Følg Photocure live kl 13 på onsdag


Photocure vil førstkommende onsdag 13/3 kl 13 presentere seg via live video på Xtrainvestors IR-løsning AX Exposure (axexposure.no). Først vil CEO Daniel Schneider presentere selskapet før det blir Q&A ledet av Arctic Securities sin helseanalytiker Pål Falck.

Sendingen går live på Facebook-gruppene https://www.facebook.com/groups/aksjekunnskap/ og https://www.facebook.com/groups/Aksjeforum/ , på Xtrainvestors FB-side og til slutt inne i live-kanalen til Xtrainvestor.com der den også er tilgjengelig for de som ikke er medlemmer noe av stedene (alle skal med..).

Vi håper på at folk her inne kan sende inn spørsmål i forkant (gjerne som kommentar til denne post) og det vil også være mulighet å skrive spørsmål live i sendingen for de som følger den på Facebook. Så her er muligheten for de som lurer på noe. Vi legger selvsagt ut sendingen i etterkant for de som ikke kan følge den live.
Computum
11.03.2019 kl 11:22 1957

"å selge Scope for KARL STORZ uten provisjon og godtgjørelse"

Godt poeng SomSa
Computum
11.03.2019 kl 11:37 1923

"Jeg vet ikke om noen misforstår spørsmålet med vilje."

Ikke misforstå meg Fofo2019. Jeg skulle selvfølgelig selv gjerne hatt et utfyllende svar på et slikt spørsmål.
Om svaret f.eks. var "Photocure is a "hard nut" compared to my previous challenges" så ville jeg forstå at her er det liten grunn til optimisme. Best å selge.
Eller "Photocure is a "walk in the Park" compared to my previous challenges" ville jeg oppfatte som at her vil vi fort se resultater. Best å holde på aksjene.

Men han er avskåret fra å svare på slike spørsmål, dessverre. Eller heldigvis.
Redigert 11.03.2019 kl 11:40 Du må logge inn for å svare

Når man vet hva operative scope har å si for inntektsgrunnlaget for PHO, for ikke å si hva mange flere scope vil ha å si for salget av cysview, så skjønner jeg at PHO har lite å tjene på å f.eks. å skulle nekte å birda til salg av scope, uten at de fikk en klekkelig provisjon. Du snakker om å skyte seg selv i foten!
Faktisk tror jeg ledelsen i PHO mer enn gjerne legger krefter og ressurser i at KS får levert så mange scope så raskt som mulig. Det er vel ikke uten grunn at PHO også jobber med at cysview skal kunne benyttes sammen med scope fra Oplympus og andre potenseille leverandører. Hadde PHO fått betalt for å selge KS sine scope, så kunne de vel neppe retteferdiggjort sine forsøk på å få BLC teknologien brukt sammen med scope fra andre leverandører, eller rettere sagt, konkurrenter til KS.
liang
12.03.2019 kl 10:43 1638

Sluttbrukeren vil nok ikke godta noen annen løsning enn dagens løsning , nemmelig å ha kun EN part å forholde seg til.
Også for PHO så må det da være beste løsning å administrere hele prosessen.På denne måten så blir det korteste veg til aksjon for å korrigere avvik.

Tanken om at PHO skal tjene på å "selge" scope fra leverandører.....?
Oppnår en så mye med dette?

Markedet vil jo "mettes" av scope etter en stund så det vil vel kun representere en begrenset inntekt.
Kanskje en også berører området der en må binde seg til en leverandør av scope også ved et utvidet samarbeide der PHO skal ha betalt for salg/leveranse av utstyret?

Fokus og fortjeneste må vel heller ligge i salg av cysview tror nå jeg da.


Til focuss
Ditt spørsmål 10.03 kl 12.57 er veldig interessant. Fint hvis du har tid til å legge inn svaret på det på forum.
teaa
13.03.2019 kl 13:04 1403

Får fortsatt bare en reklamefilm for AXExposure på ovenstående lenke. Klokken er nå passert 13 med flere minutter. (13.07)
Noen flere som sliter?
Redigert 13.03.2019 kl 13:06 Du må logge inn for å svare
NilsAB
13.03.2019 kl 13:51 1238

Ferdig nå, fin snutt, intet nytt men forklart og utbrodert.
Sammendrag:
Vi er i ett fantastisk selskap, men ting tar tid.
Guidingen er ikke inkludert flexi i noen større grad, da disse er helt ny på markedet. Vi loves en flott fremtid.
focuss
13.03.2019 kl 13:55 1193

Schneider oppsummerer med å si: "I see a very very positive future " Fint, da er vi enige.

Flott Q&A han lover vekst på over 60% år over år. Hvilke selskap kan vise til en slik vekst. Han ser mulig enda sterkere vekst etter 2020. Her er det bare å posisjonere seg fremover og kjøpe på dipper.

Smånisser har ikke heart&mind til å stå i dette.

De er ute LENGE før Photocure evt begynner å vise resultat som er verd å nevne.
thepower
13.03.2019 kl 14:03 1104

Smånisser er som båtnisse. Alle vil pisse I buksen
Durable
13.03.2019 kl 14:05 1093

Altså, hvis jeg må vente i opptil 2år med å bli multi-millionær, så kan det nesten være det samme. 😅🙄

Helt seriøst, fremtidsutsiktene til PhotoCure ser helt vanvittig bra ut!!!
Her gjelder det å ikke la seg riste/skremme ut av aksjen, på noen som helst måte, hvis man vil ta del i den eventyrlige oppturen som med stor sannsynlighet vil komme.
Redigert 13.03.2019 kl 14:05 Du må logge inn for å svare
Begam
13.03.2019 kl 14:18 1029

Daniel har styr på det - tak til dem der sælger - det er jo helt fantastisk at få disse aktier til denne kurs :-) - har aldrig før set et selskab med så gode fremtidsudsigter i USA - alt er klart og kører som det skal :-)
liang
13.03.2019 kl 14:21 1011

Gjentar denne fra pafo:

"Det finnes ikke ett sykehus som i lengden som kan forsvare att de bruker 3 dager og narkose på en behandling.
Som kan gjøres på 2 tim med bedre resultat, og er mye mer behaglig for pasienten. Tiden for tilbakefall er det som betyr alt.
der kan ikke noen matche BLC. Så eg sier det igjen. Medicare og forsikringselskap kommer att presse sykehusen til att
bruke BLC flexiscope."

Dersom overstående stemmer så vil jeg se at systemet i US er så håpløst at et sted bruker en 3 dager og full narkose på samme sykdom hvor en kun brukrt 2 timer og lokalbedøvelse andre steder.
At det kan ta tid å overta markedsandeler har jeg ingen mening om men at det må skje før eller siden tilsier jo all logikk.
Pasientene i US er jo veldig godt informerte slik at tanken på at de skulle ta til takke med en mye dårligere behandling som er dyrere og kan ha et farlig sluttresultat gir liten mening.

liang
13.03.2019 kl 14:38 941

Lurer på om DS velger å gå veldig forsiktig ut med guiding for markedsovertakelse?
Kort avstand til å bli beskyldt for å være useriøs.
Bare se hvorledes det gikk med fokus :))
Durable
13.03.2019 kl 20:37 684

Dette var en fantastisk seanse, som jeg anbefaler alle å få med seg. :-)

Tusen takk til Roger Stene i Facebook-gruppen for strålende initiativ. Han skal ha mye av æren for dette.
Fantstisk av Dan Schneider og PhotoCure å levere noe slikt, og super tilrettelegging og gjennomføring av AX Exposure og Pål Falck fra Arctic. Virkelig helt topp! :-D

Enhver som vurderer å investere/øke investeringen sin i PhotoCure har nå mer enn nok informasjon til å fatte beslutningen sin på et solid fundament.

Etter min mening fremstår dagens nivå som lavrisiko, med muligheter for eventyrlig avkastning! En no-brainer, eller i alle fall noe av det nærmeste man kommer noe slikt.
Redigert 13.03.2019 kl 21:34 Du må logge inn for å svare
gunlove
13.03.2019 kl 21:30 631

Helt enig Durable, det er egentlig bare å forsyne seg med aksjer og fremfor alt beholde de en stund fremover, trolig noen år, men det kan gå raskere når det virkelig løsner. Pho er et selskap med et potensiale som kan gjøre en investor rik, alt etter hvor mye man legger i potten. Synes Schneider fremstår solid, trygg på det han svarer på. Legger vekt på at han kommer til nærmest dekket bord, svært mye er på plass, bl.a. den ekstremt viktige fase III konklusjonen. Får håpe at dette når ut til flere slik at man kan få inn noen nye og store investorer. At kursen gikk ned i dag betyr ingenting for meg, tradere som kjøper og selger gir jeg blanke i. De vet knapt hva for selskap de sitter i. CEO ønsker å få amerikanske investorer mer på banen i løpet av 2019, blir interessant å se hva det betyr. La norske investorer som ikke ser dette selskapet gå glipp av denne muligheten, la amerikanere få ta del i kaken, det er egentlig helt iorden for meg.