er motstander av innvandring og av islams utbredelse i vestlige samfunn. Det er intellektuelt uredelig å benekte at han har slike meninger. Det samme gjaldt for så vidt Anders Behring Breivik. De gir uttrykk for at de er «kontrajihadister».
På samme måte som man bør ta de fleste islamske terrorister på alvor når de gir sine ideologiske begrunnelser.

At vi samtidig har å gjøre med marginaliserte tapere, eller folk med psyker i grenseland av det normale, kan ikke skjule disse faktum. De fleste terrorister mener de kjemper for en sak. Terroristene på alle sider ødelegger for de som kjemper for politisk endring med fredelige virkemidler.

Tajik og Johansen kan like det eller ikke, men det er masseinnvandringen som har skapt den polariseringen og de politiske kamper som terroristene springer ut fra både blant muslimer og blant den opprinnelige befolkningen.

Muslimene (og multikulturalistene) kjemper for islams fotfeste i Vesten, deler av den opprinnelige befolkningen kjemper i mot. Ut fra deres respektive grupper springer det ut noen terrorister. Langt de fleste og mest voldelige fra den muslimske befolkningen.

Terrorhandlingen i New Zealand skal fordømmes kontant og konsekvent. Det hører intet sted hjemme å gå til angrep på tilfeldige troende i en moské. Deres pårørende skal ha den dypeste medfølelse. Vold er kontraproduktiv for å bevare nasjonalstatene, og det er umoralsk.

Men Tajiks og Johansen forsøk på å delegitimere demokratisk fremført innvandringskritikk og kritikk mot islam, skal tilsvarende kontant avvises. Terrortrusselen har en årsak, og den er at fiendtlige grupper med sterkt divergerende verdier, tro og identiteter er flyttet inn under de samme geografiske og politiske rammeverk. Der kolliderer de. Dette fremmer økt kampvilje på alle sider.

Vi kommer til å se mer terror i fremtiden, det må vi dessverre regne med. Både fra muslimer, venstreradikale og fra hvite nasjonalister. Løsningen er ikke å strupe den demokratiske debatt i offentligheten. Tvert i mot."

https://resett.no/2019/03/15/mer-demokrati-nettopp/

DET er en konspirasjon - å ville kvele ytringsfriheten for ens egne meningsmotstandere!
Redigert 16.03.2019 kl 13:16 Du må logge inn for å svare

Din spamming om 22/7 er avsporing av tråden og fortjener ingen kommentar. (Jeg spekulerer faktisk ikke, men bruker det aktuelle situasjonskartet og de faktaopplysninger som er tilgjengelig. Lag en egen tråd hvis du vil diskutere. Bare husk: 22/7 handler ikke om meg.)
Redigert 16.03.2019 kl 13:14 Du må logge inn for å svare

Jeg blir direkte kvalm av alt tullet som skrives her.
Går det virkelig ann å være så virkelighetsfjern, tro på de villeste konspirasjonsteoriene? Havfruen du bør virkelig søke hjelp. jeg mener det!


Så så så ..........

Ta det helt med ro. Det går seg til. Du må bare gå igjennom disse stadiene for oppvåkning.

Benektelse.
Sinne.
Forhandlinger.
Depresjon.
Aksept.
Vi diskuterte høyreekstremisters trang til ekstreme konspirasjonsteorier. Dine 22/7 teorier er høyaktuelle i en slik diskusjon.

Lurås er ikke med på dine sprø teorier. Det er iallefall ingen ting som tyder på det så langt. Jeg er ikke interessert i å tie Lurås, Han er en viktig stemme blitt i samfunnsdebatten. Det betyr ikke alltid at jeg er enig med han men jeg er heller ikke enig med de liberale. Jeg deltar sjeldent på disse innvandrer debattene.
At folk kan tro på vanvittige konspirasjoner engasjerer meg mer enn den debatten og spesielt er jeg skremt over utviklingen vi har sett de siste årene med falske nyheter og løgner fra øst og vest. Jeg er oppriktig bekymret for at vi i fremtiden ikke vil være i stand til å kunne vite hva som er ekte og falskt informasjon da teknologien blir statdig bedre. Spesielt muligheten for manipulerte videoer skremmer meg. Derfor er jeg ekstra engasjert i diskusjoner med deg da du er en av de fremste eksponentene for spredning av løgner og konspirasjoner.
dirken
16.03.2019 kl 14:08 682

Havfruen er en ekstremist i ordets rette forstand, og nå trekker hun altså Lurås sitt gode navn ned i gjørma sammen med henne? Hun eier ikke skam.

Jabba dabba bladi bla! Dirke pirke lirke vri! Spammere! Ingen av dere har noen som helst holdepunkter for dumme konklusjoner og merkelapper!

Her er en vurdering av forholdene denne terroren er begått i (gå til 6:45 og ut for NZ related stoff).
You Are Free TV 15. mar. 2019 - Podesta, NZ Shooter, St. Gallen Mafia, FB, One World Gov't - 34 min:
https://www.youtube.com/watch?v=qo7BWSGkU9c

Podesta var der uken før, NZ et lite land veldig likt Norge i natur og befolkning, i Norge hadde vi også storfint besøk fra Midtøsten (både Palestina og Mossad) den uken vi fikk "høyreekstrem terror" linket opp mot de samme Knights Templar. Jeg bare nevner at Tajik nå er talsmann for å kneble ytringsfriheten straks dette har skjedd - etter at hun møtte dypstatsrepresentanten og svindleren av norske UD donasjoner, HRC, en uke før.
Jeg bare nevner det og trekker ingen som helst konklusjoner, tanker eller mistanker - det er REN KARTLEGGING av geopolitiske omstendigheter som skal være med i bildet når politisk terror skjer, for det er en viss fare for at "alt henger sammen med alt", som a'Gro sa.

(Eller er det noen som virkelig tror at den gamle slitne HRC reiste halve jorda rundt for et halvtimes foredrag for studenter og en torskemiddag? Voks opp!)
Redigert 16.03.2019 kl 14:43 Du må logge inn for å svare

Dette er så sprøtt at jeg anbefaler øyeblikkelig overgang til lukket avdeling . (Q - Topics)

Lurer på om han ekstremist forskeren som advarte om enkelte høyre radikale med sinnsyke konspirasjoner har deg under lupen? Jeg vet jo at du er en gammel bestemor som ikke vil gjøre en flue fortred men det kan jo neppe han vite.
Nuka
16.03.2019 kl 15:21 656

Tenk , hvis Havfruen og en del andre morsomme gutter her på HO , hadde brukt sin fantasi til å gjøre noe nyttig. F.eks skrive barnebøker. De overgår jo forfatterne av Harry Potter og Ringenes Herre . De kunne vært mangemillionæer i dag , og ikke NAVere.

Vel er jeg bestemor, men langt fra gammel! Og min "fantasi" som du kaller det blir i aller høyeste grad brukt til noe nyttig!
Nå bør dere stoppe før det er dere som kommer i forskernes søkelys for deres vanvittige og hatefulle kortslutninger.

Jeg er enig med Nuka. Skriv en bok.
pfsp
16.03.2019 kl 20:48 627

Vil tro at havfruen og andre kjenner seg i gjen her . Gud bedr for noen nek !!!!


https://radio.nrk.no/podkast/verdiboersen/nrkno-poddkast-69-144032-17112018050700

Etter lang innsats for å sette meg inn i S-Hook, vet jeg at SH var 100% FFO.
Har ikke brukt mye tid på denne NZ-saken, men det ser ut som det er samma kriminelle opplegget...

Her er en video fra sommeren 2018
https://www.youtube.com/watch?time_continue=12&v=sm7AIpZpSsY

x96 parodikommunist troppene henger etter og har ikke oppdatert seg på at Alex Jonas har blitt misforstått
Nrk x96 satirix96 kommunistene IGJEN
Redigert 16.03.2019 kl 21:08 Du må logge inn for å svare

Et stort tap, ikke bare for NZ, men for en hel verden! Her var det bare rakettforskere, professorer, ingeniører, landslagsspillere, imamer, osv. Alle med vakre portrettfotografier som etter alderen å dømme er tatt ganske nylig. Et stort tap - kondolerer!
dirken
17.03.2019 kl 10:54 529

Enig med HanDrPepper. exian m.fl., change, og havfruen er parodi-profiler for å få innvandringskritikere for øvrig til å fremstå som riv ruskende gale. Enten det, eller tilfeller for psykiatrien.

Muslimer myrdet 32 ​​kristne i et brutalt angrep i Nigeria i forrige uke.

Radikale muslimer drepte mer enn 32 kristne i Nigeria i forrige uke. Det var det siste i en serie angrep av muslimer mot kristne i landet.

CBN rapporterer at angrepet skjedde klokken fire om morgenen i Kajuru, en av Nigerias ulike distrikter. Gjerningsmennene burde ha tent på flere hus og en kirke og deretter skutt tilfeldig familier når de prøvde å unnslippe brannen.

CBN News rapporterte i fjor at hundrevis av kristne ble drept i kamp med Fulans muslimske hyrde. Ifølge Global Terrorism Index har Fulani Shepherds drept over 60 000 mennesker siden 2001.

Bosun Emmanuel, en fremtredende kristen leder i Nigeria, sa at det muslimske samfunnet i Nigeria ikke har gjort mye for å beskytte kristne og mener at kristendommen vil bli utryddet i Nigeria hvis ingen hjelper.

- Realistisk er kristendommen på randen av utryddelse i Nigeria. Fremveksten av Sharia-ideologien i Nigeria er dødsslaget mot den nigerianske kirken.

Ingen fordømmelse fra norske media når det er muslimer som utfører massemord!


.


Hvor er det hun IKKE stikker fram nesa sier jeg bare.....

http://www.whatdoesitmean.com/index2816.htm

Change14.
Jeg fikk kun åpnet den 1.videoen på linken til NZ-terroren.
Kviet meg fordi jeg forventet stygge scener, men det
hele gikk merkverdig rolig for seg. Tenkte faktisk at dette kunne
være skuespill...men er selvsagt ikke bombesikker

Nevner at jeg tidlig så et såkalt lovlig klipp av hendelsen, men dette klippet viste
bare 'skytteren' som åpnet billuka bak, og deretter gikk til en lukket inngang/moskèdør.
På videoen du linket til, og som jeg nå nettopp så, sto døren åpen da skytteren kom.
Kan du bekrefte at skytteren kommer til lukket dør på den andre videoen?

Barak Ravid Verifisert konto @BarakRavid
Scoop on @newsisrael13: Brenton Tarrant the terrorist behind the Christchurch mosques massacre visited Israel two and a half years ago. Israeli official told me Tarrant entered Israel on October 25th 2016 and left Israel 9 days later
11:59 - 17. mar. 2019

A Mossad FFO??? Hvis etterforskningen var "for real" ville det ta lang tid å etterforske...
Men det kommer ikke til å skje. Vi får en ekspeditt rettsprosess slik vi har sett før, og da VET vi.

Jeg viser til mitt innlegg fra lørdag klippet inn med utdrag her:

- Havfruen - 16.03.2019 kl 14:30 245
Podesta var der uken før, NZ et lite land veldig likt Norge i natur og befolkning, i Norge hadde vi også storfint besøk fra Midtøsten (både Palestina og Mossad) den uken vi fikk "høyreekstrem terror" linket opp mot de samme Knights Templar. Jeg bare nevner at Tajik nå er talsmann for å kneble ytringsfriheten straks dette har skjedd - etter at hun møtte dypstatsrepresentanten og svindleren av norske UD donasjoner, HRC, en uke før.
Jeg bare nevner det og trekker ingen som helst konklusjoner, tanker eller mistanker - det er REN KARTLEGGING av geopolitiske omstendigheter som skal være med i bildet når politisk terror skjer, for det er en viss fare for at "alt henger sammen med alt", som a'Gro sa. (Eller er det noen som virkelig tror at den gamle slitne HRC reiste halve jorda rundt for et halvtimes foredrag for studenter og en torskemiddag?)

I dag følger sannelig Q opp både 1) "The Podesta Connection", og min spekulasjon om bruk av 2) CIA MK-Ultra hypnoses therapist, og 3) Mossad sporet (Havfruen imponerer seg sjæl nå gitt - alle 3 Connections Q gjør har jeg gjort for dere for lengst!):

3100 Q !!mG7VJxZNCI ID: 83b445 No.5741764
Mar 17 2019 18:53:59 (EST)
https://qanon.pub/data/media/3487d600c183424a67bb78994928dba83b1abbb80440602c056b503de4af940c.jpg
What does a dog do when he/she has a bone?
Did he have a therapist?
Who paid for his travel to the Middle East?
Q

Da er det vel bare for Jabbe og Dirken å angripe Havfruen igjen - hvis dere ikke ble helt lamslåtte nå da! ;-DDD
(Bare husk at Q "has it all" (NSA intel), så dere vil bli stilt i forlegenhet med kritikken. Når Q stiller oss spørsmålene, så har han alle svarene!)
Redigert 18.03.2019 kl 02:28 Du må logge inn for å svare

Ensom ulv og manifest.......denne oppskriften må da snart være oppbrukt?

THESE PEOPLE ARE STUPID!

Det har jo gått bra hver gang! (De har "sine egne" i alle nøkkelposisjoner innen etterforskning, rettsapparat og i MSM.):
"Det er da så mange slaver å ta av! 49 her, 145 der, 66 der, osv. Erre så nøye 'a? Alle skal jo dø sånn cirka før eller siden."
Deres siste desperate sjanse er å fortsette som før. De hadde ingen plan for dette - They never thought she would lose!

Det vi må spørre oss om er hvorfor både JP (og HRC) reiste uken før? Set the scene (og consequences/lessons learned)?
It is not like there is no relation between the two! Question for us is: Who else do they have relations with?
Og når var HRC på NZ (5 EYES) sist? Hva gjorde hun der? Hva med Norge (under 4 øyne)? NSA har alle svarene!
Redigert 18.03.2019 kl 09:48 Du må logge inn for å svare

Når et demokratisk land skryter av at regjeringen bruker 72 timer(!) på å endre landets våpenlover, slik statsministeren i NZ nå gjør (de har tross alt ALDRI hatt terror på NZ), så forstår vi at hendelsen ikke er noen løsrevet tilfeldighet! UTROLIG!

Det er ingen løsrevet tilfeldighet Havfruen. Ei heller at Podesta var på Arendalsuke i 2017.

At NZ kun bruker 72 timer på å stramme inn våpenloven er akkurat som forventet, som i nesten alle andre PK-land et et flertall av politikerne så bløte at de aldri vil motsette seg et slikt forslag.

Men at du insinuerer at angrepet var planlagt av myndighetene som en unnskyldning for å stramme inn våpenloven er patetisk, dumt og direkte uintelligent.

Alt av terror er visstnok planlagt av myndighetene selv etter havfruens og andre idioters mening, enhver med nogenlunde normalt gangsyn ser galskapen i det dere skriver om, Q og FFO og alt det der pisspratet, få dere et liv.
Redigert 18.03.2019 kl 16:59 Du må logge inn for å svare
brahman
18.03.2019 kl 17:17 335


Ingen lyder fra de som ble beskutt i moskeen. I en normal setting når mennesker blir beskutt, er det naturlig å forvente skrik og hyl av smerte. ?

Visstnok skal nær halvparten av de som var i moskeen ha blitt ikke drept, men "kun" såret - flere av dem alvorlig.

Mistenkelig..

Ikke mistenkelig at veldig mange ble såret, dersom man blir skutt er det gode muligheter for å overleve.
brahman
18.03.2019 kl 17:27 330


Det er innholdet i den første setningen som er mistenkelig, spesielt i kombinasjon med innholdet i setning nr.2.

Fjorgubben, jeg insinuerer da slett ikke "at angrepet var planlagt av myndighetene som en unnskyldning for å stramme inn våpenloven"! Det nok du selv som er "patetisk, dum og direkte uintelligent" når du trekker den konklusjonen.

Det jeg ikke bare insinuerer, men KRITISERER, er at all lovutredning og alle demokratiske prosedyrer settes til side og myndighetene skriver ut nye lover raskere enn en eneveldig despot kunne klare det. Det er ikke hals over hodet at man lager nye lover i siviliserte samfunn.

Hvis du kikker litt på hva John Podesta sa i sitt foredrag på NZ noen dager før, så vil du forstå at NZ politikerne var blitt godt forberedt på at deres eget lille land kunne være en "juicy target" - interessant retorikk som åpner for mange fantasier:
https://www.newshub.co.nz/home/politics/2019/03/2020-new-zealand-election-a-juicy-target-for-major-hack-john-podesta.html
Redigert 18.03.2019 kl 18:10 Du må logge inn for å svare

Ok, beklager det. Men absolutt ingenting overrasker når det gjelder deg, med dine «Q» konspirasjoner, FFO og hva det enn heter alt sammen.

Og at en politiker sa det «noen dager før» er heller ikke noe unormalt. Det er hundrevis av politikere og andre som uttaler deg om disse tingene hele tiden, at det var en politiker som gjorde det «noen dager før» er altså helt normalt. Tipper det har vært hundrevis om ikke tusenvis av slike uttalelser i NZ de siste årene, dette på tross av at de ikke har hatt noe terror.

Samme sak her i Norge, man leser stadig vekk om lignende saker, det eneste vi vet er at terrorangrepene før eller senere kommer.

Herregud, da mann! Det finnes to land i hele verden som aldri skulle hatt terror, hvis ikke det var for at politikerne holder på med ting de ikke skulle ha gjort - og det er Norge og NZ - hver med bare 5 mill innbyggere, oversiktlige og ryddige samfunn.

Q er ikke min konspirasjonsteori, men noe jeg rapporterer som den eneste i Norge. Hvis du hadde giddet å lese og sette deg inn i det, så hadde du for lengst VISST at det ikke er noen konspirasjonsteori (relasjonen mellom Q og POTUS er ugjendrivelig og solid bevist) - i så fall er det også en konspirasjonsteori at Trump er USAs valgte president og at Erna er Norges valgte statsminister og at verden eksisterer. MAKAN!

Når du sier slike ting som at "det eneste vi vet er at terrorangrepene før eller senere kommer", så viser du ufattelig dumskap! Er det hva du sier til kona di også i de beste stundene: "det eneste vi vet er at skilsmissen før eller senere kommer"? Du har kanskje ikke forstått hva et sivilisert samfunn som tar sine borgeres sikkerhet på alvor og hva godtfolk med anstendig fremtreden er? MAKAN!
Redigert 18.03.2019 kl 18:34 Du må logge inn for å svare

Flott du setter Fjordgubben på plass Havfruen. Han er så hjernevasket og SVFJWO-lakei tvangsrekvirert (eller
frivillig gått med) at han er ute av stand til å se virkeligheten.
SCK
18.03.2019 kl 20:15 271

Fjordgubben skriver :
" ... det eneste vi vet er at terrorangrepene før eller senere kommer."

----

Det har du aldeles rett i. Det ser jeg at Havfruen også er enig i (16.03 - 13:08), for så å si i dag 18:27 at du utviser ufattelig dumskap for samme påstand.

Kanskje ikke bare du (og sikkert jeg m.fl), men også Havfruen er angrepet av SVFJWOFFO?
Er det er virus?

Mens dette skrives er et terrorangrep utført eller planlagt utført, mest sannsynlig i den muslimske verden.Jeg havner ofte i krangel med Fjordgubben men her er vi stort sett enige.

SCK da. Kjære deg. SVFJWOs aktiviteter kan kanskje for enkelte nybegynnere i gamet,
oppleves som virus. Men disse folkene er ikke nybegynnere, det kan jeg love dere.

Terrorvideoen ble nettopp vist offentlig i Tyrkia på ordre fra president Erdogan, så 10 års fengsel for å se på den forlanger N.Zealand - da blir det mange som må utleveres dit nå..
https://www.i24news.tv/en/news/international/middle-east/197258-190317-erdogan-screens-video-of-n-z-mosque-massacres-at-turkish-election-rally

Ellers, også denne:
https://www.zerohedge.com/news/2019-03-16/evidence-indicates-link-between-north-korean-embassy-break-and-christchurch-attacks
Redigert 18.03.2019 kl 21:49 Du må logge inn for å svare

For mange er det nok vanskligere å se på videoen av at statsminister Ardem går rundt og klemmer og trøster sørgende etter terroraksjonen enn selve skytevideoen. Terroren rammer på flere forskjellige måter.
https://twitter.com/KenidraRWoods_/status/1107292360709492737
Redigert 18.03.2019 kl 21:51 Du må logge inn for å svare

Radical Islamists and radical leftists have seized on the Christchurch tragedy to push their own hateful agendas.

The anti-Muslim terrorist attack at two mosques in New Zealand marked perhaps the lowest point for Muslim communities in the West since the Bosnia genocide. It has left no doubt that far-right extremism is on the march once more.

But the sheer human tragedy of this attack against my Muslim communities has not deterred extremists from those other two ends of our political spectrum, the far left and the theocratic Islamists, from seeking to exploit it for their own nefarious purposes.

Just as a visibly pregnant Chelsea Clinton was accosted at an NYU vigil and faced unwarranted blame for the attack, others too have found themselves caught in the unforgiving crosshairs of ideologues seeking to settle scores. This was unsurprising. If the daughter of a Democratic president and a Democratic presidential candidate was fair game, what chance would those with lesser liberal bona fides have of being spared?

Last month I was racially attacked in the Soho area of London. I was punched in the face as my assailant shouted “f***ing Paki”, and my forehead was punctured with an unknown object. I will probably be scarred for life. So I know how tempting it can be to succumb to the forces of vengeance and division in times like these. In my youth, as an angry 15-year-old Muslim witnessing the Bosnia genocide, I once succumbed to this temptation and promoted extreme Islamism myself for a few years. I know what giving in to hate feels like, and I know the lasting damage it can cause. But that is exactly the reaction that extremists want, and exactly why it must be resisted with all our might.

So it is with no surprise that I noticed, a mere day after 50 of my fellow Muslims were so publicly and tragically killed, while the blood was still wet and the bodies remained unburied, that the ideologues had circled like vultures. Opportunistic Islamist and far-left extremists began calling for a purge of people whose politics they disagree with, and started publishing McCarthyite lists of personae non grata to target. Few have come under fiercer assault than my friend and collaborator in dialogue, Sam Harris. The following spectacle has been incredibly unedifying.

https://www.thedailybeast.com/the-new-zealand-mosque-massacre-blame-game-is-out-of-control?ref=home

Jeg er bare budbringeren - men husk NSA/Q has it all - i dag er ZERO for countdown of BIG HAPPENINGS:

3113 Q !!mG7VJxZNCI ID: ebfcff No.5760023
Mar 18 2019 18:17:04 (EST)
What occurred the last time a countdown was presented?
[FF]
Do you believe in coincidences?
Never interfere with an enemy……..
Ammunition is hard to come by.
Q

https://media.8ch.net/file_store/558931a8ecefc4c31869069cac290719ed8bc3ebe34a5fd4dfae4509e2f12889.jpg
Zorin
19.03.2019 kl 12:29 188

Hvis det å vise nestekjærlighet og medmenneskelighet blir sett på med større hat enn massedrap, inkludert drapet på en 3-åring, ja da er vi som art på full fart mot vår egen utryddelse.
brahman
21.03.2019 kl 17:21 140


Ingen merker etter kuleskudd i vegger, manglende blod .Air-gun ?
Skytteren lot bagasjelokket på bilen være åpent mellom skytingene, med to semi-automatiske våpen liggende synlig. Ikke så smart `?
Hvorfor har man ikke sett noen bilder eller video i media fra den andre moskeen ? Verken utenfra eller innvendig.
Tarrant skjøt flere skudd gjennom frontruta under kjøring , men ingen synlige hull eller skader på den.

Det er ikke så underlig at myndigheter i NZ vil at færrest mulig skal se videoen.
Men trussel om 10 års fengsel, er vel å overdrive........


På den videosnutten jeg så, skvatt hylsene mot høyre, men forduftet i løse lufta før de traff murveggen. Heller ingen hylser på bakken...
I sakte film var det umulig å se noe annet enn at hylsene løste seg opp til intet. Det var mer som være i et dataspill enn i virkeligheten.
Men jeg skal unngå å spekulere, folk blir så forstyrret hvis virkelighetsbildet deres utfordres...

Jeg så forresten at Dagsavisen mener Hegnar forum forsøpler debattklimaet fordi det "spekuleres vilt" i navn når kjendiser har brutt loven.
Da må jeg nesten lure litt på hvorfor Dagsavisen og andre løgnmedier forteller at det er en kjendis - det er jo å be om spekulasjoner.
Så lurer jeg også på hvilket debattklima. Er det ikke bare Hegnar som har debattforum da? I så fall er vel vi selveste standarden og ikke noe avvik som forsøpler? Fint å se at andre leser her, men det merker jeg jo godt etter hvert på Q-trådene. Synes Hegnar forum er supert, jeg! De som ikke liker seg her, kan jo bare la vær.
Redigert 21.03.2019 kl 17:51 Du må logge inn for å svare