QEC ryker imorgen dessverre


Da var det tid for nedgangen, selg på den lille toppen som kommer ved åpningen i morgen. Så er den fort på 2,5-2,4 osv.

Sånn går no dagan for quekkere.
Redigert 14.03.2019 kl 17:44 Du må logge inn for å svare

Nå hadde jeg Qec i 10 år å ikke ei eneste gang gikk kursen opp på en rapport.
Så trua på noe saftige greier har ikke jeg ihverfall men lov å håpe 🤔🙏
Domus
28.03.2019 kl 10:26 5333

Det ble boret i hvert fall en brønn i Q4, fracket en brønn og i hvert fall et par brønner ble tilkoplet systemet i løpet av Q4 . Så ja, det ble brukt penger i Kakwa.

Qec rapporterte ca 1800 boed ved slipp av Q3 rapporten. Det gir jo en pekepinn på Q4 produksjonen.
Redigert 28.03.2019 kl 18:16 Du må logge inn for å svare
Domus
28.03.2019 kl 19:03 5041

Er nok ute ved 23 tiden. Er nok tid til å lese i morgen tidlig. Sov godt i stedet.

Er du fornøyd med dagens rapport - og kurs, Domus?

Hvordan er det mulig å ta så mye feil som XL ?
Lett å tenke at 50% feill er en øvre grense.
Redigert 29.03.2019 kl 20:47 Du må logge inn for å svare
uptrade
29.03.2019 kl 21:35 4492

Tynn:
Han er ikke den eneste som har bommet..

Senest igår:
(Nick skjult)
I går kl 20:13968

For øyeblikket ned 4,3 % i Toronto. Tipper vi ender på mellom 2.7 og 2,8 i morgen


uptrade
29.03.2019 kl 21:50 4424

Fasiten ble 14,5% i Toronto, på 58k aksjer omsatt.

Spørsmålet mitt, når og hva blir neste store trigger?

Både konsesjon Jordan og Quebec pilot er uspesifisert kvartal, kun en gang senere i år.

Jeg sitter stille uansett :)
Ny bil kan vente en stund til.

Grattis med en flott dag omsetning og kursmessig 😀

God Helg.

Da kom endelig meldingen og det rett før Mai måned i tillegg. Det sies av gode tradere "sell in may and stay away".
Endel tradere halverer porteføljen i april, mange selger naturlig nok av beholdningen for å ha ferie. Ferietiden er ellers også en rolig tid på børs og kursen reagerer knapt på "happy news". Nå har vi hatt en fin oppgang fra 1,5 - 3,30 altså en dobling i kurs, regner med endel tar ut på dette nivået for å sikre hotellregningen i sommer.

Med mindre politikere i Canada plutselig skulle snu i skoa sine for å få gass ut av skiferfeltene er det vel ikke så mye mer på mellomlang sikt. .. Ja rent bortsett fra at gassprisene også bør øke for at produksjon skal bli lønnsom.

Du har nok rett igjen OT. Kursen 2,5 kommer nok før påskeferien også... Det blir jo brukt endel til det formålet også. Hvorfor sitte inne i en aksje som QEC å vente på emisjonen, når en kan ta ut en god gevinst fra 1,5-1,6 til 3 kr og bruke gevinsten på påskeparty istedet for å heise seil i QEC med flau vind.

Morgendagen blir nok rød.... ja en liten rødvin :)

Svarer du og heier på deg selv???? Seriøst....

En ny uke er i anmarsj og 2,5 vil absolutt være en fornuftig kurs på kortkort sikt.
Vi skal gradvis ned denne uken, 2,5 vil gi et kortvarig stop, før vi raser videre ned mot 2kr. 2 kroner vil antagelig ikke holde utover sommeren. Det som kunne vært verdiene for QEC er innelåst og begravd. Det trengs at både befolkningen og politikerne snur fra å verne miljøet til å tillate forsøpling av drikkevann og nærmiljøet. Det er liten gevinst å hente for lokalsamfunnet, derfor vil et fremtidig vedtak om utvinning være et politisk selvmord. Binna og aksjonærene må nok nøye seg med å sole seg i gassen en god stund fremover.

Ser de fleste med litt greie på QEC anslår en kurs på 1,5 til å være en fornuftig kurs for risk/reward, kursmålet støttes av mange i andre fora... inkludert undertegnede. Personlig kjøper jeg ikke en eneste aksje før kursen er på ca 2kr eller lavere. Ta gevinst og bruk pengene på noe fornuftig i påsken du også!

... Og du skriver så dette, fordi du meget gerne vil have aktier til 2 NOK eller endog lavere.
Du har ikke noget, der ligner antydningen af argumentation for det, du skriver. Jeg kunne ligeså godt skrive, at aktien i næste uge skal op til 5-7 NOK for så at suse videre op mod 10-12 NOK.

Satser på Carlsen har mest rett,kommer fra,1,50/2,tøft å være perrong gutt.😉
Påskeferien i år er forøvrig betalt av uljesektor ww.

"til å være en fornuftig kurs for risk/reward"

Risk-reward er sterkt uenig;)

RR
Elly
07.04.2019 kl 19:08 3111

Ønsketænkning med kurs 2 NOK 😎 er du i familie med Stiviewonderboy?

Ny ettermiddag og nok en mulighet til å komme seg ut over 2,9. Regn ikke med dette varer mange dagene er mitt tips.

Okay!
Årets højeste kurs er vist 3,37 NOK.
Hvis man sælger nu, så kan man også meget nemt komme til at stå i en situation, hvor man fortryder, at man realiserede et forholdsvist beskedent tab. Og som om det ikke er ærgrelse nok, så kommer man også til at erkende, at man - i bedste fald - kommer til at skulle generobre aktierne langt højere oppe på 3-tallet.
Personligt har jeg det fint, hvis aktien holder sig nogenlunde i ro, mens jeg holder påskeferie i Dubai.

Det er INGEN som er interessert i dine tips. Forsøk Norsk Tipping i stedet.

OilTankers kan ikke annet enn å vise til 10 års erfaring i kontakt med denne aksjen. I dagens samfunn er erfaring et ukjent ord, almuen skal stort sett være dumdristig, ung og lett å forme. Det var en dag da varemerket "Made in Norway" var et kvalitetsmerke, men alt har falt ut i eksport av råvarer og import av arbeidskraft.

Uansett, OilTankers er standhaftig og forholder seg til sin erfaring så får vi se om aksjen fortsetter slik han har forutsatt. Tallene så langt har vist at god erfaring er gull verdt.

Da knives vi om den skal slutte på 2,7 eller 2,8. Slik syklus som aksjen er inne i nå har vi sett mange ganger. Med mindre du sitter på opplysninger om at gassprisen gjør et kjempehopp og politikerne i Quebeck har fått interesse for gassutvinning, foreslår jeg at en tar en runde med seg selv. Spør hva slags nyheter vil komme i løpet av den nermeste måneden eller i sommer og hvorfor tror du det.

De som fortsatt sitter inne må gjerne komme med informasjon om hvorfor en bør sitte i denne aksjen på denne tiden, tipper få om noen har noe vettugt å bidra med utover å forsøke å hausse luft i en ballong som allerede lekker.
tuja
12.04.2019 kl 11:24 2272

Satser på du er ute når pilot meldes. Da går nok lufta ut av deg. Og QEC har gitt en tidsfrist til regjeringen i Canada for å bstemme seg. Kommer pilot, da er kursen 3 doblet på "no time".
Elly
12.04.2019 kl 11:56 2204

tuja, lad nu bare alle de negative tosser blive ude af QEC........jeg venter gerne på godkendelse af pilot og nyheder fra Montney, Kakwa og muligvis Jordan og ja, så siger vi farvel til den nuværende kurs x3 som minumum :-)

Tuja,
Vad är sagt angående tidsfristen, vet du datum el ungefär när?
Jag börjar på allvar tro att det är kört med Quebec.
Mvh
Redigert 12.04.2019 kl 13:37 Du må logge inn for å svare
tuja
12.04.2019 kl 14:10 2052

Det er en meget oppegående person som har vært i QEC lenge, og som til tider tar direkte kontakt med ledelsen i selskapet som har gjengitt en tidsramme for tilbakemelding iht pilot. Og den fristen mener jeg var 3mnd (om jeg husker rett). Jeg velger å stole på den personen.

:)
Pick Up
12.04.2019 kl 14:37 1994

Fremstilles annerledes på Xl enn på HO. Binnion har gitt myndighetene en konseptplan og bedt om tilbakespill innen maks 4 måneder ellers vil han fortsette sitt juridiske løp.

Dette er en mer realistisk fremstilling som også kan være en delforklaring på hvorfor kursen har gått som den har gått i det siste. Binnion skal ha overlevert myndighetene en konseptplan med svarfrist. Det er alt. Resten er opp til myndighetene. Myndighetene har foreløpig hverken gått med på eller bestemt seg for noe som helst. Har følgelig heller ikke inngått noen (forpliktende) avtale med Qec. Svaret kan like gjerne komme i morgen som om 4 måneder. Hvis myndighetenes svar er negativt eller uteblir (tross alt forbud i Quebec), har Binnion ikke annet valg enn å gjenoppta høringen. Hvis også dette går skeis, er erstatningssak mot delstaten Quebec siste utvei.

Redigert 12.04.2019 kl 15:00 Du må logge inn for å svare

Konklusjonen etter innspillene over:

Kursen er blåst opp, verdiene ligger i forhåpninger om en samtidig endring av politiske vedtak og gasspris. Ser endog at gamle forhåpninger blir repetert.
Som om ikke det var nok er her en som mener å ha innsideinformasjon om gode meldinger som skal få en fiks på gassprisene og politiske vedtak. Kort sagt vasprat!

Det er kun tekniske nivåer som styrer kursen pr idag og den pilen er tydelig markert for min del. Mulighet for utgang over 2,90 som nevnt tidligere i tråden her ... den er nå fløyet for denne gang.
KMGN
12.04.2019 kl 15:02 1940

pick up vet som oss andre at myndighetene har bedt QEC om å utsette det rettslige. Og det tar vi aksjonærer som positivt.
God Påske til alle QEC-askjonærer
Pick Up
12.04.2019 kl 15:29 1881

QEC er blitt enig med myndighetene om å avbryte høringen. Er det det samme som at "myndighetene har bedt QEC om å utsette det rettslige?"
Redigert 12.04.2019 kl 15:32 Du må logge inn for å svare
KMGN
12.04.2019 kl 15:50 1835

Må slutt vri og vreng på alt positive og få det til og høres negativt ut hele tiden nå pick up.
du vet jo også innerst inne at dette går veien. ALL-IN
6710
12.04.2019 kl 16:03 1799

"At the request of the Ministry of Justice, Questerre agreed to temporarily defer the judicial review
hearing. To address concerns about the potential environmental impacts of development, Questerre
has recently submitted for review by the Ministry of Environment a conceptual engineering plan to
test its clean tech energy pilot program. Discussions with the Government are on going. These actions
are to allow the parties to resolve the issues raised in the Company’s legal brief in a constructive
manner"
PU. Du må læse på :)

Filosofiske politiske diskussion, som du sikkert elsker, andre hader, kunne være, hvorfor inv i fossilt brændstof, når brugbarvand(basale behov) i Verden, i fremtiden, muligvis overstiger prisen på energi.
Pick Up
12.04.2019 kl 16:25 1787

6710
Takk for innspill.
En anmodning fra Justisdepartementet. Mye kan ligge bak denne anmodningen. Har liten sammenheng med pilotprosjektet. Det ville vært uhørt om myndighetene skulle drive utpressing på den måten enkelte tror her*. Av kursutviklingen ser jeg at også markedet deler min skepsis til at Justisdepartementes anmodning kan kobles til pilotprosjektet. Men dere får leve i håpet.

*Edited
Redigert 13.04.2019 kl 09:19 Du må logge inn for å svare
6710
12.04.2019 kl 16:30 1774

"submitted for review by the Ministry of Environment"
tuja
12.04.2019 kl 16:56 1745

Når det meldes enighet mellom regjeringen og QEC, bør man ikke være short. Kun ett velment tips.

Gleder meg til det åpnes for pilot. Når selskapet blir bedt om å stoppe den rettslige prosessen, så anser jeg mulighetene for melding om pilot som svært stor. Med 100% av acres i Quebec nå, kontra 25% når Repsol var majoritetseier, så er det bare å tenke seg hvor høgt QEC kan gå, når den passerte 9kr ved melding om bill 106.

GOD PÅSKE

:)
Pick Up
12.04.2019 kl 17:12 1738

Annet har jeg heller ikke skrevet.

"Binnion har gitt myndighetene en konseptplan"
Redigert 12.04.2019 kl 17:13 Du må logge inn for å svare
Bonzo
12.04.2019 kl 17:14 1729

Har vi ikke lært nå at vi ikke skal ta noe som helst på forskudd i denne aksjen? Skjedde det ikke noe ifjor sommer?


Var det 5.dagen på rad med nedgang... markedet har alltid rett og det er sjelden enige med Hausera, ned 90% fra topp sier vel sitt.
Pick Up
12.04.2019 kl 18:18 1625

Har det blitt meldt om enighet mellom regjeringen og Qec?
Jeg kan ikke engang se at justisdepartementes anmodning om avbrytelse av høringsrunden er blitt børsmeldt..

Det unektelig trist at markedet ikke ser samme kobling som Tuva.
"Når selskapet blir bedt om å stoppe den rettslige prosessen, så anser jeg mulighetene for melding om pilot som svært sannsynlig."

Stevepick XL

Det var fjerde dag med nedgang.
Den steg i mandags, hvor der var melding.

Innlegget er slettet av Pick Up
Pick Up
12.04.2019 kl 18:36 1591

Er det virkelig blitt meldt om enighet mellom Qec og regjeringen? Har Tuja gått av hengslene? Jeg kan ikke engang se at justisdepartementes anmodning om å avbryte høringsrunden, er blitt børsmeldt.. Helt sikkert fordi justisdepartementets grunn for avbrytelse ikke passer i en børsmelding for Qec. Men det er unektelig trist for kursutviklingen at markedet ikke formår å se samme kobling som Tuja. Sitat:: "Når selskapet blir bedt om å stoppe den rettslige prosessen, så anser jeg mulighetene for melding om pilot som svært sannsynlig." Deg om det, Tuja.

God påske!
Redigert 12.04.2019 kl 18:41 Du må logge inn for å svare
Boei
12.04.2019 kl 19:45 1502

Kverulant, påståelig person som har lett for å føle at man begår urett mot ham, og som forlanger oppreisning og unnskyldninger i den anledning.
Egenskapen kan være mer eller mindre konstant (konstitusjonell) og beror da ofte på spesielle personlighetsanlegg, gjerne sårbarhet og nærtagenhet kombinert med egosentrisitet og høyt aggresjonsnivå. Egenskapen kan for øvrig ha bakgrunn i at man har opplevd urettferdighet og vært møtt med uforstand som man av ulike grunner ikke har fått oppreisning for, og som fører til en varig psykologisk fiksering på denne krenkelsen som da gjerne utvikler seg til å bli alt livet dreier seg om.
Morty
12.04.2019 kl 20:26 1441

Lær å les Ketchup! Tuja sier når, altså en gang fram i tid, ikke som du skal ha det til, at det allerede er meldt!
Pick Up
12.04.2019 kl 22:54 1303

Morty
1) Da hadde "hvis" vært et bedre ord enn "når." Lær deg norsk.
2) Men fortsatt trist for kursutviklingen at ikke markedet formår å se samme kobling som Tuja. Sitat:: "Når selskapet blir bedt om å stoppe den rettslige prosessen, så anser jeg mulighetene for melding om pilot som svært sannsynlig."  Eller var dette også en gang frem i tid siden "når" ble brukt enda en gang?
3) Skal jeg ha det til at det allerede er meldt - hvor får du det i fra? Kanskje du skal lære deg å lese også?

Morty
I dag kl 20:26178
Lær å les Ketchup! Tuja sier når, altså en gang fram i tid, ikke som du skal ha det til, at det allerede er meldt!
Redigert 12.04.2019 kl 23:41 Du må logge inn for å svare
Pick Up
12.04.2019 kl 23:04 1291

Du imponerer stadig vekk på dette aksjeforumet. Nå har du kjørt samme innlegg - hvor mange ganger?
Redigert 12.04.2019 kl 23:09 Du må logge inn for å svare
tuja
13.04.2019 kl 12:15 1030

PU har jeg blokkert for lenge siden, og slik skal det forbli. Har ikke snøring om hva han skriver, og det bryr meg heller ikke det minste.
GOD PÅSKE :)
Domus
13.04.2019 kl 14:12 925

Ketchup, igjen kjører du et løp der du kverulerer på hva som skrives vs hva du mener eller skal ha skrevet.
Du skjønner like godt som alle andre at Morty ikke skriver eller mener at du skal ha ment at det allerede er meldt! Morty viser til dine ord der du spør Tuja om det virkelig er meldt og at han har gått av hengslene.
Morty skriver klart og tydelig at Tuja sier når og ikke som du skriver at han har sagt - at det er meldt.