Frp rett i dass!


Partiet er helt nede på 7-tallet på siste måling for kommunevalget. I Oslo har muslimene i Frp kun en oppslutning rundt midten av 5-tallet. Måtte dette bare vare og vare.

Jeg bryr meg ikke om meningsmålinger, det som betyr noe er din vri. Jeg er enten eller svart hvitt u-enig.

Og AP ser ut til å gjøre sitt aller dårligste kommunevalg gjennom tidene, måtte det bare fortsette-))

"Alle" gjør det dårlig, er folk endelig lei av politikerne?
*JBJB`
05.03.2019 kl 20:05 766

Hei toern/venner:))

Og...hehehe - fortsett med å kjør taxi du, toern - poletikk er ikke får dårer, vettu:))...ZnageZz----

Arbeiderpartiet faller med hele 5,4 prosentpoeng på VGs siste partibarometer. Målingen er også historisk svak for Venstre, få dager før landsmøtet.
Høyre går fram fra 22,9 til 24,3 prosent, Frp går fram fra 10,5 til 12,6, Sp går fram fra 12,2 til 14,6, SV går tilbake 0,2 til 7,6, Rødt går fram fra 3,6 til 5, MDG går tilbake 0,5 til 3,3 og KrF ligger uendret på 3,8 prosent.
https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2019/03/05/195558618/kraftig-ap-fall-i-ny-vg-maling

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla

Vi trenger en ny folkeinitiert og folkegodkjent valglov.

I dag i Dax 18 brukte stortingspresidenten gjentagne ganger ordet folkevalgte. Hvilket hykleri.
Alle på stortinget er bare partivalgte. Ikke en der er folkevalgt. Det er kun folkevalgte partier.
Før dette er ordnet opp i, glem politikertiltro.

Innlegget er slettet av administrator

Ellers litt enig, litt uenig. Frp er ikke med


kjempesvære 84-93% AP BLITZ erna Krf SV AP Nrk Vg Nuka Arne D.A og alltid x96 kommunist seff + Knut Arild i KrfRødt

massivt mot
bittelille frp 7-16%.

going DOWN
Redigert 05.03.2019 kl 20:25 Du må logge inn for å svare

Ha, ha, her er det mange amatører. Med dette resultatet holder AP stand. Resultatet kommer til å bli bedre. Folk skjønner at man ikke er tjent med lokale ryggslikkere til denne tegneseriegjengen som regjerer sentralt. Det er enkel matematikk.

Hvorfor vil du ha, og jubler for AP.

Måle mening er så sin sak, hvorfor er du så glad i AP da?
.777.
06.03.2019 kl 06:22 719

Godt spørsmål ... hva er egentlig forskjellen på Høyre og AP, i praksis?
børst
06.03.2019 kl 06:34 714

Oslo er en skam for Norge. Det er vel ikke lenge før venstreekstremistene i Rødt og MDG får rent flertall, drevet av en stadig voksende befolkning fra feilede stater i Afrika og Midt-Østen. Få Oslo til helvete ut av Norge!
Melvind
06.03.2019 kl 08:14 697

- og hva skal en med AP?

Raymond Johansen var nylig ute og krevde fire tiltak fra regjeringen mot den økende knivvolden i Oslo.

Arbeiderpartiet stemte mot strengere straffer da økt straff for gjentatte alvorlige kriminelle handlinger ble behandlet i Stortinget så seint som juni 2017. Når vi nå ser en kriminalitetsbølge, etterspør Raymond strengere straff.

Raymond krever også flere fengselsplasser for ungdom, selv om justisministeren annonserte det samme to uker siden. Men hvor troverdig er Raymond egentlig da hans egne justispolitikere på Stortinget så seint som i mai i fjor, sa nei til å sette flere unge kriminelle i fengsel?

Statistikk fra SSB, viser at i fire av Oslos delbydeler har mellom 90 og 97 prosent av alle fødte, mor med innvandrerbakgrunn. Politimesteren i Oslo har også vært ute og sagt at flyktninger bør bosettes andre steder enn i Oslo.
Men når regjeringen tidligere i år varslet at man ønsker å skjerme områder med høy innvandrerandel for bosetting av flyktninger, så var Raymonds Oslo-byråd ute og sa at de ville trosse dette vedtaket og bosette flere flyktninger også i områder med høy innvandrerandel.

TV 2 viste denne uka at 70 prosent av den siste tids grove voldstilfeller er begått av innvandrere. Hovedstadens integreringsutfordringer blir ikke noe lettere å løse dersom antall innvandrere i belastede bydeler økes gjennom bosetting av flere flyktninger.

Arbeiderpartiets manglende konsekvensforståelse av egen politikk , noe vi spesielt har sett i debatten om bosetting av flere flyktninger, gir grunn til bekymring.
Og denne manglende konsekvensforståelsen gjennomsyrer hele venstresiden i politikken.

RR

Arbeiderpartiet stemte mot strengere straffer da økt straff for gjentatte alvorlige kriminelle handlinger ble behandlet i Stortinget så seint som juni 2017. Når vi nå ser en kriminalitetsbølge, etterspør Raymond strengere straff.
Strengere straff? Det er da bare å benytte det regelverket som er og slutte med svære rabatter for de som lever av å bryte loven på forskjellige måter. På den måten vil de jo tilslutt bli sittende i fengsel.
I dag får man jo forholdsvis mindre og mindre straff dess flere forbrytelser man blir dømt for.

Tipper hvis de blir streng så utløser det et hav av rettigheter og millionutgifter i oppfølging og sikkert enda mer jobb for sotah også. Har vi råd til å være streng? Catch 22 og du kan telle store tall.
Redigert 06.03.2019 kl 10:19 Du må logge inn for å svare

Mao. maset som "folk flest" fra FRP er rene vås. De representerer kun 7% av norges befolkning. Gleder meg til kommende valg, da forsvinner en del idioter hue og rævva ut av tinget :-)

De representerer kun 7% av norges befolkning.
Jøss, har du hatt en våt drøm igjen nå?

Det er bare toppen 1% som er bønder men frp er partiet med oppfinneren av sunnt bondevett i politikken som CIH og folk flest har.
Du kan jukse med tall, men folk flest lar seg ikke lure av dine bortforklaringer.
Lokalvalg har ofte så mye lokalt bondevett at de ikke trenger frp like mye som på Stortinget der frp med sunt bondevett som folk flest er størst på det.
Slagsvold Vedum er bare rabiat bondevett som trekker ned. De andre partiene samler diverse særgrupper med særinteresser forskjellig fra folk flest i frp som tenker på folk flest mest. Ikke sære interesser. høirevenstreAPrødt liksom. Bruk hodet og sunt bondevett som folk flest i frp.
børst
06.03.2019 kl 11:28 645

AP er et mangehodet troll. Et av hodene er Jan Bøhler.

Joda, men det er ikke fjerning av strafferabatt Raymond etterlyser, han etterlyser strengere straffer, men AP stemte det ned senest i 2017.

MEN, Regjeringen foreslo også samtidig i 2017 å fjerne strafferabatten for en del kriminalitet. Også det stemte AP imot
Og føyer seg dermed bare inn i rekken av forslag Frp stiller så skal det stemmes imot, så går det tid..........., problemene vokser........., så kommer AP og foreslår det samme.
Og med det endrer saueflokken seg tilsvarende fra sterk motstand når Frp foreslår, til "selvfølgelig trenger vi dette" når AP foreslår det. Og de gjentar det om igjen og om igjen, år etter år. Galskap!

RR

Og hadde Bøhler vært frp`er hadde slike som DenialBenekteBAK skreket seg hes om "rasist"

RR

så kommer AP og foreslår det samme.

Typisk det, de flytter bare kommaet et hakk og kaller det et helt nytt forslag:-)) Viser seg gang på gang.
Er ikke rart at ingenting blir gjort i dette nisselandet.

Folk flest svarer ikke med sunn fornuft når en spørremaskin fra ARS ringer og skal vite om du stemmer som alle andre.
Sier bare tenk sjæl, og lar telefonrøret henge så de får seg en dyr lærepenge mens svaret henger i luften.
Eller for å spare meg ubehagligheter og forfølgelse svarer jeg bare AP. Da ringer de videre til neste forhør.
Litt tidlig å fortelle de at jeg har startet eget kommunistparti i ny gavepakning. Da skal jeg svare at min stemme går til meg selv. Hvor vanlig er det?
nekkejk
06.03.2019 kl 14:51 620

Og laaaaangt borte synes jeg så tydelig at jeg hører ekkoet fra frepper-fjottenes rop om å heve sperregrensa til 10%...
Redigert 06.03.2019 kl 14:52 Du må logge inn for å svare

Akkurat det svaret,er nok uvanlig Dr.Pepper.
Personlig sier jeg til spørremaskinen;et øyeblikk,så lar jeg dem prate med seg selv til de er lei.

"Hallo...Hallo..HALLO?
Like moro hver gang.;=)

Merk dere tallet: 7% i oslo!

Blir rødvin på verandan i kveld :)

Nyt rødvinen mens du kan Denial, for det du ikke skjønner er hva som ligger bak slike tall.
En massiv rekruttering av islam-stemmer, noe som er årsaken til AP ikke tør ta tak i problemene, og konsekvenser som du og dine like heller ikke er særlig skarpe på kan allerede sees i Belgia. Ligger nå godt an til å bli Europa første islam-stat med sterk segregering og Sharia-lovgivning.

Så som sagt nyt mens du kan, vi går sakte men sikkert i samme retning så lenge strutser leder strutser

RR

Sotah
06.03.2019 kl 17:38 581

Her er det fort gjort å glemme at det er valgkamp i emning. Og da blir FrP brått kjempekjipe og strenge mot muslimer og andre elementer fra fattige land. Nå skal selveste Lysende Sol til DK for å lære SSB hvordan de skal lage kjipe statistikker om innvandrere. Gled dere over superstrenge FrP frem til valget.

Det vises jo også på AP, for nå skal de plutselig kreve gjennomført alt det de ikke fikk gjennomført (det var vel stort sett alt) mens de selv satt ved makta.

Men det er da typisk i politikken, har alt klart mens de sitter i opposisjon men straks de kommer til makta så er det meste håpløst å få gjennomført :-((
Redigert 06.03.2019 kl 17:52 Du må logge inn for å svare

Kjip mot muslimer? Har du lagt sammen milliardene som blir brukt på muslimer allerede, og de er så misfornøyd de kaller det kjempekjipt. Slikt skal vi ikke ha inn mer av, evige kravmaskiner, og så misnøye. Kjipt kaller de det, milliarder på milliarder
børst
06.03.2019 kl 20:28 559

De som ikke liker en streng innvandringspolitikk, slik Listhaug-fløyen ønsker - Hva vil dere egentlig? Ønsker dere å bli en muslimsk koloni med sharia-domstoler?
Sotah
06.03.2019 kl 20:33 556

Nei. Prøv igjen.

Men det er konsekvensen av strutsepolitikken AP må ta en svært stor del av skylden for, Sotah. Sosialdemokratiene, det ene etter det andre har allerede vist oss veien det, og først i køen nå ligger Belgia til å bli en Sharia-stat!
Du forfekter i dag det samme som nå tusler rundt på FB, hvordan det i 1987 ble delt ut brosjyrer på skolene om hvor få innvandrere det var og ville bli fremover, at nesten ingen var ikke-vestlige, de vil ikke komme hit osv.....

Selv når svaret på hvilken retning vi går ligger foran deg/dere klarer dere ikke se det. Det er mildt sagt hoderystende, og på veien i land etter land har slike som deg stemplet alle som har advart mot de radikale endringene som nazister, brunbeiset, fascister osv osv.

RR
*JBJB`
06.03.2019 kl 20:50 549

Hei børst/folkens:))

Og...jamenn, jamenn vi stoler jo media og radizzpressen - de beroliger med at alt går seg til og "uten innvandrere stopper Norge" - i tillegg husker vi alle den statsfinansierte brosjyren "Ja til et fargerikt fellesskap" som skrev følgende i det herrens år 1987 - i de blindes rike er den enøyde konge - brosjyren ble delt ut til alle elever i grunnskolen i 1987...ZnageZz....

Ja til et fargerikt fellesskap:
"Det finnes utallige myter om våre nye landsmenn. En av disse mytene sier at det finnes mange av dem, at Norge er i ferd med å oversvømmes av folk som kommer til å ødelegge vår egen kultur. Dette er feil! Det finnes ikke flere utenlandske statsborgere i Norge i dag en det gjorde i 1920. Ingenting tyder på at dette kommer til å forandre seg i årene som kommer"

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.03.2019 kl 20:53 Du må logge inn for å svare
Sotah
06.03.2019 kl 20:51 547

Jeg tror vi kan være enige om at den norske grunnloven er bunnsolid og blir stående i all overskuelig fremtid. Hvis noen tviler kan de prøve å endre den sjæl. Lykke til.

Takk! Du viste akkurat hva jeg skrev om strutser!
I Sverige er heller ikke grunnloven endret, har de hatt en fin og positiv utvikling av samfunnet der, i det som en gang var storebror, Norge var hovedstaden i Sverige ute i det store utland, og du gamle du fria var akkurat det?
Politifolk, lærere og helsepersonell rømmer yrkene, biler brenner over hele Europa, knivstikking og vold har overrepresentasjon av migranter (selv Raymond viser tegn til å gløtte opp av sanden), og hele Europa bruker flere milliarder Euro hvert år på noen millioner, som kunne hjulpet hele røkla der de er.

Og du innbiller deg at alt er helt bra så lenge Grunnloven ikke endres! :DDD
Det er så latterlig unnvikende at det vanskelig å gjøre annet enn å le av deg

RR
Skall
06.03.2019 kl 21:06 538

Frp fikk 9,5% ved kommunevalget i 2015.Partiet gjør det alltid dårligere i kommunevalg enn ved stortingsvalg.
Det er på tide at ‘markedspartiet’ Frp skjerper seg og blir bedre på egenmarkedsføring.
Sotah
06.03.2019 kl 21:09 537

De kommer nå, skall. Stakkars den som er muslim nå frem mot valget. Korsfarerne Listhaug og han Smiths venner-fyren kommer til å gi dem inn.

sotah du er ikke i xwild zotn i felten oppfyring modus nå, slapp av ro deg ned. Det er full fyr i deg. Alltid slapp men sylvi tenner deg
Du er helt rabiat plutselig. Hvaskjer?
Redigert 06.03.2019 kl 21:14 Du må logge inn for å svare
Sotah
06.03.2019 kl 21:12 535

Nå kan du få igjen bloggen din, peppergutt. Jeg slapper av i sofaen et par dager. Takk for seg.

Ok, god sofavakt. Du får lese i halv søvne på sofa og lukkeøyne. God natt sotah.
Vi er uenig men siviliserte så du kan sove og tenke på oss som venner. Sov på den litt. Vi går oss til, slapp av.
Redigert 06.03.2019 kl 21:17 Du må logge inn for å svare
*JBJB`
06.03.2019 kl 21:16 539

Hei Zoten/folkens:))

Og...Frepp har større potensiale ved å åpne slusene og sleike imamer oppetter ryggen, Zoten - 83,6% av folket mener det er en god ide, vettu...ZnageZz...

-TaKK-

Lykke til

Hilzen
Tille Lulla
Redigert 06.03.2019 kl 23:27 Du må logge inn for å svare
.777.
07.03.2019 kl 06:12 511

Nei. Grunnloven er ikke bunnsolid. Den har blitt endret mange ganger for å tilpasses til sosialiseringa og innvandringspolitikken.

MDG er mye større enn FRP i Oslo. Folk ser politikken virker og byen blir bedre uten bilene. Dessuten har MDG utrolig flotte jenter med mastergrader rundt om i bydelene med gode ideer og bein i nesa. Vakre og godt skolerte damer.

FRP er helt på vei ut i Oslo. Politikken deres med bilisme og følelseskulde for fremmede folk er helt ut. Folket vil ha grønn by og en by for alle som tenker miljø og bærekraft.

http://www.pollofpolls.no/?cmd=Maling&gallupid=3565
.777.
07.03.2019 kl 06:43 504

«Riksforsamlingen, som var samlet på Eidsvoll våren 1814 for å skrive Norges grunnlov, mente det var viktig å dele opp makten for å unngå maktkonsentrasjon, samt å forankre makten hos folket selv. Videre var det viktig å sikre borgerne rettigheter for å hindre at staten kunne gripe inn i folk sitt privatliv.»

La oss ta den en gang til: Videre var det viktig å sikre borgerne rettigheter for å hindre at staten kunne gripe inn i folk sitt privatliv.

Dere ser vel at det skurrer allerede her? Og videre:

«Menneskerettighetenes kjerne er at menneskene er født frie og like. Riksforsamlingen på Eidsvoll stadfestet en rekke grunnleggende rettigheter folket skulle ha. Ytringsfrihet, rettssikkerhet og næringsfrihet var prinsipper som ble skrevet inn i Grunnloven. Eidsvollsmennene kalte dem borgerrettigheter, og vi kjenner dem i dag under navnet menneskerettigheter.»

Her skurrer det også. Så det holder.

Videre:

«En levende grunnlov

I 2014 gjennomgikk Grunnloven en større endring ved at flere menneskerettigheter ble skrevet inn, og disse ble gitt et eget kapittel. Barns rettigheter ble grunnlovsfestet, og miljøparagrafen om at alle har rett til et sunt miljø fikk plass blant menneskerettighetene.

Stortingsrepresentanter fremmer stadig grunnlovsforslag i Stortinget. Forslaget om stemmerett for 16-åringer i stortingsvalg har for eksempel blitt behandlet to ganger i Stortinget.»

Stadige endringer altså, hvorfor?

Som Frederic Bastiat skriver i «The Law» at når loven endres i en slik grad at den havner opp som det stikk motsatte av den opprinnelige og logiske intensjonen, når den tillater staten å gjøre hva som er straffbart for borgerne, når den tillater og forsvarer statlig tyveri, ja da er loven pervertert.

https://www.stortinget.no/no/Stortinget-og-demokratiet/stortinget-undervisning/videregaende-skole/grunnloven/

Men sånt læres selvfølgelig ikke bort i den statlige skolen. Her er det så mye å ta tak i at vi trenger flere tråder om den norske grunnloven og endringene som er gjort i den for å tilpasse den til politisk ideologi, politisk karrierebygging, og diverse typer parasittvirksomhet.
Redigert 07.03.2019 kl 06:47 Du må logge inn for å svare
.777.
07.03.2019 kl 06:57 500

Og jeg vil bare legge til at kamerat Magasaki og hans like HAR rett. Mennesket ER et egoistisk, grådig, og utspekulert vesen, MEN det de ikke ser ut til å forstå er at maktposisjoner i statsmakten tiltrekker seg de aller verste individene, OG at nettop derfor bør statsmakten begrenses til et absolutt minimum og reguleres meget strengt.

Det er til å bli helt kvalm av når man tenker over grunnlovsfedrenes intensjoner og ser hva samfunnet har utviklet seg til.

PS: hva tror dere de ville sagt om de hadde sett hva som foregår nå?
Redigert 07.03.2019 kl 07:00 Du må logge inn for å svare

Jeg kan være enig i at makt korrumperer 777 og at menneskene etter en tid i slike maktposisjoner blir aldeles fordervet. Det er jo den viktigste grunnen til at vi har valg hvert 4. år. Mennesker kan ikke sitte for lenge på stolene uten å utløse den destruktive egoismen som bor i oss alle.

Det er på en måte det MDG handler om selv om de har fått miljø aldeles på hjernen så er det tankene bak som er fascinerende og evnen til å gjennomføre fordi Oslo går mot en merkbar forandring.

Kommune og fylkestingsvalg er våre nære ting og ikke minst nærmiljøet vårt. Der vi er. Det er så viktig og så rart mange ikke er like engasjert i det som en kvinne jeg beundrer.

https://g.api.no/obscura/API/dynamic/r1/nadp/tr_2000_2000_s_f/0000/2019/03/06/3423601854/1/original/6392618.jpg?chk=34D5D2
.777.
07.03.2019 kl 08:11 486

Du snakker om snøkornet på toppen av isfjellet. Jeg snakker om isfjellet.

Norge har verdens største offentlige sektor og verdens høyeste offentlige forbruk ift. antall innbyggere. Det er sysselsatt nærmere 900.000 mennesker i offentlig sektor, og 300.000 i statseide bedrifter, i tillegg har vi statsstøttede medier og hundretusenvis av mennesker som mottar statsstøtte. På toppen av det har vi ca 1,5 millioner på ulike typer trygdeordninger.

Antallet øker jevnt og trutt.

Ser du virkelig ikke problemet?

Ser du ikke alle de grådige, egoistiske, og utspekulerte enkeltmenneskene bak tallene, som alle driver lobbyvirksomhet for seg selv og sine interesser?

Ser du ikke hvordan byråkratiet og antall maktmennesker har vokst? Ser du ikke at systemet tiltrekker seg de verste enkeltmenneskene, de som elsker å utøve makt?

Du frykter at f.eks. jeg skal jobbe meg opp og få ansatte under meg, selv med de enorme rettighetene og rettsvernet ansatte har i Norge. Jeg frykter alle maktmenneskene i staten som utøver sin makt over hele befolkningen hver eneste dag.
Redigert 07.03.2019 kl 08:13 Du må logge inn for å svare

Flere ansatte i staten? Har ikke frøken Jensen tryllet vekk masse stillinger? Hva er sant her?

Færre nye sotah ARS jobber, som istedet bygger motorveier. Samme antal men stor forskjell Ett fett for AP arne men vei i vellinga for folk flest.
.777.
07.03.2019 kl 09:32 463

Sannheten er at byråkratiet er som en snøball som ruller nedover en uendelig fjellside. Alle effektiviseringsforslag møtes selvsagt med motvilje, for hvem er interessert i å effektivisere vekk seg selv? Og når det først skal kikkes på sånt så må det ansettes folk til en komité og et utvalg som igjen må hyre inn masse folk for å utrede saken grundig.

Så svaret er nei. Byråkratiet er ikke redusert med denne regjeringen, det øker jevnt og trutt, som vanlig.

Og svaret er også nei når det gjelder skatteletter til både rike og urike. Det er bare å lese statsbudsjettet så ser du tydelig at også skattenivået øker ustanselig.