IOX - Kan IOX slå tilbake mot 5 igjen?

HP17
IOX 28.02.2019 kl 09:57 6857

Da ble jeg aksjonær i dag i IOX til kurs på 4.10.
Dagens fall den første time virker alt for mye basert på dagens kvartalstall og informasjon. Det kan virke som noen ønsker å senke kursen med robothandel fra start.
Tror IOX raskt kan gå tilbake mellom 4.50-5 og kommer det en nyhet, så vet alle hvor raskt IOX kan gå.
Nedsiden virker liten rundt kr 4 og oppsiden er raskt 30%-100%.

Hva mener dere?


Da må da sidde et par i ledelsen,der godt ved at denne melding ville give kraftig reaktion i kursen,så ja hvorfor komme med den.der er bare noget vi ikke for at vide,det er sku noget frustreende.

De har en lånegjeld på totalt USD 38,55 mill, eller NOK 329 mill.
Redigert 28.02.2019 kl 16:55 Du må logge inn for å svare
piff
28.02.2019 kl 16:56 2478

et sted mellom nok 360-400 mill.
Er mye enig i hva gunnarius har skrevet tidl om iox.
Fatter ikke at de ikke tar og henter den kapital som trengs for og utvikle selskapet vidre i forn av økt produksjon arbeidskapital og finansiell løsning MÅ til
Fontene
28.02.2019 kl 16:59 2457

Men hvordan kan de tjene penger med så mye gjeld?
utkant
28.02.2019 kl 17:04 2434

Hovedgrunnen til det er vel at planen er å bore først, få et par treff og så kjøre emisjon på 15 kroner i stedet for 3 kroner. Det er jo en helt grei og fornuftig plan. Fikk jo forøvrig rett i at de ikke gikk tom for penger slik Gunnarius har påstått, og øker cashbeholdningen til tross for lav produksjon.

Når som helst nå dukker det nok opp en melding om at de har løst utestående issues med SLS og så starter de boreprogrammet. Da er det fort for sent å komme seg inn på disse kursene.

Men det kan vel fortsatt duppe litt mere så har spart litt cash hvis det skjer ;)

Det er samarbeidspartneren som skal delta i boringen. Selskapet beskriver seg selv slik:

"SLS Energy S.A.S. is a Colombian company focused on providing specialized services for the drilling, exploration, operation, maintenance, and completion of oil wells, hydraulic pumping, slick line, also renting and maintaining equipment and tools for oil production. The company can drill up to 4,000m deep, providing services for oil, natural gas, salt and water wells. SLS Energy also builds secondary roads, bridges, and other infrastructure works related to drilling projects. The firm began operating in 1999 and is based in Bogota."

Det er altså først og fremst et serviceselskap som spesialiserer seg på boring og lignende. Et selskap som investerer i rettigheter til felt, som IOX, trenger en slik samarbeidspartner for å gjennomføre selve boringen. (Det finnes nok av andre selskaper der i samme bransje med ledig kapasitet, som noen påpekte.)

Jeg er temmelig sikker på at grunnen til at det trekker ut med forhandlinger er at IOX prøver seg på å få en annen inntektsfordeling enn den de forhandlet frem da oljeprisen lå på halvparten. I følge avtalen skal vel SLS ha 43% av inntektene frem til utgiftene ved boringen er tjent inn (noe som vel bare tar et par måneder) og deretter 22%. Dette minner litt om holde pusten-leken og det tar vel ikke lang tid før de lander på det ene eller det andre. Enten får IOX en noe bedre avtale, eller så går vi vel igang med boring med utgangspunkt i den opprinnelige avtalen (som alle i markedet var fornøyde med frem til nå).
Redigert 28.02.2019 kl 18:03 Du må logge inn for å svare

Var det 700000 stk Abu have,tror nok jeg ville be om en lidt mere solid forklaring en denne,hvis jeg lige måtte se porten sænket med en lille mil,begriber ikke jer der har mange aktier ikke reagere anderledes,få dem i tale, slå jer sammen, gør noget, hva ved jeg.🤨🤨
robkal
28.02.2019 kl 19:58 2034

Er Merchant med oss enda eller solgt seg ut???

Tror han sitter på bra info.. om det er noen så er det han.


Ja robkal,vimå se om nogen kommer ud af busken.syntes ikke iox kan være bekendt at private investorer der har sat så mange midler i firmaet,for så bare at se det hele opføre sig totalt hysterisk,der mangler simpelhen info om retningen og planen for iox.husk lige der er jo grænser for hvad de kan holde tilbage af info.nogen der ved om man før har lavet en fælles klage til bestyrelsen.husk lige på at det faktisk er os der ejer iox.så det mindste vi kan forlange er vel at vi føler os trygge og velinformerede.

Rosa Siles steps down from the Board of Directors


Oslo, 28 February 2019

 

Effective as of today,Maria Rosa Siles Morenohas stepped down as a member of Interoil's Board of Directors as she will assume public office in a regional entity in Andalucia, Spain. Interoil appreciates her commitment though these years and wishes her all the best in this new challenge.

Mann håpet på en annen melding men det meldes at Rosa går av.

Redigert 28.02.2019 kl 22:23 Du må logge inn for å svare

InterOil Exploration and Production - Ny nyhet i kategori ALL 28.02.2019 22:13

28.02.2019 22:13:55: Rosa Siles steps down from the Board of Directors

Oslo, 28 February 2019

Effective as of today, Maria Rosa Siles Moreno has stepped down as a member of Interoil's Board of Directors as she will assume public office in a regional entity in Andalucia, Spain. Interoil appreciates her commitment though these years and wishes her all the best in this new challenge.

Please direct any further questions to: ir@interoil.no.

***************************

Interoil Exploration and Production ASA is a Norwegian based exploration and production company - listed on the Oslo Stock Exchange - with focus on Latin America. The Company is operator of several production and exploration assets in Colombia. Interoil currently employs approximately 50 people and is headquartered in Oslo.

This information is subject to the disclosure requirements pursuant to section 5 -12 of the Norwegian Securities Trading Act.
bæærnt
28.02.2019 kl 22:38 1627

Synd det ikke var plass til flere kandidater fra BOD i IOX i Andalucia.

Det kan jo ha vært etter eget ønske uavhengig av det - hun kom vel inn for 4 år siden ...
Kvasi
28.02.2019 kl 23:16 1517

Trenger vel ikke å bety noe. Noen kommer, noen går i styrer.

Maria Rosa Siles Moreno

Spørsmålet er vel mer om hun sitter på mye aksjer. Kan ikke huske å ha sett dette navnet på noen lister.
Redigert 28.02.2019 kl 23:45 Du må logge inn for å svare

Klart at det er etter eget ønske. IOX fortsetter å slanke staben og spare penger.

Tull. Hun var styremedlem, ikke del av "staben". Dette var bare et verv. Hennes vanlige jobb var i en stiftelse som heter A Leadership Foundation der hun var "Chief Strategy Officer". Virker som en profesjonell ledelses-konsulent-type. Årsaken til at hun går ut av styret var også helt kurant. En ikke-sak. Styremedlemmer skiftes ut fra tid til annen. Har ikke sett dette navnet før og så sentral var hun vel aldri i IOX.
sebioslo
01.03.2019 kl 06:15 1339

https://www.malagamagazine.es/la-fundacion-andalucia-emprende-nombra-a-rosa-siles-como-su-nueva-directora/

Fått jobben for 2 dager siden så godt forståelig. Offentlig fast jobb og BoD jobb i private selskap er aldri sett som en bra ting heller
bokaj70
01.03.2019 kl 07:01 1265

Lidt pudsigt at tænke over. IOX har en partner på 2 brønde i LLA47.

Men alligevel er det ikke til at forestille sig at de skal lykkes med deres boringer.
Men sådan er situationen i IOX.

Katastrofal økonomi med en Ek der går i stadigt større minus fra q til q. De er på kanten af konkurs
Massive problemer med lokalbefolkning
Forfaldende gæld som bliver håbløs at refinanciering
De er i brud med deres forpligtelser. Det er nu et faktum at de ikke kan opfylde dem.
Vi må slå fast at LLA47 har ringe værdi i forhold til partneraftaler. Det har været umuligt at finde en større partner gennem de sidste 8 år. Ser man på forløbet med SLS og lokalproblemerne giver det mening.

men blot en aftale om en enkelt brønd mere med SLS og kursen vil stige til 5-8 igen.
Realiteterne kan være at de er ved at trække sig
Ransen
01.03.2019 kl 07:23 1219

Synes du kan lese siste tids meldinger før du skiver på forumet. Dette innlegget minner aller mest om total uvitenhet.

Nå er det kun ett par uker siden alternativ vei og pipiline ble i orden
Vikingo oljen blir levert til pipiline og mer skal det bli 😃

La nå selskapet jobbe litt så blir det nok ordning på det😉

Tull? Jeg sier hun gikk frivillig og d gjorde hun. Tror du hun satt gratis i det styret? Nei ingen gjør det. Om det r staben du henger deg oppi så deg om d. T-skje kanskje?

Her var det kun svada. Gratulerer med et idiotisk og uvitende innlegg. Eller hodeløs baissing som d også kan hete
Ransen
01.03.2019 kl 07:43 1125

Formålet med rørtransport er helt klart produksjonsøkning. Det er forholdsvis kostbart å transportere små mengder i rør men enhetsprisen avtar kraftig ved større mengder. Veitransport har en litt annen formel, hvor store mengder blir veldig kostbart.
Selskapet har lagt til rette for god og sikker transport av olje fra feltet og de har lagt til rette for stabil utstyrstransport gjennom northern route.

Vet du om det er planlagt å legge rør fra IOX sine brønner til pipeline slik at de slipper å kjøre de siste 15 km også?

Olja passerer 67 usd🚀🚀
Det forbereder seg til boringen og er i diskusjon med SLS😎

Det bør ikke være noe dramatikk i at noen skifter beite. Om det skal velges inn ny representant så kan vi håpe på at det velges inn et nytt norsk alibi. Gjerne et "kjent" fjes med tyngde og kompetanse. Man kan jo alltids spørre seg om det sittende styret har god nok kontroll og innsikt i den daglige driften i Colombia. Og vi vet jo meget godt hvem majoriteten i styret allerede har nære relasjoner til - CNE og Old Andes. Er det noen som egentlig føler et stort ansvar ovenfor noteringen på OSE og selskapets relasjon til nåværende aksjonærer ?
Redigert 01.03.2019 kl 08:11 Du må logge inn for å svare
Mdg1
01.03.2019 kl 08:22 933

Iox har non current liabilities på 42.5m$ og current liabilities på 10,5m$. De er altså nedsyltet i gjeld og betalte i 2018 tilbake hele 0,4m$ på gjelden. Vi snakker om totale forpliktelser på 450 mill nok. Det største er bond loan på 38.5m$, som de ikke klarer å betale tilbake uten refinansiering.
Redigert 01.03.2019 kl 08:25 Du må logge inn for å svare
Solist
01.03.2019 kl 08:26 905

Økt cashbeholding, og et tap på -0,4m dollar. Om produksjonen holdes steady vil vi igjen se et blått Q1 2019, slik som vi gjorde i Q2 2018. Så pessimismen din er sterkt overdrevet som alltid. Alle med litt realisme visste at det var negative tall på vei, men vi ligger nå på et vippepunkt mellom +/- siden resultatmessig, og får produksjonen gå uten noen problemer eller påvirkninger vil vi se et blått kvartal.

Forklar meg en ting agenten. Du svartmaler en oljemygg som er i ferd med å bygge seg opp til en bie, uten å ta i betraktning driftsproblemer som de har hatt siste tiden. Det er nå spikret med rørledningleveranse og alternative ruter. Hvorfor skulle et selskap, som i dine øyne er konken, bruke tid og energi på å legge infrastruktur til rette for en billigere og sikrere leveranse av petroleumsproduktet? Kom med et skikkelig svar på den, og ikke noe hypotetisk svada, så kan vi diskutere videre dine baisseinnlegg.
Ransen
01.03.2019 kl 08:33 867

Tror selskapet vil gjøre en egen vurdering basert på levetid per brønn.
Oropendola station blir å betrakte som et knutepunkt for omliggende felt. Det er visstnok god kapasitet på linjen så ved funn og produksjon på de neste brønnene vil nye avtaler med Perenco signeres. Det viktige her er at en generell avtale om bruk av rørledningen er signert og juridisk ivaretatt. Da er man i gang.
Redigert 01.03.2019 kl 08:35 Du må logge inn for å svare

Go’morgen ransen.syntes du at iox kan blive ved med at holde den alm aktionær uden før døren..?

Om en ønsker lokal kunnskap og lokal nettverk så er det ett meget bra styre vi har. Å invitere flere Norske inn i styre gir enn viss trygghet, men er ikke sikker på at det er det rette for IOX.
Ransen
01.03.2019 kl 08:52 760

Selskapet har ingen skumle planer. De har norsk representant i styret og ønsker å utvikle de enorme ressursene de besitter og som vi har investert i.
Det er heller ikke et ønske om å gi fra seg mer enn de må, og pøser derfor ikke ut farmavtaler hvor de selv sitter igjen med smuler. SLS -avtalen er vel den beste i historien, og det er der linja ligger. Som det eneste private selskapet i Colombia besitter de men 100% eierskap i et felt som LLA-47...
Gårdagens salg er ikke den alminnelige aksjonær. Tror ingen som har vært med mer enn ett år solgte i går. Salget kom i hovedsak fra dagtradere med ultrakort tidshorisont, 0-7 dager. Jeg vet at større poster ble plukket av eksisterende aksjonærer i går. Disse har til hensikt å ha aksjene til LLA-47 leverer det den skal.

Å være spansktalende er vel ingen garanti for nødvendig kunnskap om lokale forhold. Eller kunnskap om E&P for den sakens skyld. De nære relasjonene med Old Andes i styret og management er problematiske. Særlig om vi ser oss litt tilbake i tid og milepælene som selskapet (ikke) har passert eller nådd. Har tempo og fremdrift en bakenforliggende og vesentlig betydning som ikke står på noen offentlig kjent agenda ?
Redigert 01.03.2019 kl 08:59 Du må logge inn for å svare

I dag blir det liv🚀🚀

De må nok vente pga dimensjonering av rør utfra prod fra de feltene der vikingo C5 gir alt fra 340 til 700, C7 kan legge til 100, gud vet hvor mange fra. Malevo osv .

Dyrt å legge om rør ved under dimensjonering og dyrt å overbygge I starten. Noen skrev det var hele 330km med frakt før, der enhver del av ødelagt vei kunne stoppe alle leveranser. Nå har de 15km å beskytte (litt OPEX) så nok grei en god stund til

Spørs hvilke hatt enn har på seg 😃Om enn ikke tror det ligger noen skumle hensikter bak dette vil jo Styremedlemmer fra old Andes og Canacol være fint å ha med på lager.
Kunnskapen og kontaktnettet er jo på plass.
Ransen
01.03.2019 kl 09:02 695

De 15 km transportvei i dag til Oropendola station er innenfor lukket område.

Da var vi i gang jenter 😎🚂🚂----🏃
Ransen
01.03.2019 kl 09:05 674

Jeg tror ikke at Rose Siles blir erstattet.
Styret er stort nok som det er i dag. De vil nok spare disse pengene og heller ha plassen disponibel til en eventuell ny fremtidig storeier.

Vel. Poenget mitt er ikker annet enn at det er jævlig langt fra OSE til LLA-47/Colombia, og uten et velfungerende styre som kan følge opp den daglige driften på et tilfredsstillende vis så blir heller ikke informasjonen ut og frem til aksjonærene god nok.
Kvasi
01.03.2019 kl 09:15 615

Det er mange selskaper på børsen som driver i andre land langt borte, så dette er ikke et unikt problem. Krevende, men det går stort sett bra.
Men, IOX bør ha mer fokurs på IR.

uansett kurs så er det alltid rikelig med selgere I denne aksjen. Så det må være veldig mange kortsiktige. Håpa de hadde fått solgt seg ut I går

Du burde heller bruke bilder av synkende skip...
Kvasi
01.03.2019 kl 09:20 581

64 690 315 aksjer i IOX.

En må se omsetning i relasjon til dette tallet. Litt småtrading må en regne med i Small Caps.
Redigert 01.03.2019 kl 09:21 Du må logge inn for å svare

Innlegget er slettet av Kvasi
Ransen
01.03.2019 kl 09:21 577

Bare send kopi til Mimi Berdal og info@interoil. Det er klare retningslinjer på å gi svar på spørsmål fra aksjonærene.
Alternativt. Møt opp på hovedkontoret.

Riktig det. Men jeg tror ikke du finner mange eksempler på OSE der "avstanden" fra retail aksjonærer til selskapets virksomhet er så stor som i IOX. Det mest vanlige er vel at både management og BOD har tilknytning til norsk konsern eller industrielle eiere.