PHO- PHO forventer sterk vekst i 2019.


PHO melder på sin Q4 presentasjon at akselererende vekst nå har startet og at de forventer et sterkt 2019. Photocure er nå et biotech selskap som er i den privilegerte situasjon at de selv kan velge om de skal presentere positiv EBITDA til markedet eller om de skal prioritere enda sterkere vekst i salg av sitt produkt Cysview i USA.

Selv om veksten var svært sterk i både Q2 og Q3 tok Q4 kaka med en vekst på hele 76%. Som Schneider sier, nå har akselerasjonen av veksten startet. Veksten er ikke mindre imponerende da det var noen innkjøringsproblemer av scopene i Q4, problemer som nå er løst og godkjent av FDA.
Schneider minner oss på at vi er helt i startfasen av lansering av flexible scope for det store surveillance markedet i USA og sier at prioritet nr 1 nå fremover er å penetrere det markedet. Dette markedet som har 700.000 pasienter bare innenfor den delen av USA de prioriterer først og som de kaller 25 MSA. Deres voksende pipeline gjør at de nå fremover forventer en akselererende vekst også når det gjelder innstallering av flexible scope utover i 2019.

Den mest dramatiske bedrede effekten i behandling med BLCC oppnås på blærekreftpasienter med middels til høy risiko og ca 40% av pasientene er i denne kategorien. For disse pasientene sier guidlines at BLCC bør benyttes I Top 25 MSA er det ca 280.000 slike pasienter og de kan betjenes med den organisasjonen de nå får.

Videre viser undersøkelser at de ikke ser noen konkurrenter i horisonten, mens andre undersøkelser utført av pasientorganisasjon viser at 99 % av pasienter diagnostisert med blærekreft blir informert om BLCC og søker seg tilbehandlingssteder som fører Photocures produkt. De sier det er vanskelig å finne urologer som ikke tror på BLCC.

Når det gjelder Cevira og Visonac er de optimistiske til at de skal få en partner noe som kan bli en flott bonus for aksjonærene.
Redigert 05.03.2019 kl 13:09 Du må logge inn for å svare
bravi
06.03.2019 kl 21:08 824

Med mine aksjer i denne sektoren Pcib og Pho har jeg ikke gjort noe spesielt smart. Var egentlig bestemt på å selge Pcib før ferien i fjor sommer men det ble ikke gjort. Med Pho tenkte jeg at nå er det på tide å selge i begynnelsen av september når kursen var omkring 60, dét ble heller ikke noe av. Hvis man stoler mere på magefølelsen og ikke hører for mye på alt det "fornuftige" som slenges ut i hytt og pine kan man tjene kr på børsen, dét er helt klart.

Begge disse casene er evighets caser, dét skal liksom skje noe om 2-3 kvartaler eller et år frem i tid. Så går det et år og situasjonen er akkurat like dårlig, folk sitter å venter på at selskapene skal få til noe, begynne å levere da også, Men det gjør de selvfølgelig ikke. Begge casene er veldig skuffende for å si det pent.
Redigert 06.03.2019 kl 21:14 Du må logge inn for å svare
Panis
06.03.2019 kl 21:19 802

Føler med deg bravi, og nå er det rødt i alle mine aksjer også (de som er på børs). I motsetning til deg så solgte jeg 25% PCIB aksjer rett før emisjonen ble kjent, og investerte det i PHO hvor jeg har kjøpt mer og nå er litt i minus. Vi får håpe på bedre tider fremover. Var morsomt med børs i 2016 og 2017, men 2018 og starten på 2019 har vært heller kjedelig...

Pho leverer da gode resultater, alle godkjenninger pp plass og sterk vekst. Aksjekursen kommer nok! Vær tolmodige.
bravi
06.03.2019 kl 22:23 691

fjellmann1, det er feil, resultatene oppsummert er vist i aksjekursen, den har ikke utviklet seg bra.
Hayen
06.03.2019 kl 22:28 673

Bravi,
Idag var det ti minus der jeg bor.
For en måned siden ti pluss.
Innebærer det at vi hopper over sommeren og går rett på en ny vinter?
06.03.2019 kl 22:30 669

Vil bare minne deg på at du også vurderte å selge på kurs 36, før q2. For som du skrev dengang, var dette høyere enn den kurs du hadde lovet deg selv å selge på.
Så hvis du skulle holdt deg til planen, hadde du ikke fått ta valget på kurs 60.
Panis
06.03.2019 kl 22:33 661

Vet det, men markedet legger kanskje vekt på andre resultater som f.eks blå tall på bunnlinjen? Vi er tålmodige, men hadde vel håpet at verdien og potensialet i PHO ville gjenspeilet seg i aksjekursen.
bravi
06.03.2019 kl 22:52 626

Godtfred, du har rett i det, det hadde jeg faktisk glemt. Det er nok bla. pga. den erfaringen jeg ikke solgte meg ut før både Q3 og Q4 selv om jeg var rimelig overbevist om at kursen ville gå ned etter presentasjonene. Så handlingslammet er det mulig å være.
Durable
06.03.2019 kl 23:19 586

Det eneste som er kjedeligere enn dagens aksjekurs i PCIB og PHO må være å miste tålmodigheten nå, på bunnen, og oppleve at kursen stiger kraftig i årene fremover, mens man selv har plassert seg på utsiden.

For meg er det i alle fall totalt uaktuelt å selge nå. Dette er en gylden mulighet til å akkumulere aksjer på et latterlig lavt nivå, som kan gi eventyrlig avkastning i fremtiden. :-)
gunlove
07.03.2019 kl 00:55 484

Vel, kan de som tenker lenger enn minutter og dager tenke seg om? Pho kommer til å bli den suksessen dere ikke tror eller forventer....Dette er jo kommunisert ut av selskapet?? Selger ikke nå, selvsagt.. er medlem av Facebook gruppen. Savner argumentasjon på hvorfor de uten aksjer skal vektlegges mer info enn de som faktisk her kjøpt aksjer og, faktisk har mer info om markedet enn de trøstesløse som ikke har noe?? Kan baisse klubben tenke to skritt frem?? Forklar for meg hvorfor de uten aksjer skal vektlegges mer info enn de med aksjer?? Forstår ikke majoriteten at de med aksjer trolig har satt seg mer inn i selskapet enn de uten?? Er kursen lav? Joda, for lav....kommer dette til å endre seg??....Selvsagt, ikke hør på hva nullere uten aksjer mener, de vet minst av alle..
onuk
07.03.2019 kl 06:31 415

Merkelig med hvilke argumenter det går an å trøste seg selv. Snakk om minutter og dager, hva med uker og måneder? Så langt har da de folka som bare har PHO på radaren gjort alt riktig. For ikke å nevne de som tidlig forrige høst klarte å selge på toppen, for så å satse på mer givende aksjer, eller i det minste sette seg på gjerdet. Jeg har ingen problemer med å innrømme at jeg gjerne skulle være blant de.......