FB gruppen med brev til Schneider

PHO 03.03.2019 kl 13:17 7455

Synes denne som "jt" har delt med HO fortjener en egen tråd.
Personlig synes jeg det er et glimrende initiativ.

Her er meldingen som er lagt ut :

Siden vi ikke har mottatt noen motforestillinger mot å sende en liten mail til selskapet angående diverse i etterkant av Q4 presentasjonen har undertegnede ikveld sendt følgende til CEO Schneider med styreformann Egberts på kopi. Flere spørsmål kunne vært stilt, men vi har forsøkt å trekke inn de mest essensielle punkter.
Svar vil bli publisert her så snart det måtte foreligge.

Hello Dan,

I am one of four founders of the Facebook group "Photocure Investors" The group currently holds 385 members, most of whom are shareholders in Photocure.
Several of them are major investors in the company. Some of them on the Top 20 and even more on the Top 100 list.
Growth in the US shows a tremendous development and we are great enthusiasts in relation to the company PHO and its wonderful tools to combat bladder cancer

We are very grateful if you can give some answers to questions about the following issues.

- Media. 
We never experience the company being interviewed in any medium, why don't you want to spread the wonderful message about how good Blue Light Cystoscopy is for those affected by bladder cancer? The market / investors depend on positive refinements to maintain their interest in the company.
Question: Do you have any plans that can improve this impression?

-Plus / minus EBITDA.
The company has chosen a strategy where further and faster growth in the US is preferred before profit. 
The growth of the company is high, revenues are rising at a rapid pace. We are therefore amazed that the company will not make profit before 2020. The company will now employ 9 new employees, but that alone cannot be the reason why a profit in 2019 is not possible.
Question: Are there other reasons why it is not possible to make a profit in 2019 beyond new employments?

-Stock exchange releases / information.
Very few stock exchange announcements are sent out in PHO, which certainly does not contribute to increased confidence in the market. We're trying to keep up to date with Cysview.com, but it's very difficult and doesn't match reality.
Question: The market would like you to inform the market on an ongoing basis when new scopes are installed, can this be done?

-Pipeline.
You are talking about a positive and growing pipeline.
When closing big deals or contracts between quarter presentations it would be great for the investors to get this information on ongoing basis.
Question: Can you tell more about the pipeline, are we dealing with 20 or 100 new scopes?

-Problems due to the Flexible scopes.
Question: Why did the company choose not to inform the market about this problems at once?

- Sale.
Question: Is it Photocure who actively contacts hospitals or is the hospitals that now are addressing Photocure and asking for Blue Light?

-Insider
We find that the interest among leading personnel and board members to buy shares is low compared to other companies.
Recommendation: We hope you can encourage them to buy more shares in their own company. This creates trust and confidence in the market in general.

We hope you can take the time to answer the above questions.

Thank you in advance.

Best regards,

JT
05.03.2019 kl 08:57 2483

FB gruppen har fått svar fra DS :
Vedrørende epost til Schneider.

Sent igår kveld har jeg fått svar på henvendelsen som ble sendt lørdag kveld.
Jeg vil informere om at jeg har fått en meget hyggelig respons fra Schneider som i ord og oppbygging bidrar til spenning og optimisme. De jobber med å utarbeide en besvarelse som de tror vi i denne gruppen kommer til å sette pris på. Svar er lovet denne uken. Jeg legger det ut så snart det er mottatt.


Hi Roger

It’s a pleasure to meet you.

I want to acknowledge I received your email and let you know we are working on something that I think will serve you and your FB group perfectly in terms the questions and answers you are looking for from us. I am confirming some things on my end and will get back to you early this week.

Kind regards,

dan
Redigert 05.03.2019 kl 09:00 Du må logge inn for å svare

Fantastisk! Ser frem til svarene Dan gir!
focuss
05.03.2019 kl 09:21 2452

At ledelsen ikke skal bry seg om aksjekursen er en utbredt missforståelse. Det er det samme som å si at styret ikke skal bry seg om aksjonærene.
05.03.2019 kl 12:17 2286

Flott å registrere at Schneider har respondert raskt og svarer på en positiv måte.
Det bør han selvsagt også gjøre da dette er en stor gruppe som ikke skal ignoreres.
Blir spennende å se hva han kommer med som endelig svar på deres spørsmål.
focuss
05.03.2019 kl 12:30 2266

Svaret til FB gruppen må nesten komme i form av en børsmelding.
bravi
05.03.2019 kl 12:38 2236

Ser frem til svaret fra Schneider, kunne gjerne kommet som en børsmelding (forutsatt at det ikke er negativt).

Er helt uenig med rischoso, den viltigste oppgaven til både ledelse og styret er til enhver tid høyest mulig aksjekurs. Kursen er egentlig en oppsummering og kontinuerlig verifisering av deres kvaliteter.

Selvfølgelig er aksjekursen viktig, MEN det er ikke slik at ledelsen sitter og kikker på aksjekursen på daglig basis slik vi gjør og setter inn støt for å bevege den om den går i feil retning - får inderlig håpe at de bruker tiden til å utplassere scope og ikke sitter foran skjermen og kikker på kursutviklingen for de burde heller være opptatt av å skape verdier og gjennom det kommer aksjekursen - akkurat det er vel noe som burde være almen viten ... ;)
Redigert 05.03.2019 kl 12:48 Du må logge inn for å svare
focuss
05.03.2019 kl 12:50 2193

Rischioso
Selvfølgelig sitter ikke ledelsen å følger aksjekursen, de skal skape verdier for selskapet. Styreformannens arbeid er å ivareta aksjonærenes interesser og det gjøres best ved å sørge for en riktig pris i markedet. Dersom styreformannen synes dagens pris er riktig så har han i hvert fall ikke min tillit som styreformann. Går ikke ann å å snakke om ny SoC og akselererende vekst og mene at selskapet i dag er ok priset. Styreformannen kan doble verdien på en ettermiddag om han ønsker.
05.03.2019 kl 13:14 2138

focuss,

Ikke helt utenkelig at det gjør nettopp det, synes forøvrig svaret fra Schneider åpner for slike tolkninger.
Overrasker meg faktisk at ikke flere tolker det slik.
Redigert 05.03.2019 kl 13:16 Du må logge inn for å svare

Det har ingen hensikt at ledelsen skal hausse når det ikke gjenspeiles i resultatene - de lærte nok noe for ikke lenge siden hvor kursen steg til rundt 60 og falt som en sten når resultatene kom ...

Det er bedre å skape mindre forventninger og heller kunne matche eller overraske positivt enn å skuffe slik de gjorde både i q3 og q4 ...
Redigert 05.03.2019 kl 13:23 Du må logge inn for å svare
05.03.2019 kl 13:27 2105

Risch,
Det kan jeg være enig med deg i.
Samtidig er det vel en kjennsgjerning at resultatene i seg selv både ved q3 og q4 ikke fortjente slike dropp(med unntak av antall utplasseringer q3).
De viser til en fordømt sterk vekst tross alt.
m73102
05.03.2019 kl 13:48 2061

Takk for oppdateringen JT - venter i stor spenning på svaret. Men skal det gis kurssensitive informasjon - som går utover presentasjonen ved Q4 - må det vel gis som børsmelding. Enten kan en forvente en ytterligere oppdateringen av det som har skjedd så langt i Q1 (børsmelding) - eller gis det et mer generelt svar (uten børsmelding). Basert på svaret ja en kanskje håpe på en mer utførlig oppdatering/forklaring (børsmelding)? Uansett er det av interesse å høre hva de tenker om ift større grad av synlighet i media/øvrige informasjonskanaler mellom Q rapporteringen.
Redigert 05.03.2019 kl 14:30 Du må logge inn for å svare
bravi
05.03.2019 kl 13:58 2035

Problemet med dette caset er at kursen ikke er i forhold til resultater og potensial. Det er det styrets ansvar overfor aksjonærene å få rettet opp.

For meg kan Schneider få satse med så mange selgere han vil hvis det fører til optimalisering av aksjekursen. Klarer han ikke det må han redusere utgiftene og begynne å levere pluss resultater. Det er ingen mellomting på det og bla..bla.. at alt skal bli så mye bedre i 2025.
Legoland
05.03.2019 kl 14:26 1971

Tipper svaret kommer i form av melding om insiderkjöp av CEO. Helt uforpliktende overfor leserne, men et tydelig signal.

Interessen for Photocure er nå rekordstor til tross for sjokknedgang i kursen etter Q4 2018 og Q4 2018 som ble presentert så sent som den 27.02.2019.
På godt under 3 døgn har antallet medlemmer på Photocure Investors vokst med 41 stk, og det går ikke mange minutter mellom hver innmelding i perider av døgnet.

Så kan men spørre seg hva denne enorme, nye interessen kommer av, og personlig har jeg ikke noe godt svar, men jeg ser det som et godt tegn for selskapet som den optimisten jeg er på selskpapets vegne.
05.03.2019 kl 17:23 1734

Jeg er medlem i gruppen på Facebook og henstiller de som er aksjonærer i pho og som ikke er medlem der om å bli det.
En slik stor gruppe kan ikke ignoreres av ledelsen og styret i selskapet.
Jo større, jo sterkere ved henvendelser, GF, oppkjøp etc.

Tenker FB-gruppen å kjøpe opp Pho??
05.03.2019 kl 17:37 1701

Hehe, tror ikke.
Vil tro du skjønte hva jeg tenkte på
teaa
07.03.2019 kl 11:15 1453

Angående svar fra Schneider:
SITAT
Hi Roger

It’s a pleasure to meet you.

I want to acknowledge I received your email and let you know we are working on something that I think will serve you and your FB group perfectly in terms the questions and answers you are looking for from us. I am confirming some things on my end and will get back to you early this week.

Kind regards,

dan
SITAT SLUTT
"I am confirming some things on my end and will get back to you early this week."

"Tidlig denne uken" tolker jeg som første halvdel av uken. Nå er det torsdag og hvis svaret er kommet, så er det nok flere enn meg som er spent på svaret.


Redigert 07.03.2019 kl 11:18 Du må logge inn for å svare
JT
07.03.2019 kl 11:50 1399

Det er kommet et svar nå :
Oppfølging vedrørende vår henvendelse til Dan Schneider.

Imorges mottok jeg følgende e-post fra Erik Dahl.
Dette oppfatter undertegnede som et positivt signal og respons på vår henvendelse.
Mer informasjon om denne seansen vil fortløpende bli publisert her etterhvert som den foreligger.

Hei Roger,

Takk for eposten til Dan Schneider og styreleder Egberts. Vi setter stor pris på engasjementet og interessen for Photocure. Spørsmålene deres er viktige og vi ønsker å invitere til å stille enda flere. Samtidig mener vi også andre bør han anledning til å ta del i aksjonærdialogen på nettet.

Derfor inviterer vi til en Q&A-seanse onsdag 13/3 klokken 1300 som vi kommer til å strømme på Facebook og på andre plattformer. Vi vil åpne spørsmålsfeltet denne uken og skal besvare spørsmålene som kommer inn. Dere kan også få tilgang til lenke, slik at dere kan følge sendingen på deres side.

Hilsen

Erik
Jackpot$
07.03.2019 kl 12:14 1352

Spennende! Bra tiltak!

Det er helt hinsides at det selskapet som har best teknologi for å redde liv til pasienter som blir rammet av blærekreft( som er verdens 4-5 største kreftform) er priset til 840 mill. Helt utrolig!! Særlig nå som alle lampene lyser grønt i USA. PHO har ca 100 mill på konto og er gjeldsfri!! Såvidt jeg kan huske ble saksbehandlingen for å få gjennom full refusjon i usa(som trådte i kraft 01.01.19.) gitt en slags økt prioritet for å fremskynde søknaden pga det enorme og akutte behovet for PHO sitt unike produkt!! Hva forteller ikke det?? PHO blir en mega suksess av dimensjoner!!!

I pharma sektoren skjer oppkjøp og fusjoner hyppig. Blir PHO liggende på dagens kurs fremover samtidig som omsetningen øker, er min helt klare spådom enten at PHO blir kjøpt opp eller fusjonerer med et annet selskap!
Redigert 07.03.2019 kl 12:19 Du må logge inn for å svare
07.03.2019 kl 13:13 1276

Dette virker jo meget positivt så får en se hva som kommer ut av det.
Men virker som Schneider har skjønt poenget og reagert meget hurtig.
JT
07.03.2019 kl 15:09 1158

Sjekk ut AX Exposure på facebook :Photocure ASA kommer på besøk!

Photocure er et norsk farmasøytisk selskap som utvikler og kommersialiserer legemidler for bedre diagnose og behandling av pasienter med blærekreft. Anvendelse av Photocure-teknologien, som får kreftceller til å lyse rødt, har ført til bedre behandling av blærekreftpasienter over hele verden. Nå satser selskapet stort i det viktige amerikanske markedet.

CEO Daniel Schneider vil holde en direktesendt Q&A-seanse onsdag kl. 13.00. Det vil være mulig å stille spørsmål i kommentarfeltet, samt å sende inn spørsmål på forhånd. Pål Falck som er helseanalytiker i Arctic bistår som moderator.

Kan vel tyde på at Marschall også har sine ører på hva som rører seg rundt PHO, for nå ser vi at "noen" plutselig ønsker å presse kursen nedover igjen. Og med såpass mange nervøse investorer som er avhengig av blå tall på bunnlinjen for å skjønne at dette går veien, så sier det seg selv at Marshall bør ha gode muligheter til å treffe på en del stop loss som kan hjelpe dem, dersom de får kursen ned noen kroner. Synd vi ikke lenger kan se hvilke aktører det er som er aktive. Men hadde ikke slike spill vært like lette. Børsen er tross alt ikke for oss småaksjonærer. Vi blir bare en kork som følger bølgene de store lager.
JT
07.03.2019 kl 15:19 1125

Tydelig at noen våknet....Fallet i kursen kom nøyaktig samtidig som Q&A seansen ble offentliggjort
teaa
07.03.2019 kl 15:29 1117

Hvor/når ble Q&A-seansen offentliggjort?
JT
07.03.2019 kl 15:32 1108

På AX Exposure klokken 14:30
07.03.2019 kl 15:39 1087

LM,
Tror du har helt rett, siste krampetrekninger fra MW før inndekningen starter.
Utfordringen er at de får herje akkurat som dem vil uten noe som helst kamp.
Redigert 07.03.2019 kl 15:42 Du må logge inn for å svare

Jeg vil nok mene at det er i aksjonerenes interesse at PHO holdes med et lille overskud i hvert Q. Når man har underskud så vil det give større udsving i aksjekursen og sådan rent psykisk er det således, at når et selskap har underskud så bevæger man sig mod en emission no matter hvor meget at ledelsen siger man er fuld finansiert. Underskud betyder man beveger seg mot emission i markedets pimitive opfattelse. Underskud giver næring til shorting og store kursbevegelser. Overskud vil gji en mere stabil kurs - også er blot lille overskud.
thepower
07.03.2019 kl 16:09 1016

This garbage is going out the back door

Hadde du glemt at det var tømming av boss i dag og nødt til å sette det ut i bakhagen frem til neste tømming?;-))
07.03.2019 kl 16:42 954

Du har fått med deg at OSE falt med 0,7% idag og at muligens MW dumpet de ca. 30k som de dekket inn tidligere?
Synes mye tyder på at MW foretok et siste stunt idag før inndekning

Kan du gjøre et forsøk på å forklare hva du egentlig mener, og hvordan du kommer fram til konklusjonen din?

Et lite tips før du starter:
Det eksisterer overhodet ingen fornuft i det du skriver, med unntak av observasjonen om at ose falt 0,7%. Det er helt riktig. Deretter er det bare tull.

A serious question to Andyhagen. Do you understand how shorting works?

What stunt are you talking about?

Photocure vil førstkommende onsdag 13/3 kl 13 presentere seg via live video via Xtrainvestors IR-løsning AX Exposure (axexposure.no). Først vil CEO Daniel Schneider presentere selskapet før det blir Q&A ledet av Arctic Securities sin helseanalytiker Pål Falck. Sendingen går live på Facebook-gruppene https://www.facebook.com/groups/aksjekunnskap/ og https://www.facebook.com/groups/Aksjeforum/ , på Xtrainvestors FB-side og til slutt inne i live-kanalen til Xtrainvestor.com der den også er tilgjengelig for de som ikke er medlemmer noe av stedene (alle skal med..).
Vi håper på at folk her inne kan sende inn spørsmål i forkant (gjerne som kommentar til denne post) og det vil også være mulighet å skrive spørsmål live i sendingen for de som følger den på Facebook. Så her er muligheten for de som lurer på noe. Vi legger selvsagt ut sendingen i etterkant for de som ikke kan følge den live.
SomSa
07.03.2019 kl 17:18 867


Daniel kalte en spade for en spade og mange fikk kalde føtter etter 4Q 2018 og Podcast presentasjonene. Cysview er ikke et produkt som selger seg selv. Pho må bruke mye krefter, og til og med når et sykehus bruker Cysview må PHO være i kontakt med dem for at de skal fortsette å bruke. Dette er litt rart og jeg skjønte ikke hva han mente.,,,,,,,,, Dette kan være grunnen til at Ipsen ikke klarer å øke salget.....

Edison med kursmål 45 forventet en total omsetning på 251 mil (ca. USD 29 mil) i løpet av 2019. Økt omsetning skal hovedsaklig komme fra USA.
I 2018 omastt PHO for 181,5 mil kroner.
251 mil - 181,5 = 69,5 mil kroner i økt omsetning i løpet av 2019
Pho omsatte for 63.7 mil kroner i USA i løpet av 2018
69,5 mil+ 63.7 mil= 133,2 mil eller ca. USD 15,3 mil må omsettes i USA i 2019
Det hjelper ikke at PHO øker sin omsetning med 1,9 mil per kvartal, i snitt må de øke med ca. 17,4 mil per kvartal og i 4 kvartaler.
Jeg tror Daniel vet hvordan salget skal økes og samtidig holdes oppe, dette skal kose og ta tid, og vi må håpe på at utgiftene ikke kommer ut av kontroll. Det er lett å pisse i buksa for å holde varmen. Mage selskaper har gått rett i dassen pga aggressiv salgs- og ekspansjonsstrategi. Jeg er spent på hva kursmålet fra Edison blir nå.

analyse fra 22. November 2018
https://www.edisongroup.com/publication/strong-revenue-growth-2/22761/

Med forbehold om skrivefeil
07.03.2019 kl 17:22 856

Hva er ikke fornuftig?
MW har for en uke eller to siden kjøpt tilbake 25-30k aksjer(redusert shorten)
Ca. 15 min etter at meldingen om at PHO vil kjøre en Q&A onsdag i neste uke ble publisert, ble det dumpet en post på 20k samt noen flere poster.
Er det da utenkelig å tenke at det var MW som gjorde det? De som gjorde det fikk hvertfall kursen midlertidig ned nesten et par kroner.

Men selvfølgelig er det ingen garanti for at det var dem, bare en tanke, men naturligvis sitter jo DTT og Power med hele vettet!
07.03.2019 kl 17:23 853

Norne sitt er fortsatt uendret på 55 står det å lese i deres rapport etter Q4.

Hva er status på de ikke urologi-relaterte produktene, Visonac og Cevira. Lever disse ennå, eller er de lagt vekk for godt? Hvilken strategi tenker selskapet å følge videre her?

Hvordan går det med Salix og implementering av Lumacan. Evt oral formulering? Et det kommet på markedet, framtidige utsikter?
Durable
07.03.2019 kl 17:36 831

Dersom fremtidsutsiktene til PHO ikke så gode ut, så ville de aldri i verden ha invitert aksjonærene på en slik digital Q&A.
Dette må utelukkende være positivt! :-)
Panis
07.03.2019 kl 17:45 811

Enig Durable, og det hadde jo vært en katastrofe om de ikke hadde noe positivt å legge frem.
Blir ihvertfall spennende å høre hva de har å si den 13/3 kl 13:00 :-)

Hvem er det som jobber for Marshall W på disse pho trådene? Med å spre negativt

Så langt har det vært helt unødvendig med ekstern hjelp.
Selskapet har selv skjøttet den biten på en forbilledlig måte. Strengt tatt gjennom de siste 10-15-år.
m73102
07.03.2019 kl 22:07 612

Somsa - dersom PHO klarer å opprettholde guidingen for 2020 (hvor Surveillance markedet ikke er inkludert) på 20-25 mUSD, og PHO får en kraftigere vekst i 2019 sml med 2018 som Schneider ga uttrykk for - bør det være gode muligheter til å oppnå omsetningen i 2019 som Edison legger til grunn. Det som derimot mangler i analysen til Edison er fremtidsutsiktene fra 2020 og fremover. Ja - det er noen kommentarer knyttet til patentet og ev konkurrenter - men gitt at Schneider og Edison har rett i at de nødvendige prosedyrene/kompleksiteten i metoden og den lange tiden med å få produktet ut på markedet tilsier at PHO ikke vil ha konkurrenter i nær fremtid, samt at vi etterhvert vil se store effekter fra Surveillance (mye større marked enn TURBT) fremover - er en kurs på kr 45 veldig lav. Jeg oppfatter at Edison ikke tar innover seg potensialet for ytterligere fremtidig vekst etter 2019 - og at bildet Schneider ga under Q4 presentasjonen og podcasten ikke er samsvar med det Edison legger til grunn i sin analyse.

Det anbefales også å lese Nornes analyse (som har et høyere kursmål).

Jeg tror risikoen knyttet til salgs- ekspansjonsstrategien i PHO er mye mindre sammenlignet med flere andre selskaper. Det begrunner jeg med at PHO i dag har alle "brikkene" på plass - har fått innpass i et enormt og stabilt marked (blir dessverre ikke færre som rammes av blærekreft) og har den desidert beste metoden - og en ser allerede nå en stor vekst. Det er et kompleks produkt og det er tydeligvis behov for mye opplæring/tett oppfølging i startfasen - og hvorfor skal ikke PHO oppleve en fortsatt akselerende vekst dersom selskapet øker ressurser inn mot kommersialiseringen? Hva tilsier at veksten skal stoppe opp nå? Tenk bare på hva omsetningen blir dersom PHO oppnår tilsvarende markedsandel i Surveillance (med bedre refusjonsordning) som de i dag har i TURBT?

Vi får håpe det kommer flere konkrete svar etter onsdagens seanse - som underbygger det bilde Schneider ga i podcasten.

Noen som skal delta på onsdag?
Få Schneider til å presisere at surveilance ikke er inkludert i 20-25MUSD.
Spør hvor mange ansatte de har i USA i 2019 ift 2018?
07.03.2019 kl 22:41 538

Ja, den påstanden underbygget du med de beste argumenter.
Tulling!
focuss
07.03.2019 kl 22:45 529

Mulla3 skrev PHO er en bløff.
Mulla 3
Selvfølgelig er PHO en bløff. Alle skjønner at de fleste ønsker en unødvendig død av blærekreft. Folk er ikke helt dust heller.
focuss
07.03.2019 kl 22:52 516

Livet er egentlig oppskrytt. Selg PHO
focuss
07.03.2019 kl 22:59 503

Jeg antar at minst 80 % av de som investerer på Oslo børs ikke burde gjort det. Kriterie no 1 er at man kan skille en god investering fra en dårlig. For de fleste er rådet- Hold dere unna.