FB gruppen med brev til Schneider

PHO 03.03.2019 kl 13:17 7475

Synes denne som "jt" har delt med HO fortjener en egen tråd.
Personlig synes jeg det er et glimrende initiativ.

Her er meldingen som er lagt ut :

Siden vi ikke har mottatt noen motforestillinger mot å sende en liten mail til selskapet angående diverse i etterkant av Q4 presentasjonen har undertegnede ikveld sendt følgende til CEO Schneider med styreformann Egberts på kopi. Flere spørsmål kunne vært stilt, men vi har forsøkt å trekke inn de mest essensielle punkter.
Svar vil bli publisert her så snart det måtte foreligge.

Hello Dan,

I am one of four founders of the Facebook group "Photocure Investors" The group currently holds 385 members, most of whom are shareholders in Photocure.
Several of them are major investors in the company. Some of them on the Top 20 and even more on the Top 100 list.
Growth in the US shows a tremendous development and we are great enthusiasts in relation to the company PHO and its wonderful tools to combat bladder cancer

We are very grateful if you can give some answers to questions about the following issues.

- Media. 
We never experience the company being interviewed in any medium, why don't you want to spread the wonderful message about how good Blue Light Cystoscopy is for those affected by bladder cancer? The market / investors depend on positive refinements to maintain their interest in the company.
Question: Do you have any plans that can improve this impression?

-Plus / minus EBITDA.
The company has chosen a strategy where further and faster growth in the US is preferred before profit. 
The growth of the company is high, revenues are rising at a rapid pace. We are therefore amazed that the company will not make profit before 2020. The company will now employ 9 new employees, but that alone cannot be the reason why a profit in 2019 is not possible.
Question: Are there other reasons why it is not possible to make a profit in 2019 beyond new employments?

-Stock exchange releases / information.
Very few stock exchange announcements are sent out in PHO, which certainly does not contribute to increased confidence in the market. We're trying to keep up to date with Cysview.com, but it's very difficult and doesn't match reality.
Question: The market would like you to inform the market on an ongoing basis when new scopes are installed, can this be done?

-Pipeline.
You are talking about a positive and growing pipeline.
When closing big deals or contracts between quarter presentations it would be great for the investors to get this information on ongoing basis.
Question: Can you tell more about the pipeline, are we dealing with 20 or 100 new scopes?

-Problems due to the Flexible scopes.
Question: Why did the company choose not to inform the market about this problems at once?

- Sale.
Question: Is it Photocure who actively contacts hospitals or is the hospitals that now are addressing Photocure and asking for Blue Light?

-Insider
We find that the interest among leading personnel and board members to buy shares is low compared to other companies.
Recommendation: We hope you can encourage them to buy more shares in their own company. This creates trust and confidence in the market in general.

We hope you can take the time to answer the above questions.

Thank you in advance.

Best regards,

Panis
07.03.2019 kl 23:11 1226

Focuss, det kan jeg være enig med deg i, men jeg selger ikke PHO av den grunn... ;-)
bravi
08.03.2019 kl 07:28 1101

Har fått forståelse for at Cysview ikke er så lettsolgt og mye mere kostnadskrevende enn det som det er blitt hevdet her på forumet. Hverken urologer eller pasienter står i kø. Derfor er det en lang vei til SoC. Tror NBI vil bli en hard konkurrent, det tar kortere tid og man slipper innføring av kontrastveske og venting 1 time før undersøkelsen. Ettersom NBI gjør fremskritt og utbredelsen øker er det mye nærmere SoC enn BLCC per i dag.
08.03.2019 kl 07:54 1074

Og da konkluderer du med at...?
bravi
08.03.2019 kl 08:37 996

Da tror jeg det hadde vært best å lisensiere ut salget i US og redusere kostnadene. Tror det er stor fare for at kostnadene vil ødelegge resultatene og aksjekursen en god stund fremover, dessverre. Konkurrenter er det ingenting å gjøre med.
m73102
08.03.2019 kl 08:58 933

Bravi - mener du seriøst at PHO, nå som de er helt i starten av kommersialiseringsfasen, fått på plass som Schneider sier alle "brikkene", har muligheten til å kapre store markedsandeler og har på plass finansieringen, at de skal kaste inn håndkleet? Er det bare jeg som mener at PHO nå er i en unik posisjon - og virkelig har de beste forutsetninger til å slå igjennom? Ja, det er ikke gjort over natten og det koster - men PHO har nettopp kapitalen til å gjøre det.
bravi
08.03.2019 kl 09:04 914

Man skulle tro at et selskap som har et supert og unikt produkt og har økende salg i Us, alle regulatoriske godkjenninger på plass, gode refusjoner og anbefalinger skulle være i stand til å selge caset sitt til aksjemarkedet, det gjør definitivt Photocure ikke. Kursen har vært høyere enn dagens flere ganger tidligere da de ikke hadde noen fase 3 godkjenning. Fase 3 godkjenningen fikk de for snart to (2) år siden. Hva har skjedd etter det mhp.aksjekursen? Null og nada. Har ikke fase 3 noen verdi?Innlegget er slettet av bravi
m73102
08.03.2019 kl 09:07 900

Hvilket grunnlag har du for å påstå at hverken urologer eller pasienter står i kø?? Mener du at pasienter ikke ønsker å bruke den beste metoden fordi en må vente 1 t?? Bravi - du må gjerne mene at PHO ikke kommer til å bli en suksess, men dette begynner å bli veldig useriøst.
Hayen
08.03.2019 kl 09:23 851

Det Er useriøst
JT
08.03.2019 kl 09:25 848

https://www.renalandurologynews.com/home/news/urology/bladder-cancer/the-role-of-enhanced-cystoscopy-in-patients-with-nonmuscle-invasive-bladder-cancer/

“Therefore, since NBI does not appear to be as effective as BLC in preventing recurrence, especially in higher risk patients, the 2016 AUA guidelines on NMIBC provide a conditional recommendation that clinicians may consider NBI in patients with NMIBC to increase detection and decrease recurrence based on grade C evidence.”
NBI fikk ikke refusjon, BLC får refusjon.
Og argumentasjonen fra myndighetene er at NBI ikke har dokumentert klinisk nytte, mens BLC har dokumentert klinisk nytte.
bravi
08.03.2019 kl 09:27 845

m73102, jeg har vært enig i satsningen i Us tidligere, men informasjon fra Q4 om økende satsning, økende utgifter med påfølgende vedvarende underskudd fikk meg til å skifte oppfatning. Jobben som Bellete og Co har drevet med er ikke bortkastet, de har smurt på brødskiva slik at det blir enklere og mere attraktivt å lisensiere ut salget til en stor aktør som er inne og allerede etablert på sykehusene der borte.
focuss
08.03.2019 kl 09:35 810

Bravi
Seriøst. Du tror åpenbart ikke på det som er selve hovedbegrunnelsen for å investere i PHO så da bør du vel ta konsekvensen av det å selge deg ut. Meningsløst å bli sittende bare for å plage deg selv.
focuss
08.03.2019 kl 09:45 776

Bravi
Det er en logikk i at de øker kostnadene litt fremover da de øker kundemassen fra 400 til 700 kunder.
pafo
08.03.2019 kl 09:54 755

Det er en del saker som ikke fremkommer nær du leser artikkler om behandling. Både WLC og NBI efterbehandler sine pasienter
med BCG, om de har NMIBC kreft. Det mener de tar den kreften de ikke ser, men tiden til tilbakefall viser att det ikke er tilfelle.
De når ikke resultaten til BLC. Og verken WLC eller NBI flexiscope er godkjendt for bruk i turbt polikliniskt, da de må ha BCG
i tillegg. Og enda ikke når resultaten til BLC.

Og det kan virke som att bristen på BCG kan få sykehusen til att gå over til BLC, men det blir vel først og fremst til rigide scope.
Da det ikke er så mange Flexiscope i bruk enda. Men eg mener de bruker for mye tid på att overtyge sykehus, det bør vel gå
att sende informasjon til de og søke opp dem er interessert.
Trur de fleste vet meget godt hvor BLC fungerer, men Flexiscope reduserer deres inntekt til 1/10 del av vad de har idag for en
turbt operasjon. Og der ligger nok problemet.

Men som sagt før, eg er sikker på att forsikkringsselskapen finner en løsning. De spar milliarder på att flexiscope blir brukt
Og den Golden Key er rettet mot dem, det er de som slipper betale det som er refundert av Medicare. .
bravi
08.03.2019 kl 09:54 755

focuss, det er klart at Pho har et stort potensiale, det var derfor jeg kjøpte aksjer her. Men når de år etter år ikke klarer å vise det i børskursen er det noe som ikke stemmer, da må man se på hva som er problemet. Jeg mener problemet er for store utgifter og underskudd. Greit at du kan være uenig med markedet en stund og at selskapet er feilpriset, men selskapet kan ikke være feilpriset i 3-4 år.
focuss
08.03.2019 kl 10:09 714

Bravi
Vi hadde jo tro på at 2019 skulle bli det store turnaround året for PHO, men så valgte ledelsen en annen strategi enn hva vi var forberedt på, noe som senket kursen fra ca 50 til ditt vi er i dag. Når vi da ser at antall kunder øker fra 400 til 700 så synes jeg vi bare må innse at strategien er rett og rett strategi gir som regel økt verdi.Det er ikke store kostnadsøkningen det snakkes om når en tar innover seg at antall kunder nesten dobles.

Bravi
Dette blir som å hevde at når en 5000 m løper ikke har nådd målstreken etter 4800 meter så kan han like fodt bryte løpet.

Når jeg leser dine innlegg så begynner jeg unektelig å lure på om du har gått glipp av, eller nekter å ta inn over deg det som har skjedd i PHO siste ett til to år. For faktum er at PHO siden 1 Jan 19 har rammebetingelser selskapet aldri tidligere har vært i nærheten av. Og det er jo nettopp på bakgrunn av dette at ledelsen ønsker å ekspandere veksten for å kunne dra full utnytte av de rammefaktorer de nå har.Men du og en del andre mener tydeligvis at selskapet skulle si seg fornøyd med situasjonen slik den er og fokusere på overskudd på bunnlinjen. Det ville etter mitt syn være fullstendig feil når de nå har sjansen til å oppnå et skikkelig gjennombrudd og en fantastisk vekst i årene som kommer.
bravi
08.03.2019 kl 11:20 574

focuss,
Har inntrykk av det ikke hjelper at antall kunder øker fra 400 til 700 når de samtidig sier at det vil bli underskudd i flere kvartaler fremover allikevel. Da må vi tro at utgiftene vil øke mye også. Hvor langt frem er det til inntektene tar igjen utgiftene? Det snakkes om 2021, skal vi se på aksjekurs omkring 40 helt til da?

Illuminator, bare gå tilbake å se på kursen flere år tilbake, det hendte den var over 40 da også,
bravi
08.03.2019 kl 12:06 535

Londonmannen, helt enig i alt du sier. Men skal det satses og presenteres underskudd fremover må selskapet først innformere markedet på en slik måte at aksjemarkedet har troa på at den satsningen er den rette og at det vises på kursen. Hvis de ikke klarer å overbevise markedet, med den historikken Photocure har, er å presentere overskudd det riktige å gjøre.
pafo
08.03.2019 kl 12:59 481

Er litt enig i det du sier, har de 20 selger og de besøker ett sykehus var i uka, det er 20 stk i uka. Da tar det 35 uker så har de
besøkt 700 sykehus. Da bør de alle fall vite vilke som er interessert.Og de bør vel ha besøkt noen reden
Og skall det vare vanskelig att selge en behandling som
reduserer tiden fra 3 dag til 2 tim og sparer pasienten fra smerter og ubehag. Ja det er nok bare om den ikke er lønnsom nok for
sykehusen.