Iox- forventninger Q4


Q4 kommer på torsdag 🚂🚂🚂----🏃🏃

Annual Statement of Reserves🚀
Boreplan🚀

Yaba daba do!!!

In parallel, the company develops exploration prospects in the LLA-47 block and prepares to continue the drilling campaign.

Første jeg leta etter , da det er dette som skal sende aksjen til 10kr umiddelbart sier dere ! Nå skjer ikke det ... skjer d i år tro ?

Lav produksjon pga shutdown i lang tid,men ja d har ordnet seg.
Bullox
28.02.2019 kl 08:18 1645

Gjelder å smøre på tolmodighetskrem nå.

8,6 usdollar mille i kontanter plutselig, da m å de jo tjene peng da siden den øker

In parallel, the company develops exploration prospects in the LLA-47 block and prepares to continue the drilling campaign.

Med et driftsunderskudd på 2,5 mill dollar og resultat på minus 2,9 mill dollar i perioden, samt ingen drillingkampanje på gang i overskuelig framtid, ser det ut til at vi skal se både 3-tallet, og kanskje 2-tallet igjen. Trist for alle optimistene. Agenten fikk rett også denne gangen. Ikke uvanlig.
Redigert 28.02.2019 kl 08:26 Du må logge inn for å svare

Production is now being transported through Perenco's pipeline at Oropendola station 15 km east from Vikingo.
Da blir altså olja allerede fraktet til pipeline som gjør at IOX vil sitte igjen med høyere net back 😃

Imponert over resultatet, tross alt uten Vikingo produksjon.
Bør ligge til rette for ett positivt resultat i Q1.
klaesp
28.02.2019 kl 08:26 1382

Ingen info om videre drilling ,eller kampanje?

De må bli enige om betingelsene med SLS først.
Namtrah
28.02.2019 kl 08:38 1273

Minus på 0.4 nå, og Q1 vil ha mye bedre produksjon, mindre utgifter (Cor-6 legal fees) og antakeligvis bedre oljepris. Tror på et meget positivt Q1, til tross for Bond-payments. Boring kommer

Eg vonar du har senka lut-talet dei siste dagane, ABU. Det hadde vore ei klok avgjerd, omsynteke dagens oppgåve frå IOX.

Q4 Interoil held USD 8,6 million in cash at the end of the quarter, of which USD 4,9 million was restricted.
Kassa beholdningen øker😃

Q4 Interoil held USD 8,6 million in cash at the end of the quarter, of which USD 4,9 million was restricted.
Kassa beholdningen øker😃
aborum
28.02.2019 kl 08:42 1155

Åbner på 4,00 for nærværende. Akkurat 12 måneder til obligationslånet forfalder. Man må nu endegyldigt afskrive borekampagne 2.0 som løsning på denne udfordring.

Lær deg å lese, kompis. Minusen er på 2,9 mill dollar for 4. kvartal. Dette er dagen da IOX krakker.
robkal
28.02.2019 kl 08:42 1129

Överreaktion???
Droppar nästan 1kr innan öppning??

Hmmm

"In November 2018, Interoil announced that the drilling of further wells in partnership with SLS was postponed and pending negotiations with SLS about terms. Interoil regrets to inform that despite its constructive approach to these negotiations, no significant progress has been made and it is unclear when drilling may resume."

Virker ikke så lovende dette da de ikke har hatt noe fremskriftt på 4 måneder med SLS

Wow!! 80 millioner i pæææng 😎
Ransen
28.02.2019 kl 08:46 1116

Dette forteller oss at selskapet driver sunt og fornuftig. De er beinharde i forhandlinger og vil oppnå de beste avtalene for selskapet og aksjonærene.
Dette er langt fra dommedagsprofetiene til enkelte her inne om enormt underskudd og tom kasse. Kanskje vi kan få fred om kriseemisjoner og at bond-holders skal overta selskapet et par år før tiden...
Namtrah
28.02.2019 kl 08:49 1092

Du må lære deg og lese "kompis". Se på Net loss/profit. Du ser kun på samlet utgifter, og glemmer å ta med inntekter på 3.9 MUSD

Overreaksjon i åpningen.
Jeg sitter på kjøpsknappen.
4kr er fortsatt ikke dyrt for denne aksjen med dagens produksjon og fremtidsutsikter.
De som dropper ut nå satser på å få kjøpt enda lenger nede.

Ikke bare SLS som kan bore brønner i området. Ser ut som om jeg får ønsket mitt i oppfyllelse. Hokd kursen lavt frem til mandag er dere greie. Men Cash beholdningen øker og øker. Q1 blir blå d r helt sikkert og ikke mange dager til mnd rapport som også blir bedre.

Bare skremsel! Vi ender i pluss 🚀🚀
Mye penger på konto og soon boring😎
bæærnt
28.02.2019 kl 08:56 1015

Du har et beundringsverdig stort rom for tålmodighet og tillit til dette selskapet. All ære til deg for det. For min egen del - her er alt ved det gamle. Både daglig ledelse i Colombia og styret bør settes på porten. Snarest mulig. Selskapet presenterer fortsatt selvmotsigelser så man knapt kan tro det man leser om man ser tilbake i tid. Nå skyldes f.eks stopp 18. desember planlegging av alternativ eksport. Hvor ble det av et stort behov for vedlikehold og ankomst av dry season ?

Skjerpings.
Redigert 28.02.2019 kl 08:57 Du må logge inn for å svare
Cat349e
28.02.2019 kl 08:56 998

Rapporten er langt bedre enn ventet å som du sier. Snart også mnd rapport😉

Feil! De hadde 73 millioner kroner i kontanter ved årsskiftet, regnet etter dagens valutakurs. Dette utgjør kr. 1,13 per aksje i kontanter. I 1, kvartal har de betalt obligasjonsrenter med ca 1,1 mill dollar, samt at de, som jeg har forstått, har forfall på et lån i størrelsesorden ca 2 mill dollar.

IOX taper penger på driften så det suser.

Altair lisens kontrakten er suspendert. Ingen ny boring før denne aktiveres igjen. Deretter muligens boring.

Krangel med SLS og ingen progress. Helt usikkert når boring kan bli gjenopptatt. Glem videre carry, sammen med SLS. De synes å ha fått nok av IOX.

Gassanlegget remain stucked in thet US. IOX sliter med å innfri miljøkrav og arbeider for å ordne dette. Koster peng dette og. Nei, her var dette så elendig at selskapet skal få slite som going concern.

Det var faktisk en like elendig Q4 rapport enn jeg hadde forutsatt. IOX som pengemaskin, glem det. Her blir det total stillstand i lang, lang tid fremover, mens penga til drift svis av.

IOX synes har mer enn nok med på betjene gjeld og med decline, lavere produksjon. Ei heller drahjelp fra høyere oljepris i Q1. Trolig samme oljepris i snitt for Q1 som for Q4, dvs. rundt $62, om ikke lavere.

Til og med den adkomsten ifm. LLA-47 og som aksjen gikk på er preliminær. IOX opplyser i dag at det forhandles om long agreement. Dvs. forusetningen som aksjen gikk på fra NOK 3 til NOK 5-6 er bygget på feil grunnlag.

IOX fremdeles som spillekasino på OSE, garantert. Nå mangler bare at menigheten hausser aksjen og
Redigert 28.02.2019 kl 09:03 Du må logge inn for å svare

Forventninger var nok for høye denne gangen så det er nok helt fair å være skuffet (meg først) - og godt mulig vi ser 3-tallet intradag.
Men etter et par tre store pust ser man at situasjonen er merkelig nok veldig positiv med tanken på cash tross omsetning uten VIkingo, noenlunde lav olje pris, COR6 kostnad.

ANH erkjenning av Force majeure hva gjelder Duya er ikke ubetydelig og forsterker inntrykk at de er fleksibel og samarbeidsvilje. Dette sender sterke signaler til obligasjoneierne at IOX kommer til å få mer tid for å gjennomføre sine forpliktelser ifm lisensene.


Årets første dry season er snart over, trolig uten boring. Tror man med trygghet kan vente noen uker før nye kjøp.

blir aldri noe av denne boring I dette selskapet, har aldri vært bort I maken til sommel.

Total comprehensive loss for the period -2.856 mill dollar. Vet du hva et regnskap er?

Wow!!! Hvilke kjøps mulighet 😎😎😎

Lurt å kjøpe i dag, så slipper man å vente på 2-tallet i mai :-)

I dette selskapet så er det inkompetanse på alle plan og nivå.

at det går an er nesten utrolig. Hvorfor vil ingen bore hvis her er så mye olje. Noe som virkelig skurrer her. Men imponerende av Ransen og andre at de klarer å være så positive.
Namtrah
28.02.2019 kl 09:20 843

Total Comprehensive Loss er summen av tap, men tar ikke hensyn til inntekt

Basert på denne horrible rapporten. Justeres ikke aksjekursen ned til NOK 3 eller under, er det kun aksjonærenes naivitet som er hindringen.

Som jeg sa: Selg før Q4 - iallefall reduser. Nå tror jeg det kommer til å bli trangt i døren på vei ut. Nårfolk får tenkt seg om, siger sannheten inn over menigheten. Som normalt, det er alltid en treghet i markedet. Så de som skjønner tegninga, vil trolig klare seg.
klaesp
28.02.2019 kl 09:22 844

Bæærnt, hvorfor bruker du tid på en aksje du ikke har tro PÅ? I tillegg er LEDELSEN inkompetent ,som du skriver? Noe som ikke stemmer her :) enten så er du inkompetent eller LEDELSEN i IOX. Valgets kval:)

Dette var vel ikke spesiellt overraskendeDe er jo fortsatt i god drift, har dialog vedr. Utfordringene å tidsbruk. Hadde kanskje forventet avklaring vedr. Samarbeid om videre drilling, å litt mer om oppstart på de neste brønner. Men vi har vært i denne situasjonen tidligere, vi er nødt å ha litt is i magen å tålmod i hodet ..... Problemene som er og har vært, vet vi jo fra før. Men jeg tror å Håper at Ransen positive vibber, slår til nå etterhvert ....
Redigert 28.02.2019 kl 09:29 Du må logge inn for å svare
aborum
28.02.2019 kl 09:25 827

Tager man kontakt til SLS på egen hånd (som anbefalet gentagne gange af bl.a. undertegnede), da får man en anden og mere seriøs og svært bekymrende vinkel på udfordringerne mellem ICEP og SLS. Seriøs fordi kommunikationen fuldstændigt underbygger den manglende fremdrift og svært bekymrende fordi samarbejdet med denne vigtige partner (der netop underbygger selskabets investering og berettigelse på LLA-47) er udfordret med manglende tillid fra ICEP og store økonomiske tab hos SLS.

Du fremstår svært useriøs og løbende udtalelser som ".. jeg har mine grunner til positiviteten serru, uten å utdype for mye" taler for sig selv; tom snak der gennem års aktivitet på HO er blevet udfordret men aldrig underbygget. En skribent med teknisk støtteniveau på 0,00 NOK / udtalelse.

Gunn kjære jenta vår. Du har messer om at cash snart er tom i alle dine innlegg tidligere. bla bla bla. I dag ingenting? Hvorfor det tro? Økte cashbeholdningen kanskje?

Kan ikke se at Q4 skal gjøre dette fallet i kursen.
Vi er like nærme boring i dag som i går😃

Jeg har skrevet det før - IOX står skidt i en forhandlings situation.
Pengene forsvinder - og de kan ikke selv finanser de næste boringer.

Andre selskaber venter blot på at de bliver desperate - IOX har ikke råd til at vente i evigheder.
Hvis man er en dygtig forhandler, så kender man ens styrker og modsat - og her står IOX rigtig skidt - det ved andre selskaber med penge også.......
Held og lykke fremover.
PEK68
28.02.2019 kl 09:26 798

bra dag att kopa , tyvarr inga pengar i losvikt

Boringen er utsatt unntil videre har du det vanskelig med det? Ditt kjære PEN meldte akkurat det samme og da er d greit liksom?

Pengene forsvinner? Cash beholdningen har økt ganske kraftig fra forrige Q. Våken eller ?

Det står også at tapet utgjør 4 cent per aksje. Da har vel selskapet glemt å ta med inntektene de også da??? Ikke rart at kursen ikke faller mer, dersom dette er gjennomsnittsforståelsen av regnskap på HO. Jiiiiizessss
PEK68
28.02.2019 kl 09:30 771

lika long ifrån . inte veier , inte Indianer men djavla SLS . Vi sitter djup i bajs , kan bli ingen boring på IOX