IOX, rekyl til 4,30?

SMR52
IOX 28.02.2019 kl 13:42 22068

Blir bra avslutning. Overreaksjon!!
bæærnt
01.03.2019 kl 14:25 3389

Nettopp. Utløp av lisens og siste dato for gjenværende forpliktelser i februar 2020 er nok ikke det absolutte endelikt. Det samme gjelder muligens obligasjonslånet også. Dagens status sier vel egentlig mye om at det allerede nærmest må være avklart.

In November 2018, Interoil announced that the drilling of further wells in partnership with SLS was postponed and pending negotiations
with SLS about terms. Interoil regrets to inform that despite its constructive approach to these negotiations, no significant progress has been made and it is unclear when drilling may resume.
Siden november ingen progress. Det jo betyr slutt på det hele med SLS hvis du spør meg. Her må på plass helt ny leverandør. Det viser seg hvor vanskelig er å ordne farmout avtale i dag.
Redigert 01.03.2019 kl 14:40 Du må logge inn for å svare

I november 2018 annonserte Interoil at boringen av ytterligere brønner i partnerskap med SLS ble utsatt og ventet på forhandlinger
med SLS om vilkårene.
Ytterliggere brønner betyr det at de 2 de har avtale på er ok, og de forhandler om de andre 7 brønnene med andre vilkår? Eller en totalpakke på alle 9 brønnene?Eller de 2 som de allerede har avtale på? 😉

Har sendt e-post til styre om dette. Men ikke sikker at det blitt bra formulert når jeg ser hva du skriver Helloween. Egentlig det kan være at vi får ferdig boret malevo ikke så lenge! det er problemer med resterende boringer tror jeg. Men vi får se. Hvis det er riktig kan det være at dagens kurs er ren gull å plukke på gata.
Redigert 01.03.2019 kl 15:11 Du må logge inn for å svare

Tror ikke du får noe svar, men det står i det minste at de forhandler med SLS om vilkårene. Noe som forhåpentligvis vil gange oss aksjonærer og vil gjøre ventetiden vært.
robkal
01.03.2019 kl 15:19 3217

Hmm.. mycket fram och tillbaka här nu med allt.. borrning, info, avtaler osv.

Så med andra ord, så vet vi lika mycket som i går eller i förrgår?? :)
Vi vet nada om vad som händer fram över...
Många som skriver att, borrning e på gång,, vi e snart där bla bla bla.. det har blivit skrivet om det nu i ca 6 månader.. och blivit utsatt och utsatt...

Så frågan e hur länge till dröjer det innan de börjar och borra.. Oljan e ju på OK pris nu 66 dollar/fat. Kan ju inte vara det som hindrar från borrning??
Kursen går ner ner ner ner...ingen info i det närmaste..så e vi under 3 utan och blinka.
Igår gick vi ner 1kr.. på mindre än 2 tim... Zoooooooooom sa det...och färden fortsätter vidare... finnes inget stopp ser det ut som..

Väg e klar
Rörledning klar
Oljan ligger i backen.. ( frågan e hur länge ;) )

Kan det vara en hostile takeover.. och vi står på utsidan å undrar " Va fan hände nu, liksom"

Inte mycket till svar från IR.. klart de inte kan ge kursdrivande info osv ... men ändå??
Borde inte IOX vara lite mer intresserade av och få igång ngt, börja och få in cash, betala ner på skulder osv osv osv.... bli en stabil oljemygga.

Tror inte det bilr någon borrning förren i höst... kanske om det ens blir i år. Got a bad feeling...
hauka
01.03.2019 kl 15:20 3211

Tror den nye avtalen er bedre, det vil tiden vise.
Kan få litt trøbbel med SLS, får håpe ikke dette koster for mye.. Alle bør se at det er slutt med SLS gjennom linjene på Q4 info.
robkal
01.03.2019 kl 15:22 3203

Och när de har förhandlat klart???
Då är det ngt annat som inte står rätt till... så e vi på vänt igen.

Det är inga raka och klara svar eller beskjed från sällskapet.

Med en ratio på nesten 2, og en panisk selgerside som mater tålmodige kjøpere, så skjønner man at de kalkulerende utnytter "panikken" blant tradere som satset på bekreftelse på borestart i rapporten. Til selskapet så er beskjeden om at slike beskjeder må overbringes markedet på egne børsmeldinger, slik at produksjon og det finansielle får det positive fokus det fortjener. Nå syder det blant patetiske baissere som popper opp av hulene sine hjemme på gutterommet hos mor, og alt det positive drukner. IR hos Interpol har en vei å gå, og de trenger å få høre det av aksjonærene at de må skjerpe seg. Men reaksjonen på en uavklart boreoppstart er meget overdreven. Kun styrt av tradere.
Ransen
01.03.2019 kl 16:07 3063

Den alminnelige trader forstår ikke dette. Heldigvis for etablerte investorer...
Studier gjennom 10 år viser at den traderen i sum taper penger, eller i beste fall går i null. I denne aksjen ser vi det klart og tydelig.
Melding om gjenoppstart av vikingo opp 88% på ektremt volum.
Tåelig bra Q4 med uavklart boreoppstart, til nå ned 25% på mikrovolum.

Det er snart dobbelt så mange kjøpere som selgere, og aksjen jaktes på. Selv det går ikke inn hos selgerne...
Redigert 01.03.2019 kl 16:09 Du må logge inn for å svare
drillpro
01.03.2019 kl 16:36 2996

Hadde man vært flink og heldig i trading så er ivertfall denne askjen fin for makan til hopp opp og fall ned skal man lete lenge etter.

Jeg anbefaler alle å pushe på ledelsen og IR at kommunikasjonen med markedet må skjerpes betraktelig. Tillit i markedet kan være en nøkkelrolle for at kursen skal reflektere realitetene. Vi har kun en situasjon der tidfestet borestart er fortsatt i forhandling! 25% ned...hallo!!

Agree .... Every day.
bokaj70
01.03.2019 kl 19:19 2755

De har ikke nogen penge at bore for.

SLS skal betale det meste men nu har de ventet 2 år på IOX og timing og vilkår bliver formodentligt helt på deres præmisser.
De kan givetvis trække sig uden problemer - hvad der end har været aftalt må IOX have sprængt det i stumper i stykker.

Dette vet ikke du en dritt om så kutt ut pisset ditt
Silom3
01.03.2019 kl 20:29 2620

Her gjelder tolmodighet. Mye bra i rapporten. Selvsagt skulle jeg også ønska borring starta/ meddelt startdato. Dog har jeg tillit til selskapet. Å være langsiktig tenker jeg år og det har jeg vært og vil forbli. Progresjon i felt er faktum. At dette tar tid kan fort være det som gavner oss på sikt. At det er stemmer som er kritiske forstår jeg, men det meste er tuftet på kortsiktighet og lite substans.
Det ses i ett tidsperspektiv at denne progresjon mener jeg det er verdt å vente på.
Go helg!

aborum
01.03.2019 kl 20:44 2596

.. "studier gjennom 10 år viser at den traderen i sum taper penger, eller i beste fall går i null. I denne aksjen ser vi det klart og tydelig" .. må være noget af det mest useriøse, man kan skrive om kursudviklingen i IOX vs. en langsigtet strategi til dato.

".. tåelig bra Q4 med uavklart boreoppstart, til nå ned 25% på mikrovolum" .. er endnu en useriøs kommentar uden forbindelse til virkeligheden; aktien faldt fra 4,9 til 3,87 (med 3,75 som laveste niveau) baseret på 3,3 mio aktier eller ca. 10x avg. volumen.

Sidst aktien korrigerede tilbage mod 3,00 var historien fra din side den samme; der manglede ikke anledninger til at købe og fundamentalerne var på plads for videre opgang. Jeg gentager at aktien teknisk falder tilbage mod 3,00 blankt .. der er absolut ingen støtte på nuværende niveau og med tanke på, hvor mange der handler i denne aktie baseret på teknisk analyse, da ser jeg det som en selvopfyldende profeti.

Det står naturligvis for eget ansvar at købe og sælge i denne aktie, men jeg mener det er decideret farligt at basere sin strategi på udtalelser som dokumenteret ovenfor.
Redigert 01.03.2019 kl 20:46 Du må logge inn for å svare

Da stoler jeg på deg og venter med å kjøpe til kursen er ca 3 blank. Takk for den geniale analysen Aborum
Ransen
01.03.2019 kl 21:14 2543

Du får holde deg på sidelinjen. Ikke finn på å lese selskapsmeldinger, de klinger ikke i ditt hode.
Jeg skal ikke selge nå, men kanskje etter at LLA-47 er kommet i full drift. Noen millioner i pluss og minus tåler jeg i ventetiden, men har tilgode å selge en aksje med tap. Hvorfor? Tålmodighet!

Her selges ingen aksjer, har holdt meg rolig ved alle uroligheter. Har fortsatt troa på IOX. Den som venter får se. Ha en fin kveld/weekend Ransen
gunlove
01.03.2019 kl 23:14 2379

Tålmodighet er nøkkelen i de fleste selskap, det er tålmodighet som i de fleste tilfeller fører til penger på konto. Investeringen som er gjort tyder på at boring er svært nær. Slik jeg ser det investeres det ikke i vei og rør hvis ikke det kommer noe annet som skal forsvare slike investeringer. Spretter kursen opp igjen? Jeg er rimelig sikker på at den kommer til å gjøre det, kursen i selskapet er volatil, det gjelder egentlig ikke å få panikk når kurs synker hvis det ikke er helt åpenbare grunner til nettopp det. Jeg kan ikke se slike grunner i iox pr idag. Har sett dette for mange ganger før. La oss se hvordan dette utvikler seg de neste ukene og månedene. For de som har et lenger perspektiv enn 1-2 timer..eller fra en dag til den neste.
utkant
01.03.2019 kl 23:15 2377

Hvis man selger i dag og de blir enige i neste uke og aksjen spretter så må man jo føle seg lite lur. Jeg har selv sagt at jeg tar risikoen og sitter til LLA 47 er boret. Går kursen i bånn så gjør jeg som andre. When in trouble, double!

Regner med flere selger og håper på lavere inngang før løsning, men får dere forvarsel når disse kommer? Plutselig kommer det melding om en løsning og boring rett rundt hjørnet med dertil påfølgende rally. Da vil det være veldig kjipt å ha solgt på bånn. Men det får være opp til hver enkelt å bestemme hva de vil gjøre.

Jeg sitter selv helt i ro. Har ikke lyst til å være ute når denne går!
hauka
01.03.2019 kl 23:19 2377

Koster ikke mye å borre.
Vikingen
01.03.2019 kl 23:29 2357

Du er jo en investerings Gud - skriv en bog....
Aldrig solgt en aktie med tab?? - 3 muligheder !!!

1. du har aldrig købt aktier......
2. du har massere aktier du er gift med 😊
3. du er fuld af løgn!!!!!

Hvorfor er du så besatt av IOX? Er d en diagnose på deg? Fint at du ikke har penger til å kjøpe aksjer så hold deg utenfor når neste godmelding kommer
Ransen
02.03.2019 kl 08:17 2145

Du forstår ikke dette. Litt skummelt med tanke på din egen økonomi hvis du har aksjer.
bokaj70
02.03.2019 kl 09:46 2045

Jeres tålmodighed gør Jer til aktionærer den dag obligationslånet skal refinanciering.

Med IOX økonomiske situation (inkl Ek på -11miill) er lån udelukket.

Uanset om det bliver partner eller EMI vil det nok give nye aktionærer en indgang på max 1 nok.... I et positivt scenarium.

De kan selvfølgeligt også lande en aftale med SLS i morgen og fortsætte boreprogram.

Men i IOX verden betyder 1 måned normalt to år. Så ubestemt tid bliver mere sandsynligt "aldrig"

Vi får se. Interessant at følge
Jakal
02.03.2019 kl 09:48 2037

Selv om jeg ikke støtter Vikingens språkbruk, forstår jeg hans logikk. Med utsagn som "Noen millioner i pluss og minus tåler jeg i ventetiden...." er det grunn til å bli skeptisk. Jeg kjenner ingen som har vært aktive i aksjemarkedet uten innimellom å oppleve tap på realisering av enkeltaksjer. De fleste amatører, og jeg er en av de, har klamret oss til tapsaksjer på full fart nedover ("feilslutningen om tapte kostnader"). Inntil vi lærer å overprøve vår skjøre hjerne ved eks å sette "stop loss".
Okkesom, IOX er jo en fantastisk trader-aksje for de som har kunnskaper om det. Jeg tipper Aborum har rett at den vil sige litt ned før det kommer et rykk opp igjen, uansett virker dagens pris å være en kjøpsmulighet for de litt kaldblodige av oss.
Redigert 02.03.2019 kl 09:50 Du må logge inn for å svare
Vikingen
02.03.2019 kl 11:48 1921

Jeg beklager mit sprogbrug - det kunne godt have været skrevet pænere.
Jeg bliver bare så træt af og høre på alt det selvoptaget lyserøde vrøvl.
Et par millioner i plus eller minus betyder ikke noget - han får det til at lyder som en 100% sikker investering - blot et spørgsmål om hvornår den stiger flere 100%.
Det må siges at være langt fra sandheden.
Der er stor potentiale - men der er bestemt også det modsatte.
Måske det bliver første gang han sælger med tab 😊😊

IOX er verd litt over 200 mill.
De har brukt 6-800 mill på LLA 47.
Det er påvist mellom 30 og 100 mill fat med olje.
Det ventes blå tall fremover med produksjonen de har i dag.

Hva er det som er «det motsatte»?
Mener du at det er like stor fare for halvering av kursen som det et for dobling av kursen?

Hvor har du de blå tallene fra? 1. Kvartal 2019 må forventes å bli blodrødt. Vis meg hvordan du får blå tall! Det holder ikke å vise underskuddet med blått blekk.
Vikingen
02.03.2019 kl 14:36 1739

Inden for den sidste mdr har den været oppe ved 5,50 og helt nede i 3,50 - det fortæller vel lidt om hvor store udsving der er.
Til spørgsmålet om “det modsatte” - så kan kursen sagtens falde endnu mere - laveste ligger på 2,66 for i år.
Men læs nu det jeg skriver......
Der er stor potentiale - men der er også det modsatte - det er blot min point.
Og så har vi åbenbart nogen hvor plus/minus et par millioner ikke betyder noget - for når man investere i IOX så er man 100% sikker på at pengene kommet retur på et tidspunkt - eller er man nu også det!!!!!!
Det kan da ikke kun være mig det finder påstand lidt selvfed - og viser ret meget mangel på indsigt i højrisiko aktier?

Hvorfor er d int for deg å følge? Liker du å se andre taper penger? For når IOX lykkes så kryper du under steinen din igjen og blir borte

Ja Aborum skal du lytte til. Han fikk glipp av hele oppgangen i IOX og kunne solgt seg ut høyere en han gjorde. Så puttet han alle sine penger i TRVX og hausser den til himmels. Fasit: halvering av kursen han kjøpte på.
utkant
02.03.2019 kl 18:10 1486

Selskapet har sendt forslag til SLS. Det kan gå begge veier. En avtale og fortsettelse av boreprogram kan komme når som helst. Vi vil ikke få noe forvarsel. Når en avtale kommer på plass så vet alle hva vi snakker om. En helvetes kamp om å komme seg inn på lavest mulig kurs. Hvorfor ikke gi det en måned og sitte i ro. Selskapet går ikke konk i dag eller i morgen. Negativ egenkapital og diverse betyr ingenting så lenge det ikke er noen krav i obligasjonslånet. Når selskapet betaler sine renter og avdrag så har de tid til å få ting på plass. Disse tingene blir kun et problem hvis kassa blir tom. En emisjon er heller ikke å frykte for den vil være til å bore LLA47 og således fjerne absolutt all tvil og dermed prise inn det vannvittige potensialet. Enten blir dette bra eller veldig bra. Spørsmålet er ikke om dette går bra, men heller hvor bra det blir. Vi som sitter har priset inn sjansen for emisjon, og fortsatt funnet selskapet underpriset og med kraftig potensiale. Jeg er sikker på at denne blir gull på litt lengre sikt
Jakal
02.03.2019 kl 18:25 1469

Vel, du mangler i hvert fall ikke selvtillit. Men kanskje litt rask til å trekke konklusjoner? Å time kjøp i farma-aksjer er nesten umulig, men fasiten i TRVX kan vi komme tilbake til om et års tid. IOX er, slik jeg ser det, også en risikoaksje hvor relativt små hendelser og rykter får kursen til å smelle i begge retninger. For den langsiktige koker det kanskje ned til om ledelsen har tillit eller ikke..

Det er nok på dette grunnlaget du vurderer selskapet ja ;-)

Regnskap er bare noe gresk tull :-0

Er det VISTIN-frustrasjon som tas ut på IOX-aksjonærene?
stark
02.03.2019 kl 19:43 1372

Jeg tror mere, at det er 'info-tørke-frustrationer'. Det er set før.

Stark
Redigert 02.03.2019 kl 19:44 Du må logge inn for å svare
utkant
02.03.2019 kl 21:06 1310

For vi som har lest og forstått hva som stod i Q4-rapporten så kommer det veldig klart frem.
bokaj70
03.03.2019 kl 09:11 1118

Hvad bliver næste nyhed fra IOX? Ny brønd eller at Vikingo er nede igen?
Jeg tænker en 30-40 % chance for produktionsstop på Vikingo.

Sund risikostyring fra dem det reducerede eller solgte ud på 5+ og de vil have rig mulighed for at købe sig ind på gode nyheder.

Q4-udmeldingen var alarmerende og fremover er intet nyt, dårligt nyt med sivende kurs til følge
Tændis
03.03.2019 kl 09:15 1118

Hvorfor skulle Vikingo stoppe produksjonen igjen ? WO er fullført og oljen går nå via rørledning, altså er problemene med uttransportering av oljen løst. Burde forbedre flow på neste produksjonsrapport allerede på førstkommende Fredag!
bokaj70
03.03.2019 kl 09:52 1067

Fordi den er i produktion. Historien viser at stærk decline eller produktionsstop er hyppigere i nyhedsflowet end produktionsøgning via vedligehold eller nye brønde.

Vikingo landede lynhurtigt må 1/3 af de første meldinger. Nu kæmper den med at finansiere drift og renter i stedet for at skabe muligheder.
Her kunne man også spørge hvorfor? Bæernt har en plausible teori om at de smadrede brønden pga. af inkompetente.
Vi ved jo alle at olieproduktion aldrig været IOX stærkeste side.

Men ret skal være ret. Jeg har kun givet den en 30-40% for produktionsstop og lad mig smide stærkt decline med i puljen for at gøde jorden
bokaj70
03.03.2019 kl 09:57 1061

De sidste 60-70% må så fordeles på ny boringen eller nyheder vedr. den katastrofale finansielle situation.

Kan nogen huske hvornår vi sidst har haft positiv Ek? Eller bare opgang i Ek?
Redigert 03.03.2019 kl 09:58 Du må logge inn for å svare
Tændis
03.03.2019 kl 10:02 1049

Leser dere ikke kvartalsrapporten ? EK økte altså til 8,6 MUSD dette kvartalet hvorav 4,9 er restricted og 3,7 er non restricted, det skal ikke betales renter før i July da renter på bondet skal betales i størrelsesorden 1,2 MUSD. Produksjonen ved Vikingo var knapt økende i Q4 så det blir spennende og se på neste peodulsjonsrapport førstkommende Fredag om produksjonen fortsetter å øke eller om den minsker. Jeg har kjøpt til 3,86 snitt og fortsetter å kjøpe til uka hvis kursen ligger i ro og satser på at det blir produksjonsøkning så vil tiden vise hva som blir riktig.
Kvasi
03.03.2019 kl 12:01 932

Pleier det å komme noe guiding ved prod oppdatering? Husker ikke hva som kom ved siste tall.
Ransen
03.03.2019 kl 13:07 850

Ikke annet enn info om at Vikingo er tilbake i produksjon.
Ser at siste to dagers omsetning tilsvarer ca 20% av omsetningen de to første dager etter at Vikingo ble oppstartet.
Så lykke til med salgene.