IOX, rekyl til 4,30?

SMR52
IOX 28.02.2019 kl 13:42 22000

Blir bra avslutning. Overreaksjon!!
bokaj70
03.03.2019 kl 14:12 3371

Jo. Og jeg kan endda læse. Ek faldt til minus 11 millioner USD. MINUS 11 millioner.
Det er imponerende.

Du tænker på cashflow.
Ransen
03.03.2019 kl 15:17 3305

Jeg er aksjonær i flere selskaper, men det er EN ting jeg ikke bruker tiden min på. Å studere regnskap til selskaper som jeg over hodet ikke har interesse av, for så å spre eder og galle på et anonymt nettforum.
Til irritasjon for dere skeptikere, denne aksjen vil bli årets vinner på OB. Vil får se av topp 20 listen at det ikke er minket en aksje siste måned. Tvert om!

Her er tallene som voksne aksjonærer og eventuelle långivere er interessert i:
Interoil Exploration fikk et resultat etter skatt på minus 0,4 millioner dollar i fjerde kvartal 2018, mot minus 0,8 millioner dollar i tilsvarende periode året før.

Driftsresultatet (EBIT) ble minus 2,5 millioner dollar, mot 0,8 millioner dollar i 2017.

Justert EBITDA endte på 1,8 millioner dollar, sammenlignet med 3,2 millioner dollar året før

Bokaj, du må gjerne blande sammen cash og cashflow og danne dine egne tall i regnskapet. Det betyr lite hva du måtte mene.
Redigert 03.03.2019 kl 15:24 Du må logge inn for å svare

Bokaj er et venneløst troll så jeg foreslår at alle bare kutter ut å svare på noe som helst av denne jenta skriver her inne
Ransen
03.03.2019 kl 15:38 3256

Rett skal være rett, uansett dagshumør
bokaj70
03.03.2019 kl 17:55 3132

Jeg blander ikke noget sammen. Jeg ved hvad der er cash ,cashflow of Ek.

Jeg har såmænd aktier men har solgt ud på hver opgang og er lige nu tilbageholdende med at købe tilbage.

I modsætning til dig kunne jeg aldrig finde på at være total blind for realiteter og risici i de selskaber jeg har aktier i.

Du er stærkt medvirkende til at sætte det meget lave niveau i disse tråde.

Voksne aktionærer får også med sig at balancen i selskabet er katastrofal og at boreprogrammet er udsat på ubestemt tid.

I øvrigt glad for at Ynw.... er enig med mig. Har forlængst blokeret ham men kan se at jeg har en trofast følger. Jeg tænker at det nok er for at støtte og beundre mine skriverier.
Ransen
03.03.2019 kl 18:07 3094

Du skal slippe å se mitt lave kunnskapsnivå igjen her på HO da jeg fra i morgen vil konsentrere meg om andre kilder...

Danskene er håpløse.
De burde heller konsentrere seg og røde pølser og klitter.

30-40% sjans for at Vikingo shutter ned igjen?
Basert på hva da??

Jeg tror det er 30-40% sjans for at dere setter en rød pølse i halsen når boreprogrammet blir presentert.
sacco12
03.03.2019 kl 18:23 3056

Ikke slutt og skriv på HO er du snill. Er litt for mange stakkarslige mennesker som skriver på IOX tickeren til at du kan gi deg.
Trenger litt motvekt.
Redigert 03.03.2019 kl 18:23 Du må logge inn for å svare

Jakob på snart 50 år!

Vis oss nøyaktig hvor det står utsatt på ubestemt tid?
Redigert 03.03.2019 kl 18:27 Du må logge inn for å svare

Jeg ble også litt fortvilt over disse svært negative innslagene fra bl.a Bokaj, å noen andre,også med dansk opprinnelse,for et par uker siden. Blokker heller han å fortsett å kom med dine gode innspill her på trådene. Ikke la deg sette ut av denne negativiteten. Vi trenger deg Ransen,fortsett å skriv her inne. Mvh Bergsmofs
raven12
03.03.2019 kl 19:29 2939

Hvorfor falt iox så mye etter q4?
Osnap
03.03.2019 kl 20:02 2866

Det står på første side i Q4-rapporten.
Du følger med skjønner jeg...

Er lidt ked af hvis i skære alle over en kam.😢.jeg indrømmer at jeg selv har skulle venne mig til den måde iox bliver behandlet på,men efter at have sat mig ind de ting der jo bare skal løses,og fulgt med her på forum,er jeg nu tryk ved de mange op og nedture.jeg har fundet lidt finanser,så er igang med at øge min beholdning.til ransen,jeg læser dine indlæg med stor appetit,og håber du forsat vil bidrage,med din store viden om iox. Go aften, carsten

Nå er det kun uker siden vei og pipeline var i orden.
At iox og SLS forhandler om betingelser betyr jo ikke boringen blir utsatt på ubestemt tid😀

Meldingen om bore start kan like gjerne komme i morgen.
Tipper forhandlingene har tatt seg opp nå som alt er tilrettelagt.

Jeg ble litt satt ut for en tid tilbake. Når det var sprik å lite hold i det som ble skrevet. Å bare negativt. Ser forøvrig at du har mer nyanserte innlegg. Det erbra, så fortsett med det. Det er forskjell på overdreven negativitet, hentet ut fra eget hode, å velment kritikk fordi faktiske beskrevne ting, event trekker it i tid. Mange ting jeg skulle ønsket var annerledes, spesiellt tidsbruk. Men det er oljeboring i et land full av utfordringer. Det må en ta hensyn til. Å dersom man ikke eier aksjer, å så skriver masse negativt hele tiden, blir de som har aksjer å troen, lei. Ting tar tid, men IOX står på terskelen til å bli større. Jeg har tillit til at ledelsen, utfører det de sier de skal. Min erfaring tilsier, at det skjer, de har navigert frem til nå, i meget vanskelig terreng. Men de driver fortsatt, å har meget gode muligheter til å finne gode oljereservoarer, i feltet Lla47. Det er en risikoaksje,da de er små, å de leter etter det sorte gull. Det står beskrevet i deres egne rapporter,å lese. Så derfor er det litt fortvilende, å lese de hoderystende negative innlegg. Enhver burde vite på gorhånd hvilken investering de gjør, Lykke til Carsten 1972, å alle andre med troa på egen investering,

Det står at på tross av konstruktive tilnærmelser for å bli enige om vilkårene i boreprogrammet, så har det ikke har vært noen vesentlig fremdrift av betydning i forhandlingene, og at det ikke er avklart når boringen kan fortsette!

LÆR DERE ENGELSK!!

Det vil egentlig si at man kan bli enig når som helst om disse vilkårene. Kun et pengespørsmål, og da er det litt taktikk ute og går.

Når det kun er forhandlinger om vilkår før boreprogrammet fortsetter, så er det for meg utrolig at man dramatiserer dette slik det blir gjort. At man tørr sitte utenfor på disse kursene er enda mer forunderlig.

Eg er som du, glad i Ransen sine mange gode innlegg som t.d. dette under ditt, og like overraska som dykk begge over IOX-nedtur etter Q4.
Det er 2 positive drivkrefter framover for IOX;

1. Oljeprisen: Tyskland trappar ned kol, venezuela-oljeprod. på veg ned, fracking i US med låg lønsend på 65 nivået, Iran-sanksjonar og SA som ynskjer prisar opp.
2. Styresmakter i C er positive og skjønar at IOX ikkje har fått valuta for sine fullt ut innbetalte konsesjonar, og har fått hindra framgong i sitt borreprogram på grunn av lokal motstand. Ein vil at C skal stå fram som eit trygt investeringsland.

Om det ligg melding i morgon om borreprogram, blir eg lite overraska!
2-3 brønnar vil bli "game changer" for IOX og vi vil sjå 2 sifra kursar i 2019!
Redigert 03.03.2019 kl 21:09 Du må logge inn for å svare
Osnap
03.03.2019 kl 21:08 2721

Håper du troller nå.

"Når som helst" er ubestemt. Alt som ikke er konkret er ubestemt. Q1 er bestemt. "Vet ikke" er ubestemt. At du krangler på dette blir for dumt.

De vet ikke når de kan borre. De har foreløpig forhandlet i 4 måneder. De kan bli enige denne måneden eller om et halvt år for alt vi vet. Det er per definisjon ikke en bestemt dato.
Redigert 03.03.2019 kl 21:10 Du må logge inn for å svare

Når noe er, som Jacob hevder, utsatt på ubestemt tid, betyr det i forretningssammenheng at man ikke snakker sammen. Du får oversette teksten til din versjon du da vet du 😃
Osnap
03.03.2019 kl 22:01 2611

Min versjon er den samme som selskapets. Nå gjør du deg vanskelig.

Det er ingen som har påstått at de ikke snakker sammen. Det står i rapporten at de gjør det, men ikke er enige, derfor er borring utsatt inntill videre, altså på ubestemt tid.

Jeg har forøvrig vært aksjonær siden desember 2016, og ventet siden april 2017 på at borreprogrammet skal sette igang, så å høre folk hause opp stemningen med at nå skjer det "når som helst" hele tiden er irriterende støy. Selskapet sier selv at de vet lite eller ingenting om dette, altså vet dere absolutt ingenting. "Når som helst" sies kun for å gi følelsen av at noe er nært forestående, som dere altså ikke vet.
Redigert 03.03.2019 kl 22:15 Du må logge inn for å svare

Når folk sier at borestarten kan komme «når som helst» bygger dette på konkret informasjon fra selskapet, som har meldt at planen er borestart i Q1 i år. I forkant av dette har selskapet forberedt borekampanjen i flere år, bl.a. med seismikkanalyse og annet. Nå i det siste har de også forhandlet frem avtaler om transport med rør som er dimensjonert for større produksjon. Alt som er meldt av selskapet tyder altså på at det meste er på plass og at målet er å starte opp så fort som mulig, og at det eneste som gjenstår er å komme til enighet med borepartneren SLS i det som antagelig er forhandlinger som går på inntektsfordelingen, eventuelt en utvidelse av borekampanjen.
rieg
04.03.2019 kl 04:20 2371

Veldig enig i det du skriver OddHarket..Alt er nå på plass .. kun justering av avtalen med SLS. Det går ikke lang tid før den er klar...Jeg tror vi får dette på plass denne uken. At den faller fra over 5 til 3.74 kr er jo en veldig overreaksjon, den vil nok krabbe godt opp på 4 tallet de nærmeste dagene.. i påvente av en juster boreavtale med SLS foreligger.

Iox er i forhandlinger om bedre vilkår og kursen faller 25%!!
Våkn opp🚀🚀

Det er vilkårlig gjetting !
De skriver at det ikke har skjedd noe fremgang siden November.
Ikke noe som helst positivitet i den settningen der! De kunne f.eks skrevet : Men vi er positive til løsning i nær fremtid , om det var fakta...
hofa
04.03.2019 kl 08:44 2037

Det kunne de, og så kunne vi efterfølgende have diskuteret, hvad er nær fremtid - et det en uge eller et halvt år. jeg har været med i IOX i snart mange år og deres udmeldinger har altid været meget konservative. De har meldt konkret ud med 4. kvt og sidst med udskydelse til 1. kvt. det har de sikkert også lært af, meldingen om boring kommer, når den kommer måske om en uge, en måned eller tre.
Bullox
04.03.2019 kl 08:54 1978

Det er helt riktig, boring kommer helt sikkert, det vet vi og jeg er ganske overbevist om at fallet som kom kun er alle traderne som kastet kortene. Det er nok endel som også er lei av at IOX nærsagt alltid bommer på estimatene sine, men slik er nå verden i Colmbia. Mens vi snakker så stømmer oljen og pengene inn og det er nok ganske mange som er spent på produksjonstallene på Fredag. Spørsmålet er når toget går igjen?? Det finnes i praksis ikke aksjer til sags annet enn hvis en vil ligge å vente på salgene til de utolmodige som ALLTID selger med tap i denne aksjen. Her kommer rallyet garantert før man aner igjen...... Sjekk for øvrig Kjøp/salg ratio :-)
Redigert 04.03.2019 kl 08:55 Du må logge inn for å svare
Bullox
04.03.2019 kl 09:00 1937

Førøvrig så registrer jeg at endel "kjenninger" som jeg vet trader denne akjsen har vært helt fraværende etter Q4 hvilket betyr at de har solgt seg ned som vanlig...Disse skal inn igjen og spørsmålet er hvor lang tid det tar før saueflokken kommer....
klaesp
04.03.2019 kl 09:03 1924

De har garantert forpliktelser i forhold til videre utvikling av LLA47 mot myndigheter, så det kommer nok en avtale/plan med SLS eller andre selskaper snart.

Go morgen,jeg ville mene at sådanne forpligtelser,vil være kendt af markedet,hvis de forelå.

Virker som om de som ville ut er ute så da kan vi vel bare starte klatringen igjen.
Hva som gjør at IOX har grunnlag for å reforhandle en allerede skreven avtale blir ren gjetting, men går ut fra de har ett godt kort på handa 😉
elhumme
04.03.2019 kl 09:44 1721

Blir spennende å se inntjeningen ved neste kvartalsrapport når SLS sin andel av vikingo prod bare er 22% og netback er bedre takket være bruk av Perenco's pipeline :D

Står nok foran flere blå og solide kvartal fremover.

Er du sikker på at vikingo andelen er nede i 22% til SLS nå?
Har ikke fått med meg det 😃
Bullox
04.03.2019 kl 10:03 1636

Tiden jobber for oss.....ja jeg vet folk er lei av og vente, men fremover så vil vi generere cash og med tid og stunder så kommer avtaler, boring etc. husk vi er i colombia og ikke i europa.

Bygge sten på sten og gjøre de rette tingene, det er det IOX og dens ledelse gjør så får man tåle at ting tar lengere tid en først antatt..... trenger ikke være heltidsansatt i kiosk for å skjønne hva som skjer her snart ...

Nye 5k til meg. Kommer til å snappe flere 5k utover dagen. Så senk gjerne kursen litt til.

Ynwa, hmm jeg har altid været fortidlig ude med køb efter fald.men ser ud til at vi ikke skal forvente lavere kurs, vi må se.

Vet jo aldri så derfor kjøpte jeg kun 5k nå og ser om den detter lenger ned. Kommer til å plukke og plukke på dette nivået så keep them coming

Lige præcis,jeg vælger også at bruge lidt extra kurtage,(flere køb). Også selvom det er lidt dyrt for mig at handle på OMX Norge.

Folkens ikke kjøp opp kursen da. Er ikke ferdig handlet under kr 4. Skjerpings
Bullox
04.03.2019 kl 11:00 1426

Slapp av YNWA, allerede noen som har gjort 5-10 øre som selger ned igjen... Det er det som er irriterende i denne aksjen man får stort sett alltid en ny sjansje til å komme seg inn...men det er bare å la øretrillerne holde på til det kommer nyheter eller noen finner det for godt å handle litt større poster....buen spennes uansett videre til neste kurseksplosjon...
Redigert 04.03.2019 kl 11:03 Du må logge inn for å svare

Ja ja der begynder at ske lidt,købersiden bygger på.🛢💰😃

Slapper av jeg. Ligger på kjøp på 3 tallet så bare å dumpe. Vi longere tar imot
Kvasi
04.03.2019 kl 13:34 955

Jeg postet denne i går søndag:

«På mandag er det tre dager siden kursfallet startet. Vær obs. Skjer ofte endring tredje (/fjerde) dagen etter markert kursfall. Men ikke alltid, selvsagt. ...»
Redigert 04.03.2019 kl 13:44 Du må logge inn for å svare

Enig Bullox, det bygges stein på stein.
Litt søkt, men dersom man tar ut tidsestimatene fra det ledelsen har meldt hva er det som ikke har stemt?
Ting tar tid i Colombia, det er det bare å følge med på lokale nyheter for å forstå.
Fokuset på at det har blitt forhandlet uten fremdrift siden november betyr lite da det ikke har vært skikkelig tilgang til områdene. Det forhandles nok nå. Etter melding 5.feb har IOX litt mer å forhandle med. De har vei, rør og seismikk. Dersom ikke SLS vil være med så er det sikkert andre som vil.
De samarbeider med Hocol på Puli-c og ErazoValencia på Altair, så her er det nok mye taktikk med i bilde. IOX sitter på verdiene.

Det er helt korrekt. Ting tar tid å selskapets fremdrift må sees i sammenheng med de rammene de omgis av. Det tar tid. Slik har det egentlig vært med IOX hele vegen. Men de leverer det de sier de skal, så lenge de selv har kontroll på de handlinger å rammer som skal til ! De har nå det meste på plass som du sier Slowhand, å gode forhandlingskort nå. Melding kommer når den kommer. Å når vi får melding om oppstart fase II på Lla47, så starter spenninga 🐝🐝🐝

Om man nå tar sikte på å kjøre kontinuerlig boring av alle planlagte brønner, må kapasiteten på ut transport være i orden, og det kan spørres om de klarer.
Skulle brønnene bli som noen her tror så kan det knake.

Ransens 18,5 pris tyder på at noen mener det vil bli spektakulært :-)
Redigert 04.03.2019 kl 13:49 Du må logge inn for å svare

selv har jeg vist beregning som er naturlig prising på et selskap om IOX produserer 2000 tønner for ren netto og60$
Redigert 04.03.2019 kl 13:56 Du må logge inn for å svare
MarSWE
04.03.2019 kl 14:06 851

Noe som heter Proper Planning Prevents Poor Perfomance, smak litt på den!