Hillary er en fri kvinne


Greit å starte denne først som sist.
Dette er en daglig påminnelse om at Hillary fremdeles er en fri kvinne og at ingen medlemmer av ‘den dype staten’ er arrestert og fengslet. Derimot er det team Trump som er under etterforskning. Jaja. Q.
Redigert 17.02.2019 kl 23:14 Du må logge inn for å svare

Et skikkelig MAGAplask.
Skall
18.02.2019 kl 00:09 828

Bevisene mot Hillary er klare,og den nye justisministeren William Barr har såvidt tiltrådt.
Kanskje bevisene er så overbevisende at han kan initiere en sak mot kjeltringen Hillary?
Bedre å se på bevisene og så etterforske enn som Dems gjør; ikke ha noen bevis,men
likevel etterforske Trump og de rundt ham for å se hva de kan finne av negative forhold.

E-mail skandalen er nå bare én ting...
https://www.youtube.com/watch?v=QxbswOQWolc&feature=youtu.be&t=337

Ta livet av andre statsledere er det morsomste Killary vet:
https://www.youtube.com/watch?v=FmIRYvJQeHM

Så var det alle helseproblemene da... Nei, æsj, jeg orker ikke finne alt det ekle... Hva holder henne gående? (Adr3n0cRom3)
UraniumOne avtalen...
Clinton Foundation...
Åsså er det den forferdelige videoen som ble funnet på Weiner's laptop!
Var det ikke noe med Bernie Sanders i valgkampen også?
Hun kysser han gamle KKK-lederen som er hennes store idol.
Hillary om afroamerikanere: "Well, they all look the same!"
Osv. osv. osv.

Jepp - En "dame" dirken setter sin ære i å forsvare!
SCK
18.02.2019 kl 12:40 757

Det er noe ved det amerikanske som unektelig mer og mer minner om noe man finner hos diktatorstyrte bananrepublikker.

Trussel mot nasjonal sikkerhet....

https://e24.no/makro-og-politikk/trump-har-faatt-rapport-om-bilimport-fra-europa/24562910

Trump brukte samme begrunnelse for Stål/aluminium tariffene. Grunnen er at en slik begrunnelse, nasjonal sikkerhet, er eneste klausul som er tillatt av WTO.
Dette er kommunistisk handelspolitikk.

"Så var det alle helseproblemene da..."

Sier du at Clinton skal arresteres fordi hun er syk?
SCK
18.02.2019 kl 13:09 748

Er klar over det ( at argumentet ble brukt vedr. stål)

Hvorvidt det er kommunistisk politikk er nå en ting. Men man så tilsvarende også der.
Det WTO neppe så for seg var at dette skulle bli misbrukt i den grad det blir gjort nå hos amerikanerne.
For på linje med det man gjenkjenner hos diktatoriske bananrepublikker kan det ikke være tvil om.

At de ikke skjemmes?
.777.
18.02.2019 kl 13:18 744

EU har 10% straffetoll og moms på amerikanske biler.

Norge har opptil flere hundre prosent i straffetoll på amerikanske biler og 25% moms.

Det som skjer nå er at Trump tar tak i disse urettferdighetene. Veldig bra.

777

Hvorfor forsvarer du slik praksis?
Du vet helt sikkert utmerket godt at det norske skatte systemet mot biler gjelder alle biler, ikke bare amerikanske og at vi ikke gjør det for å beskytte egen produksjon.

Angående Europas 10% toll på amerikanske biler så er dette noe amerikanerne har ønsket for å kunne ha tilsvarende 25% på importerte SUVer, som er deres viktigste produkt. Som en konsekvens av dette ligger blant annet verdens største BMW fabrikk i North Carolina.

A burning issue with Trump’s tweets and statements is that they cannot pass a lie detector test for apparently this President has a lot of trouble with the truth. The United States imposes a 2.5% tariff on cars assembled in Europe and a 25% tariff on European-built vans and pickup trucks. Europe imposes a 10-percent tariff on U.S.-built cars which makes it a 13.75% on the average for cars and trucks going across the Atlantic. However, the proposed North Atlantic Free Trade Agreement would eliminate those tariffs but the process is yet to be started with Trump favoring bi-lateral trade agreements so that he can bully the weaker partner into concessions. The European Union on the other hand, prefers entering trade agreements as a block for its bargaining power is better aligned with large economies such as China’s US, Japan and so on.
Redigert 18.02.2019 kl 13:31 Du må logge inn for å svare
.777.
18.02.2019 kl 13:37 735

Det beste hadde selvsagt vært frie markeder og fri handel, men det kommer vi nok aldri til å oppleve.
.777.
18.02.2019 kl 13:42 731

«Du vet helt sikkert utmerket godt at det norske skatte systemet mot biler gjelder alle biler, ikke bare amerikanske og at vi ikke gjør det for å beskytte egen produksjon.»

Det har til tider vært tilnærmet umulig å få registrert amerikanske biler i Norge, og den slags «forbud» (krav om uoppdrivelig dokumentasjon mm.) er kanskje langt mer effektivt enn straffetoll.

Det har heldigvis amcar klubben jobbet mye med, og nå etter Solvik Olsen, har det hjulpet fælt. Nå er de aller fleste kjeppene dratt ut av hjula.

Det er det dummeste jeg har hørt. Tariffer hadde vært i fritt fall i flere årtier inntil Trumpen kom til makten. Det første han gjorde var å kansellere arbeidet med store handelsavtaler som hadde senket tariffene ytterligere.
Som Trump sa på fredag så elsker han tariffer og han tror at det er landet som blir pålagt tariffer som må betale ekstrakostnadene. Jeg har ikke ord for mannens dumskap.

"Det har til tider vært tilnærmet umulig å få registrert amerikanske biler i Norge, og den slags «forbud» (krav om uoppdrivelig dokumentasjon mm.) er kanskje langt mer effektivt enn straffetoll."

Dette har som sagt ingenting med proteksjonisme å gjøre så jeg skjønner ikke hvorfor du tar det med i akkurat denne diskusjonen. Forøvrig er jo Tesla en amerikansk bil og den har da relativt lav import skatt.
.777.
18.02.2019 kl 13:53 726

«Dette har som sagt ingenting med proteksjonisme å gjøre»

Hva har det å gjøre med da, når byråkratiet i praksis umuliggjør handel ved å f.eks. kreve dokumentasjon som ikke finnes?

Det samme gjaldt vannscootere. Jeg tenkte å importere det fra USA for noen år siden og da jeg begynte å ringe rundt skjønte jeg fort at her var det var en ugjennomtrengelig mur av byråkrati og vrangvilje. Typisk norsk hjul-kjepping.

Norge bør nok være den siste til å snakke om den slags ting.

Proteksjonisme er en handelshindring for å beskytte egen produksjon. Forøvrig er det en fryktelig dårlig unnskyldning å forsvare Trumps økende tariffer med at Norge har handelshindringer. Vil du forsvare UK om de, etter Brexit, får en sosialist regjering som finner ut at de må bygge høye tollmurer for å beskytte egen industri?
Zorin
18.02.2019 kl 14:09 716

Det er vel mer rart at Donald Trump fortsatt er en fri mann. Men vi får se neste år, Kanskje vi for første gang for se en forhenværende president bak gitter og lås?
Det jeg derimot lurer på her er: vil secret service også beskytte ham bak murene? For skulle Trump miste såpa inne i fellesdusjen...

http://www.fox32chicago.com/news/warren-says-president-trump-may-not-even-be-a-free-person-in-2020


Mange medier og mommentatorer reagerte kraftig på den uttalelsen til Warren, men de samme hadde ingen problemer med å synge med på "lock her up" ropene mot Clinton. Dobbelstandard?
.777.
18.02.2019 kl 17:30 684

Norge produserer jo ikke stort annet enn olje og fisk.

Hvorfor er det sånn da? Gjør de det bare på faenskap for å kødde med oss skattebetalere som betaler lønna deres?
.777.
18.02.2019 kl 17:34 682

Nei det er ikke dobbelstandard å kun fengsle kriminelle. Det er relativt vanlig praksis og stemmer godt overens med normal rettferdighetssans.

Vi vet at Trump hadde vært tiltalt for minst en kriminell handling om han ikke hadde vært president. Han går under betegnelsen "indvidual 1" i straffesaken mot Cohen hvor det kommer frem at han brøt den føderale loven om valkampfinansiering. Heldigvis for han så har de høye herrer i justisdepartementet funnet ut at presidenten ikke kan tiltales. Siden Clinton ikke er under slik beskyttelse så er det merkelig at hun ennå ikke har blitt tiltalt og dømt for sine ulovligheter.
Redigert 18.02.2019 kl 17:41 Du må logge inn for å svare

du må være yrkeskverulant washlawyerswamp for å få det til men lykke til med dill.

Godt poeng.
Hvor mange bevis mot Hillary må til før velgerne våkner og krever tilsvarende etterforskning av henne som av Trump hvor det ikke er noen bevis,
men kun påstander?


No collusion between Trump and Russia!
Etter to år og over 200 vitner og intervjuer finner de ingenting....,så hvor lenge fortsetter spøkelsesjakten?

Barr som har kjent Mueller i 30 år, sier han ikke kjenner noen med større integritet enn ham. Trump derimot, skrev i går på twitter at Mueller burde vært i fengsel. Han skrev jo også at tulleprogrammet SNL står for den virkelige collusion, fordi de har sketsjer som parodierer ham, så det er mulig vi ikke trenger å ta han seriøst.

Etter to år og over 200 vitner og intervjuer finner de ingenting

Har du ikke fått med deg de utallige møtene mellom Trump ansatte og russere som de opprinnelig nektet for. Det jeg finner mest relevant er at Manafort gav interne pollingdata til sine ukrainske venner, Trump tower møtet, forandringen avc Ukraina politikken på RNC landsmøtet, Roger Stones kontrakt med Assange og Guccifer, forhandlingen om Trump Tower Moskva etc etc. At det var cullusion er det derfor ingen tvil om. Spørmålet er om de kan bevise at det foregikk bevist konspirering. Det er nok vanskligere, derfor tror jeg at Trump til slutt vil ryke på økonomisk kriminalitet.
Redigert 18.02.2019 kl 18:13 Du må logge inn for å svare
SCK
18.02.2019 kl 20:29 646

Ser at 777 mener Trump ikke er i stand til å ta opp tollsatser i fora denslags hører hjemme, men må ty til "nasjonal sikkerhet" - at det plutselig har blitt hans selvutnevnte plattform.
Er det så skrøpelig stilt hos Trump, da?

Trump har forøvrig en likemann i Putin. For han går heller ikke av veien for å finne på de merkeligste grep for å få satt sin agenda ut i livet. Putin sparker statistikksjefen. Da ble økonomien plutselig bedre.

Målet helliger åpenbart midlene for de to.

Men der er noe bra med Trump også, da. Han er tidvis såpass ute av vater at det medfører en viss risk og kan få konsekvenser om man kødder med han. Kim i Nord-Korea har forstått det. Det samme skal man ikke se bort fra at Erdogan i Tyrkia også gjør, eller burde gjøre. Han fikk en klar advarsel om å ikke røre kurderne, USA's allierte i Syria.
De ordene må være noe av det bedre som er kommet fra hans munn.

Redigert 18.02.2019 kl 20:30 Du må logge inn for å svare

Ja, kanskje på tide at venstresiden forstår det samme som Kim Il NK og Erdogan har forstått. At de kødder ikke med den demokrativalgte presidenten.
Det er det som er så bra med trump, han er demokrativalgt President. Bare tull med nytt valgsirkus når det forrige ikke ble godkjent. På tide å se mot neste valg 2024?
Redigert 18.02.2019 kl 20:41 Du må logge inn for å svare
Zorin
19.02.2019 kl 10:24 616

Jeg vil bare minne om at Muller har verken avsluttet saken eller lagt frem det han har funnet eller avsluttet saken. Med andre ord: etterforskningen pågår. Derimot er det en haug med såkalt "collateral damage" i kjølvannet av etterforskningen hvor flere av Donald Trump nærmeste nå sitter i fengsel. For eks. så anbefaler Muller et sted mellom 20 og 24 års fengsel for den nå dømte valgkampsjefen til Donald. Den eneste grunnen til at vi ennå ikke har sett så mye møkk rettet mot Donald fra Muller er jo fordi han er president med enorm makt. Men bare vent. I alle mafiahistorier så rives grunnmuren ned først og til slutt faller Capoen. Donald Trump kommer til å bli den første president som kommer til å ryke i fengsel.

Det har vært mange spådommer om at Mueller snart er ferdig. Jeg tror at en tiltale mot Donald Jr vil være det siste han utsteder før han anser seg ferdig. Etter det vil alt være kaos uansett.

Forøvrig så gjennomførte Roger Stone et stunt i går som nok ikke styrker saken hans.
https://www.nbcnews.com/politics/politics-news/roger-stone-s-instagram-posts-then-deletes-image-federal-judge-n972846

Å je tenker nøkk dirken har løsst tell å bli disiplinert av hillary (seksuelt før døm som er treige i hodet).

Nå: betal-ludder fra realescort. Kanskje champagne.

PS! Itte noe galt i å ønske seg SM 6 med hillary se.
Redigert 19.02.2019 kl 21:05 Du må logge inn for å svare

E9 med Kjell-Øslak gett.
dirken
22.02.2019 kl 13:05 511

For de som er forledet til å tro at Muellet etterforskningen er en ren heksejakt, eller som Q-sekten har innbilt seg at det er en slags FFO og at Mueller egentlig etterforsker Hillary, så kan denne linken virke som en liten huskelapp over at internettfantasier er én ting, virkeligheten en annen. Her er alle heksene som til nå er en del av dette, og mange av de er temmelig nærme Trump:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Criminal_charges_brought_in_the_Special_Counsel_investigation_(2017–present)

Det er en skitten heksejakt.
https://www.youtube.com/watch?v=sveMU-bloAg
SEAN HANNITY LIVE | Breaking News
dirken
22.02.2019 kl 13:13 505

Team Trump-medlemmene Paul Manafort, George Papadopoulos, Rick Gates, Michael Flynn, Michael Cohen, Roger Stine osv er i så fall hekser.

Michael Cohen er en peace of shoot.
Hva så?
dirken
08.03.2019 kl 07:12 417

Opp fra glemselen.

Det vil være konsekvenser ja, det er riktig det. Trump sin tidligere valgkampsjef Paul Manafort er dømt til fire års fengsel.

Hillary går fortsatt fri.
Zorin
08.03.2019 kl 11:15 390

Med Michael Cohen som også er i ferd med å rykke til nærmeste fengsel, så er det ikke så lenge før "Capo de tutti capi" følger etter.

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/i/wE7RB5/clinton-paa-fiskemiddag-hos-stoere-det-har-vaert-veldig-hyggelig
Clinton på fiskemiddag hos Støre: – Det har vært veldig hyggelig
RIS (VG) Hillary Clinton satt fredag kveld til bords med Ap-toppene Jonas Gahr Støre, Anniken Huitfeldt og Hadia Tajik.
..
– Sist hun var i Norge i 2012 spiste vi fantastisk fisk

På grunn av Støres tette program var det ikke Ap-lederen selv som sto over grytene, men en kokk.

Er egentlig ganske befriende å få konstatert hvilke personer som en del av Clinton mafiaen. Vi har vel visst at den har hatt globale forgreininger, men at den har hatt så solide forankringer i norsk politikk og embedsverk er nok et sjokk på de fleste av oss.

Denne mafia organisasjonen var altså svært nære med å få den ultimate makten. Takket være Trump ble det avverget denne gangen, men faren er absolutt til stede fortsatt.

Som denne torskemiddagen viser så er ikke sosialistenes kamp lokal, men global. De tror faktisk på denne utopien om en global sosialistisk verden hvor alle lever i harmoni. Fakta, historikk, statistikk eller generell oppfatning preller av på de ansvarlige.

"Toskemiddag",er en god betegnelse på den sammenkomsten.
Var det noen som satte et bein i halsen?

;=)

Takk for sist.
22.05.2016,
https://e24.no/utenriks/hillary-clinton/hillary-ber-obama-stanse-norwegian/23690146
Hillary ber Obama stanse Norwegian
Demokratenes Hillary Clinton har bedt president Barack Obama om å nekte Norwegian flytillatelse i USA.
Okulus
12.03.2019 kl 17:10 290

Hennes spill med renkene for å få til sin endelige offentlige hevn, etter mannens eskapader i det hvite huset, ble mislykket, og triumfen uteblir. Stakkars Bill, hva kan han nå vente seg, - i stedet?
dirken
17.03.2019 kl 13:13 251

Q-idiotsekten driver nå og teller ned til tirsdag som dagen da det hele skal skje.

Jeg er villig til å sette ganske mye penger på at Hillary og de andre i den dype statsfantasien er like frie mennesker på onsdag.
Bare
17.03.2019 kl 13:55 242

Hvorfor har norske regjeringer donert flere hundre mill til Clinton Foundation?
Hvilke resultater har pengene gitt foruten å betale høye administrasjonskostnader til Bill,Hillary,Chelsea og de andre?
Hvorfor bråstoppet flommen av millionerså firt Hillary tapte valget?
Er ikke de politiske tjenestene til salgs når hun ikke ble president?

Hva sier Støre,Erna,Siv og de andre som har sponset CF?
En oppegående presse ville gravd i dette,men partiske PK-media er opptatt av kjendiseri,vås og svada.

12 HUGE Bombshells in One Week – But, “Nothing’s Happening?”

Date: Sunday, 17-Mar-2019 00:06:55

An excerpt, and then I will post a list of the 12 bombshells...

Link to full article:
https://www.coreysdigs.com/investigations/12-huge-bombshells-in-one-week-but-nothings-happening/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
12 HUGE Bombshells in One Week – But, “Nothing’s Happening?”
March 16, 2019

Twelve HUGE, damning bombshells dropped this week, spinning this storm into high gear. From the Lisa Page transcripts to McCain’s connection to the dossier, a grand jury investigation into Facebook, massive NXIVM updates, Jeffrey Epstein back on the chopping block, and Andrew Weisman leaving special counsel. And, while Alexandria Ocasio-Cortez was preparing her audition for her role as a congresswoman for New York, Paul Ryan was sabotaging democrat subpoenas. Meanwhile, Hollywood’s being sliced and diced for paying off colleges and Ivy League Schools to get their children admitted. Of course, this is only the beginning of investigations into nefarious actions taking place in the upper echelons of colleges, and it’s safe to say, politicians will surely make the list.

Who could forget the terrorist training camp discovered in New Mexico last year, where they had loads of guns and ammunition, along with a deceased child? The court dismissed three of the five, creating one hell of a stir in this country. Now, there is a superseding indictment charging all five with conspiracy to attack and kill officers and employees of the United States, along with multiple other charges.

While Congressman Jim Jordan was busy calling out Adam Schiff in a twitter frenzy this week, the Democrats, along with 12 Republicans voted to block the President’s emergency at the southern border, which Trump immediately vetoed the following day, in his first veto as President.

But, “nothing’s happening,” right? Buckle up – this party is just getting started.

~~~~~ end intro ~~~~~

List:

#1 NXIVM Sex Cult Superseding Indictment & Nancy Salzman Plea Deal

#2 Facbook Under Criminal Investigation

#3 Congresswoman Alexandria Ocasio-Cortez: A Hired Actress with Socialist Handlers

#4 Ex-FBI Lisa Page’s Revealing Transcripts Released

#5 Late Senator McCain’s Role in Spygate Scandal

#6 Federal Court Moves to Unseal Documents in Jeffrey Epstein Alleged Sex Trafficking Operation

#7 “Pitbull” Andrew Weissmann is Leaving Special Counsel

#8 50 Big Names Charged or Indicted in College Admission Pay-Off Scheme

#9 Paul Ryan Blocked Subpoenas of Democrats

#10 New Mexico Terrorist Camp Superseding Indictment – FINALLY

#11 Jim Jordan Grills Adam Schiff in Classic Social Media Style

#12 Democrats & Twelve Republicans Voted to Block Border Emergency – Trump Vetoed

See article for details on each point:
https://www.coreysdigs.com/investigations/12-huge-bombshells-in-one-week-but-nothings-happening/
dirken
19.03.2019 kl 13:32 193

I følge Q sekten er dagen i dag den store dagen (atter en gang). Jeg gjetter på at Hillary og de andre dypstatsmedlemmene som Podesta og Soros etc vil fortsette å være frie også i dag og i morgen og i overimorgen osv, og at Q sektmedlemmer igjen begynner en febrilsk bortforklaring om at de har tolket sektlederen feil, eller at en eller annen obskur ting som skjer i løpet av dagen egentlig er en del av THE PLAN og selvsagt noe Q står bak.

These people are STUPID.
dirken
20.03.2019 kl 08:16 166

Da har Q sekten talt ned til dagen da den dype staten skulle bli stilt til rette, da konsekvensene av deres handlinger skulle komme. Atter en gang. Dagen var i går. Jeg kan ta feil, men umiddelbart ser jeg ingen nyhetssaker om at Hillary er arrestert.

These people are STUPID.

Du tenker at de går løs på Hillary først??? And that you'd be the first to know? ;-DDD
https://cdn.newspunch.com/wp-content/uploads/2017/11/mccain-clinton-ankle-monitors-678x381.jpg