Elbil er vel skikkelig lavstatus?


Hva sier egentlig en elbil om deg som eier?

Enten har du kjøpt den fordi du har dårlig råd, fordi du er gjerrig, fordi du er klimahysteriker, eller fordi du desperat prøver å være PK.

Det hotteste nå er MB Gelenderwagen i AMG versjon. Den viser at du har råd til å kjøpe og kjøre rundt i en nærmest ubrukelig bil til 2-3 millioner, og at du blåser en lang marsj i hele klimahysteriet og hva som er PK. Da er du sjef.
.777.
20.02.2019 kl 07:52 484

Ja du klarer deg fint med elbil, really. Og Tesla er heller ikke noe for deg, det er korrekt. Du får kjøpe deg en sånn skikkelig kjip en, med kort rekkevidde, og tråsykkelhjul.

Tips: huk av for elektrisk, og sorter pris lav/høy på finn, så får du opp drømmebilen på første side.

PS: men hot er det ikke. Det er nåt, håt, @, ål.
Redigert 20.02.2019 kl 07:56 Du må logge inn for å svare
.777.
20.02.2019 kl 08:18 467

Med en Tesla så viser man i det minste et forsøk på å prøve å være litt hot. Det er jo slett ikke alle som har fått med seg at Tesla er veldig 2014, eller at trendsetterne for lengst har gått videre. Rekkevidden er også såpass at man slipper å starte turen med rekkevidde og ladeangst når batteriet er fulladet, så sant man holder seg litt under fartsgrensa, og ikke skal på langtur.

Et sted over her så har noen skrevet om dama som ville velge han med Ferrari fremfor han med Tesla.
Og det er selvsagt.
Når man ser en med Ferrari så ser man en som nødvendig vis må ha mye penger for å holde noe sånn drit på veien, og han er villig til å bruke mye penger på å ha det moro.
Mens en med Tesla, da ser man bare en snylter, og dem er det ingen som liker. Sånn er det jo.
Her er en artikkel om hvordan man tvinges til å sponse naboen når han har elbil: https://www.msn.com/nb-no/motor/nyheter/huseierne-elbil-eierne-blir-sponset-av-naboene/ar-BBTOLF2?ocid=spartanntp

Synes det er ekstra morsomt med fantasten som får uttale seg mot slutten, han sier etter min hukommelse noe slikt som: EL- motorene er så energi- effektive at om strømprisen dobles så har ikke det så mye å si.
Og det er jo fint at han tror det er sånn. Men jeg kan love ham at når strømmen blir dobbelt så dyr så blir det også dobbelt så dyrt å kjøre med elbilen. Det blir nok et sjokk å oppdage at energieffektiviteten den har absolutt ingenting å si i dette tilfellet.
Hektar
20.02.2019 kl 14:01 420

Elbil i seg selv er da ikke noe galt med, men det får en negativt implikasjon pga holdningen til eiere og entusiaster.

Kjører man elbil så får man flere penger til overs for å bruke på damene....hvis ikke du går etter de blonde som strøk i matte på skolen.
kaktus
22.02.2019 kl 15:47 329

Apropos blondiner så gikk jeg forbi et utested her om kvelden hvor det stod en gjeng med blondiner.Sytten i tallet kom jeg til.Ettersom pikene var sjokkerende lettkledde og det var surt og kaldt ute måtte jeg spørre om hvorfor de ikke gikk inn i varmen.Jo du skjønner det sier en av dem,vi må være atten for å komme inn så nå står vi her og håper det skal komme en til.

Ellers så er det penger og posisjon som drar de vakreste damene.Har du det kan du gjerne kjøre Lada og se ut som et dass,

Det er gjerne slik at alle monner drar, mange er jo nærmest lutfattige, men drar damer pga fet bil og andre «hjelpemidler», kan vel gå ut fra at en slik strategi ikke hjelper på noe annet enn one night stands, men det er vel mange som er godt fornøyd med det også.

En jeg kjenner er såkalt styrtrik, men kler seg som en fattig stakkar, en gang han dro til en bilbutikk for å handle en kostbar bil fikk han av en eller annen grunn ikke noe hjelp av selgerne, så han dro et annet sted, noen tror de kjenner lusa på gangen, men de tar jo av og til feil.
kaktus
22.02.2019 kl 17:11 302

Du har aldri hatt flatlus skjønner jeg.Den tar du ikke feil av!!
Per K
22.02.2019 kl 21:00 277

Kom gjerne med noen kilder som kan dokumentere dine påstander.
Du kan jo ikke sitte her på et forum og tro du kan bestemme hva slags biler andre folk skal like.
Dette virker som symptomer på en narsissistisk personlighets forstyrrelse.
.777.
23.02.2019 kl 08:19 231

Jeg er DIN kilde, Per. Denne tråden er altså all den dokumentasjon du trenger.
.777.
23.02.2019 kl 08:21 229

Meg kan du slå i bordet med når som helst hvis du trenger kilde. Don’t think on that.
Per K
23.02.2019 kl 22:25 163

Jeg trodde folk valgte bil etter hva slags behov de hadde og ikke av status årsaker. En som kjøper en leaf Har for eksempel sannsynligvis helt andre behov enn en som kjøper en Toyota landcruiser