Frp rett i dass!


Partiet er helt nede på 7-tallet på siste måling for kommunevalget. I Oslo har muslimene i Frp kun en oppslutning rundt midten av 5-tallet. Måtte dette bare vare og vare.
Veien
26.04.2019 kl 23:46 220

https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/ny-krisemåling-for-frp/ar-BBWksr6?ocid=spartandhp
https://www.msn.com/nb-no/nyheter/norge/bompengeavtale-i-spill-i-drammen-–-dale-vil-ikke-love-mer-penger-fra-staten/ar-BBWk9dP?ocid=spartandhp

Frp skjønner ikke sitt eget beste og hva som må til.

Frp blir nå byttet ut med bompengepartiene.

Staten har så mye penger nå, at den største tabben Norge kan gjøre er å somle med utbygging av
samferdselsinfrastruktur. Det kommer penger inn mye fortere enn vi klarer å bygge.

Slike infrastrukturinvesteringer gir masse tilbake. Det er overskuddsforetagender samfunnøkonomisk.

Bompenger må avvikles og all bompenggjelden innfris av staten. Vi skal ikke ha lønnsdrivende bompenger i Norge.
Og som det koster mye å drive inn. Norge skal bli mere konkurransedyktig med kortere transporttider, billigere godstransport,
billigere arbeidsreiser og billigere fritidsreiser.
Sotah
26.04.2019 kl 23:48 218

Gudskjelov, de er over sjampis-grensa på 10 %. Jeg har drukket alt for mye boblevann allerede idag.

Drakk du deg full når du skulle hente private prosjekt-penger. Hvor får du idéene dine fra. Dette har du neppe erfaring med. Hvordan får egentlig venstresiden fatt i alle skattepengene våre til ditt ars et al?

Jeg tipper iallefall din fulletur vest endte i solid minus. Dvs du har null forstand på hvordan det fungerer, prosjekt fail.
Redigert 27.04.2019 kl 00:16 Du må logge inn for å svare

Hvilke løgner har jeg kommet med ArneBelinda?
Støre betalte maling av huset svart, han betalte arbeid på landstedet svart. Hvor du har vært som ikke har fått med deg dette vet ikke jeg, men det er vel i mørk krok i fornektelsens rom.
Ja, han betalte privat eldresenter til sine foreldre (Inga Marte tar btw med seg Oslobesøk til privat eldresenter når hun skal vise frem Oslos tilbud til eldre), og Støre bruker Volvat for seg og familien. Der har jeg forøvrig også sett den forrige LO lederen på vei inn til legen.
Begge uttalte motstandere av private helsetjenester, men foretrekker å bruke det selv. Sosialister i et nøtteskall!

At du ikke skjønner at flertallet bestemmer, fått med deg at regjeringen en rekke ganger har forsøkt å redusere bompengene, men nedstemt, gjør ikke SJ til løgner. Samme årsak ligger bak økte bensinpriser. De får ikke flertall til å redusere dem. MEN det brukes mer enn noen gang av disse avgiftene på nettopp det de skal gå til, bygging av veier.
AP valgløfte er å øke skatter og avgifter med 15 mrd. Du innbiller deg nok at det er "de rike" som skal betale dette, men regningen får hvermannsen!

Når det gjelder pensjonister har de fått skattelette og økt alderpensjon!

Løgneren er deg ArneB!

RR

Han betalte ikke svart for maling av huset sitt. Han betalte via bank til et polsk NUF. Men du har vel laget din egen begrepsverden som passer til tøvet du lirer av deg. Skal vi ta landstedet også? Hva med din løgnaktige påstand om hva hans foreldre foretok seg? Du er et lettlurt offer for drittpakker!

Har det firmaet Støre brukte på malinga av huset betalt moms og skatt til Norge etter han overførte pengene til Polsk bank? Eller delte Støre regningen og betalte moms til skattevesenet på egen faktura? Hvis ja er det greit. Hvis nei er dette svart arbeid.

Bompengepartiene er det dummeste jeg hørt. Mennesker som bare har en felles ting og skriker som måker.!Skal ha, skal ha, skal ha! Hvis de ikke har andre verdier får de heller sitte hjemme og sture.
Redigert 28.04.2019 kl 10:21 Du må logge inn for å svare

Nemlig, til et polsk NUF, og skjønner du ikke da at du betaler svart (noe du heller ikke gjør tydeligvis) så er Støre dum!
På landstedet var "avtaleparten" til Støre vaktmesteren..........
Støre har kjøpt private helsetjenester og sendt sine barn på privatskole, samtidig som partiet hans er motstander av begge deler.
Løgner-Støre og beholde-offentlige-gaver-Støre har ikke akkurat vært utsatt for drittpakker, men blitt avslørt som den dobbeltmoralisten han og AP er

RR
.777.
28.04.2019 kl 12:01 151

Partiet mitt er bedre enn partiet ditt. Så det så!

Tenker de ler så de triller rundt på gølvet når de samles på halalpølsefester, rølpefester, og sexpartyer, disse såkalte folkevalgte.

Stolleken til Høyre og AP er nok sikret fremover også.
Zorin
28.04.2019 kl 12:12 147

Grunnen til at flere og flere kjøper private helsetilbud er jo rett og slett fordi regjeringen med vilje svekker tilbudet, og som igjen presser de mest bemidlede over til de private. Med tid og stunder svekkes ennå mer det offentlige tilbudet og de gode legene flytter så over til de private også. Prisene går nå plutselig opp, som i USA, og vi begynner å få private helseforsikringer i ennå større grad. Så nå betaler vi sykehus via skatt og helseforsikring. Og da blir det ramaskrik noe som gjør at pengeoverførselen til offentlige krymper - noe som er naturlig da tilbudet også er redusert til fordel for de private. Og slik fortsetter det til vi har det samme som i USA: dyre helseforsikringer som vi må forhandle med i forkant før en operasjon. Og så får vi ennå et klasseskille mellom de som går til de offentlige og private sykehusene. Det er derfor jeg stemmer rødgrønt. Jeg vil ikke ha et system hvor folk kan kjøpe seg til bedre helse på bekostning av andre. Det helsevesnet vi har i dag er dessuten rimeligere enn det amerikanske, men det er jo ikke så rart da sykehusene der også betaler ut utbytte. VI ser trender i Norge også med de såkalte helseforetakene. For med disse har sykehusene blir konsernforetak hvor mer og mer legges til rette for privatisering. For eks. renholdet. Nei. Aldri mer blått! Vi kan ikke ha det slik vi ser med NSB hvor selskapene splittes opp i 10 mindre foretak og NSB selv er degradert til å være et bemanningsbyrå! Eller det tidligere renholdsvesnet i Oslo som ikke greide å ta unna søplet! Eller sykehjemmene hvor de ansatte fikk opp til 50k lønnsøkning ved overgang fra privat til offentlig drift - og likevel fikk bedre økonomi! Eksperimentene i min kjære hjemby er det høyresiden som har stått for! Takk og lov for Marie Lan og Marianne Borgen!

Kan du gi noen eksempler på dette svekkede tilbudet du bygger historien din rundt?

Hvor er svekkelsene?
https://www.statsbudsjettet.no/Statsbudsjettet-2018/Dokumenter/Fagdepartementenes-proposisjoner/Helse--og-omsorgsdepartementet-HOD/Prop-1-S-/Del-1-Innledende-del-/1-Helse--og-omsorgspolitikken-/

Vi har færre korridorpasienter og kortere ventetider enn under de rødgrønne. Du fremhever kommunistene og sosialistene i Oslo. Merkelig det er private sykehjem de tar besøkende for å vise hvor flotte tilbud de har da :D

Det er kun i nedsunkede sosialisthjerner at f.eks renhold skal være offentlig. Hvorfor i alle dager skal det være en fellesskapsoppgave?

RR

færre korridorpasienter

Dette må vel være positivt? Zorin bare kritiserer. Tenker lite på alle korridorpasientene som ikke finnes lenger.

Betalte svart via bank. Er det ingen grenser for dumskap? Dere andre, dersom dere i det hele tatt selv har betalt en regning til en håndtverker, sjekket dere om momsen var innbetalt. I så fall, gjorde dere dette før eller etter faktura var betalt?

Vi er ikke statsminister wannabe som Jonas.

Nå vil jeg fortelle en vits.

Jonas tåke.
Grav deg ned i tide.

Og jeg lo. Jeg lo og lo. LOL.
Grav deg ned i tåke. LOL

Synd og se at du er så uvitende ArneBelinda!
ETT av flere krav på en faktura er mva.nr Et NUF har ikke et mva.nr! Ergo betaler man uten moms. Det er pr definisjon svart.

At du innbiller deg at det har med å kontrollere om momsen er betalt av leverandør underbygger bare din uvitenhet

RR

Her ble arne B tatt. SVart.
*art of the peel*

De aller aller kjempe smarteste bommet på forventningene med 15% og flyttet skuffet til besserwissersofaen.
Nå sitter partiet bare igjen med noen få som la sammen 15% og ikke gikk i 100

Nå er alle viktigkanonene snudd fra frp til ML
hallo.